Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Filters

Kjoler

Se som Grid Liste
Sorter etter
Bilde av Masai Galeny tunika

Masai Galeny tunika

kr 1 099,00
1004063.jpg

Masai Noralee ullkjole

Oversized strikkekjole fra Masai. Perfekt til kalde dager!

Kvalitet: 38% Viskose, 35% Polyamid, 22% Ull, 5% Alpakka
kr 1 799,00
Bilde av Masai Nina ullkjole

Masai Nina ullkjole

Nyt følelsen av "less is more" i denne enkle kjolen i finstrikket ull. Den er så myk at du nesten ikke merker at du har den på deg, og med det klassiske, rette snittet faller den flott nedover kroppen din. Kjolen er designet med en feminin V-hals og høye splitter i sidene, og ellers er det ikke så mange detaljer. Bare en vakker kjole i en eksklusiv og komfortabel kvalitet.

Passform: STRAIGHT
Kvalitet: 100% ull
kr 1 799,00
1004050.jpg

Masai Nolina kjole

Myke, enkle og behagelige plagg er uunnværlige i garderoben din. Denne ensfargede kjolen er strikket i en tynn og herlig kvalitet med stretch – den er som en drøm å ha på seg. Videre byr den på fine, feminine detaljer: puffede ermer med bred vrangbord, korte splitter i sidene og en vakker A-shape. En enkel kjole som du enkelt kan piffe opp med et mønstret skjerf eller et skulpturelt halskjede.

Passform: A-SHAPE
Kvalitet: 82% viskose, 15% polyamid, 3% elastan
kr 1 399,00
1004006.jpg

Masai Nola kjole

De beste plaggene er de som kan brukes på mange måter. Denne enkle, gråmelerte kjolen fungerer godt alene, men du kan også variere uttrykket ved å bruke en mønstret skjorte eller topp under. Uansett hvordan du bruker den, er den herlig å ha på seg. I tillegg byr kjolen på en vakker V-hals og høye splitter i sidene.
Passform: A-SHAPE
50% ull, 50% polyester
kr 1 499,00
206906.jpg

Smashed Lemon 21745 Viskose kjole

MIDLERTIDIGE BILDER AV FARGE ARMY.

Nydelig kjoletunika fra Smashed Lemon. Den tunge viskosen gjør at tunikaen faller fantastisk fint, samtidig som den er nydelig mot huden. To lommer i front på brystet som detalj, og rund hals med V-splitt. Feminin med noe ledig fasong.

NB: Selv om de er noe ledige i fasong, anbefales ikke å gå ned i størrelse da viskosen er "fast" i stoffet og kan krympe opptil 5%.
Kvalitet: 100% Viskose
kr 1 199,00
206905.jpg

Smashed Lemon 21720 Army print kjole

MIDLERTIDIG BILDE!

Fantastisk kjoletunika fra Smashed Lemon. Skjortekrage med V-splitt i front. Medfølgende belte.

Kvalitet: 100% Viskose
kr 1 299,00
1004368.jpg

Masai Nelena kjole

En klassisk stripete kjole med vår unike Masai-vri som gjør looken din mer personlig. Her har stripene fått en uredd look i et grafisk samspill med sorte flater og en dekorativ lomme som skaper en flott effekt. Kjolen er designet i en lett bomullskvalitet med en vakker A-shape som skaper en feminin silhuett. I tillegg er den designet med en dyp V-hals som innbyr til et skulpturelt halskjede.

Passform: A-SHAPE
Kvalitet: 100% bomull
kr 1 399,00
33045-10.jpg

Soyaconcept Dollie 645 genserkjole

Dollie 645 er en finstrikket kjole i en myk viskose/nylon kvalitet. Kjolen har turtleneck, lange ermer og en løs passform. Style den med leggings for et enkelt og behagelig antrekk.

Kvalitet: 75% Viskose, 25% Nylon
kr 599,95
6952-23.jpg

Nü Ino kjole

Denne vakre skjortekjolen er laget av et supermykt og pustende viskosemateriale med et fint mønster med en støvete effekt, som gir den et vakkert utseende. Kjolen har en liten v-utringning og en gjennomgående knappelukking foran. Kjolen har en løs passform, som gir god komfort gjennom dagen. Løs og behagelig passform.

Kvalitet: 100% viscose
Modellen er 177 cm og har på størrelse small
kr 1 299,00
Bilde av Tif Tiffy Parilla kjole

Tif Tiffy Parilla kjole

Parillakjolen fra TIF TIFFY har et vakkert trykk og flotte detaljer rundt halsen og ermene. Den har svak V-hals med små volanger rundt kanten. Strikk i ermene med en liten "trumpeteffekt". Lang og rett modell. Perfekt kjole til å bruke utober høsten sammen med tights og boots!

