Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Personal menu
Filters

Bukser

Hvilken bukse er du ute etter? Vi brenner for å kunne tilby deg en ny favorittbukse, og vi har derfor stort fokus på bukser i ulike modeller - nettopp for at DU skal kunne finne en ny favoritt. Vi har både dressbukser, smale bukser, bukser med rette ben, bukser med vide ben og bukser i ulike lengder. Ikke nøl med å ta kontakt med oss for veiledning dersom du ønsker det.

 

Se som Grid Liste
Sorter etter
Bilde av Please coated cargo

Please coated cargo

kr 1 899,00
Bilde av Floyd Marina Zip bukse

Floyd Marina Zip bukse

Favoritten til mange, som flyr ut hver gang vi har den inne. Nå som helt sort! Det er en viskosebukse i mykt og elastisk stoff. Den har strikk og knyting i livet. Glidelås foran og igjen-sydde lommer bak. Like fin til hverdagsbruk som til finere anledninger !

Kvalitet: 45% VISKOSE, 55%POLY
kr 799,95
Bilde av Nü Ritt trousers

Nü Ritt trousers

Laget av et mykt og behagelig materiale med stretch, som gir denne buksen en komfortabel passform. Det fine mønsteret på buksen gir et fint og feminint utseende, mens den løse vidden i bena gir en avslappet og behagelig stil. Buksen har en elastisk midje som sørger for en perfekt og individuell passform. Kombiner disse buksene med matchende RITT T-skjorte for å skape en sofistikert og avslappet look som er perfekt for hverdagsbruk eller en avslappende dag hjemme. RITT Bukse har en løs passform med brede ben og elastisk midje.
Modellen er 177 cm og har på størrelse small.
Materiale: 95% viscose, 5% elastane
kr 1 399,00
Bilde av Nü Raja Trousers

Nü Raja Trousers

Disse grå dongeribuksene er en perfekt kombinasjon av komfort og stil. Laget av en myk og elastisk bomullsblanding, er de perfekte for en avslappende dag eller en tur på byen. Buksen har elastisk midje med snøring, som gjør det enkelt å justere passformen og sikre optimal komfort. Buksen har en cargoinspirert passform med lommer på siden av bena, som gir en casual og avslappet look. For å fullføre looken din kan disse grå denimbuksene styles med matchende RAJA topp, som sammen utgjør et perfekt sett for en avslappet og moderne stil. Elastisk midje med snøring. RAJA bukse har en løs passform som sitter stramt i bena.
Materiale: 81% cotton, 17% polyester, 2% elastane
kr 1 699,00
Bilde av SC-MAIKA 3-B bukse

SC-MAIKA 3-B bukse

MATEIALE: 57% LYOCELL, 43% LINEN
kr 899,95
Bilde av SC- Saya 1B bukse

SC- Saya 1B bukse

SC-Saya 1-B er en fritidsbukse i resirkulert polyester og elastan. Disse klassiske buksene har elastisk midje, snorer og 7/8 lengde. Style dem, enten uformelle, med favorittsvetten din eller oppgrader looken din med en klassisk skjorte og blazer.


Materiale: 95 % resirkulert polyester, 5 % elastan

30°C Vask, Må ikke blekes, Må ikke tørkes i tørketrommel, Stryk ved lav temperatur.
kr 599,00
50003.jpg

Gustav Mare high waist bukse

Materiale: 28 % viskose, 45 % viskose, 65 % polyester, 7 % elastan, Fôr: 55 % polyester
kr 1 899,00
50014.jpg

Gustav Kata 7/8 bukse

Materiale: 35% Viskose, 65% Cupro.
kr 1 999,00
50007.jpg

Gustav Sis 7/8 Regular Pants

Materiale: 28% Viscose, 45% Viscose, 65% Polyester, 7% Elastan. For: 55% Polyester
kr 1 999,00

Filter by:

Clear All