Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Personal menu
Filters

Masai

Masai Clothing Company ble grunnlagt av et søskenpar i København i 1992 og vi er fortsatt stolte av å være en dansk bedrift. Den inkluderende tilnærmingen vår til mote og kreativitet er alltid drevet av nysgjerrighet, og vi har fokus på "det gode liv". Vi designer klær til kvinner som foretrekker en feminin og personlig stil med et unikt uttrykk og en anvendelig garderobe i høy kvalitet.

Masai mikser klassiske modeller med abstrakte mønstre og trykk inspirert av naturen, kunst og arkitektur. Derfor er alle våre kolleksjoner, passformer, farger og mønstre inspirert av kvinner fra hele

Se som Grid Liste
Sorter etter
207374.jpg

Masai Thilde

En aktiv hverdag krever yttertøy som du både kan sykle, gå eller hoppe på toget i. Denne stilige kåpen i lett sommerdun med hette går aldri av moten og mister heller ikke funksjonaliteten. Den er designet med sømmer på tvers som både holder dunfyllet på plass og skaper en feminin og lekker effekt. Den er myk og varm og det ledige, avslappede snittet byr på stor komfort. I tillegg har den skjulte glidelåslommer i front og myk bomullsribb på ermene. Stilig, feminin og praktisk jakke som kan brukes hele året !
Passform: Oversize - så her kan du trygt gå ned 1-2 størrelser

Mål:Lengde for str. M = 94 cm.
Modellen er 178 cm høy og bruker størrelse M
Materiale:100% polyester
Vask:Skånevask
kr 2 799,00
Bilde av Masai Tasha

Masai Tasha

Dette er den perfekte kåpen for en stilig hverdagslook. Den vakre blåfargen alene vil løfte humøret ditt. Kåpen er utvendig og designet med jakkeslag og dobbeltspent knappelukking. Den er laget i en behagelig materiale med 50% ull, som gjør den utrolig myk og behagelig å ha på seg. Bruk den med det avtakbare beltet knyttet i midjen, eller bare la det henge løst.

Passform:A-Shape
Mål:Str. M: Lengde = 115 cm. Brystmål = 120 cm.

Model informasjon:Modellen er 178 cm høy og bruker størrelse M

Materiale:50% ull, 35% polyester, 15% polyamid

Vask: Vi anbefaler rens
Ansvarlighet:RWS-certified wool
kr 4 199,00
Bilde av Masai Kallo topp

Masai Kallo topp

En vakker topp er essensiell i en stilig look, og denne tidløse toppen vil du elske å bruke om og om igjen. Den myke viskosen er skåret i vårt populære bias-snitt som føyer seg flott og elegant inntil kroppen og skaper en feminin silhuett. Toppen er designet med en flott V-hals og korte vingeermer som fremhever det feminine uttrykket. Toppen passer like godt til en smal eller en ledigere bukse, skjørt eller shorts, alt etter hva du føler for.
kr 899,00
1007367.jpg

Masai Paulis trousers

Materiale: Bomull 97 % - Elastan 3 %
kr 1 399,00
Bilde av Masai Fasaia topp

Masai Fasaia topp

Et grovstrikket plagg kan absolutt være lett og feminint. Bare se på denne vakre herligheten. Den er strikket i myk bomull med et nydelig hullmønster som gjør den perfekt til varme dager. Den har et klassisk snitt med rette linjer, slik at den faller flott og byr på sjenerøs komfort. Legg også merke til lengden på ermene som gjør det mulig å vise frem de solbrune armene. Bruk toppen til en farget eller mønstret shorts, bukser eller et skjørt for en fin og feminin look.

Passform:Straight

Mål:Str. M: Lengde = 60 cm. Brystmål = 116 cm.

Model informasjon:Modellen er 178 cm høy og bruker størrelse M

Materiale:100% bomull
kr 1 149,00
Bilde av Masai Benitta topp

Masai Benitta topp

Vakre trykk er essensielle i en personlig stil, og denne toppen byr på et vakkert, håndmalt mønster. Toppen har et løst oversize-snitt som får den florlette viskosen til å falle mykt og behagelig. I tillegg byr den på flere feminine detaljer, som en liten splitt i halsen med knappelukking, mange små legg og lange ermer med en smal mansjett. Fin og feminin!

Passform:Oversize

Mål:Str. M: Lengde = 67 cm. Brystmål = 140 cm.

