Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Filters

Dunkåpe ❤Dunvest

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av Masai Badisna topp

Masai Badisna topp

kr 699,00
Bilde av Masai Felisa strikkegenser

Masai Felisa strikkegenser

kr 1 799,00
Bilde av Masai Gabini tunika

Masai Gabini tunika

Dette produkt er laget av FSC®-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Striper og sprudlende farger sprer glede, og denne tunikaen har begge deler. De smale ermene skaper en flott kontrast til tunikaens oversize, avslappede snitt som gjør den herlig å ha på seg. Bruk et par leggings eller en smal bukse til, så har du en komfortabel og feminin look.

Bærekraft: FSC MIX 70%
Passform: OVERSIZE
Kvalitet: 95% viskose, 5% elastan
kr 849,00
1003987.jpg

Piana

Er du på jakt etter en stilren bukse som sitter som en drøm? Da er denne buksen et godt valg. Den eksklusive italienske jerseyen er herlig og mykt, slik at buksen sitter flott inntil kroppen og er superbehagelig å ha på seg. I tillegg er den designet med sydde legg, praktiske stikklommer og ekstra vide ben. En stilren bukse med strikk i midjen, som du vil nyte å bruke om og om igjen.
Passform: CASUAL TROUSERS
63% viskose, 33% polyamid, 4% elastan
kr 1 199,00
1003282.jpg

Masai Trinus vest

Det er nærmest umulig å unngå å forelske seg i denne vakre, lange dunvesten. De vevde detaljene holder dunfyllet på plass og skaper en elegant effekt. Vesten har en feminin rund hals, stikklommer med supermykt fleecefôr og kan brukes åpen eller lukket med trykknappene foran. Bruk den som et ekstra lag over et tykt strikket plagg for en lekker og lun look.

Kvalitet ytterstoff: 100% polyamid
Fyll: 90% dun og 10% fjær
kr 1 899,00
1003281.jpg

Masai Thilde jakke

En aktiv hverdag krever yttertøy som du både kan sykle, gå eller hoppe på toget i. Denne stilige dunkåpen med hette går aldri av moten og mister heller ikke funksjonaliteten. Den er designet med et vevd mønster som både holder dunfyllet på plass og skaper en feminin og lekker effekt. Den er myk og varm og det ledige, avslappede snittet byr på stor komfort. I tillegg har den glidelåslommer med mykt fleecefôr og myk bomullsribb på ermene. Stilig, feminin og praktisk!

Passform: OVERSIZE
Kvalitet: 100% polyamid.
Fyll: 90% dun og 10% fjær
kr 3 099,00