Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Personal menu
Filters

KLÆR

Se som Grid Liste
Sorter etter
25747.jpg

Floyd Karina Uni kjole

arina er tilbake ! Nydelig kjole med broderier - i 100% viskose. Kort kjole med nydelige blonder og broderinger. Kjolen har hals med knapper på overdel slik du kan justere utringing om ønskelig. Lange ermer med to knapper på mansjettene. Matchende underkjole. Like perfekt til hverdag, som til fester, syden- og storbyferier!

Avbildet modell: Høyde 179cm / str S

Kvalitet: 100% viskose

Vaskeanvisning
Maskinvask 30
kr 999,95
26128.jpg

Floyd Helle Sateen bluse

Deilig sateng og glatt overflate som tilføyer litt ekstra eleganse til skjorten.
Den har en rett passform med krage og knappestolpe i front med knapper i matchende farge. Skjorten har lange ballongermer med legg på skuldrene og to knapper på mansjetten. Passer like fint til jobb som fest - alt avhenger av hvordan du velger å style den!

Kvalitet: 100% polyester
kr 699,95
26138.jpg

Floyd Erica Mirta

Bluse i 100% viskose som føles utrolig myk mot huden! Blusen har v-hals og lange oppbrettbare ermer som kan festes med en knapp. Kort knappestolpe nedover i front. Avrundet kant nederst. Blusen har en rett og tildels ledig passform. Ingen stretch i tekstilet, men oppleves normal i størrelsen. Den perfekte blusen til både hverdag- og jobbantrekket.
kr 599,95
Bilde av Floyd Carmencita cargobukse

Floyd Carmencita cargobukse

Cargobukser har virkelig gjort et comeback i motebildet! fra Floyd. Buksen er middels høy på livet med stikklommer i front, den har cargolommer på begge side av lår. Flatterende lommer bak på rompa. Normal lengde med strikk nederst på buksebeina - dette gjør den svært enkel å dra opp etterhvert som temperaturen stiger. Oppnå en sporty og kul hverdagslook med joggesko og hoodie eller pynt buksen opp med favoritt toppen <3

Kvalitet: 98% bomull, 2% spandex
kr 899,95
Bilde av Floyd Avril rett cargobukse

Floyd Avril rett cargobukse

Cargobukser har virkelig gjort et comeback i motebildet! Buksen er middels på livet med stikklommer i front, den har cargolommer på begge side av lår. Flatterende lommer bak på rompa. Lang lengde med rette bukseben - dette gjør den svært enkel å bruke til både boots, joggesko og sandaler. Oppnå en sporty og kul hverdagslook med joggesko og hoodie eller pynt buksen opp med favoritt toppen <3

Kvalitet: 98% bomull, 2% spandex
kr 899,95
25821.jpg

Floyd Sofina blondebluse

En drøm av en bluse! Nydelig ensfarget blusen med blondedetaljer som gir den et trendy og tidløst uttrykk. Den har blondekant rundt halsen, en knapp bak ved nakken som skaper en delikat nøkkelhullsåpning. Blusen har lange ballong ermer som har en teksturert overflate. På mansjetten er det to knapper i matchende farge. Tynt fór i matchende farge.

Toppen har en rett passform, oppleves normal i størrelsen.

Kvalitet: 100% polyester
kr 699,95
25832.jpg

Floyd Leona blondekjole

Nydelig kjole med lekre blondedetaljer og lange ballongermer - et must have til festgarderoben! Den en rett fasong og rund hals med blondekant som gir et trendy og tidløs look. En sort knapp bak ved nakken som skaper en delikat nøkkelhullsåpning. Lange ballongermer med strikk nederst på ermet. Tynt fór i matchende farge så kjolen ikke er transparent, kun på ermene. Tekstilet har liten til ingen stretch.

Kjolen har en rett passform, oppleves normal i størrelsen - men vurder å gå opp en størrelse om du er midt imellom.


Kvalitet: 100% polyester
kr 999,95
25637.jpg

Floyd Nora Bordo lang kjole

En sommerdrøm av en kjole! Nydelig skjortekjole i maxilengde, med et heldekkende print. Med knyting i livet gir en flatterende passform, og den glatte overflaten gir kjolen et ekstra touch av eleganse. Den har spiss krage og knapper nedover hele front - så den kan også brukes åpen.

Medfølgende knytebelte i midjen dersom en ønsker å fremheve eller skape en mer innsvinget look. Lite stretch. Splitt nederst i begge sidene. Legg merke til de perle-lignende detaljene på knappene - vi elsker!

Kjolen har en A-form.
Oppleves normal i størrelsen.

Avbildet modell
Modell, utendørs: Høyde 179cm / str S.

Kvalitet: 100% polyester
kr 1 299,95
Bilde av Floyd Avery paisley kjole

Floyd Avery paisley kjole

Nydelig skjortekjole i maxilengde, med et heldekkende print. Kjolen har en glatt overflate. Den har spiss krage og tekstiltrukne knapper nedover hele front. Lange ballongermer med 2 tekstiltrukne knapper på mansjetten. Snittlinje i midjen.

Medfølgende belte i midjen dersom en ønsker å fremheve eller skape en mer innsvinget look. Lite stretch.

Kjolen har en A-form. Oppleves normal i størrelsen.

100% Polyester
kr 1 399,00

Filter by:

Clear All