Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Personal menu
Filters

F L O Y D

FLOYD er en norsk familiebedrift med over 30 års erfaring i klesbransjen. Floyd By Smith tilbyr klær til stilsikre og motebevisste kvinner. I deres sortiment finner du alt du trenger av klær, sko og tilbehør til enhver anledning. Moteriktige stiler, freshe farger og gode passformer til overkommelige priser er noe av karakteristerikken til Floyd By Smith.

 

Se som Grid Liste
Sorter etter
Bilde av Floyd Adana Satin skjørt

Floyd Adana Satin skjørt

kr 899,95
Bilde av Floyd Marina Zip bukse

Floyd Marina Zip bukse

Favoritten til mange, som flyr ut hver gang vi har den inne. Nå som helt sort! Det er en viskosebukse i mykt og elastisk stoff. Den har strikk og knyting i livet. Glidelås foran og igjen-sydde lommer bak. Like fin til hverdagsbruk som til finere anledninger !

Kvalitet: 45% VISKOSE, 55%POLY
kr 799,95
Bilde av Floyd Marissa satin overdel

Floyd Marissa satin overdel

En delikat bluse i sateng med en blank og glatt finish. Blusen har drapering foran i halsen. Gullfarget lenke-detalj i nakken som føles lett. Den har lange ermer med èn knapp nederst. Blusen har en rett passform og oppleves normal i størrelsen.
Kvalitet: 100% Polyester
kr 799,95
Bilde av Floyd Alyssa velvet kjole

Floyd Alyssa velvet kjole

En kort festkjole i velour med v-hals i omslag. Den har lange, vide ermer med tynn strikk i enden. Snittlinje i midjen, med strikk kun på fremsiden. Den har legg nedover begge sidene i skjørtet som skaper draperinger langs kjolen. Volangkant nederst langs kanten av skjørtet på kjolen. Kjolen har en noe ettersittende passform, med stretch.
Oppleves normal i størrelsen.
Kvalitet: 95% polyester, 5% elastan
kr 999,95
26269.jpg

Floyd Gloria velvet kjole

Kort kjole i velour-kvalitet. Den har rund hals og lange ermer. Draperinger på ene siden, for en flatterende silhuett. Glatt innside som føles behagelig mot huden. Kjolen har en ettersittende passform, med mye stretch.
Oppleves normal i størrelsen.
Kvalitet: 95% polyester, 5% spandex
kr 899,95
26289.jpg

Floyd Alis Lang kjole

Lang kjole i myk velur. Den har rund hals og lange ermer. Knytedetalj i midjen for en feminin look. Splitt foran i skjørtet. Kjolen har en figurnær passform med god stretch i stoffet.
Oppleves normal i størrelsen.
Sammensetning: 95% polyester, 5% spandex
kr 999,95
26277.jpg

Floyd Olava glam kjole

Flott maxikjole med paljetter. Den har v-hals med omslagseffekt med knyting på den ene siden. Snittlinje i midjen. Skjult glidelås på ryggen. Den har en innsvinget passform, oppleves normal i størrelsen.
Sammensetning:
95% viskose, 5% elastan
kr 1 499,95
Bilde av Floyd Abelia V Multi topp

Floyd Abelia V Multi topp

Topp med v-hals og lange ermer med puff-effekt på skuldrene. Toppen har metalliske tråder på utsiden i fargene gull, turkis og rosa. Stoffet er mykt på innsiden. Toppen har en ettersittende passform med god stretch.
Oppleves normal i størrelsen.
Sammensetning: 66% polyester, 34% metallisk tråd
kr 599,95
26279.jpg

Floyd Adel Kjole

Denne kjolen er i svart velour med påsydde grønne og blå paljetter. Kjolen har rund hals og lange ermer. Tynt fòret. Denne kjolen har en ettersittende passform.
Oppleves normal i størrelsen.
Dette plagget består av påsydde eller pålimte paljetter, bør behandles varsomt.
Materiale: 95% viskose, 5% elastan
kr 999,95
26317.jpg

Floyd Nova sparks overdel

Glitter er alltid en hit til festantrekket! Denne har en lekker V-hals i omslag, og innsving i livet som gir en flatterende fasong. Toppen har en innsvinget passform, og oppleves normal i størrelsen.
Materiale: 100% Polyester
kr 499,95
26264.jpg

Floyd Alyssa sparks kjole

Kjole med glitteri stoffet. Den har v-hals i omslag. Lange volumiøse ermer med legg på skuldrene og tynn strikk nederst. Snittlinje i midjen. Strikk i midjen, kun på baksiden av kjolen. Den har draperinger i begge sidene av skjørtet med en delikat volangkant nederst.
Kjolen har en smal passform med god stretch i stoffet.
Oppleves normal i størrelsen.
Sammensetning:
100% polyester
kr 899,95
26312.jpg

Floyd Kira Aliro Overdel

kr 599,00
Bilde av Floyd alivia capsella overdel

Floyd alivia capsella overdel

kr 799,95
25626.jpg

Floyd Leona Bluse

Bluse i delikate blonder. Den har rund hals med blondekant som gir en trendy og tidløs look. En knapp bak ved nakken som skaper en delikat nøkkelhullsåpning. Lange ballongermer med tynn strikk nederst på ermene. Tynt fór i matchende farge. Stoffet har lite stretch.

Blusen har en rett passform, og oppleves normal i størrelsen.

Materiale: 100% Polyester
kr 699,95
Bilde av Floyd Anette Genser

Floyd Anette Genser

Ensfarget strikkegenser med en nydelig mix av forskjellig typer mønsterstrikk. Rund hals med fint mønster. Lange ledige ermer, som er smalere nederst.

Strikkegenseren har en rett passform, og oppleves normal i størrelsen.

Materiale: 85% akryl, 15% nylon
kr 899,95
26539.png

Floyd Kristina Ellie Kjole

Nydelig langkjole med elefantprint. V-hals og omslagseffekt i overdelen. Lange ermer med strikk nederst som gir en liten rysje-effekt. Kjolen har smock i midjen som gir en fin passform. Små stikklommer på hver side i skjørtet.

Kjolen har en innsvinget passform, og oppleves normal i størrelsen.

Materiale: 100% Viskose
kr 1 199,95
26544.jpg

Floyd Karianne S/S Roses Kjole

Kort kjole med v-hals og delikat blomsterprint. Broderi på overdel. Korte og ledige ermer med legg på skuldrene og strikk som gir volang nederst. Kjolen har markert midje med brodert kant foran, og bred strikk på baksiden. Snittlinje i skjørtet. Brodert kant helt nederst på kjolen.

Kjolen har en innsvinget og normal passform.

Materiale: 100% Viskose
kr 999,95
Bilde av Floyd Eden kjole

Floyd Eden kjole

Kort kjole med fantastiske detaljer ! Kjolen har en behagelig kappekjole fasong med lange ermer. Legg merke til de nydelige blondene på skjørtet og broderingen rundt v-halsen.
Den er foret med matchende underkjole så den ikke blir transparent. En super brukskjole som er like anvendelig til hverdagsbruk som å pynte opp til festligheter.

Kvalite: 100% Viskose
kr 1 299,95
Bilde av Floyd Alivia Dacus overdel

Floyd Alivia Dacus overdel

Skjortekjole Alivia har raskt blitt en av bestselgerne, og nå har den kommet som overdel! Skjortebluse med et stilig heldekkende mønster og fine fargekombinasjoner. Den har spiss krage og knapper nedover hele fronten med lekre blonde detaljer. Lange ermer med smock-detaljer rundt håndleddet. Skjorten har en rett passform. Super overdel som er perfekt til alle sesongers festligheter og den travle hverdagen.

Avbildet modell: Høyde 175cm / str S
Sammensetning : 100% Polyester
kr 799,95
Bilde av Floyd Alivia Dacus kjole

Floyd Alivia Dacus kjole

Skjortekjolen Alivia har raskt blitt en av bestselgerne, og nå har den kommet i nytt print ! Alivia er en skjortekjole med et stilig heldekkende mønster og fine fargekombinasjoner. Den har spiss krage og knapper nedover hele fronten, med nydelige blonde-detaljer på kantene. Lange ermer med smock-detaljer rundt håndleddet. Snittlinje i skjørtet med små legg. Fòr i hele kjolen forutenom ermene. Kjolen har en rett passform. Den har knyting i livet om man ønsker en smalere passform.
Super kjole som er perfekt til alle sesongers festligheter.

Avbildet modell: Høyde 175cm / str S
Sammensetning : 100% Polyester
kr 1 299,95
26197.png

Floyd Karina V Uni Kjole

Kort kjole med nydelige blonder og broderinger. Kjolen har V-hals med knapper på overdel. Lange ermer med to knapper på mansjettene.

Den er foret med matchende underkjole som gir en elegant look.


Materiale: 100% Viskose
kr 999,95
Bilde av Floyd Sussi cleo topp

Floyd Sussi cleo topp

Super topp med nydelig print og lange puffermer. Smock i overdelen gir god stretch og en mer ettersittende Superdeilig sommertopp med et lekkert blomsterprint. Den har rund hals og lange puffermer med strikk nederst. Den har en smock look på overdelen som gir en ettersittende look. Styles med jeans til hverdag, dressbukse til jobb og skjørt til fest!

Toppen har supergod stretch og har en ettersittende passform. Oppleves normal i størrelsen.passform.


Sammensetning: 100% viskose
kr 699,95
Bilde av Floyd Karianne Cleo kjole

Floyd Karianne Cleo kjole

Med sine lekre broderier og delikate passform har denne kjolen allerede blitt en storfavoritt! Kort kjole med v-hals og delikat blomsterprint. Broderi på overdel. Lange og ledige ermer med legg på skuldrene og strikk som gir volang nederst. Kjolen har markert midje med brodert kant foran, og bred strikk på baksiden. Snittlinje i skjørtet. Brodert kant helt nederst på kjolen.

Kjolen har en innsvinget og normal passform.

Perfekt til sommerfesten med nøytrale hæler, eller til hverdags kombinert med sporty sneakers.

Avbildet modell: Høyde 166cm / str S

Sammensetning : 100% viskose
kr 1 099,95
Bilde av Floyd Karianne Rosi kjole

Floyd Karianne Rosi kjole

Med sine lekre broderier og delikate passform har denne kjolen allerede blitt en storfavoritt! Kort kjole med v-hals og delikat blomsterprint. Broderi på overdel. Korte og ledige ermer med legg på skuldrene og strikk som gir volang nederst. Kjolen har markert midje med brodert kant foran, og bred strikk på baksiden. Snittlinje i skjørtet. Brodert kant helt nederst på kjolen.

Kjolen har en innsvinget og normal passform.

Perfekt til sommerfesten med nøytrale hæler, eller til hverdags kombinert med sporty sneakers.

