Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Personal menu
Filters

Sofistikert, rå og feminin. Det var stilen som Jannie og Lars Schacksen drømte om å skape når de introduserte motemerket NÜ på det danske markedet i 1997. NÜ er mote definert av en moderne, provoserende og laid-back design, uttrykt på en glamorøs måte. Luksuriøse materialer som silke, ull og skinn pyntet med håndlagede print, broderier og karakteristiske detaljer i utsøkt utførelse utgjør den unike stilen som karakteriserer NÜ. Feminine elementer med et hint av rock'n'roll blir kombinert i et lidenskapelig univers for mote.

Se som Grid Liste
Sorter etter
7709-50.jpg

Nü Ruth Tee T-skjorte

BÆREKRAFTIG*
Denne fine T-skjorten er laget av 100 % bærekraftig LENZING™ ECOVERO™ Viskose i et mykt og pustende materiale. T-skjorten har en fin cold-dye-look som gir et litt forvasket utseende med en fin V-hals som gir den et fint feminint uttrykk. Style T-skjorten din med et par ensfargede bukser eller leggings for et kult og avslappet hverdagsantrekk. Ruth T-skjorte har en feminin og klassisk passform.
- 100 % LENZING™ ECOVERO™ viskose
Modellen er 177 cm og har på størrelse small.
kr 699,00
Bilde av Nü Rosa Tee

Nü Rosa Tee

Denne T-skjorten i sølv er et perfekt valg for alle som ønsker en elegant og unik garderobe. Med sitt glatte og elastiske materiale vil denne T-skjorten sitte perfekt på kroppen og gi en behagelig følelse hele dagen. Det blanke designet med utskjæringer foran og på den ene skulderen setter et moderne og trendy preg på T-skjorten. For en stilig og trendy look kan T-skjorten styles med et par svarte bukser eller leggings. Det er et allsidig plagg som kan kles opp eller ned avhengig av anledningen. Utskjæring foran og på skulderen. ROSA T-skjorte har en diskret tettsittende passform.
Modellen er 177 cm og har på størrelse small.
Kvalitet: 95% viscose, 5% elastane
kr 899,00
Bilde av Nü Rosa Top

Nü Rosa Top

Denne sølvfargede toppen er et perfekt valg for alle som ønsker en elegant og unik garderobe. Med sitt glatte og elastiske materiale vil denne toppen sitte perfekt på kroppen og gi en behagelig følelse hele dagen. Det blanke designet med en dekorativ utskjæring på den ene skulderen. For en stilig og trendy look kan toppen styles sammen med en svart bukse. Det er et allsidig plagg som kan kles opp eller ned avhengig av anledningen. ROSA Topp har en diskret tettsittende passform.
Modellen er 177 cm og har på størrelse small.
Kvalitet: 95% viscose, 5% elastane
kr 699,00
Bilde av Nü Riva blouse knit

Nü Riva blouse knit

Denne fine strikkegenseren er laget av en myk bomullsblanding, som føles godt mot huden og gir en behagelig passform. Blusen har en luftig følelse og utseende som gir en koselig og avslappet stil til antrekket ditt. Den fine V-utringningen gir blusen et feminint preg. Blusen er designet for å være allsidig og kan styles med et par bukser eller leggings for en avslappet look til hverdags eller helg. Med denne strikkegenseren kan du nyte komforten til myke materialer og den luksuriøse følelsen av et mykt stoff mens du holder deg stilig og trendy.Modellen er 177 cm og har på størrelse small.
Kvalitet: 50% cotton, 30% nylon, 20% acrylic
kr 1 399,00
7705-35.jpg

Nü Ritt Jacket

Denne jakken er laget av et mykt og behagelig materiale med stretch, som gir en behagelig passform. Jakken har et fint mønster som gir et sofistikert preg til looken din. Den litt løse og korte passformen på jakken gjør den egnet for styling over forskjellige antrekk. Den er også utstyrt med vakre, raffinerte knapper som er med på å gi jakken et eksklusivt uttrykk, elastisk vrangbord som sørger for at jakken sitter godt på kroppen, og imiterte skinndetaljer som gir et rått og moderne uttrykk. Denne jakken er et allsidig plagg som kan styles over alle antrekkene dine for å gi en feminin touch. RITT jakke har en lett, løs og kort passform.
Modellen er 177 cm og har på størrelse small.
Kvalitet: 95% viscose, 5% elastane
kr 1 699,00
Bilde av Nü Ritt trousers