Kvalitet: 100% Viskose
NB: Viskose kan krympe opptil 5% i første vask.
Modellen er 179 cm høy og har på seg størrelse M.
kr 1 299,00
6920-23.jpg

Nü Ilda kjole

Denne elegante skjortekjolen er laget i et utrolig mykt og behagelig viskosemateriale som gjør den svært behagelig. Kjolen har det vakreste blomstermønsteret i hvite, gylne og grå nyanser som gir den et utrolig vakkert uttrykk. Kjolen har ribbestrikk ved ermene og rå mesh detaljer foran, som gir et tøft preg til den feminine kjolen. Style denne fine kjolen med et par svarte boots for et kult og røft antrekk, eller kombiner den med et par høye hæler for et mer feminint og elegant uttrykk.

Kvalitet: 80% viscose, 20% nylon
Modellen er 177 cm og har på størrelse small
Lengde foran: 108,5 cm / Lengde bak: 107,5 cm
kr 1 299,00
55-23.jpg

Nü Underkjole med stropper

Fin, kort basiskjole i et mykt, deilig og elastisk materiale. Kjolen beholder passformen sin vask etter vask og har en fin, tettsittende passform. Toppen kan kombineres med nesten hva som helst, samtidig som den sikrer en fantastisk komfort. Tynne, justerbare stropper.

Kvalitet: 90% polyamide, 10% elastane
Modellen er 174 cm og har på seg en str. S.
kr 499,95
Bilde av Masai Ocilla ochre kjole

Masai Ocilla ochre kjole

Kjolen er skåret i en supermyk jerseykvalitet med modal, og med sin fine A-form faller den løst og lekkert nedover kroppen. Den er designet med knytebånd i midjen, slik at du kan fremheve midjen, og ellers byr den på knapper hele veien ned og draperinger på ryggen. Bruk kjolen med lyse sneakers for et avslappet uttrykk eller ha et par høye hæler til når du skal ut. Den passer til alt.

70% modal, 30% polyester
kr 1 399,00
1003369.jpg

Masai Nebala marlin kjole

Gå høsten i møte i denne myke kjolen i herlig høstfarge. Den eksklusive jerseykvaliteten er som en drøm å ha på seg og det løse, avslappede snittet får kjolen til å falle flott og behagelig – den er samtidig designet med innsying i midjen som skaper litt figur. Myk, enkel og bare å trekke på.


Passform: Loose fit
Kvalitet: 95% Viskose, 5% Elastan
kr 999,00
1003359.jpg

Masai Nebala cedar kjole

Gå høsten i møte i denne myke kjolen i herlig høstfarge. Den eksklusive jerseykvaliteten er som en drøm å ha på seg og det løse, avslappede snittet får kjolen til å falle flott og behagelig – den er samtidig designet med innsying i midjen som skaper litt figur. Myk, enkel og bare å trekke på.


Passform: Loose fit
Kvalitet: 95% Viskose, 5% Elastan
kr 999,00
Bilde av Masai Iosetta whitecap kjole

Masai Iosetta whitecap kjole

Et vakkert mønster kan godt være diskré. Som på denne skjortekjolen, hvor det grafiske mønsteret er vevet inn i den myke og lett gjennomsiktige bomullskvaliteten. Med sitt løse, avslappede snitt faller kjolen flott nedover kroppen og skaper en enkel og vakker silhuett. I tillegg byr den på en rund hals og et par diskré lommer i sidene som du kan stikke hendene nedi.

Passform: OVERSIZE
50% bomull, 50% polyester
kr 1 099,00
1003589.jpg

Masai Nimes kjole

Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Mønstre skaper stil, og denne herlige skjortekjolen er prydet med det vakreste mønsteret i blått og naturtoner. Med sitt løse, avslappede snitt faller kjolen løst og flott nedover figuren din og gir masser av bevegelsesfrihet. Kjolen er designet med splitt i sidene, en liten splitt på ermene og stikklommer i sidene. En ekte klassiker i myk viskose som til og med er laget med omtanke for miljøet, slik at du kan bruke kjolen din med god samvittighet.

100% viskose
kr 999,00
1000938.jpg

Masai Nalani kjole Marlin

Vi elsker lin på grunn av kvalitetens naturlige skjønnhet og tidløse uttrykk. Passer du godt på denne vakre blå kjolen, vil den være din for alltid. Den har et flatterende A-formet snitt som samtidig gjør den svært behagelig å ha på seg. Den har et enkelt preg, men byr likevel på flere fine detaljer i form av tre knapper på den ene skulderen, diskré stikklommer og en fin drapering på ryggen.

100% lin
kr 1 399,00
1003790.jpg

Masai Nabi kjole

Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Et vakkert mønster er en fin måte å få flere farger inn i garderoben din på, og denne kjolen sprudler av energi. Kjolen har et klassisk rett snitt, slik at den faller flott og gir frihet til å bevege seg. Den glatte viskosen er ikke bare myk og lekker å ha på seg. Den er også utviklet med omtanke for miljøet. Ellers er kjolen helt enkel med rund hals og korte ermer. Stilig, feminin og anvendelig.

100% viskose
kr 999,00
Bilde av Masai Unni kjole

Masai Unni kjole

kr 999,00

Filter by:

Clear All