Avbildet modell: Høyde 166cm / str S

Sammensetning : 100% viskose
kr 999,95
26499.jpg

Floyd Sussi S/S bluerose topp

Supersøt topp med nydelig print og korte puffermer. Smock i overdelen gir god stretch og en mer ettersittende Superdeilig sommertopp med et lekkert blomsterprint. Den har rund hals og korte puffermer med strikk nederst. Den har en smock look på overdelen som gir en ettersittende look. Styles med jeans til hverdag, dressbukse til jobb og skjørt til fest!

Toppen har supergod stretch og har en ettersittende passform. Oppleves normal i størrelsen.passform.


Sammensetning: 100% viskose
kr 699,95
Bilde av Floyd Elsa blush kjole

Floyd Elsa blush kjole

Nydelig maxikjole i 100% viskose. Knappene kan minne om perlemor og gir et sommerlig og organisk preg på kjolen. Elegant maxikjole med heldekkende blomsterprint. V-hals og små knapper med litt skimmer som går ned til midjen. Den har korte og ledige ermer. Strikk i midjen med knytebelte for en fin passform. Snittlinje nederst på skjørtet med liten rysje-effekt. Kjolen er i 100% viskose, som kjennes behagelig mot huden.

Kjolen har en innsvinget passform, og oppleves normal i størrelsen.

Avbildet modell: Høyde 167cm / str S

Sammensetning : 100% viskose

Viskose er naturlig lett i vekt og burde bli behandlet skånsomt.
kr 1 199,95
Bilde av Floyd Ellen tweedjakke

Floyd Ellen tweedjakke

En tweedjakke gir ethvert antrekk en klassisk touch. Jakken oser av stil med sine innebygde skulderputer, gullknapper og teksturerte stoff. Jakken har rund hals og lange ermer. Den har en påsydd dekorativ kant øverst i halsen, nederst på ermene og langs kantene på jakka. Knapper helt ned i teksturert gull. To lommer på brystet. Stoffet har en teksturert overflate med små paljetter er sydd inn.

Jakken har en rett passform, og oppleves normal i størrelsen.

Avbildet modell:Høyde 175cm / str S
Kvalitet: 100% polyester
kr 1 199,95
Bilde av Floyd Alivia Sika kjole

Floyd Alivia Sika kjole

Skjortekjole Alivia har raskt blitt en av bestselgerne, og nå har den kommet i nye farger! Skjortekjole med et stilig heldekkende mønster og fine fargekombinasjoner. Den har spiss krage og knapper nedover hele fronten, med nydelige blonde-detaljer på kantene. Lange ermer med smock-detaljer rundt håndleddet. Snittlinje i skjørtet med små legg. Fòr i hele kjolen forutenom ermene. Kjolen har en rett passform. Den har knyting i livet om man ønsker en smalere passform.
Super kjole som er perfekt til alle sesongers festligheter.

Avbildet modell: Høyde 175cm / str S
Sammensetning : 100% polyester
kr 1 299,95
26087.png

Floyd Alivia Paisley kjole

Blonder og broderier, heldekkende blomsterprint og glittertråder - skjortekjolen med det lille ekstra!

Skjortekjole med et nydelig print, blondedetaljer og sølvfargede glittertråder som gir det lille ekstra. Lange ermer med smock detaljer rundt håndleddet. Den har skjortekrage og tekstiltrukne knapper helt ned. Tynt fòr.
Kjolen har en rett passform, med knyting i livet for innsving.

Style kjolen med høye hæler og matchende tilbehør i sommer og kombiner med boots til høsten!

Avbildet modell : Høyde 175cm / str S
Sammensetning : 100% polyester

kr 1 299,95
Bilde av Floyd Sussi SS uni topp

Floyd Sussi SS uni topp

Sommerlig topp med korte puffermer. Smock i overdelen gir god stretch og en mer ettersittende passform. Superdeilig sommertopp. Den har rund hals og korte puffermer med strikk nederst. Toppen har supergod stretch og har en ettersittende passform. Oppleves normal i størrelsen. Topp Sussi styler vi med jeans til hverdags, dressbukse til jobb og skjørt til fest!

Avbildet modell: Høyde 175cm / str S

Kvalitet: 100% viskose
kr 599,95
26366.jpg

Floyd Dina couture t-skjorte

Deilig t-skjorte med stilig motiv og metallisk skrift i front. Klassisk rett fasong, med t-skjorte ermer og rund hals. Helt allminnelig i størrelsen <3

Kvalitet: 100% bomull
kr 399,95
Bilde av Floyd Indigo Kjole

Floyd Indigo Kjole

kr 1 199,95
Bilde av Floyd Sussi Overdel

Floyd Sussi Overdel

kr 699,95
25773.jpg

Floyd Jonna icecream t-skjorte

T-skjorte med iskrem trykk i friske farger. T-skjorten har en klassisk rund hals, rett fasong og korte ermer. Ett supert baseplagg med det lille ekstra i front som kan brukes til alt av antrekk.

Kvalitet: 100% bomull
kr 399,95
25775.jpg

Floyd Jennifer diamant overdel

Singlett med diamant detaljer - den har en klassisk rund hals, rett fasong og brede stropper. Ett supert baseplagg med det lille ekstra i front som kan brukes til alt av antrekk.

Kvalitet: 95% bomull, 5% elastane
kr 399,95
Bilde av Floyd Melida Leaf Blazer

Floyd Melida Leaf Blazer

Lang blazer med blomstrete brokade i sesongens mest trendy farger. Den har en noe teksturert og shiny overflate. Blazeren har nedbrettet krage og lukkes med 3 knapper i front. Lange puffermer med litt ekstra volum på skuldrene. Tynt fòr. Den har en noe innsvinget passform. Oppleves normal i størrelsen. Style åpen med tskjorte og smal lys jeans til hverdags eller bruk den lukket som kjole med høye hæler for den perfekte partylooken!

Kvalitet: 100% polyester
kr 1 299,95
Bilde av Floyd Karina overdel

Floyd Karina overdel

Bluse med v-hals og lange ermer med 2 tekstiltrukne knapper på mansjetten. Den har tekstiltrukne knapper nedover hele front, med en bred brodert kant nedover langs knappestolpe. Snittlinje i ryggen med små legg.

Blusen har en rett passform.
Kvalitet: 100% viskose
kr 699,95
Bilde av Floyd Rory kjole

Floyd Rory kjole

Kort kjole med heldekkende brodert mønster. Kjolen har v-utringning og snittlinje i midjen. Tekstiltrukne knapper på overdelen, som kun er til pynt. Strikk i midjen, kun på baksiden. Korte ermer med legg på skuldrene og tynn strikk nederst. Snittlinje i skjørtet med små legg. Bølgete kant nederst på kjolen.
Passform: Innsvinget
Kvalitet: 100% bomull

Kjolen har en innsvinget passform.
kr 1 199,95
Bilde av Floyd Floriana kjole

Floyd Floriana kjole

En kort kjole med nydelige broderte detaljer foran og bak. Den har en innsvinget passform med et A-formet skjørt.

Passform: A-form
Kvalitet: 97% polyester, 3% spandex
kr 799,95
Bilde av Floyd Saria overdel

Floyd Saria overdel

kr 699,95
Bilde av Floyd Ania kjole

Floyd Ania kjole

kr 1 199,95
Bilde av Floyd Helle Sateen bluse

Floyd Helle Sateen bluse

Deilig sateng og glatt overflate som tilføyer litt ekstra eleganse til skjorten.
Den har en rett passform med krage og knappestolpe i front med knapper i matchende farge. Skjorten har lange ballongermer med legg på skuldrene og to knapper på mansjetten. Passer like fint til jobb som fest - alt avhenger av hvordan du velger å style den!

Kvalitet: 100% polyester
kr 699,95
Bilde av Floyd Carmencita cargobukse

Floyd Carmencita cargobukse

Cargobukser har virkelig gjort et comeback i motebildet! fra Floyd. Buksen er middels høy på livet med stikklommer i front, den har cargolommer på begge side av lår. Flatterende lommer bak på rompa. Normal lengde med strikk nederst på buksebeina - dette gjør den svært enkel å dra opp etterhvert som temperaturen stiger. Oppnå en sporty og kul hverdagslook med joggesko og hoodie eller pynt buksen opp med favoritt toppen <3

Kvalitet: 98% bomull, 2% spandex
kr 899,95
Bilde av Floyd Avril rett cargobukse

Floyd Avril rett cargobukse

Cargobukser har virkelig gjort et comeback i motebildet! fra Floyd. Buksen er middels høy på livet med stikklommer i front, den har cargolommer på begge side av lår. Flatterende lommer bak på rompa. Lang lengde med rette bukseben - dette gjør den svært enkel å bruke til både boots, joggesko og sandaler. Oppnå en sporty og kul hverdagslook med joggesko og hoodie eller pynt buksen opp med favoritt toppen <3

Kvalitet: 98% bomull, 2% spandex
kr 899,95
25821.jpg

Floyd Sofina blondebluse

En drøm av en bluse! Nydelig ensfarget blusen med blondedetaljer som gir den et trendy og tidløst uttrykk. Den har blondekant rundt halsen, en knapp bak ved nakken som skaper en delikat nøkkelhullsåpning. Blusen har lange ballong ermer som har en teksturert overflate. På mansjetten er det to knapper i matchende farge. Tynt fór i matchende farge.

Toppen har en rett passform, oppleves normal i størrelsen.

Kvalitet: 100% polyester
kr 699,95
Bilde av Floyd Leona blondekjole

Floyd Leona blondekjole

Nydelig kjole med lekre blondedetaljer og lange ballongermer - et must have til festgarderoben! Den en rett fasong og rund hals med blondekant som gir et trendy og tidløs look. En sort knapp bak ved nakken som skaper en delikat nøkkelhullsåpning. Lange ballongermer med strikk nederst på ermet. Tynt fór i matchende farge så kjolen ikke er transparent, kun på ermene. Tekstilet har liten til ingen stretch.

Kjolen har en rett passform, oppleves normal i størrelsen - men vurder å gå opp en størrelse om du er midt imellom.


Kvalitet: 100% polyester
kr 999,95
Bilde av Floyd Avery paisley kjole

Floyd Avery paisley kjole

Nydelig skjortekjole i maxilengde, med et heldekkende print. Kjolen har en glatt overflate. Den har spiss krage og tekstiltrukne knapper nedover hele front. Lange ballongermer med 2 tekstiltrukne knapper på mansjetten. Snittlinje i midjen.

Medfølgende belte i midjen dersom en ønsker å fremheve eller skape en mer innsvinget look. Lite stretch.

Kjolen har en A-form. Oppleves normal i størrelsen.

100% Polyester
kr 1 399,00
Bilde av Floyd Basic Overdel Janda

Floyd Basic Overdel Janda

kr 499,95
25768.jpg

Floyd Alora bluse

Luftig og teksturert stoff, i vårlig mønster og friske farger - perfekt for varme sommerdager. Detaljer som tekstiltrukne knapper og legg på ermene gir blusen særpreg. Blusen har en rett passform med tekstiltrukne knapper nedover front, som ikke kan åpnes, de er kun til pynt. Den har lange ballongermer med dekorative legg og tynn strikk nederst.