Nü Ritt trousers

Laget av et mykt og behagelig materiale med stretch, som gir denne buksen en komfortabel passform. Det fine mønsteret på buksen gir et fint og feminint utseende, mens den løse vidden i bena gir en avslappet og behagelig stil. Buksen har en elastisk midje som sørger for en perfekt og individuell passform. Kombiner disse buksene med matchende RITT T-skjorte for å skape en sofistikert og avslappet look som er perfekt for hverdagsbruk eller en avslappende dag hjemme. RITT Bukse har en løs passform med brede ben og elastisk midje.
Modellen er 177 cm og har på størrelse small.
Materiale: 95% viscose, 5% elastane
kr 1 399,00
Bilde av Nü Raja Trousers

Nü Raja Trousers

Disse grå dongeribuksene er en perfekt kombinasjon av komfort og stil. Laget av en myk og elastisk bomullsblanding, er de perfekte for en avslappende dag eller en tur på byen. Buksen har elastisk midje med snøring, som gjør det enkelt å justere passformen og sikre optimal komfort. Buksen har en cargoinspirert passform med lommer på siden av bena, som gir en casual og avslappet look. For å fullføre looken din kan disse grå denimbuksene styles med matchende RAJA topp, som sammen utgjør et perfekt sett for en avslappet og moderne stil. Elastisk midje med snøring. RAJA bukse har en løs passform som sitter stramt i bena.
Materiale: 81% cotton, 17% polyester, 2% elastane
kr 1 699,00
Bilde av Nü Palina Top

Nü Palina Top

Fin kjole laget i et lett og behagelig materiale av 100 % bærekraftig LENZING™ ECOVERO™ viskose. Toppen har et fint strukturert mønster med en flatterende utskjæring foran som gir et snev av eleganse og femininitet til looken. Toppen er utstyrt med justerbare stropper, som gjør det enkelt å oppnå optimal passform og komfort. For å fullføre looken din anbefaler vi å style denne toppen med et par bukser i oransje nyanser, slik at både toppen og buksen kan fremheve hverandre på den vakreste måten.

- 100 % LENZING™ ECOVERO™ viskose
- Flott strukturert mønster
- Fin utringning

PALINA topp har en diskret tettsittende passform. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 176 cm og har på størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Byste: 96 cm / Lengde: 62,5 cm

Kvalitet: 100% ECOVERO™ viscose
Vaskeanvisning: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut i vaskepose
kr 849,00
Bilde av Nü Palina Dress

Nü Palina Dress

Fin kjole laget i en lett og behagelig materiale av 100 % bærekraftig LENZING™ ECOVERO™ viskose. Kjolen har et fint strukturert mønster med flere kutt som gir volum mot bunnen, og gir et feminint utseende. Kjolen har også fine stropper som knytes i nakken. Du kan bruke kjolen til både hverdag og fest ved enten å style den med et par sandaler eller høye hæler.

- 100 % LENZING™ ECOVERO™ viskose
- Flott strukturert mønster
- Feminint uttrykk

PALINA kjolen har en lang, løs passform. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 176 cm og har på størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Byste: 95 cm / Midje: 90 cm / Lengde foran: 128 cm / Lengde bak: 127 cm

Kvalitet: 100% ECOVERO™ viscose
Vaskeanvisning: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut i vaskepose
kr 1 499,00
Bilde av Nü Polly Tee

Nü Polly Tee

Kul T-skjorte laget i en bomullsmateriale som er lett og pustende, og med et håndlaget trykk laget med tie-dye og dip-dye teknikker, som gir den et unikt og personlig uttrykk. Kjolen har en fin V-hals med ribbekant, som gir et elegant og moderne uttrykk. T-skjortens ermer har også en liten oppsving, noe som setter et moderne preg på det enkle designet. Denne T-skjorten er ideell for å skape en avslappet og boheminspirert look denne sommeren.

- Håndlaget tie-dye mønster
- Behagelig bomullsmateriale

POLLY T-skjorte har en lett, løs passform. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 176 cm og har på størrelse small.

Kvalitet: 100% cotton
Vaskeanvisning: Maskinvask 40 grader
kr 849,00
Bilde av Nü Polly Dress

Nü Polly Dress

Nydelig kjole laget i et bomullsmateriale som er lett og pustende, og med håndlaget tie-dye mønster i guloransje, hvit og beige nyanser, som gir den et unikt og personlig uttrykk. Kjolen har en fin V-hals med ribbekant, som gir et elegant og moderne uttrykk. Denne lange T-skjortekjolen er ideell for å skape en avslappet og boheminspirert look, og kan styles med et par sandaler for en perfekt sommerlook.

