Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Filters

Blazer | Lette jakker

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
7374-35.jpg

Nü Mara long blazer

Forsiden av jakken er laget i et glatt og delikat materiale med et fint mønster, og baksiden designet i et svart, sterkt stretchy materiale. Nedover sidene og ermene er det en svart stripe i PU, som gir jakken en forlengende effekt og en fin kontrast til jakkens fine uttrykk. Du kan bruke jakken til å legge til en elegant detalj til antrekket ditt.

- (Størrelse small) Lengde foran: 87,5 cm/Lengde bak: 85,5 cm

Quality: 50% linen, 50% viscose
Washing instructions: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut.
kr 2 199,00
Bilde av Nü Miso Kimono jakke

Nü Miso Kimono jakke

Mønstrete kimono med unikt motiv designet av Bruno Jacobsen, som ble inspirert av planløsningen til en bygning. Laget i en dyp gulfarge med knyting, som fremhever midjen og gir et feminint uttrykk. Kan også brukes uten knytingen for en mer avslappet look. Denne flotte kimonoen kan styles til både fest eller en avslappende dag hjemme.

Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small

Kvalitet: 96% polyester, 4% elastane
kr 1 299,00
7221-35.jpg

Nü Lekia Jacket

Flott jakke laget av et mykt og behagelig bomullsmateriale. Jakken har fine dekorative detaljer, en knappelukking foran og ermer med fine blonder på. Bruk jakken over ethvert antrekk for å tilføye en feminin detalj - Style f.eks. jakken med topp, skjørt og et par sandaler for et pent og sofistikert antrekk.

Flotte blondedetaljer
(Størrelse small) Lengde: 50,5 cm
Modellen er 177 cm høy og har på seg størrelse small

Quality: 100% cotton
kr 1 899,00
1001064.jpg

Masai Lakshmi cardigan

Cardigan
Shape A-SHAPE
Fit REGULAR
Product Quality KNIT
Composition Code Linen 54% - Cotton 24% - Viscose 22%
kr 1 199,00
Bilde av Nü Karla skjortejakke

Nü Karla skjortejakke

Shirt + jacket = Shacket. Stilig jakke laget av et mykt og elastisk bomullsmateriale. Jakken har en cold dye-effekt med stilige merker på ryggen, ermene og på forsiden. Den kan brukes som en overgangsjakke eller en tykkere skjorte over ethvert antrekk. Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small Kvalitet: 97% bomull, 3% elastane
kr 1 699,00
Bilde av NÜ Inaja blazer

NÜ Inaja blazer

Denne stilige blazeren er laget av et utrolig mykt og behagelig viskosemateriale. Buksene har et fint mønster, som gir den et unikt uttrykk. Blazeren kan brukes både knappet igjen med de to store, svarte knappene eller åpen, noe som skaper to forskjellige silhuetter og uttrykk. Skulderputer gir blazeren god passform og en flott silhuett. Nederst på hvert erme er det også flotte detaljer i form av tre små dekorative knapper. Modellen er 177 cm høy og har på størrelse S. Kvalitet: 90% Viskose, 10% Polyester
kr 1 399,00

Filter by:

Clear All