Avbildet modell: Høyde 178cm / str S

Kvalitet: 100% polyester

Vaskeanvisning
Håndvaskprogram 30?
kr 599,95
25898.jpg

Floyd Masha Petulia lang kappekjole

Årets sommerkjole ! Deilig kappekjole i hærlige farger, med ledig passform og stikklommer i begge sidene! Lang kjole med v-hals med volangkant i nakken. Lange, vide ermer med strikk ytterst. Stikklommer i begge sidene. Kjolen har en ledig passform. Kortere underkjole. Ermene er ikke fòret.

Passform: Ledig

Kvalitet: 100% polyester

Vaskeanvisning: Håndvaskprogram 30?
kr 999,95
25769.jpg

Floyd Masha Butterfly lang kappekjole

Årets sommerkjole ! Deilig kappekjole i hærlige farger, med ledig passform og stikklommer i begge sidene! Lang kjole med v-hals med volangkant i nakken. Lange, vide ermer med strikk ytterst. Stikklommer i begge sidene. Kjolen har en ledig passform. Kortere underkjole. Ermene er ikke fòret.

Passform: Ledig

Kvalitet: 100% polyester

Vaskeanvisning: Håndvaskprogram 30?
kr 999,95
25614.jpg

Floyd Masha Butterfly kort kappekjole

Årets sommerkjole ! Deilig kappekjole i hærlige farger, med ledig passform og stikklommer i begge sidene! Kort kjole med v-hals med volangkant i nakken. Lange, vide ermer med strikk ytterst. Stikklommer i begge sidene. Kjolen har en ledig passform. Kortere underkjole. Ermene er ikke fòret.

Passform: Ledig

Kvalitet: 100% polyester

Vaskeanvisning: Håndvaskprogram 30grader
kr 899,95
25789.jpg

Floyd Fana brick topp

Nydelig chiffonbluse i vakkert mønster <3 Toppen har en rett fasong med klassisk skjortekrave, knappestolpe i front med knapping helt ned, mansjetter på ermene som skaper en lett puff effekt på ermene <3 Like fin å bruke åpen som en lett jakke som den er å knappe igjen å bruke som skjorte, passer like godt til hverdags som å pynte opp til finere anledninger.

Kvalitet: 100% Polyester
kr 699,95
25800.jpg

Floyd Alea 180a bukse

Alea er buksemodellen for deg som ikke vil ha så smale ben. Nå endelig i superstretch stoffet ! Buksen har høyt liv og lukkes med 2 knapper - noe innsving i linningen og den avrundende fasongen på hoftene gjør att den sitter som ett skudd. Buksen har supergod stretch, glatt overflate, lommer foran og bak og rette ben. En favoritt du kan bruke til alt av anledninger !

Kvalitet: 70% Bomull, 23% Polyester, 7% Spandex

Vaskeanvisning: Skånsom vask på 30 grader. Merk at superstretch buksene er sensitive, og skal ikke vaskes med høy varme eller med skyllemiddel.
Husk å lese vaskelappen nøye.

Kvalitet: 85% bomull, 13% polyester, 2% spandex
kr 699,95
Bilde av Floyd Elora uni topp

Floyd Elora uni topp

kr 499,95
25560.jpg

Floyd Kine Rose jeans

kr 899,95
25795.jpg

Floyd Emmy brodery topp

Dette er virkelig en sommerlig drøm av en topp med nydelige broderte detaljer! Toppen har v-hals med broderte detaljer langs kanten. Den har korte puffermer med strikk og brodert kant ytterst. Toppen har en rett, noe ledig passform.

Sammensetning: 100% bomull
kr 799,95
Bilde av Floyd Frøy Inka skjortekjole

Floyd Frøy Inka skjortekjole

Nydelig kjole med et delikat heldekkende print. Den har høy hals og knappestolpe nedover i front. Tekstiltrukne knapper. 3/4 ballongermer med tre knapper på mansjetten. Matchende knytebelte i midjen. Lagsdetalj nederst i front som gir kjolen fasong og karakter.

Kjolen har en innsvinget passform.

Kvalitet: 70% polyester, 30% rayon
kr 999,95
25836.jpg

Floyd Lina offwhite gold blazer

En klassiker med gullknapper! Blazeren har en innsvinget passform, med et hint av 80-tallets skulderputer.

Denne blazeren har en innsvinget passform .Den har nedbrettet krage nedover i utringningen. Lukkes med èn knapp. Den har skulderputer og lange ermer. Lommer foran, under klaff. Tynt fòr med sateng-finish. Styles til både fest, hverdag og jobb!

Kvalitet: 96% polyester, 4% elastan
Vaskeanvisning: finvask 30?
kr 1 499,95
Bilde av Floyd Fanny brick kjole

Floyd Fanny brick kjole

Nydelig kjole i chiffon ! Kjolen har vakre detaljer i stoffet og broderi nede på skjørtet. Den har en rett fasong med v hals og god vidde i ermene. Kjolen er foret med underkjole så den ikke er transparent. Dette er den perfekte brukskjolen som kan brukes sammen med joggesko og jeansjakke i hverdagen og som enkelt kan pyntes opp til bryllup <3

Kvalitet:
Ytterstoff/chiffon: 100% Polyester
Innerstoff/for: 100%Viskose
kr 1 399,95
25807.jpg

Floyd Freya Dana skjortekjole

kr 1 399,95
Bilde av Floyd Harper 28b jakke

Floyd Harper 28b jakke

Ønsk velkommen din beste venn gjennom sommerhalvåret i hvit eller knall rosa ! Jakkemodellen Harper har en cropped lengde, nedbrettet krage og knapper nedover hele front. To brystlommer som lukkes med knapp. Lange ermer med en knapp på mansjetten. Åpne lommer i siden.

28B stoffkvaliteten har en noe glatt overflate, føles myk mot huden og har god stretch.

Kvalitet: 80% bomull, 19% polyester, 1% spandex
kr 999,95
Bilde av Floyd Britney genser

Floyd Britney genser

Deilig strikkegenser i friske farger <3 Genseren har en behagelig rett fasong med halvhøy hals. Ribbestrikket detaljer på kanter gir den det lille ekstra. God stretch gjør den super komfortabel på !


Kvalitet: 40%viskose, 32%nylon, 28%polyester
kr 799,95
Bilde av Floyd Kila Check Tweed skjørt

Floyd Kila Check Tweed skjørt

Chanel inspirert tweedskjørt gir enhver anledning ett klassisk touch. Skjørtet har en rett fasong og lukkes med glidelås bak. Style med t-skjorte,jeansjakke og joggesko for ett trendy hverdagsantrekk, eller gå for en matchende tweedjakke for å fullføre looken til fingerspissene.

Kvalitet: 65% akryl, 35% polyester
kr 699,95
Bilde av Floyd Alina Check Tweed jakke

Floyd Alina Check Tweed jakke

Tidløs jakke med rund hals og gullknapper nedover i front. Den har to lommer i front med klaffer. Jakken har en rett passform. En tweedjakke gir ethvert antrekk en klassisk touch. Style med skinnbukser for et røft uttrykk, eller gå for en dressbukse for å fullføre looken til fingerspissene.

Avbildet modell: Høyde 177cm / str S

Kvalitet: 70% akryl, 20% polyester, 10% bomull
kr 1 599,95
Bilde av Floyd Kila Tweed skjørt

Floyd Kila Tweed skjørt

Chanel inspirert tweedskjørt gir enhver anledning ett klassisk touch. Skjørtet har en rett fasong og lukkes med glidelås bak. Style med t-skjorte,jeansjakke og joggesko for ett trendy hverdagsantrekk, eller gå for en matchende tweedjakke for å fullføre looken til fingerspissene.

Kvalitet: 65% akryl, 35% polyester
kr 699,95
Bilde av Floyd Filippa kort blazer

Floyd Filippa kort blazer

En innsvinget kort blazer passer til nesten alle antrekk! Spesielt går den godt i jobbgarderoben eller over bryllupskjolen, men du kan også bruke den på både fest og til hverdag. Denne blazeren har ett åpent design som gjør att antrekket under viser godt. Halvlange ermer med liten splitt ytterst. Skulderputer. Tynt fòr med sateng-finish.

Avbildet modell
Høyde 179cm / str S

Kvalitet: 96% polyester, 4% elastan
kr 999,95
25805.jpg

Floyd Aliana topp

Super brukstopp med ett heldekkende brodert mønster og rund hals. Den har korte ballongermer med vaffelstrikk nederst som komplementerer puffermen. Toppen har en rett passform med god stretch og oppleves normal i størrelsen. En topp som er like lett å style til hverdagsbruk som til finere anledninger <3

Kvalitet: 97% polyester, 3% spandex
kr 499,95
25275.jpg

Floyd Carmel glitterkjole

kr 1 199,95
24632.jpg

Floyd Mailo button bukse

Klassisk, men trendy! Dressbukse med høyt liv, rette ben og dekorative knapper. Myk og deilig ensfarget bukse, perfekt uansett anledning. Den har et høytliv med stikk bak over korsryggen. Buksen har to stikklommer i front med 3 gullfargede pynteknapper. Buksen har en rett passform med god stretch.
Like fin til jobb, hverdag og fest <3

Benlengde: 28"

Avbildet modell: Høyde 175 cm/ S

Kvalitet: 100% polyester
Vaskeanvisning: Håndvaskprogram 30?
kr 699,95
Bilde av Floyd Jenny 2759 jeans

Floyd Jenny 2759 jeans

FLOYD-buksa Jenny i en stretchy jeanskvalitet med god hold og høy komfort. Jeans med høyt liv, tre knapper og smal passform. Den har pynteknapper foran, og lave baklommer. Tiden da jeansene var stive og lite bevegelige er forbi!

Benlengde
33"
Avbildet modell
Modell blå bakgrunn: Høyde 175cm / Str 27

Kvalitet: 70% Bomull, 25% Polyester, 3% Rayon, 2% Spandex
kr 799,95
25456.jpg

Floyd Jessy 3290 jeans

Jessy er kundefavoritten med dekorative glidelåsdetaljer, synlige knapper og rynker nederst på buksebena, er dette buksen for deg som ønsker det lille ekstra! Jeans med høyt liv og 3 knapper foran. Stikklommer foran med dekorativ glidelås på utsiden. Store lommer bak. Rynket elastikk nederst på bena.

Kvalitet: 70% bomull, 25% polyester, 3% rayon, 2% spandex
kr 899,95
25924.jpg

Floyd Cec lang strikkejakke

Deilig strikkejakke i lang variant <3
Klassisk rett fasong med lommer i front, noe puff på ermene gir den det lille ekstra. Like fin å hive over hverdagsantrekket som på jobb eller til finere anledninger, uansett årstid !