- Håndlaget tie-dye mønster
- Behagelig bomullsmateriale

POLLY kjole har en lang, lett løs passform. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 176 cm og har på størrelse small.

Kvalitet: 100% cotton
Vaskeanvisning: Maskinvask 40 grader
kr 1 349,00
7617-26.jpg

Nü Pi Tunic

Denne vakre tunikaen er laget av behagelig cupro-materiale, som føles myk og behagelig mot huden. Tunikaen har vide ermer for en luftig og lett følelse, mens skjult knytebånd i midjen er med på å definere figuren din og gir en flatterende passform. Tunikaen er også dekorert med fine blonder øverst foran og i ermeenden, som gir et elegant preg til designet. Du kan bruke denne allsidige tunikaen som en kjole til sommeren, eller style den over et par ettersittende bukser eller leggings for en mer avslappet look.

- Fint cupro-materiale
- Feminint utseende
- Skjult knytebånd i midjen

PI tunika har en lett, løs passform med et skjult knyte i midjen for å fremheve den. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 176 cm og har på størrelse small.

Kvalitet: 100% cupro viscose
Vaskeanvisning: Maskinvask 40 grader, vaskes med vrangsiden ut.
kr 1 349,00
Bilde av Nü Pepita Shirt

Nü Pepita Shirt

Denne fine toppen er laget i en lett og pustende materiale, som gir en behagelig og luftig følelse. Toppen har en feminin utstråling med sine vakre detaljer. En subtil og diskret detalj er teksten "The sunset onto dancing", som er sydd inn i toppen og tilfører designet en unik sjarm. Toppen har en gjennomgående knappelukking med en dobbel vevd krage som gir et klassisk utseende. Ettersom toppen er gjennomsiktig kan du med fordel bruke den sammen med en av våre basistopper, f.eks. RUN eller FOX. Style det med matchende PEPITA skjørt for et feminint og stilig sett.

- Feminine detaljer
- Klassisk og raffinert design

PEPITA topp har en kort og lett, løs passform med gjennomgående knappelukking foran. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 176 cm og har på størrelse small.

Kvalitet: 50% cotton, 50% polyester
Vaskeanvisning: Maskinvask på 30 grader, finvask, i vaskepose
kr 1 199,00
Bilde av Nü Pepita Skirt

Nü Pepita Skirt

Et kort skjørt med volanger som oser av femininitet og stil. Den er designet med en bred smockkant øverst, som gir en behagelig og fleksibel passform, og med et dobbelt lag med chiffonvolanger, som skaper et mykt og luftig fall. Skjørtet har fine, diskrete tekstdetaljer, som gir en ekstra dimensjon til looken. Disse detaljene gir også litt ekstra sjarm til skjørtet, som ellers er enkelt i designet. Dette skjørtet kan styles på mange forskjellige måter, men for et feminint sett kan du style det med matchende PEPITA skjortebluse. Sammen skaper de et sett som passer perfekt til både hverdag og fest.

- Elastisk smock i midjen
- Feminint og sofistikert design

PEPITA skjørt har en kort passform med smock i midjen. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 176 cm og har på størrelse small.

Kvalitet: 50% cotton, 50% polyester
Vaskeanvisning: Maskinvask på 30 grader, finvask, i vaskepose
kr 999,00
Bilde av Nü Peach Shirt

Nü Peach Shirt

Skjorten er laget i en pustende og behagelig linmateriale, som gir en lett og luftig følelse på varme sommerdager. Skjorten har en kort passform med korte ermer og en dyp V-hals som gir en feminin og flatterende look. Nederst på skjorten er det et knytebånd, som kan knyttes til en knute og gir en ekstra vri på designet. Skjorten er perfekt til hverdagsbruk, når du ønsker å se kul og moderne ut, og kan styles med alt fra et par cargobukser til et par shorts.

- Behagelig linmateriale
- Dekorativt knytebånd foran

PEACH skjorte har en løs og avkortet passform. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 176 cm og har på størrelse small.

