Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Søk
Filters

Bukser

Hvilken bukse er du ute etter? Vi brenner for å kunne tilby deg en ny favorittbukse, og vi har derfor stort fokus på bukser i ulike modeller - nettopp for at DU skal kunne finne en ny favoritt. Vi har både dressbukser, smale bukser, bukser med rette ben, bukser med vide ben og bukser i ulike lengder. Ikke nøl med å ta kontakt med oss for veiledning dersom du ønsker det.

 

Se som Grid Liste
Sorter etter
1004843.jpg

Masai Pio leggings

Dette produkt er laget av FSC®-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Et par fine og velsittende leggings kan du bruke sesong etter sesong. De er designet i en silkemyk jerseykvalitet som er herlig og behagelig å ha på seg og som kan brukes til alt – en tunika, lang genser eller kjole.
Bærekraft: FSC MIX 70%
Passform: FITTED TROUSERS
96% viskose, 4% elastan
Utvendig benlengde for str. M = 105 cm.
Vask: Skånevask
kr 649,00
1004568.jpg

Masai Petia bukse

Gå den nye sesongen i møte i denne herlige buksen som oser av 70-tallsvibber. Buksen har en flott høy midje, stikklommer i sidene og god vidde i beina, mens den kraftige bomullskvaliteten med stretch er behagelig å ha på seg. En stilig, feminin og svært anvendelig bukse. Anvendelig til både hverdags og finere anledninger- i denne buksen føler du deg kledd til hva som helst.


Kvalitet: 97% bomull, 3% elastan
Utvendig benlengde for str. M = 95 cm.
Vask: Skånevask.
kr 1 399,00
Bilde av Masai Penny Long

Masai Penny Long

Gi garderoben din et snev av nostalgi med denne myke fløyelsbuksen. Buksen er designet med elastikk bakpå linningen slik at den sitter pent inntil ryggen. Videre byr den på funksjonelle stikklommer, passpolerte baklommer og smale ben som gir en klassisk og feminin silhuett.

Kvalitet: 98% bomull, 2% elastan
Utvendig benlengde for str. M = 105 cm.
Vask: Skånevask (30 grader finvask)
kr 1 399,00
Bilde av Smashed Lemon 21668 rutebukse

Smashed Lemon 21668 rutebukse

Disse klassiske buksene med flare er et ideelt kombinasjonselement i garderoben din! Modellen har elastikk i midjen og er laget av et fint mykt stoff for en super passform. Bruk disse buksene med den matchende jakken for et komplett antrekk !

Passform: løst fallende
Lengde: lang
Modell: 1,77 lang og bruker S/36
Laget i PR.C.
Farge: Svart/Hvit
kr 1 399,00
Bilde av Nü Kay bukse

Nü Kay bukse

Stilige bukser laget av et lett og behagelig bomullsmateriale, som gjør den svært komfortabel å ha på seg. Buksene har et flott kamuflasjemønster med to sidelommer på lårene, som gir dem et stilig uttrykk. De har en baggy passform og har et elastisk liv med knyting, som sikrer god passform. Style disse buksene med en tøff genser for et avslappet antrekk, eller kombiner dem med finere bluse og et par hæler for å skape et stilig uttrykk.

Stilig kamuflasjemønster
Elastisk i livet med knyting
Modellen er 176 cm høy og har på størrelse small

Quality: 97% cotton, 3% elastane
kr 899,00
207020.jpg

Nü Kaa leggings

Stilige leggings laget av et mykt og glatt materiale. Leggingsene har et unikt mønster i grå, svarte og grønne nyanser, som gir dem et flott uttrykk og gjør den svært enkel å kombinere. De er laget av et stretchy materiale og er elastiske i livet, som gjør at de er behagelige å ha på seg. Like fin med en kjole/en oversized genser, som med en topp, et par shorts/skjørt og støvletter for å skape et stilig og avslappet antrekk.

Behagelig, stretchy materiale
Stilig og unikt mønster
Modellen er 176 cm høy og har på størrelse small

Kvalitet: 95% polyester, 5%elastane
kr 599,00
207015.png

Street One Structure dressbukse

Buksene med løs passform i Bonny-stilen fra Street One har en spesielt avslappet passform takket være de brede ribbede mansjettene på bena. Strukturen kommer til sin rett på det ensfargede jacquardmaterialet. Med høy midje og slanke ben fremhever den en flott silhuett. Det uformelle utseendet fullføres av 4-lommers stilen og kombinasjonen av glidelås og to knapper.

Kvalitet: 67% polyester, 31% viskose, 2% elastan
kr 999,95
206996.jpg

Floyd Rosita bukse

Superkomfortabel "kosebukse"! Strikk i linningen og beina, samt snøring i livet for optimal passform. Stikklommer i sidene.

Kvalitet: 65% Polyester, 35% Bomull
kr 499,95
17662-10.jpg

Dressbuksen Tristan

Dette er et par vide dressbukser som er perfekte til de fleste anledninger. Buksen har rette ben med noe ekstra vidde. Buksen er høy i livet, og har stikklommer i front. Bruk dem med en fin bluse og et par feminine støvler.

Kvalitet: 100% Polyester
kr 799,95

Filter by:

Clear All