Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Filters

Høstens store trend - Boblevesten

BOBLEVESTEN
I år er en av de store trendene vest - og nå har vi endelig fått inn en lettere boblevest fra Soyaconcept! Den kjøpes HER til bare kr 499,95,-. Boblevesten er super i mellomsesongene for litt ekstra varme, i tillegg til at den er perfekt til å bruke under tynne regnjakker og lignende for ekstra varme når kun regnjakka er for kaldt. Den kommer i fire flotte farger som passer enhver garderobe; svart som avbildet, dus armygrønn, creme og brun.I tillegg til de supre boblevestene, har vi også fått nye "kosesett" også fra Soyaconcept. Disse kommer med vid bukse, hettegenser og en supergod og vid t-skjorte med V-hals. Her kan en velge å bruke hele settet, eller kjøpe favorittdelen for å bruke alene. Bukse og t-skjorte er bare kr 399,95,- per del, og bukse fåes HER og t-skjorte HER. Hettegenseren har en kjempegod kengrulomme i front, og kjøpes HER for kr 499,95,-. Settet kommer også i fire farger; dusty rosa som avbildet, mint, kamel og mørkegrå.Her er settet vist både som varmere antrekk med boots og boblevesten til, og som et sommersligere antrekk med t-skjorten og sandaler. Bootsene fra Bianco er kjempegode på foten, og kan brukes gjennom alle sesonger. Kjøpes HER til kr 1499,95,-.

Detaljbilde av den supre boblevesten. Quilt, og lukkes enkelt med knepping. Og ikke minst: to gode lommer i front!Settet kommer i størrelse XS til XL. Amanda har på størrelse XS i overdeler på bildene og M i bukse, og er 165 cm høy.

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av Soyaconcept Biara 71 t-skjorte v-hals

Soyaconcept Biara 71 t-skjorte v-hals

Supermyk t-skjorte som er like fin til hverdags som den er behagelig å bruke i sofaen. Ledig fasong og V-hals.

Kvalitet: 74% Viskose, 21% Polyester, 5% Elastan
NB: Disse er romslige i størrelsen. Det gjøres imidlertidig obs på viskose kan krympe opptil 5% i første vask.
kr 399,95
Bilde av Soyaconcept Biara 68 hettegenser

Soyaconcept Biara 68 hettegenser

Supermyk "kosegenser" med hette. Knyting i hetten for tilpassing, og stor kengrulomme i front. Bruk den til hverdags sammen med jeans, eller kryp deg opp i sofaen i hele settet! Kommer med matchende bukse Biara 72.

Kvalitet: 74% Viskose, 21% Polyester, 5% Elastan
NB: Disse er romslige i størrelsen. Det gjøres imidlertidig obs på viskose kan krympe opptil 5% i første vask.
kr 499,95
Bilde av Soyaconcept Biara 72 Kosebukse

Soyaconcept Biara 72 Kosebukse

Supermyk "kosebukse" med snøring i livet. Buksen har 7/8-lengde og vide ben. Stikklommer i sidene. Bruk den alene eller som sett sammen med Biara 68 hettegenser eller Biara 71 t-skjorte.

Kvalitet: 74% Viskose, 21% Polyester, 5% Elastan
NB: Disse er romslige i størrelsen. Det gjøres imidlertidig obs på viskose kan krympe opptil 5% i første vask.
kr 399,95
206836.jpg

CHShoes Power sandaler

Superkule og trendy sandaler med chunky såle. Lærreimer som detalj både over vristen og bak hælen, som kan justeres og gjør at de sitter ekstra godt på foten. Årets sandal!

100% Skinn
kr 1 299,00
206792.jpg

Depeche 14294 crossover veske

Crossover-veske i myk og deilig lærkvalitet. Vesken har et vakkert vintageutseende, med tekstur og variasjon i læret.
Den er dekorert med to chunkey-glidelåslommer foran. Innvendig har vesken et større primærrom, en mindre glidelåslomme og to små åpne mobillommer.


- Lang avtakbar og justerbar crossbody-stropp inkludert

- 100% lær

- H: 17 B: 24 x D: 4 cm
kr 1 149,00
206256.png

Ioaku Dove mini smykke

Due smykke symboliserer omsorg, hengivenhet, renhet og fred. Det er den perfekte gaven med det perfekte budskapet til dåp, konfirmasjon eller konfirmasjon. Designet slik att du får med to kjeder, der du kan velge hvordan du vil bruke det -enten med begge eller bare det ene, du kan også velge hvilken du vil ha duen din på.
Eksklusivt designet låsestykke bak med IOAKU-logoen.

Laget med legering og lag av ekte kirurgisk stål 18k gull / sølvbelegg for optimal holdbarhet. Nikkel-, bly- og kardiumfri. Miljøvennlig produksjon
kr 649,00