Modellen er 178 cm høy og bruker størrelse M

Materiale:100% viskose
kr 1 499,00
Bilde av Masai Gertie Jersey Tunika

Masai Gertie Jersey Tunika

Hvis du er ute etter sikre klassikere til garderoben din, vil du elske dette kortermede strikkeplagget med lave skuldersømmer. Det er finstrikket i en tynn og veldig myk kvalitet, og har et klassisk snitt med rette linjer, slik at det faller løst og lett. Toppen er designet med rund hals, splitter i sidene og er ellers helt enkel og fin. Bruk den til en smal, sort bukse, og piff eventuelt opp looken med et skulpturelt halskjede eller et skjerf med pent mønster.

Passform:Straight

Mål:Str. M: Lengde = 62 cm. Brystmål = 112 cm

Materiale:82% viskose, 15% polyamid, 3% elastan
kr 849,00
1007478.jpg

Masai Ivena ruteskjorte

Hvis du liker fine ruter, er denne skjortekjolen midt i blinken. Den har et avslappet oversize-snitt, slik at den faller løst og flott langs kroppen din. Samtidig er den designet med fine detaljer som tilfører den avslappede looken noe mer feminint. Den har smale mansjetter på ermene for en posete effekt, drapering på ryggen og en dekorativ brystlomme. Bruk den sammen med en smal bukse eller leggings og la den flotte oversize-effekten komme til sin rett.
Passform:Oversize
Mål:Str. M: Lengde = 80 cm. Brystmål = 140 cm.
Model informasjon:Modellen er 178 cm høy og bruker størrelse M
Materiale:59% viskose, 25% lyocell, 16% polyamid
Vask:Skånevask
kr 1 499,00
1007391.jpg

Masai Fenella topp

Denne toppen er nesten for god til å være sann. Den er laget i en myk bomullsstrikk med et nydelig rutemønster i sort og hvitt. Den klassiske passformen byr på rette linjer og sjenerøs komfort. I tillegg er den designet med en flott rund hals, splitter i sidene og en flatterende lengde på ermene. What's not to like?
Passform:Straight
Mål:Str. M: Lengde = 62 cm. Brystmål = 120 cm.
Model informasjon:Modellen er 178 cm høy og bruker størrelse M
Materiale:100% bomull
kr 1 199,00
1007373.jpg

MASAI Amiri

Tilfør antrekket ditt et flott fargeinnslag med dette vakre skjerfet. Det er laget i en ekstra myk kvalitet med modal, bomull og lin, slik at det føles supermykt mot huden. Kvaliteten er florlett og lettere gjennomsiktig, og det har dessuten korte frynser i endene. Et herlig skjerf som du kan bruke på utallige måter – ta det med på stranden også, og bruk det som en sarong.

Mål:Lengde: 250 cm. Bredde: 105 cm.

Materiale:39% modal, 35% bomull, 26% lin
kr 699,00
Bilde av MASAI Alaia

MASAI Alaia

kr 549,00
1007754.jpg

MASAI Ranina

Kombinasjonen av rosa og oransje på denne clutchen er midt i blinken. Det er det perfekte fargerike tilbehøret, med plass til ting du alltid har med deg, som telefon, lommebok, nøkler og sminke. Vesken er laget i nylon og har ett rom med en liten glidelåslomme i siden. Du lukker den med en glidelås øverst, og med denne vesken i hånden er du klar for det dagen måtte ha å by på.

Mål:Lengde: 30 cm. Høyde: 20 cm. Dybde 8 cm.

Materiale:100% polyamid
kr 349,00
Bilde av MASAI Along skjerf

MASAI Along skjerf

Et skjerf kan ha mye å si for looken din. Dette vakre skjerfet er laget i myk og behagelig viskose dekorert med et håndmalt mønster. La det henge løst rundt halsen, knyt en sløyfe i siden, eller fest det i håret for en avslappet, feminin look. Det er mange muligheter, og skjerfet er perfekt når du vil fullføre din personlige stil.

Mål:Lengde: 200 cm. Bredde: 30 cm.

Materiale:100% viskose

Vask:Skånevask
kr 349,00
Bilde av MASAI Nanina

MASAI Nanina

Noen dager skal det helst bare være enkelt, og da er denne linkjolen din go-to. Kjolen byr på en vakker lavendelfarge og en tilbakelent bohemlook. Det myke linet er herlig å ha på seg og er skåret i et klassisk snitt som tilfører looken din lange, rette linjer. Den er designet med dekorative brystlommer, høye splitter i sidene og lange ermer som du enkelt kan rulle opp med en smart knappelukking. Knytt et mønstret skjerf i håret og ta på deg et par flate sandaler, og nyt den uanstrengte, feminine looken.