Kvalitet: 90%Akryl, 10%ull

kr 999,95
24970.jpg

Floyd Toril knelangt skjørt

Et klassisk sort knelangt skjørt med stikklommer i sidene. Spesielt ved dette digger vi den øverste sømmen som gir ekstra markering til midjen. Glidelås på baksiden. Ett baseplagg som enkelt kan brukes til både hverdags, jobb eller finere anledninger året rundt !

Kvalitet: 70% bomull, 23% polyester, 7% spandex
kr 599,95
Bilde av Floyd Athena kjole

Floyd Athena kjole

Bestselgeren er tilbake! Ettersittende festkjole i stretchy og komfortabelt glitterstoff. Ermene i chiffon skaper en fin kontrast og gir kjolen særpreg.

Avbildet modell :Høyde 179cm / str S

Kvalitet: 52% lurex, 43% polyester, 5% elastan
kr 699,95
Bilde av Floyd Maira lang kjole

Floyd Maira lang kjole

kr 999,95
25893.jpg

Floyd Denisa check jakke

Gå for lag-på-lag styling og kombiner skjortejakken med en deilig strikkegenser og skjerf - topp med en boblevest utenpå hvis det er skikkelig kaldt! Denne skjortejakken har rutete mønster i hærlig grønnfarge. Den har nedbrettet krage og lange ermer. Knapper nedover hele front med en kul "swirl"-look i hvit og gjennomsiktig. Utvendige lommer på brystet med knapp og stikklommer foran i begge sidene.


Sammensetning
65% polyester, 35% ull
Anledning
kr 599,98
Bilde av Floyd Gloria sparkle kjole

Floyd Gloria sparkle kjole

kr 799,95
25423.jpg

Floyd Pauline jumpsuit

kr 999,95
Bilde av Floyd Randi babycord kjole

Floyd Randi babycord kjole

Kjole i kordfløyel med en lett og ledig passform. Den har skjortekrage med knapper nedover overdelen. Store lommer foran. Den har lange ermer som kan brettes opp og festes med knapp. Med et løst og behagelig snitt blir dette raskt en favorittkjole til jobb og hverdag. Bruk den som en tunika over jeans eller svarte strømper - og gå for bare ben når været tillater det.

Kvalitet: 100% bomull
kr 999,95
25684.jpg

Floyd Alaia babykord kjole

Kjole i kordfløyel med en lett og ledig passform. Den har en avrundet v hals med 3 knapper nedover overdelen.
Den har lange 3kvart ermer med volang nederst. Med et løst og behagelig snitt blir dette raskt en favorittkjole til jobb og hverdag. Bruk den som en tunika over jeans eller svarte strømper - og gå for bare ben når været tillater det.

Avbildet modell: Høyde 167cm / str S

Kvalitet: 100% bomull
kr 999,95
25315.jpg

Floyd Gloria shine bluse

kr 599,95
Bilde av Floyd Akara lilla dressbukse

Floyd Akara lilla dressbukse

Denne dressbuksen har strikk bak i livet som bidrar til en superkomfortabel passform! Buksen sitter noe løst og har helt rette ben, så den passer perfekt til deg som ønsker en klassisk, men trendy look.

Benlengde: 26"

Avbildet modell: Høyde 178cm / str XS

Sammensetning: 96% polyester, 4% elastan
kr 599,95
25034.jpg

Floyd Stacy layer skinntights

Tights i skinnimitasjon med stilige detaljer og en supermyk innside. Ettersittende tights med høyt liv. Den er i skinnimitasjon med et kult mønster. Stoffet har god stretch. Noe matt i overflaten. Style med en lang strikkegenser til hverdag, eller hæler og en kul topp for et perfekt festantrekk!

Kvalitet: 75% polyamid, 15% elastan
kr 499,95
25237.jpg

Floyd Vanessa 3558 sort jeans

Sort jeans med ekstra høyt liv og rett passform. Kombinert med god stretch blir dette en komfortabel og trendy hverdagsfavoritt. Klassisk 5-lomme design.
Benlengde 29"

Kvalitet: 70% bomull, 28% polyester, 2% spandex
kr 799,95
Bilde av Floyd Kine split 3290 jeans

Floyd Kine split 3290 jeans

Jeans med liten splitt og frynsete kant nederst på buksen. Skinny jeans med én knapp og høyt liv med beltehemper. Klassisk 5 lommersdesign. Liten splitt og frynsete kant nederst på buksebeina.
En klassisk mellomblå bukse å ha i klesskapet!

Lengde: 27"
Kvalitet: 90% bomull, 8% polyester, 2% spandex
kr 799,95
25077.jpg

Floyd Saviana bluse

Bluse har et delikat heldekkende blomsterprint med skjortekrage og knappestolpe nedover front som gir det lille ekstra. Blusen har lange ermer med legg på skuldrene, en knapp på mansjetten. Denne blusen passer til alle anledninger, og som du føler deg fin i uansett dagsform!

Den er fòret, men ikke i ermene. Ermene kan oppleves noe gjennomsiktige.

Kvalitet: 100% polyester
kr 699,95
25220.jpg

Floyd Irmelin genser

Strikkegenser med stripete mønster. Den har høy hals som kan brettes eller rulles ned. Lange ermer med lav skuldersøm, en vid passform, og smalere over håndleddet. Genseren har en rett, noe ledig passform. Den har ribbestrikket kant helt nederst som gir den en pen passform. Tidløs strikkegenser i klassiske farger, som du kan ha i klesskapet år etter år.

Kvalitet: 40% viskose, 32% nylon, 28% polyester
kr 699,95
Bilde av Floyd Odette genser

Floyd Odette genser

Strikkegenser med chenilletråder som gjør den ekstra myk. Den har høy hals og en rett passform. Genseren har en tung følelse og sitter pent på. Ekstra myk strikkegenser med ribbestrikkede kanter. Perfekt til de litt kaldere dagene.

Kvalitet: 100% polyester
kr 799,95
Bilde av Floyd Juliet uni bluse

Floyd Juliet uni bluse

kr 599,95
Bilde av Floyd Tessie ytterjakke

Floyd Tessie ytterjakke

kr 1 899,95
25575.jpg

Floyd Eliana uni genser

kr 449,95
25070.jpg

Floyd Dylina genser

Strikkegenser med pent mønster. Den har en pen v-hals med ribbestrikk. Lange ermer med flettet mønster, ribbestrikket kant nederst. Genseren har en rett passform med ribbestrikket kant nederst. Med 40% ull vil du holde varmen på kjøligere dager med denne genseren.

Kvalitet: 60% akryl, 40% ull

Vaskeanvisning
Maskinvask 30?
kr 799,95
Bilde av Floyd Briana kort jakke

Floyd Briana kort jakke

Den populære helårsjakken og must have på yttertøy ! Lett jakke i hærlige farger ! Jakken kan enkelt knurves sammen å ta med seg på reise. Boblejakken er lett, men varmer allikavel godt, den har normal passform med høy hals og hette med elastisk strikk - så den sitter godt på. Jakken lukkes med glidelås, har gode lommer foran og strikk ytterst på ermene slik du kan puffe den opp om ønskelig. En jakke som hører hjemme i enhver garderobe ! We love it <3

Kvalitet: 100% Nylon
kr 799,95
25513.jpg

Floyd Benita Lilly bluse

Luftig og komfortabel bluse i chiffon med blomsterprint i super freshe høstfarger. Benita er en superfin blusemed rund hals og knapp i nakken. Lange ermer med legg på skuldrene og bred strikk nederst. Blusen har en rett, noe ledig passform men uten stretch. Like fin til hverdagsantrekk som til fest og finere anledninger !

Kvalitet: 100% polyester

Vaskeanvisning
Håndvaskprogram 30?

Avbildet modell
Høyde 178cm / str S
kr 699,95
Bilde av Floyd Ramona uni jakke

Floyd Ramona uni jakke

Super basejakke med rett fasong og god stretch for max komfort. Den har 3/4 arm og lommer, en liten oppbrettkant nederst på ermet og slag på jakken gir den det lille ekstra ! Perfekt å slenge utenpå etthvert antrekk til enhver anledning.


Kvalitet: 95% polyester, 5% elastan
kr 699,95
Bilde av Floyd Sirin linno topp

Floyd Sirin linno topp

Pen topp i et grovt vevd stoff med noe teksturert overflate. Denne toppen har rund hals med knapp i nakken. Korte ermer med legg på skuldrene og strikk med volangkant ytterst på ermene. Toppen har en ledig passform. Stoffet er uten stretch. Like fin til hverdagsbruk som til finere anledninger !

Kvalitet: 100% polyester

Vaskeanvisning
Håndvaskprogram 30?
kr 499,95
24954.jpg

Floyd Mari uni S/S topp

Denne toppen er et supert basisplagg! Ledig ermeløs chiffontopp med strikk nederst i livet for en flatterende passform. Rund hals med legg. Tynt fòr inni. Passer fint under en blazer på jobb eller til jeans for et enkelt hverdagsantrekk eller å pynte opp til finere anledninger.

Kvalitet: 100% polyester (Tynt fòr: 95% viskose, 5% elastan)

Vaskeanvisning
Håndvaskprogram 30?
kr 299,95
25545.jpg

Floyd Tamara Nilly topp

Ledig topp med oker farget blomsterprint og åpen rygg med fine blonde-detaljer. Ermeløs chiffontopp med strikk nederst i livet for en flatterende passform. Den har åpen rygg, med gjennomsiktige blonder og rund hals med legg. Tynt fòr inni. Superfin å bruke sammen med en bukse eller et skjørt i hverdagen eller til finere anledninger!

Kvalitet: Utside: 100% polyester, Innside: 95% viskose, 5% elastane

Vaskeanvisning
Håndvaskprogram 30?
kr 499,95
25544.jpg

Floyd Cairo Nilly kjole

Knelang kjole i chiffon med blomsterprint i nydelige høsttonerav lilla. Den har v-hals i omslag. Lange gjennomsiktige ermer med bred strikk ytterst på ermene. Flere lag i skjørtet gir en pen passform. Delvis fòret på overdelen og øverst i skjørtet.
Med markert midje og volanger i skjørtet skaper denne kjolen en flatterende silhuett.

Kvalitet: 100% polyester (fòr: 95% viskose, 5% elastan)

Vaskeanvisning
Håndvaskprogram 30?
kr 999,95
Bilde av Floyd Tilla uni kjole

Floyd Tilla uni kjole

Med A-formet snitt og stretchy stoff, er dette en kjole som får fast plass i basegarderoben! Den har en A-form. Kjolen har rund hals og halvlange puffermer.

