Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Personal menu
Filters

ANTREKK

 

 

VIDEO AV ALLE ANTREKK finner du under bildene :-) Antrekkskategorien inneholder ulike antrekk, stylingtips og inspirasjon til  antrekk fra klærne du kanskje allerede har i skapet kombinert med noe nytt som vi har i butikken   - slik skal du kunne finne det DU føler deg bra i og få nye favoritter i din garderobe <3 

Se som Grid Liste
Sorter etter
Bilde av Floyd Carmencita cargobukse

Floyd Carmencita cargobukse

Cargobukser har virkelig gjort et comeback i motebildet! fra Floyd. Buksen er middels høy på livet med stikklommer i front, den har cargolommer på begge side av lår. Flatterende lommer bak på rompa. Normal lengde med strikk nederst på buksebeina - dette gjør den svært enkel å dra opp etterhvert som temperaturen stiger. Oppnå en sporty og kul hverdagslook med joggesko og hoodie eller pynt buksen opp med favoritt toppen <3

Kvalitet: 98% bomull, 2% spandex
kr 899,95
Bilde av Floyd Avril rett cargobukse

Floyd Avril rett cargobukse

Cargobukser har virkelig gjort et comeback i motebildet! Buksen er middels på livet med stikklommer i front, den har cargolommer på begge side av lår. Flatterende lommer bak på rompa. Lang lengde med rette bukseben - dette gjør den svært enkel å bruke til både boots, joggesko og sandaler. Oppnå en sporty og kul hverdagslook med joggesko og hoodie eller pynt buksen opp med favoritt toppen <3

Kvalitet: 98% bomull, 2% spandex
kr 899,95
Bilde av SC-EVIN topp

SC-EVIN topp

kr 499,00
Bilde av SC-assosierte solbriller

SC-assosierte solbriller

Kjempe gode solbriller <3 God passform, behagelig lys, uv 400 beskyttelse i glassene - fåes i 6 ulike modeller i ulike størrelser. Mye solbrille for pengene <3

Kvalitet: 100% resirkulert plast
kr 299,00
Bilde av Close To My Heart Summer skjerf

Close To My Heart Summer skjerf

Kvalitet: 60% Bambus, 40% Silke
kr 795,00
Bilde av ParaMi Bobby Spring prints

ParaMi Bobby Spring prints

Bobby er en kul bukse med høy midje med en løsere passform over benet. Takket være det brettede benet ser joggesko veldig fine ut under disse buksene. Buksen har en dekorativ flettet snor gjennom belteløkkene og et kult og avslappet utseende på grunn av trykket.

Passform: Høy midje / løse ben

Kvalitet: SpringPrints er en kvalitet laget av bomull og elastan i ett hærlig mønster. Buksen har et kult utseende på grunn av mønsteret i alle våren/sommerens nyanser.

Detaljer: Hver bukse har en dekorativ flettet snor gjennom belteløkkene og det er en dobbel omslag nederst på buksebenet.

Lukking: Knapp og glidelås.

Lommer: 5-lommer foran og bak.

Sammensetning: 97% Bomull, 3% Elastane
kr 1 599,00
Bilde av Surkana retro stroppetopp

Surkana retro stroppetopp

Topp med brede stropper og V-formet utringning foran. Bake har den kryssede stropper og knappedetaljer. Geometrisk mønster i friske farger.

Kvalitet: 100% Rayon
kr 599,00
523TALE513.png

Surkana Wide bukse

Vide bukser med skrå sidelommer. Elastisk bånd i linningen gir max komfort og gjør att buksen sitter som ett skudd. Laget i ett veldig behagelig, mykt og elastisk stoff.

Kvalitet: 70%Modal 30%Polyester
kr 899,00
Bilde av Surkana Stripet strikketopp

Surkana Stripet strikketopp

Stripet strikket genser med rund hals. Korte ermer med ruffles i sommerfuglstil gir toppen det lille ekstra. Stripet i gulbrunetoner og sort for kontrast.

Kvalitet: 85 %Viskose, 15 %Polyamid
kr 699,00
Bilde av Cream Nola kortermet skjorte

Cream Nola kortermet skjorte

Størrelse og lengde:
Form: Oversize fit
Lengde: Hips lengde
Lengde: 65 cm tilsvarer 38
Sammensetning : 50% Viskose, 40% Nylon, 10% Lyocell
kr 699,00
207313.jpg

ParaMi Bobby embroidery vintage jeans

Bobby Embroidery er en buksemodellen for de som vil ha en litt løsere passform rundt benet - med det lille ekstra. Vakre broderidetaljer gjør denne jeansen til noe utenom det vanlige. Bobby buksen sitter over hoftene og øvre del på lår men slipper fra over kneet og går da rett ned. Den har høy midje med en løsere passform noe som har gjort den til en favoritt hos oss. Takket være det brettede buksebenet ser joggesko veldig fine ut under disse buksene. Buksen har en dekorativ flettet snor gjennom belteløkkene.

