Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Filters

Dame

Butikken vart etablert i 1990 og er drifta av mor og dotter, Jeanette 48 år og Madeleine 28 år. Vi har ein spennande og unik merkemix av dameklede frå kjente merke som Floyd By Smith, Sandwich_, Alix The Label, Soya Concept, Maggy og Para Mi for å nemne nokren. Vi har samla utvalet vårt i butikken her på nettbutikken vår så de har muligheit for å få tak i motekleda våre òg på nett. Uansett kva du er på utkikk etter om det er nytt jobbantrekk, kvardagsklede eller nye festfavorittar so hjelp vi deg å finne det som passar kvardagen din og bruket ditt. Du kan når som helst kontakte oss - vi er tilgjengelege for personleg rettleiing, inspirasjon, tips og ekspert råd ! Det viktigaste for oss er att du føler deg bra og ser flott ut i garderoben din !

Se som Grid Liste
Sorter etter
Bilde av Maggy Emely genser

Maggy Emely genser

Vår nye favoritt ! Nydelig ullgensar i ein lett og mjuk kvalitet - som følast lun og god mot huda. Gensaren har ein rett fasong med longe ermer. Detaljert båthals og stolpe i front på gensaren gir den det lille ekstra. Splitt i sidene gjer den like fin til skjørt/kjolar som til bukser og shorts. Ein super bestevenn som vil holde deg god og varm heile året. Like anvendelig no som på seine sommarkveldar. Eit must have <3 Kvalitet: 30% Mohair, 30% Ull , 40% Nylon (Vaskast med kjærligheit på 30 grader ullprogram med milo & tørkast flatt )
kr 1 399,00
206025.jpg

Soya blondetopp

Lekker blondetopp med middels høy hals, ermer til albuen og en klassisk rett fasong. Blondene har god elastikk for max komfort. . Den rette fasongen gjør toppen super å bruke både utenpå enkle kjoler eller under jakker - like fin til skjørt som til bukser. En super anvendelig topp som du enkelt kan bruke om og om igjen <3 Lukkes med to knapper bak i nakken.
*Modellen er 180 cm høy og bruker størrelse S.

Kvalitet: 35%Bomull, 35%Nylon 30% Elastane
kr 599,00
206024.jpg

Soya skinnskjørt

kr 699,00
Bilde av Soya mesh topp

Soya mesh topp

kr 399,00
Bilde av Soya 3/4 basic genser

Soya 3/4 basic genser

kr 299,00
Bilde av Soya chains topp

Soya chains topp

kr 599,00
Bilde av Soya stripa storskjorte

Soya stripa storskjorte

Lett og deilig viskose skjorte i et flerfarget stripemønster . 3 Skjorten har lange ermer og klassisk skjortekrave - så du kan åpne med knappestolpen om du ønsker å ha v-utringning. Rett fasong med lange ermer og mansjetter. Like fin til hverdags med jeans som til strømpebukse eller skinnbukse til festlige anledninger <3 *Modellen er 180 cm høy og bruker størrelse S.

Kvalitet: 100% viskose Vaskes på 30 grader finvask-
NB ! Skjorten kan krympe opptil 5% i første vask - så vurder å gå opp en størrelse om du er midt imellom
kr 549,00
Bilde av Soya chains tunika

Soya chains tunika

Vakker viskosetunika i versace inspirert lenkemønster. Den er laget i en fantastisk myk viskosekvalitet med sateng finish, så den både ser og føles som silke. En drøm å ha mot huden <3 Skjorten har lange ermer og klassisk v-utringning i halsen. Rett fasong med lange ermer og mansjetter. Like fin til hverdags med jeans som til strømpebukse eller skinnbukse til festlige anledninger <3 *Modellen er 180 cm høy og bruker størrelse S.

Kvalitet: 100% viskose Vaskes på 30 grader finvask-
NB ! Skjorten kan krympe opptil 5% i første vask - så vurder å gå opp en størrelse om du er midt imellom
kr 799,00
Bilde av Soya dress jumpsuit

Soya dress jumpsuit

kr 899,00