Kvalitet: 95% polyester, 5% elastan
Vaskeanvisning: Håndvaskprogram 30?
kr 699,95
Bilde av Floyd Cissy uni kjole

Floyd Cissy uni kjole

FLOYD-kjolen som passer til absolutt alle anledninger! Kjole med rund hals og korte puffy ermer. Innsnitt ved brystet gir en fin innsving på kjolen. Glidelås i ryggen. Sømløse kanter nederst på kjolen. Kjolen har et flatterende snitt som fint kan pyntes opp og ned med et enkelt skoskift.


Kvalitet: 95% polyester, 5% elastan

Vaskeanvisning
Skånsom vask 30

kr 799,95
Bilde av Floyd Mari uni L/S topp

Floyd Mari uni L/S topp

Baseblusen i chiffon med mykt fòr, den er ikke fòret på ermene så disse er noe gjennomsiktige. Ledig fasong på blusen, lange ermer med strikk ytterst. Rund hals med legg som skaper noe draperinger nedover blusen. Ett plagg som fort blir en del av basegarderoben og som kan brukes til alle anledninger <3

Kvalitet: 100% polyester (fòr: 95% viskose, 5% elastan)

Vaskeanvisning
Håndvaskprogram 30?
kr 399,95
25540.jpg

Floyd Tui lissi maxikjole

Vakker maxikjole i trendy mesh og blomsterprint. Kjolen har en innsvinget fasong, litt høy hals og lange gjennomsiktige ermer. Strikk i livet for en pen passform og matchende underkjole. En super anvendelig bruks kjole til både hverdags og fest <3


Kvalitet: 92% polyester, 8% elastan
(Underkjole: 95% viskose, 5% elastan)

Vaskeanvisning
Håndvaskprogram 30?
kr 549,98
207237.jpg

Floyd Damira blazer

En klassisk blazer med oversized passform fra FLOYD, som passer til både fest, hverdag og jobb! Denne blazeren har en oversized passform. Den har nedbrettet krage, skulderputer, lange ermer og lukkes med èn knapp. Lommer foran, under klaff. Tynt fòr med sateng-finish og en liten splitt bak.

Avbildet modell
Høyde 170cm / str S

Sammensetning
96% polyester, 4% elastan

Vaskeanvisning
Skånsom vask 30?
kr 599,98
Bilde av Floyd Lina gold blazer

Floyd Lina gold blazer

En klassiker med gullknapper! Blazeren har en innsvinget passform, med et hint av 80-tallets skulderputer.

Denne blazeren har en innsvinget passform .Den har nedbrettet krage nedover i utringningen. Lukkes med èn knapp. Den har skulderputer og lange ermer. Lommer foran, under klaff. Tynt fòr med sateng-finish. Styles til både fest, hverdag og jobb!

Avbildet modell
Høyde 178cm / str S

Kvalitet: 96% polyester, 4% elastan
Vaskeanvisning: finvask 30?
kr 1 499,95
207192.jpg

Floyd Gro glow kappekjole

Nydelig sommerkjole med neonfarget mønster. En behagelig kjole i bomullskvalitet - et must i feriekofferten! Denne kjolen har v-hals og lange ermer med strikk ytterst. Stikklommer i begge sidene. Snittlinje i livet med legg. Den er i myk bomull og har en ledig passform.

Sammensetning:
85% bomull, 13% polyester, 2% andre fiber
kr 1 099,95
207189.jpg

Floyd Nanethe topp

Bluse i 100% bomull med v-hals. Tekstiltrukne knapper nedover hele front. 3/4 ermer med broderte detaljer. Den har legg nedover brystet på begge sider. Brodert mønster nederst på blusen, både foran og bak. Den har en ledig passform.

Høyde 179cm / str S
Sammensetning: 100% bomull
kr 799,95
207180.jpg

Floyd Gro inka kjole

Nydelig sommerkjole med inkamønster. En behagelig kjole i bomullskvalitet - et must i feriekofferten! Denne kjolen har v-hals og lange ermer med strikk ytterst. Stikklommer i begge sidene. Snittlinje i livet med legg. Den er i myk bomull og har en ledig passform.

Passform
Ledig
Sammensetning
85% bomull, 13% polyester, 2% andre fiber
kr 1 099,95
207176.jpg

Floyd Geany 180a shorts

Komfortabel shorts med veldig god stretch - perfekt for et avslappet hverdagsantrekk! Shorts i superstretchy stoff. Den har strikk og knyting i livet. Lommer foran og bak.

180A er buksekvaliteten med mest stretch! Former seg etter kroppen, og føles behagelig på. Vurder å gå ned en størrelse. Kvaliteten er delikat og må behandles med omhu.


Sammensetning
70% bomull, 23% polyester, 7% spandex
kr 499,95
Bilde av Floyd Vanessa shorts

Floyd Vanessa shorts

Shorts med ekstra høyt liv og rett passform. Kombinert med god stretch blir dette en komfortabel og trendy hverdagsfavoritt.Klassisk 5-lomme design. En grovt vevd stoffkvalitet i denim med stretch og godt hold. Lys vask med gylne sømmer.

Benlengde: 9"

Sammensetning: 98% bomull, 2% spandex
kr 699,95
Bilde av Floyd Kine farget shorts

Floyd Kine farget shorts

Shorts med høyt liv, en knapp og smal passform i en frisk sommerfarge.
Lommer foran. Baklommene er plassert midt på rumpa.

Sammensetning
98% bomull, 2% spandex
kr 599,95
207173.jpg

Floyd Kine jeans shorts

Shorts i ekstra myk denim med høyt liv, en knapp og smal passform. Lommer både foran og bak. Oppbrettet kant nederst som er sydd fast. Den er i myk bomull med en vevd innside. God stretch.

Sammensetning
91% bomull, 8.5% polyester, 0.5% spandex
kr 599,95
207172.jpg

Floyd Mirjana shorts

Komfortabel jeansshorts med god stretch - perfekt for et avslappet antrekk på varme sommerdager! Laget i grov bomullskvalitet. Den lukkes med èn knapp og glidelås foran. Beltehemper i livet. Lommer foran og bak. Oppbrettet kant nederst som er sydd fast gir den en tøff effekt <3


Sammensetning: 98% bomull, 2% spandex
kr 599,95
207171.jpg

Floyd Margareth shorts

Myk denimshorts med glidelås og knappelukking. Den har åpne lommer i siden, pyntelommer bak og beltehemper. Liten splitt i sidene og en rett passform.

Sammensetning
93% bomull, 6% polyester, 1% spandex
kr 599,95
207170.jpg

Floyd Alima topp

kr 299,98
207168.jpg

Floyd Bente 180a capri

Capribukse med strikk, knyting og beltehemper i livet. Lommer foran. Brettekant nederst (ikke sydd fast, så kan brettes ned).

Benlengde: 21"
Sammensetning: 70% bomull, 23% polyester, 7% spandex
kr 499,95
Bilde av Floyd April 28b capri

Floyd April 28b capri

Capri med chinos-look. Den har høyt liv, lukkes med hempe og glidelås. Liten splitt nederst på bena. Stikklommer i begge sidene, og falske lommer bak.


28B stoffkvaliteten har en noe glatt overflate, føles myk mot huden og har god stretch.

Benlengde: 18"

Kvalitet: 80% bomull, 19% polyester, 1% spandex
kr 799,95
207119.jpg

Floyd Geany capri jeans

Endelig har bestselgeren Geany kommer i denim - og i caprilengde. Med strikk og knyting i livet. Lommer både foran og bak.

2783 er et grovt vevd stoff med stretch og godt hold. Kommer i klassisk mellomblå med gylne sømmer og lyseblå med gylne sømmer.

Benlengde: 17"

Kvalitet: 73% bomull, 25% polyester, 1% rayon, 1% spandex

kr 699,95
Bilde av Floyd Geany farget Capri 28B

Floyd Geany farget Capri 28B

Capribukse i mykt stoff, med bred strikk og knyting i livet. Stikklommer i begge sidene foran, lommer bak.

28B stoffkvaliteten har en noe glatt overflate, føles myk mot huden og har god stretch.

Benlengde: 17"

Kvalitet: 80% bomull, 19% polyester, 1% spandex
kr 699,95
Bilde av Floyd April 28B bukse

Floyd April 28B bukse

Bukse med chinos-look. Den har høyt liv, lukkes med hempe og glidelås, og har en noe ledig passform øverst, med smale ben.

Den har ankellengde med liten splitt nederst på begge buksebeina. Stikklommer i begge sidene, og falske lommer bak.

28B stoffkvaliteten har en noe glatt overflate, føles myk mot huden og har god stretch.


Passform: Smal
Benlengde: 27.5"

Sammensetning
80% bomull, 19% polyester, 1% spandex
Vaskeanvisning
Håndvaskprogram 30?
kr 799,95
207055.png

Floyd Hermine cardigan

Kortermet cardigan med en melert look. Finstrikket med søte knapper foran. Den har v-hals med knapper foran. Korte ermer med legg på skuldrene.

Kvalitet: 50% akryl, 40% nylon, 5% spandex, 5% ull
Vaskeanvisning: Skånsom vask 30?
kr 699,95
Bilde av Floyd Rebekka dressbukse grønn

Floyd Rebekka dressbukse grønn

Klassisk dressbukse med press og vide ben. Bruk den med høye hæler for en illusjon av ekstra lange ben! Den lukkes med knapp og glidelås. Beltehemper i livet. Stikklommer i begge sidene.

Kvalitet: 96% polyester, 4% spandex
Vaskeanvisning: Håndvaskprogram 30?
kr 349,98
207053.png

Floyd Vanessa Torn 3259 bukse

Jeans med ekstra høyt liv, rett passform og ankellengde. Kombinert med god stretch blir dette en komfortabel og trendy hverdagsfavoritt. Slitte detaljer på bena gir det lille ekstra. Klassisk 5-lomme design.

Benlengde: 27"
Kvalitet: 99% bomull, 1% spandex
Vaskeanvisning: Håndvaskprogram 30?
kr 799,95
207052.jpg

Floyd Kine 0971 bukse

Skinny jeans med høyt liv og god stretch som former seg etter kroppen. Én knapp, høyt liv og lommer bak.

Benlengde: 31"
Kvalitet: 98% bomull, 2% spandex
Vaskeanvisning: Håndvaskprogram 30?
kr 799,95
207051.png

Floyd Jeanette singlett

Singlet Jeanette er et supert basisplagg!
Passer fint under en blazer på jobb eller til jeans for et enkelt hverdagsantrekk. Den er ermeløs og har en smal passform.

Kvalitet: 95% viskose, 5% elastan
Vaskeanvisning: Maskinvask 30?
kr 199,95
Bilde av Floyd Jasmine t-skjorte

Floyd Jasmine t-skjorte

En basic t-skjorte i ekstra mykt stoff. Passer til både hverdag og late dager i sofaen. Den har en ledig passform. V-hals og korte ermer.