Passform: Høy midje / løse ben

Detaljer: Dekorativ broderidetaljer i front, snøring gjennom belteløkkene og dobbel fold nederst på buksebenet.

Lukking: 5-lommer foran og bak.


Sammensetning: 92% Bomull, 6% Polyester, 2% Elastane
kr 1 499,00
Bilde av ParaMi Mae vintage denim jakke

ParaMi Mae vintage denim jakke

Mea fra Para Mi er en kort denimjakke i fin stretchkvalitet, laget i en tøff vintage jeans kvalitet som gir stoffet mye liv og en stilig, slitt look. Vil du ha en litt tøffere jeansjakke så er dette den <3 Et must i enhver garderobe da den kan brukes utenpå ALT !

Kvalitet: 94% Bomull, 4% Polyester, 2% Elastane
kr 1 299,00
Bilde av Please Cargo Wide Leg

Please Cargo Wide Leg

Tøff chinosbukse fra Please i en lekker armygrønn farge. Buksen er mellomhøy på livet med elastikk bak så den former seg etter deg og sitter som ett skudd rundt livet. Buksen har rette, vide bein, med fine søm detaljer i front og lommer nede på beina.

Kvalitet: 98% bomull 2% elastane.

30 grader finvask
kr 1 899,00
Bilde av Please Chino Flare London

Please Chino Flare London

Bukse fra Please i deilig stretch og flare effekt. Buksen er mellomhøy på livet med chinos stikklommer og slengvidde nederst på beina.

Kvalitet: 98% bomull 2% elestan

30 grader finvask
kr 1 699,00
10611309.jpg

Cream Picalina tiger skjerf


Sammensetning : 100% Viskose
kr 599,00
Bilde av Cream Blandas bluse

Cream Blandas bluse

Størrelse og lengde:
Form: Straight fit
Lengde: Hips lengde
Lengde: 59 cm tilsvarer 36
Sammensetning : 55% Viskose, 45% Bomull
For: 100% Polyester
kr 799,00
Bilde av ROKA Willesden bag

ROKA Willesden bag

Willesden Sustainable Sling bag er laget av rPET resirkulert materiale, og er crossbody-vesken du har lett etter. Med et organisasjonspanel på innsiden og en glidelåslomme foran på utsiden, har du alt du trenger akkurat der du trenger det! På toppen av det hele har du også en hemmelig lomme på baksiden, noe som betyr at du kan være på farten - bekymringsfri og håndfri! Våre dristige ROKA-glidelåser og værbestandige rPET-materiale gir deg et jevnt utseende og finish for å ta på deg enhver dag, regn eller solskinn! Fest stroppen over skulderen til venstre eller høyre for å kunne svinge denne vesken til hver side og se kul ut på en scooter, eller bare rusle rundt! Yttermateriale: værbestandig resirkulert nylon med en glatt følelse (trippelbelagt) Fôrmateriale: matt nylon Maskinvare: galvanisert, røkt, merket metall Stropper: bomull webbing Størrelse: 34cm x 19cm x 7cm Alle våre produkter er veganske.
Bilde av ROKA Canfield Medium nylon bag

ROKA Canfield Medium nylon bag

Canfield B-ryggsekken er værbestandig, holdbar og slank, noe som gjør den perfekt for hvor som helst dagen din kan ta deg. Roll-top-designen muliggjør en bred munnåpning, komplett med glidelås og magnetisk hold, slik at du kan fylle denne posen til randen bekymringsfritt. En sikker og innovativ lukkefunksjon, hemmelig lommeboklomme og klumpete glidelås kommer sammen for å skape en sikker og trendy ryggsekk. Uansett lengden på pendlingen, været utenfor eller hvor mange eiendeler du toting, er Canfield B det ideelle reisetilbehøret, pendlervesken, barnas skoleveske og all round praktisk ryggsekk. Tolv eller flere plastflasker brukes til å lage resirkulerte (rPET) materialer for hver Canfield-pose, og alle ROKA-poser er også veganvennlige! Hvis den bærbare datamaskinen eller nettbrettet er med på turen er Canfield B perfekt for deg. Med nok plass til en 15-tommers bærbar PC, kan du ta med deg alt du trenger uansett hvor du er. Denne størrelsen har to sidevannflaskelommer. Hver medium pose er 42cm x 30cm x 12cm. Yttermateriale: værbestandig resirkulert nylon med en glatt følelse (trippelbelagt) Basismateriale: værbestandig lerret (trippelbelagt) Fôrmateriale: matt nylon Maskinvare: galvanisert, røkt, merket metall. Stropper: justerbare skulderstropper i bomull og brede sløyfehåndtak, v-faktor komfort Glidelåser: Solide slitesterke chunky glidelåser gir enkel glidning, rask åpning / lukking for alle aldre Alle våre produkter er veganske.
kr 1 399,00

Filter by:

Clear All