Kvalitet: 100% cotton
Vaskeanvisning: Maskinvask 40 grader, vaskes med vrangsiden
kr 849,00
Bilde av Nü Perle Top

Nü Perle Top

Denne vakre toppen er et must-have for sommergarderoben. Laget av 100 % LENZING™ ECOVERO™ viskose i et behagelig og lett materiale med et unikt sommertrykk som fremheves av et tynt gummitrykk på toppen. Toppen har korte flaggermusermer som gir en lett og luftig look som er perfekt for varme sommerdager. En peplumdetalj med folder fremhever midjen og skaper en vakker og feminin silhuett. Du kan style denne toppen med et par svarte shorts for en mer avslappet look eller matchende PERLE bukse for en mer sammenhengende og elegant look.

- Behagelig materiale
- Unique Print
- Fine folder

PERLE topp har en løs passform som strammes til i midjen. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 176 cm og har på størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Byste: 90 cm / Midje: 85 cm / Lengde foran: 63,5 cm / Lengde bak: 61 cm

Kvalitet: 100% ECOVERO™ viscose
Vaskeanvisning: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut i vaskepose
kr 1 299,00
7613-10.jpg

Nü Perle Trousers 7/8

Disse buksene er perfekte for sommergarderoben med sitt unike sommerlige mønster og 7/8-lengde. Buksen er i et behagelig materiale av 100% LENZING™ ECOVERO™ Viscose designet i en behagelig passform og med et fint trykk med tynt gummitrykk på toppen. Den elastiske linningen bak sørger for at buksen sitter godt på kroppen og to praktiske sidelommer på buksene gjør dem enda mer funksjonelle. Style buksen med matchende PERLE topp og et par sandaler for et stilig og feminint antrekk denne sommeren.

- Behagelig materiale
- Unique Print
- 7/8-lengde

PENNY bukse har en lett oversized passform med 7/8-lengde. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 176 cm og har på størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Innersøm: 72 cm / Yttersøm: 95 cm

Kvalitet: 100% ECOVERO™ viscose
Vaskeanvisning: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut i vaskepose
kr 1 499,00
Bilde av Nü Penny Top

Nü Penny Top

Fin topp laget i et lett og behagelig cupro-materiale med et trendy sommermønster og en flatterende V-hals foran som tilfører et snev av eleganse og femininitet. Toppen er utstyrt med justerbare stropper, som gjør det enkelt å oppnå optimal passform og komfort. For å fullføre looken din anbefaler vi å style denne toppen med matchende PENNY bukse og et par sandaler for et trendy og sammenhengende antrekk denne sommeren.

- Behagelig materiale
- Unique Print
- Justerbare stropper

PENNY toppen har en løs passform. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 176 cm og har på størrelse small.

Kvalitet: 100% cupro
Vaskeanvisning: Maskinvask 40 grader, vaskes med vrangsiden ut.
kr 849,00
Bilde av Nü Penny Kimono Dress

Nü Penny Kimono Dress

Denne kimonoen er et perfekt tilskudd til sommergarderoben din, med sitt unike trykk som skaper en vakker og elegant stil. Kimonoen har et fint knytebånd som lar deg justere passformen og skape en flatterende silhuett. Det betyr også at du kan bruke den som en lett og luftig kjole ved å style den med en basis underkjole - den perfekte måten å oppnå en trendy og stilig sommerlook. Så enten du skal på stranden, en sommerfest eller bare vil piffe opp hverdagsantrekket, er denne kimonoen det perfekte valget!

- Behagelig materiale
- Unique Print
- Knyting i midjen

PENNY kimono har en løs passform med knyting i midjen, så den kan fremheves og brukes som kjole. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 176 cm og har på størrelse small.

Kvalitet: 100% cupro
Vaskeanvisning: Maskinvask 40 grader, vaskes med vrangsiden ut.
kr 1 999,00
Bilde av Nü Penny Trousers 7/8

Nü Penny Trousers 7/8

Disse buksene er perfekte for sommergarderoben med sitt unike sommerlige mønster og 7/8-lengde. Buksen er i et behagelig cupro-materiale med en løs og behagelig passform som gjør den perfekt for varme dager. Det er to praktiske sidelommer på buksene som gjør dem enda mer funksjonelle. Den elastiske linningen bak sørger for at buksen sitter godt og behagelig på kroppen. For å fullføre looken din, style buksene med et par sandaler og en bluse i en matchende nyanse for et stilig og sammenhengende antrekk som er perfekt for enhver anledning.

- Behagelig materiale
- Unique Print
- 7/8-lengde

PENNY bukse har en lett oversized passform med 7/8-lengde. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 176 cm og har på størrelse small.