Kvalitet: 95% viskose, 5% elastan
Vaskeanvisning: Maskinvask 30?
kr 399,95
207048.png

Floyd Cissy kjole grønn

FLOYD-kjolen som passer til absolutt alle anledninger! Kjolen har et flatterende snitt som fint kan pyntes opp og ned med et enkelt skoskift. Kjole med rund hals og korte puffy ermer. Innsnitt ved brystet. Glidelås i ryggen. Sømløse kanter nederst på kjolen.

Kvalitet: 95% polyester, 5% elastan
Vaskeanvisning: Håndvaskprogram 30?
kr 799,95
207045.png

Floyd Anniken denimjakke

Kort oversized dongerijakke. Perfekt til vårens hverdagsantrekk, og over søte sommerkjoler! Dongerijakke i croppet lengde og en ledig passform. Den lukkes med knapper foran. Jakken har nedbrettet krageog store lommer på brystet. Den har legg nederst i ryggen og under lommene foran for en noe mer feminin look selv om passform er ledig.

Kvalitet: 96.3% bomull, 3% polyester, 0.7% spandex
Vaskeanvisning: Håndvaskprogram 30?
kr 899,95
207042.png

Floyd In Love t-skjorte

En basic t-skjorte fra FLOYD i myk viskose. Den har rund hals og korte ermer. Printet tekst på brystet: "In love".

Kvalitet: 95% viskose, 5% elastan
Vaskeanvisning: Maskinvask 30?
kr 399,95
207043.png

Floyd Choose to Shine t-skjorte

En basic t-skjorte fra FLOYD i myk viskose. Den har rund hals og korte ermer. Printet tekst på brystet: "Choose to Shine".

Kvalitet: 95% viskose, 5% elastan
Vaskeanvisning: Maskinvask 30?
kr 299,95
Bilde av Floyd Padma blazer farger

Floyd Padma blazer farger

Denne blazeren har en rett, noe innsvinget passform. Den har nedbrettet krage og lukkes med to knapper. Den har skulderputer og lange ermer. Lommene foran er kun til pynt, kan ikke åpnes. Tynt fòr med sateng-finish og en liten splitt bak.

Kvalitet: 96% polyester, 4% elastan
Vaskeanvisning: Skånsom vask 30?
kr 1 199,95
Bilde av Floyd Elvine Pandora kjole petrol

Floyd Elvine Pandora kjole petrol

Lekker omslagskjole med flatterende volang i skjørtet. Strikk i livet med tynt knytebelte. Lange ermer med legg på skuldrene og 3 knapper på mansjetten. Med et enkelt skoskift kan denne kjolen brukes til nesten alle anledninger!

Kvalitet: 100% Polyester
kr 899,95
Bilde av Floyd Charlie Check ulljakke

Floyd Charlie Check ulljakke

Nydelig jakke i ullmiks. Klassisk rutet mønster, i trendy farger. Jakken når akkurat under stumpen, og varmer godt i halsen om den lukkes helt. Lommer med glidelås i front.

Kvalitet: 50% Ull, 50% Polyester
kr 1 799,95
206986.jpg

Floyd Inger kjole

Nydelig strikket kjole. Lang, rett fasong med medølgende belte slik du selv kan justere den i livet. Rund hals, og med litt "ballongermer" som tas inn mot mansjettene med en bred ribbestrikket kant. Splitt i sidene nederst.

Kvalitet: 55% Akryl, 36% Polyester, 5% Ull, 4% Spandex
kr 899,95
206971.jpg

Floyd Padma blazer

En klassisk oversized blazer fra FLOYD, som passer til både fest, hverdag og jobb! Den har nedbrettet krage og lukkes med to knapper. Skulderputer. Lange ermer og små lommer foran. Tynt fòr med sateng-finish og en liten splitt bak. Passer perfekt sammen med buksene Naima og Shanti.

Kvalitet: 96% polyester, 4% elastan
kr 1 199,95
206972.jpg

Floyd Shanti bukse

Denne passer perfekt til et classy fest eller jobbantrekk! Pen dressbukse som lukkes med knapp og glidelås. Beltehemper i livet. Stikklommer i begge sidene. Smal passform øverst, rette og noe ledig ben.

Style den opp med en matchende dressjakke Padma eller en pen topp!

Kvalitet: 96% polyester, 4% elastan
kr 699,95
206973.jpg

Floyd Naima bukse

Denne passer perfekt til et classy fest eller jobbantrekk! Pen dressbukse som lukkes med knapp og glidelås. Beltehemper og belte i livet som knytes foran. Stikklommer i begge sidene. Smal passform øverst, rette og ledige ben.

Style den opp med en matchende dressjakke eller en pen topp! Passer fint i sett med blazer Padma.

Kvalitet: 96% polyester, 4% elastan
kr 349,98
Bilde av Floyd Serine Addison jakke

Floyd Serine Addison jakke

kr 1 499,95
Bilde av Floyd Cissy cobalt kjole

Floyd Cissy cobalt kjole

FLOYD-kjolen Cissy er plagget som passer til absolutt alle anledninger! Kjolen har et flatterende snitt som fint kan pyntes opp og ned med et enkelt skoskift. Kjole med rund hals og korte puffy ermer. Innsnitt ved brystet. Glidelås i ryggen. Sømløse kanter nederst på kjolen.

Kvalitet: 95% polyester, 5% elastan
Vaskeanvisning: Skånsom vask 30?
kr 799,95
206940.jpg

Floyd Angelina 3290 bukse

Jeans med ekstra høyt liv, fire knapper og smal passform. Baklommene er plassert midt på rumpa.

3290 er en denimkvalitet med god stretch. Føles myk og behagelig mot huden. Kommer i klassisk mellomblå og mørk blå med mørke sømmer.

Passform: Smal
Benlengde: 33"
Kvalitet: 90% bomull, 8% polyester, 2% spandex
kr 899,95
206922.jpg

Floyd Eliana suni genser

Med en genser som Eliana i garderoben, trenger du aldri bekymre deg for kleskrise! Dette er en tynn genser med blomsterprint. Den har oppbrettbare ermer som festes med knapp. Strikk nederst i begge sidene som skaper draperinger.

Kvalitet: 100% bomull
Vaskeanvisning: Maskinvask 30?
kr 449,95
206920.jpg

Floyd Tessie jakke

Teknisk jakke fra Floyd. Denne jakken holder deg både tørr og varm gjennom vinterhalvåret, med vannsøyle på 5000mm og vindtett materiale. Lett vattert slik den holder på varmen, i tillegg til at den er pustende slik den ikke blir klam. Med 4-veis stretch teknologi er den superbehagelig å ha på, og gir full bevegelsesfrihet. I tillegg byr jakken på høy hals, god hette, to gode lommer med glidelås i front. Lukkes med 2-veis glidelås og knapping.

NB: Stor i størrelsen, gå ned én størrelse.

Kvalitet ytterstoff: 100% Polyester
Kvalitet fyll: 100% Polyester
Kvalitet fôring: 100% Polyester

Teknisk informasjon:
4-veis stretch teknologi
Pustende > 5000mm
Vannsøyle 5000mm
Vindtett
kr 1 899,95
Bilde av Floyd By Smith Elle topp

Floyd By Smith Elle topp

Herlig topp i finstrikket viskose, selvfølgelig med god stretch. Toppen har en rett fasong, med ballongermer. Ribbestrikk rundt hals og i ermer. Matcher perfekt sammen med Elle skjørt.

Kvalitet: 80% Viskose, 20% Nylon
kr 499,95
Bilde av Floyd By Smith Elle skjørt

Floyd By Smith Elle skjørt

Herlig skjørt i finstrikket viskose, selvfølgelig med god stretch. Skjørtet har en ettersittende fasong med en større volangkant nederst. Matcher perfekt sammen med Elle topp.

Kvalitet: 80% Viskose, 20% Nylon
kr 499,95
Bilde av Floyd By Smith Vanessa 28B bukse farger

Floyd By Smith Vanessa 28B bukse farger

Jeans med høyt liv og rett passform med ankellengde. Klassisk 5-lomme design. 28B stoffkvaliteten har en noe glatt overflate, føles myk mot huden og har god stretch.

Kvalitet: 80% Bomull, 19% Polyester, 1% Spandex
kr 899,95
Bilde av Floyd By Smith Kjersti skjorte

Floyd By Smith Kjersti skjorte

Skjorte i feminin fasong. Stretchfelt i sidene som sørger for god komfort selv om skjorten har en mer ettersittende fasong. Klassisk skjortekrage og mansjetter med knapp.

Kvalitet: 80% Polyester, 20% Bomull
kr 599,95
Bilde av Floyd By Smith Vanessa 268B bukse

Floyd By Smith Vanessa 268B bukse

Bukse Vanessa har ekstra høyt liv og en rett passform med litt ekstra vidde. Klassisk 5-lomme design, med en skråskjært søm over baklommene som gir den et "løft".

268B er en myk, stretchy og slitesterk kvalitet med denim-look. Benlengde 27".

Kvalitet: 70% bomull, 25% polyester, 3% rayon (kunstsilke), 2% spandex
Vaskeanvisning: Håndvaskprogram 30?
kr 799,95
Bilde av Floyd Kine Fold 3290 jeans

Floyd Kine Fold 3290 jeans

Beskrivelse
Den har strikk og knyting i livet. Lommer foran og bak. Ankellengde.


28B stoffkvaliteten har en noe glatt overflate, føles myk mot huden og har god stretch.

Egenskaper
Modell
Geany
Kvalitet / Print
28B
Fargenavn

Passform
Smal
Benlengde
29"
Sammensetning
80% bomull, 19% polyester, 1% spandex

Vaskeanvisning
Håndvaskprogram 30?
kr 799,95
Bilde av Floyd By Smith Vanessa Long 3290

Floyd By Smith Vanessa Long 3290

Jeans med høyt liv, rett passform og god stretch!

Kjempefin mellomblå farge med både lysere og mørkere områder.

Jeans med høyt liv og rett passform. Klassisk 5-lomme design. Stoffet har mye stretch.3290 er en denimkvalitet med god stretch. Føles myk og behagelig mot huden. Kommer i klassisk mellomblå og mørk blå med mørke sømmer.

Egenskaper
Modell
Vanessa
Kvalitet / Print
Long 3290
Fargenavn
Dk. Medium J.Blue
Passform
Rett
Benlengde
33"
Sammensetning
90% bomull, 8% polyester, 2% spandex
Anledning
Baseplagg, Hverdag
Vaskeanvisning
Håndvaskprogram 30?
kr 899,95
Bilde av Floyd Geany 28B bukse

Floyd Geany 28B bukse

Favorittbuksa Geany har kommet i bomullsstoff med en noe glatt og matt overflate!

Passform:
Smal
Benlengde:
29"
Sammensetning:
80% bomull, 19% polyester, 1% spandex

Vaskeanvisning:
Håndvaskprogram 30?
kr 699,95
206856.jpg

Floyd Geany cord capri

Endelig har den bestselgende FLOYD-buksa Geany kommet i capribukse! Den er like komfortabel som alltid, så ikke nøl med å klikke hjem din størrelse!

