Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Personal menu
Filters

7 antrekk av 7 plagg

VIDEO AV ALLE ANTREKK finner du unde bildene :-) Så enkelt kan du få 7 antrekk av 7 plagg! Vi viser deg hvordan du kan kombinere ulike plagg. Vi har ofte noen favoritter i skapet allerede, men trenger hjelp og tips til å skape nye antrekk, og prøve ut nye kombinasjoner. Her får du 7 antrekk av 7 nye plagg hver uke. Se favorittene dine på VIDEO VISNING | link over hver kategori :-)

Se som Grid Liste
Sorter etter
47409.jpg

Gustav Helmi multi knit

kr 2 539,00
47500.jpg

Gustav Suzan knit tunic

kr 2 229,00
Bilde av MEW Nilla skjorte

MEW Nilla skjorte

Form: Casual fit
Lengde: Hips lengde
Lengde: 63 cm tilsvarer 36
Sammensetning : 70% Viskose, 30% Polyester
kr 1 000,00
Bilde av Floyd Randi babycord kjole

Floyd Randi babycord kjole

Kjole i kordfløyel med en lett og ledig passform. Den har skjortekrage med knapper nedover overdelen. Store lommer foran. Den har lange ermer som kan brettes opp og festes med knapp. Med et løst og behagelig snitt blir dette raskt en favorittkjole til jobb og hverdag. Bruk den som en tunika over jeans eller svarte strømper - og gå for bare ben når været tillater det.

Kvalitet: 100% bomull
kr 999,95
Bilde av Floyd Alaia babykord kjole

Floyd Alaia babykord kjole

Kjole i kordfløyel med en lett og ledig passform. Den har en avrundet v hals med 3 knapper nedover overdelen.
Den har lange 3kvart ermer med volang nederst. Med et løst og behagelig snitt blir dette raskt en favorittkjole til jobb og hverdag. Bruk den som en tunika over jeans eller svarte strømper - og gå for bare ben når været tillater det.

Avbildet modell: Høyde 167cm / str S

Kvalitet: 100% bomull
kr 999,95
15380.jpg

Depeche 15380 small puff veske

Trendy liten crossover-veske i en silkemyk og deilig skinnkvalitet. Vesken er dekorert med en bølget puffet effekt, som gir et super vakkert og moderne utseende. Den lukkes øverst med glidelås og klaff med magnetknapp. Skulderremmen er festet i metallringer på vesken.

- Innvendig: Crossbody-vesken har et primærrom med plass til de små tingene i hverdagen. I tillegg har den en liten glidelåslomme for for eksempel nøkler
- Lang avtakbar og justerbar crossbody-lærrem inkludert
- 100% saueskinn
- H: 12 x B: 28 x D: 7 cm
kr 1 799,00
Bilde av Tif Tiffy TorinoTT ullhansker

Tif Tiffy TorinoTT ullhansker

Torino-hanskene fra TIF TIFFY er laget av 100% naturlige fibre, noe som gjør att de føles myke og god mot huden. Et par klassiske, fine hansker av høy kvalitet som holder deg god og varm på kalde dager! Et må-ha for høsten og vinteren! Super gave også <3

Materiale: 100% kokt ull
kr 299,00
97-87.jpg

Nü lite ullskjerf

Varmt ullskjerf med stretch i en myk og varm kvalitet.

- (One size) Lengde: 180x30 cm
- Finnes i flere forskjellige farger

Quality: 96% wool, 4% elastane
kr 499,00
1006196.jpg

Masai Garnette leo tunika

Denne leopardmønstrede tunikaen er en musthave i garderoben din. Den er laget i en supermyk og lekker jerseykvalitet som føles herlig å ha på seg. Tunikaen har et fint A-formet snitt og kan snøres inn i midjen på ryggen, slik at du får en fin og feminin figur. Ellers er den helt enkel med rund hals, lange ermer og diskré stikklommer i sidene. Hopp i denne tunikaen på de dagene du er ute etter en stilfull look med uendelig komfort.

Passform:A-Shape
Mål:Lengde str. M = 88 cm. Bryststørrelse str. M = 58 cm.
Model informasjon:Modellen er 178 cm høy og bruker størrelse M
Materiale:95% viskose, 5% elastan
kr 999,00
1006145.jpg

Masai Feline strikkegenser

Vakker todelte strikkegenseren med høy hals. Den er strikket i en tykk kvalitet med et nydelig flettemønster, og har et løst, avslappet snitt som er herlig å ha på seg. Med polokragen kan du holde varmen uansett vær og vind. En strikkegenser utenom det vanlige, klassisk design med to ulike farger, beige i front og sort bak- kan brukes begge veier. Strikken er perfekt over kjolene dine eller til en bukse eller skjørt. Den passer til alt!

Passform:Oversize
Mål:Lengde str. M = 68 cm. Bryststørrelse str. M = 66 cm.
Model informasjon:Modellen er 178 cm høy og bruker størrelse M
Materiale:53% bomull, 35% akryl, 12% polyester
kr 1 399,00
1006005.jpg

Masai Nydema kjole

Denne tidløse skjortekjolen står øverst på sjefdesignerens liste denne sesongen. Kjolen er laget i vevd viskose i en kvalitet som er like myk som silke. Den har en vakker skulpturell silhuett med et lengre bakstykke som er skåret rett over. La den falle løst og flatterende nedover kroppen, eller bruk det medfølgende beltet til å skape en strammere kimonolook. I tillegg er kjolen designet med et par herlige lommer i sidene.

Passform:A-Shape
Mål:Lengde str. M = 100 cm. Bryststørrelse str. M = 56 cm.
Model informasjon:Modellen er 178 cm høy og bruker størrelse M
Materiale:100% viskose
kr 1 499,00
Bilde av Masai Idana skjorte

Masai Idana skjorte

La det vakre peplumskjørtet på denne skjorten definere antrekket ditt. Den feminine skjorten har et flott A-formet snitt som blir fremhevet av det bølgende skjørtet rundt hoftene. Skjorten har skjult knappelukking med unntak av den øverste knappen som titter frem og skaper en fin effekt. Med sin klassiske skjortekrage og lange ermer med mansjetter har den et elegant og samtidig kreativt uttrykk. Bruk skjorten over en smal eller løs bukse – og ha en strikkevest over på kjøligere dager.

Passform:A-Shape
Mål:Lengde str. M = 68 cm. Bryststørrelse str. M = 54 cm.
Model informasjon:Modellen er 178 cm høy og bruker størrelse M
Materiale:56% viskose, 24% lin, 20% polyamid
kr 1 199,00

Filter by:

Clear All