Passform:Straight

Materiale:100% lin
kr 1 799,00
Bilde av MASAI Isela

MASAI Isela

Denne herlige olivengrønne skjorten kommer du til å bruke om og om igjen. Den er laget i mykt lin som gjør den lett og luftig å ha på seg. Med sin klassiske passform faller den løst og flott. Skjorten er designet med en dekorativ brystlomme og små draperinger på ryggen for et feminint uttrykk. Bruk den til jeans, leggings eller åpen som jakke. Den passer til alt!

Passform:Straight

Mål:Str. M: Lengde = 68 cm. Brystmål = 120 cm.

Materiale: 100% lin
kr 1 499,00
Bilde av MASAI Batian

MASAI Batian

Transperant topp som er lett og luftig med chiffonaktig stoff. Korte vide erm. Vaffelsøm over skulderparti. Knyting oppe så man kan velge mellom V og U-hals. Mønster av blad.

Passform: A-shape tight.
Materiale: 100% viskose
kr 1 399,00
Bilde av MASAI Nebili

MASAI Nebili

En vakker kjole kan spare deg for mange kleskriser. Bare ta på deg denne mønstrete herligheten neste gang du ikke vet hva du skal kle på deg. Den myke viskosen er herlig å ha på seg og skåret på skrå, slik at kjolen føyer seg inntil kroppen og skaper en feminin figur. I tillegg er kjolen avrundet nederst og lengre bak, noe som skaper en bølgende silhuett. Style kjolen med et par flate sandaler eller lyse sneakers for en uanstrengt, feminin look.
Passform:Bias
Mål:Str. M: Lengde = 105 cm. Brystmål = 106 cm.

100% viskose.
kr 1 399,00
Bilde av MASAI Irmala

MASAI Irmala

Skap en feminin bohemlook med denne vakre linskjorten. Skjorten er designet med skjortekrage og en liten splitt i halsen som skaper et mer feminint uttrykk. Den har et klassisk snitt med rette linjer som får den til å falle virkelig flott langs kroppen. Legg også merke til de trekvartlange ermene med bred mansjett som gir en feminin puffeffekt. Bruk skjorten til et par lyse bukser for å fullføre den naturlige, avslappede looken.

Passform:Straight
Mål:Str. M: Lengde = 68 cm. Brystmål = 128 cm.

Materiale: 100% lin.
kr 1 399,00
Bilde av MASAI Penna

MASAI Penna

Her er de eneste buksene du trenger for å ha en behagelig dag. Den myke linbuksen har en tidløs look og blir bare mykere og vakrere jo mer du bruker den. Buksen er designet med en bred vaffelsøm bak i midjen, herlige stikklommer i sidene og de kortere bena lar anklene titte frem. I tillegg byr den på en fin detalj med knapper på bena som får den til å skrå litt inn nederst. En herlig bukse som du vil elske sesong etter sesong.

Passform:Casual Trousers
Mål:Size M: Outside leg length = 95 cm.

Materiale:100% lin
kr 1 199,00
Bilde av MASAI Nele

MASAI Nele

Ingenting er vel bedre enn å finne en ny favorittkjole, og denne luftige herligheten har alt: vakkert stripete trykk, fine vaffelsømdetaljer på ermene, en avslappet midje og et bølgende skjørt. Den myke viskosen er skåret i et lettere figursydd snitt som fremhever kjolens feminine bohemlook. Legg også merke til den lille detaljen med knytebåndet i halsen, som du kan la henge løst eller knyte i en fin sløyfe. En herlig kjole som du vil elske å hente frem om og om igjen.

Passform:Shaped
Mål:Str. M: Lengde = 135 cm. Brystmål = 108 cm.

Materiale:100% viskose
kr 1 899,00
Bilde av MASAI Batia

MASAI Batia

Striper får du aldri for mye av i garderoben. På denne toppen har stripene fått en bølgende vri som gir den et elegant uttrykk. Toppen er laget i myk viskose, og det A-formede snittet gjør den lett og luftig. Den er designet med en feminin V-hals og korte ermer. Bruk den som et feminint innslag til en myk dress, en enkel bukse eller skap et komplett sett med vårt matchende skjørt.

Passform:A-Shape
Materiale: 100% viskose
kr 1 199,00

Filter by:

Clear All