Capribukse med strikk og knyting i livet. Lommer foran. Brettekant nederst (ikke sydd fast, så kan brettes ned)

76% rayon (kunstsilke), 20% polyamid, 4% spandex
kr 499,95
Bilde av Floyd By Smith Dina Heart t-skjorte

Floyd By Smith Dina Heart t-skjorte

Tøff t-skjorte med rund hals og klassiske t-skjorteermer. Noe feminin fasong, og superkult trykk fremme med hjerte.

100% Bomull
kr 399,95
Bilde av Floyd By Smith Summer capri

Floyd By Smith Summer capri

Capri Summer er i myk velour. Den passer like godt på stranden, i sofaen eller til et avslappet hverdagsantrekk. Capribukse med knyting og strikk i livet. Lommer i begge sidene. Noe strammere nederst på buksebeinet. Den har en rett, noe ledig passform. Mykt og deilig stoff i velour med noe stretch.

80% bomull, 20% polyester
kr 499,95
Bilde av Floyd By Smith Summer hettejakke

Floyd By Smith Summer hettejakke

Hettejakke Summer er i myk velour. Den passer like godt på stranden, i sofaen eller til et avslappet hverdagsantrekk. Genser med glidelås nedover hele front. Lommer foran. Hette med snøring i halsen. Lange ermer som er strammere rundt håndleddet for en pen passform. Hettejakken har en rett, noe lang passform. Mykt og deilig stoff i velour med noe stretch.

80% bomull, 20% polyester
kr 300,00
206763.jpg

Floyd By Smith Jenny capri

kr 499,95
Bilde av Floyd By Smith Pia capri

Floyd By Smith Pia capri

kr 699,95
Bilde av Floyd By Smith Ally 2759 bukse

Floyd By Smith Ally 2759 bukse

kr 799,95
Bilde av Floyd By Smith Angelina Flare 2759

Floyd By Smith Angelina Flare 2759

kr 799,95
Bilde av Floyd By Smith Emma 28B bukse

Floyd By Smith Emma 28B bukse

kr 849,95
Bilde av Floyd By Smith Kine Wide jeans

Floyd By Smith Kine Wide jeans

kr 799,95
206726.jpg

Floyd By Smith Rosie puff genser

kr 399,95
206725.jpg

Floyd By Smith Rosie puff t-skjorte

kr 399,95
Bilde av Floyd By Smith Rosie logo genser

Floyd By Smith Rosie logo genser

kr 499,95
Bilde av Floyd By Smith Rosie puff kjole

Floyd By Smith Rosie puff kjole

kr 299,98
Bilde av Floyd By Smith Milan skjortebluse

Floyd By Smith Milan skjortebluse

Superfin bluse i et grovt vevd stoff med noe teksturert overflate. Den har skjortekrage med knapp i nakken. Lange ermer med legg på skuldrene og strikk ytterst på ermene. Stoffet er uten stretch.

Farge: Offwhite
Passform: Rett
Materiale: 100% polyester

kr 299,98
206714.jpg

Floyd By Smith Kirsten jakke

Jakke med quiltet mønster og ribbestrikk under armene. Den har høy hals og lange ermer. Glidelås ytterst på ermene. Glidelåslommer foran.

Farge: Navy / Mørk blå
Passform: Rett, noe innsvinget
Materiale: 100% polyester
kr 999,95
206599.jpg

Floyd By Smith Asianda cardigan

kr 499,00
Bilde av Floyd Alea 2759 jeans

Floyd Alea 2759 jeans

Jeans i stretchy kvalitet med én knapp, høyt liv og store lommer bak. Rette ben.

2759 er en grovt vevd jeanskvalitet med mye stretch og godt hold. Inneholder kunstsilke som gjør jeansen enda mykere. Kommer i klassisk mellomblå og lyseblå vask med gylne sømmer.

Farge: Medium J. Blue / Mellomblå
Bukselengde: 33"
Materiale: 70% bomull, 25% polyester, 3% rayon, 2% spandex

Modell: Høyde 179cm / str 27
kr 799,95
Bilde av Floyd By Smith Emma 180A

Floyd By Smith Emma 180A

Myk bukse med mye stretch, ledig fit øverst og smale ben. Skal henge litt på hoftene og være baggy over rumpen. Lommer foran og pyntelommer bak. Superstretch: anbefales å gå ned èn størrelse om du vil dra den høyt opp i livet og ha som en tight bukse isteden.

Kvalitet: 70% Bomull, 23% Polyester, 7% Spandex
Vaskeanvisning: Håndvaskprogram, på vrangen, uten skyllemiddel. Merk at superstretch buksene er sensitive, og skal ikke vaskes med høy varme.
Husk å lese vaskelappen nøye.
Husk å lese vaskelappen nøye.
kr 599,95
Bilde av Floyd Jenny 180A

Floyd Jenny 180A

Bukse med middel høyt liv, rette ben med ankel, store baklommer og mye stretch. Den har en glatt overflate. Superstretch: anbefales å gå ned èn størrelse.

Kvalitet: 70% Bomull, 23% Polyester, 7% Spandex
Vaskeanvisning: Skånsom vask på 30 grader. Merk at superstretch buksene er sensitive, og skal ikke vaskes med høy varme eller med skyllemiddel.
Husk å lese vaskelappen nøye.
kr 599,95
Bilde av Floyd Jessy 180A bukse

Floyd Jessy 180A bukse

Bukse med middels høyt liv, lommer både foran og bak. Den har en glatt overflate. Glidelås som dekor på lommene foran. Strikk nederst på buksen. Superstretch: anbefales å gå ned èn størrelse.

Kvalitet: 70% Bomull, 23% Polyester, 7% Spandex
Vaskeanvisning: Skånsom vask på 30 grader. Merk at superstretch buksene er sensitive, og skal ikke vaskes med høy varme eller med skyllemiddel.
Husk å lese vaskelappen nøye.
kr 699,95
Bilde av Floyd By Smith Angelina 180a

Floyd By Smith Angelina 180a

Bukse med høyt liv, 4 knapper, lommer både foran og bak. Den har en glatt overflate. Superstretch. Vurder å gå ned èn størrelse om du er midt imellom.

Bukselengde: 33 tommer
Kvalitet: 70% Bomull, 23% Polyester, 7% Spandex

Vaskeanvisning: Skånsom vask på 30 grader, på vrangen. Merk at superstretch buksene er sensitive, og skal ikke vaskes med høy varme eller med skyllemiddel.
Husk å lese vaskelappen nøye
kr 699,95
Bilde av Floyd By Smith Silvana genser

Floyd By Smith Silvana genser

kr 499,95
206494.jpg

Floyd By Smith Adea genser

Deilig finstrikket viscosegenser med rund hals og lange ermer. Ribbestrikkede kanter. Gullfargede dekorknapper ytterst på ermene.

70% viskose, 30% nylon.
kr 499,95
206347.jpg

Floyd By Smith Kaia leo topp

Bestselger topp i chiffon med stilig leoprint. Toppen har en rett fasong med rund hals og halvlange, fine ermer med strikk og litt puff. En anvendelig bluse til både hverdags, jobb og finere anledninger.

Kvalitet: 100% Polyester
kr 499,95
206346.jpg

Floyd By Smith Kaia brick bluse

Bestselger topp i chiffon med stilig print. Toppen har en rett fasong med rund hals og halvlange, fine ermer med strikk og litt puff. En anvendelig bluse til både hverdags, jobb og finere anledninger.

Kvalitet: 100% Polyester
kr 499,95
206223.jpg

Floyd By Smith Alma topp

kr 499,95
Bilde av Floyd By Smith Frida bukse

Floyd By Smith Frida bukse

kr 599,95
Bilde av Floyd By Smith Åsa kjole

Floyd By Smith Åsa kjole

Den lille sorte <3 Nydelig blondekjole som er har en ettersittende men flatterende passform. Kjolen er noe gjennomsiktig øverst i hals, nakke, på ermene og i livet- men er foret med matchende underkjole ellers. Den har litt høy hals og lange ermer. Glidelås i nakken. Fine rysjer på skuldrene og nederst langs kanten på kjolen gir kjolen det lille ekstra. Kjolen har noe stretch som gir deg god bevegelighet og gjør den behagelig å ha på. En klassisk kjole med det lille ekstra som du enkelt bruker om og om igjen <3

Kvalitet: 90% nylon, 10% spandex
kr 799,95
Bilde av Floyd By Smith Ally bukse

Floyd By Smith Ally bukse

kr 699,95
Bilde av Floyd Kine 2759 jeans

Floyd Kine 2759 jeans

kr 699,95
Bilde av Floyd By Smith Thora jumpsuit

Floyd By Smith Thora jumpsuit

kr 799,95
Bilde av Floyd By Smith Tisha jakke

Floyd By Smith Tisha jakke

Vattert jakke med thinsulate materiale. Thinsulate er lett, ventilerende og isolerende. Jakken har hette, høy hals og glidelåslommer foran. Den har en formsydd fasong med stretchpaneler i sidene. Den kan strammes inn nederst på jakken, bak på innsiden. Supersøtt fòr med blomsterprint. Jakken er vindtett, slik at den fint kan brukes på tur.

Fra FLOYD sin kolleksjon Floyd Fritid - for de gode opplevelsene.

Farge: Navy / mørk blå
Passform: Rett
Materiale: 100% Polyester

Tekniske detaljer
Thinsulate
Pustende
Vindtett
Innstramming nederst, på baksiden
kr 1 299,95
Bilde av Floyd By Smith Susan jeanskjole

Floyd By Smith Susan jeanskjole

Skjortekjole i denim med knapper nedover hele front. Klassisk skjortekrage, brystlommer og korte ermer.

Farge: Mellomblå med gylne sømmer
Passform: Rett

Materiale: 70% bomull, 25% polyester, 3% rayon, 2% spandex
kr 699,95
Bilde av Floyd By Smith Kadi sneakers

Floyd By Smith Kadi sneakers

Trendy sneakers i myk tekstil med snøring. Kul gummi-detalj på hælen i knall farge! Gode å ha på. Hempe bak for å enklere ta av og på.
Sålen er limt, og liker derfor ikke fuktig vær. Supre vår og sommer sko ! Lette og gode på foten <3

Høyde på såle, ved tå: ca 1 cm
Høyde på såle, ved hæl: ca 3 cm

Materiale
Utside og innside: Syntetisk / tekstil
Yttersåle: Gummi
kr 599,95
Bilde av Floyd By Smith Ariel skjørt

Floyd By Smith Ariel skjørt

kr 200,00
Bilde av Floyd By Smith Erica butterfly

Floyd By Smith Erica butterfly

kr 250,00
Bilde av Floyd By Smith Angelina 2759 jeans

Floyd By Smith Angelina 2759 jeans

Erstatningen til kvalitet 308 er her ! Favoritt buksen Angelina i klassisk jeans i en slitesterk denim-kvalitet. Buksen har ekstra høyt liv, super god stretch og 4 knapper foran. Lommer både foran og bak. Og ekstra beinlengde.