Kvalitet: 100% cupro
Vaskeanvisning: Maskinvask 40 grader, vaskes med vrangsiden ut.
kr 1 499,00
Bilde av Nü Paige Tunic

Nü Paige Tunic

Denne vakre tunikaen er laget av ren bomullsmateriale og er et must-have i enhver garderobe. Tunikaen har et fint mønster laget med jacquardvev, som skaper et unikt og stilig utseende. Med en fin V-hals foran og full knappelukking foran, er denne tunikaen både elegant og praktisk. For optimal komfort kan tunikaen brukes sammen med vår grunnleggende underkjole CAPE, som legger til et ekstra lag og beskyttelse. Enten du skal på jobb eller fest, er denne tunikaen det perfekte valget for et stilig og komfortabelt antrekk.

- Fine mønstre
- Tvinnet knytebånd i midjen
- Rent bomullsmateriale

PAIGE tunika har en løs passform med knyting for å fremheve midjen. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 176 cm og har på størrelse small.

Kvalitet: 100% bomull
Vaskeanvisning: Maskinvask 40 grader, vaskes med vrangsiden ut.
kr 1 999,00
Bilde av Nü Pilu Top

Nü Pilu Top

Denne toppen er laget i en lett og glatt materiale som gjør den behagelig å ha på. Den er designet med et håndlaget tie-dye print, som gir den et unikt og personlig uttrykk. Toppen har et fint V-hals både foran og bak, som skaper en elegant og feminin look. Øverst er det en tynn stropp som skal knyttes bak slik at den sitter perfekt på kroppen. Toppen kan styles med matchende ELINA PILU bukse for en stilig og komplett look for sommeren.

- Unique Print
- Håndlaget tie-dye mønster
- Knyttes i nakken

PILU topp har en løs passform. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 176 cm og har på størrelse small.

Kvalitet: 100% viscose
Vaskeanvisning: Maskinvask 40 grader, vaskes med vrangsiden ut.
kr 999,00
Bilde av Nü Pilu Dress

Nü Pilu Dress

Denne vakre maxikjolen er det perfekte valget for enhver anledning hvor du vil føle deg både komfortabel og elegant. Kjolen er laget i et lett og glatt materiale med håndlaget tie-dye print og V-hals både foran og bak, som gir et unikt og feminint utseende. Med sitt lette og luftige materiale er den også ideell for sommerdager og varme kvelder. Kjolen er perfekt for både hverdagsbruk og mer formelle begivenheter, og er lett å style med både sandaler og høye hæler.

- Unique Print
- Håndlaget tie-dye mønster
- Knyttet øverst bak

PILU kjole har en lang, løs passform. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 176 cm og har på størrelse small.

Kvalitet: 100% viscose
Vaskeanvisning: Maskinvask 40 grader, vaskes med vrangsiden ut.
kr 1 699,00
Bilde av Nü Elina Pilu Trousers

Nü Elina Pilu Trousers

Disse buksene er unike med sitt håndlagde tie-dye-trykk, noe som gjør hvert par unikt. Buksen er laget i en lett og glatt viskosemateriale med elastisk midje og en løs og behagelig passform i bena som gir en flatterende passform. Du kan style buksene dine med matchende PILU topp for å skape et trendy og komplett sommerantrekk.

- Unique Print
- Håndlaget tie-dye mønster
- Elina passform

Kjennetegnene til Elina passform er flotte mønstre, løs og behagelig passform og et flatterende snitt. Bukser med Elina passform har en normal høyde i livet og er løse i benene. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 172 cm og har på størrelse small.

Kvalitet: 100% viscose
Vaskeanvisning: Maskinvask 40 grader, vaskes med vrangsiden ut.
kr 1 349,00
Bilde av Nü Pia Blazer

Nü Pia Blazer

Denne hvite blazeren er det perfekte tillegget til enhver garderobe. Den har et enkeltspent design med doble knapper for et sofistikert og tidløst utseende. Laget i et deilig bomullsmateriale som gir en lett og behagelig følelse på kroppen. Blazeren er allsidig og kan brukes over alle antrekkene dine for å legge til et snev av eleganse og stil. Den kan også styles med matchende PIA shorts for å skape et komplett og moderne sett.