Bukselengde: 33 tommer

Kvalitet: 70% Bomull, 25% Polyester, 3%Rayon, 2% Spandex

Vaskeanvisning: Håndvaskprogram, på vrangen, uten skyllemiddel. Husk å lukke knapp og glidelås. Dongeribukser kan farge av på andre plagg, så vask den separat de første gangene.
kr 799,95
Bilde av Floyd By Smith Kine Volang jeans

Floyd By Smith Kine Volang jeans

Kundefavoritten Kine tilbake i heilt ny drakt. Kjempe tøff vri på ei klassisk jeans bukse med volang detalj øverst i livet. Som alltid er Kine høg på livet og lukkes med 1 knapp - den har lommer foran og bak. Men nytt er volanger øverst langs kanten. Beltehemper i livet med tynt knytebelte gjer buksa enkel å justere slik den passer perfekt til deg ! Kjempe stilig med en detaljert topp eller ei klassisk t-skjorte til å ha nedi buksa. 2583 er en kvalitet i både lys, mellomblå og mørkeblå vask. Gylne sømmer. Grovt vevd stoff med mye stretch og godt hold. Kvalitet: 91% bomull, 6% tencel, 1,5% polyester, 1,5% spandex
kr 799,95
Bilde av Floyd By Smith Kine tricolour jeans

Floyd By Smith Kine tricolour jeans

Bestselger modellen Kine i ny vri - med to striper nedover begge buksebeina i lysere og mørkere denim. Kine er en smal bukse med én knapp, høyt liv og store lommer bak. Rett fasong over hoftene - kvaliteten er en grovt vevd denim-kvalitet med god stretch og gir derfor mer hold. Inneholder kunstsilke som gjør jeansen enda mykere samtidig som den er utrolig slitesterk.

Beinlengde: 27,5" (ankellengde)
Kvalitet: 74% bomull, 22% polyester, 2% rayon, 2% spandex
kr 799,95
205980.jpg

Floyd By Smith Karine skjørt

Råfint blyantskjørt i skinnimitasjon. Skjørtet har volanger øverst langs kanten som gir en lekker effekt om man har en topp nedi. Skjørtet er ettersittende men har god stretch som gjør det svært komfortabelt å ha på. Gode lommer foran i siden. Skjørtet lukkes med glidelås bak og har en iten splitt nede på baksiden for ekstra bevegelighet. Like fint til festantrekket som det er til hverdagstrikken <3

Kvalitet: 79% Rayon, 18% Nylon, 3% Spandex
kr 499,95
205975.jpg

Floyd By Smith Tiril topp

Nydelig basic genser i ribbestrikk med vakre detaljer.
Genseren former seg etter deg og er svært elastisk, dette gjør att den er like fin på de som er lange i ryggen som de som er kortere. En basic genser med det lille ekstra - det gjør att du enkelt kan pynte den opp til fest såvel som å bruke den til hverdags. Super behagelig mot huden <3 Vi anbefaler !

Kvalitet: 95% Viskose 5% Elastane
kr 399,95
205916.jpg

Floyd By Smith Ina bukse

Stilig bukse med middels høyt liv, tøffe detaljer med flatterende sømmer bak, 5 knapper foran og 5 lommer. Smale ben og kort lengde (28"). Materiale gir buksen en stilig effekt og ser nesten ut som cord - like fin til hverdagsbruk som til finere anledninger !

Kvalitet: 65% Bomull, 33% Polyester, 2% Spandex
kr 699,95
Bilde av Floyd By Smith Alea 2329 jeans

Floyd By Smith Alea 2329 jeans

Alea er jeansen for deg som ikke vil ha så smale ben.
Buksen har høyt liv og lukkes med 2 knapper - noe innsving i linningen og rund på hoftene gjør att den sitter som ett skudd. Buksen har god stretch, lommer foran og bak og rette ben. En favoritt du kan bruke til alt av anledninger !

Kvalitet: 85% bomull, 13% polyester, 2% spandex
kr 799,95
Bilde av Floyd By Smith Jessy denim capri

Floyd By Smith Jessy denim capri

Herlig capribukse i jeans. Caprien er middels høy på livet, og med lukking ved både tre knapper og glidelås sitter den godt på. Fremme har den skrå glidelåslommer, og den har gode baklommer. Bak er den også dekorert med en flatterende søm som går over lommene. Den har rynkeeffekt i slutten av beina så lengden er lett å justere etter behov <3

Kvalitet: 89,4% Bomull, 7,2% Polyester, 3,4% Lycra
kr 699,95
Bilde av Floyd By Smith Mikey skjørt

Floyd By Smith Mikey skjørt

Rått skjørt som sitter som STØPT i livet ! Glidelås detalj i front med en runding festet i som det lille ekstra !
Bred linning gjør att skjørtet sitter godt i livet og fasongen rundes av over hoftene og har en rett fasong - slik att du enkelt kan justere lengden etter behov ! Vi bare elsker dette skjørtet ! Super trendy og super komfortabel <3 Like kul med en strikkegenser, t-shirt og joggesko til hverdags som det er til å brukes til fest ! Ett must have i basic garderoben !

Kvalitet: 77% Polyester, 14% Nylon, 8% Elastane
kr 599,95
205796.jpg

Floyd Amber sko

Bestselger skoen er tilbake !
Amber er en superfavoritt hos våre kunder ! Den sitter godt på foten og er veldig god å gå i. Lett svår/sommersko i behagelig canvas-kvalitet med strikk øverst på vristen for ultimat komfort. Sålen er oppbygd for god demping og gir ett mer feminint uttrykk slik den enkelt kan brukes til sommerkjolen også. Like fin til hverdags som til finere anledninger !

Anbefales å impregneres med vannbasert impregnerings-spray.
Sålen er limt, og er derfor ikke glad i fuktig vær.
kr 499,95
Bilde av Floyd By Smith Briana jakke

Floyd By Smith Briana jakke

Sesongens must have på yttertøy !
Nydelig jakke i hærlige farger ! Super lett å knurve sammen å ta med seg på reise. Boblejakken er lett, men varmer allikavel godt, den har normal passform med høy hals og hette med elastisk strikk - så den sitter godt på. Jakken lukkes med glidelås, har gode lommer foran og strikk ytterst på ermene slik du kan puffe den opp om ønskelig. En jakke som hører hjemme i enhver garderobe ! We love it <3

Kvalitet: 100% Nylon
kr 799,95
Bilde av Floyd By Smith Eliana Milena topp

Floyd By Smith Eliana Milena topp

Bestselger genseren Eliana er en soleklar kundefavoritt uansett sesong. Myk og god genser med oppbrettbare ermer som kan festes med knapp. Strikk nederst i begge sidene som skaper draperinger gir en flatterende og komfortabel effekt. Ett must have i enhver basegarderobe <3

Kvalitet: 62% Polyester, 33% Viskose, 5% Elastan
kr 299,95
205661.jpg

Floyd By Smith Nancy bluse

Chiffonbluse som er fôret med mykt og stretchy stoff på kroppen. Den har sølvdetalj i halsen, er stram nederst i livet og ytterst på ermene.

Kvalitet: 60% Polyester, 35% Viskose, 5% Elastan
kr 499,95
205656.png

Floyd By Smith Mira leopard

Favoritt blyantskjørtet er tilbake i print. Skjørtet er ettersittende med en liten splitt bak. Utrolig behagelig å ha på seg da det er god stretch i stoffet. Enkelt å justere lengden på selv, ved å dra opp eller ned i livet. Ett skjørt som kan brukes til alt og som man blir glad i !

Materiale: 95% Polyester, 5% Elastan
kr 399,95
Bilde av Floyd Kine 180A

Floyd Kine 180A

Smal bukse i superstretch. Buksen har en smal fasong med høyt liv, og den sitter godt på. Gode lommer bak. Buksen lukkes med en knapp og glidelås.

Kvalitet: 70% Bomull, 23% Polyester, 7% Spandex
kr 599,95
Bilde av Floyd Kine 513B bukse

Floyd Kine 513B bukse

Skinny bukse med høyt liv i skinnimitasjon som former seg setter kroppen og føles behagelig på. God stretch og høye baklommer.

Kvalitet: 79% Kunstsilke, 18% Nylon, 2% Spandex
Vaskeanvisning: Håndvaskprogram, på vrangen, uten skylldemiddel. Husk å lukke knapp og glidelås.
kr 699,00
Bilde av Floyd By Smith Saint 308 bukse

Floyd By Smith Saint 308 bukse

Jeans i denim-kvalitet med god stretch. Den har høyt liv med 3 knapper, pyntelommer foran og store lommer bak. Smale ben.

Bukselengde: 31 tommer
Kvalitet: 60% Bomull, 38% Polyester, 2% Spandex
Vaskeanvisning: Håndvaskprogram, på vrangen, uten skyllemiddel. Husk å lukke glidelås og knapper. Dongeribukser kan farge av på andre plagg, så vask den separat de første gangene.
kr 799,00
Bilde av Floyd By Smith bukse Y02R Emma

Floyd By Smith bukse Y02R Emma

Myk bukse med matt overflate, god stretch, ledig fit øverst og smale ben. Skal henge litt på hoftene og være baggy over rumpen. Lommer foran og pyntelommer bak.

Bukselengde: 29.4 tommer
Kvalitet: 98% Bomull, 2% Spandex
Vaskeanvisning: Håndvaskprogram, på vrangen og uten skyllemiddel. Husk å ha igjen glidelås og knapper.
kr 799,00
Bilde av Floyd By Smith Emma 308 bukse

Floyd By Smith Emma 308 bukse

Jeans i denim-kvalitet. God stretch, ledig fit øverst og smale ben. Skal henge litt på hoftene og være baggy over rumpen. Lommer foran og pyntelommer bak.

Bukselengde: 29.4 tommer
Kvalitet: 60% Bomull, 38% Polyester, 2% Spandex
Vaskeanvisning: Håndvaskprogram, på vrangen, uten skyllemiddel. Husk å lukke glidelås og knapper. Dongeribukser kan farge av på andre plagg, så vask den separat de første gangene.
kr 799,00
Bilde av Floyd Angelina 180A

Floyd Angelina 180A

Bukse med høyt liv, 4 knapper, lommer både foran og bak. Den har en glatt overflate. Superstretch. Vurder å gå ned èn størrelse om du er midt imellom.

Bukselengde: 33 tommer
Kvalitet: 70% Bomull, 23% Polyester, 7% Spandex

Vaskeanvisning: Skånsom vask på 30 grader, på vrangen. Merk at superstretch buksene er sensitive, og skal ikke vaskes med høy varme eller med skyllemiddel.
Husk å lese vaskelappen nøye
kr 699,95

Filter by:

Clear All