- Lett og behagelig bomullsblanding
- Klassisk og tidløst uttrykk

PIA blazer er kuttet i en boxy passform. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 176 cm og har på størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Lengde foran: 71 cm / Lengde bagpå: 70,5 cm

Kvalitet: 65% cotton, 30% viscose, 5% linen Bi-fabric: 100 polyester
Vaskeanvisning: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut.
kr 1 699,00
7602-15.jpg

Nü Pia Shorts

Disse hvite shortsene er et must for enhver sommergarderobe. Shortsen har et skråsnitt foran som tilfører et preg av stilig design og gir et moderne og elegant utseende. I tillegg har de praktiske frontlommer som gjør dem funksjonelle, samt en skjult glidelåslukking på siden for en ren, klassisk stil. For å skape et komplett og sofistikert utseende kan du style shortsen med matchende PIA blazer.

- Stilig og tidløst design
- Feminint uttrykk

PIA shorts er skåret i en diskret tettsittende passform med middels høy midje. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 176 cm og har på størrelse 36.

Produktmål (Størrelse 36): Midje: 75 cm / Hofte: 103 cm / Innersøm: 24 cm / Yttersøm: 48 cm

Kvalitet: 65% cotton, 30 viscose, 5% linen
Vaskeanvisning: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut.
kr 899,00
Bilde av Nü Luna blondetopp

Nü Luna blondetopp

Flott basistopp laget av et mykt og behagelig materiale med stretch. Toppen er laget av et ribbet materiale med en tettsittende passform og spagettistropper med elegante blonder, som gir et feminint uttrykk. Toppen kan brukes både alene med et par bukser eller et skjørt på varmere dager, eller under en skjorte eller kjole på kaldere dager for å tilføye en fin blondedetalj.

- Komfortabelt stretchmateriale
- Elegant V-hals med blonder
- Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small

Kvalitet: 95% polyamide, 5% spandex
kr 499,00
0901-85.jpg

Nü Petra Bag

Denne håndlagde vesken er et perfekt tilskudd og unik detalj til antrekket ditt. Vesken er dekorert med håndpåførte perler, nagler og sømmer. Innvendig har vesken et stort rom med et lite, skjult rom som kan lukkes med glidelås. Vesken lukkes med en magnetknapp foran. I tillegg kan veskens justerbare stropp tas av slik at den også kan brukes som clutch.

- Håndpåførte nagler og perler
- Unikt utseende
- Lengde: 25 cm - Bredde: 37 cm

Kvalitet: 100% cBomull
kr 1 299,00
7547-40.jpg

Nü Olea Shirt

Denne skjorten er laget av et rent bomullsmateriale og har et flott mønster som er laget med håndlaget tie-dye. Mønsteret er toppet med fine broderier, som gir et unikt og eksklusivt utseende. Skjorten har en skjult, gjennomgående knappelukking foran, som gir en sofistikert look. Ermene er ribbet og har elastiske ermeender som gir dem en fin oversized look. Style skjorten din med et par tettsittende bukser i samme nyanser som skjorten for en moderne og komplett look.

- Håndlaget tie-dye mønster med broderi
- Rent bomullsmateriale
- Feminint uttrykk

OLEA skjorte har en lett, løs passform. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 177 cm og har på seg størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Lengde: 67 cm / Byste: 102 cm

Kvalitet: 100% cotton
Vaskeanvisning: Maskinvask 40 grader, vaskes med vrangsiden ut.
kr 1 599,00
7547-35.jpg

Nü Olea Kimono

Denne kimonoen er laget av et rent bomullsmateriale og har et flott mønster som er laget med håndlaget tie-dye. På toppen av mønsteret finner du fine broderier som gir kimonoen et ekstra snev av eleganse. Den har et knytebånd som fremhever midjen og gir et feminint uttrykk, og kimonoen kan også brukes uten knytebåndet for en mer avslappet look. Bruk denne kimonoen over antrekket ditt for å legge til en unik detalj og et snev av bohemsk chic til stilen din.

- Håndlaget tie-dye mønster med broderi
- Rent bomullsmateriale
- Feminint uttrykk

OLEA kimono har en løs passform med et knytebånd som fremhever midjen. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 177 cm og har på seg størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Lengde: 111,5 cm

Kvalitet: 100% cotton
Vaskeanvisning: Maskinvask 40 grader, vaskes med vrangsiden ut.
kr 2 599,00
Bilde av Nü Odessa Top

Nü Odessa Top

Denne toppen har et unikt mønster inspirert av bladene til en magnoliablomst, men gjenskapt med et grafisk øye så det ligner et dyremønster. Mønsteret er laget med en håndlaget dip-dye-teknikk. Toppen er i et lett og løst materiale med elegant V-utringning og justerbare stropper, som gir et sofistikert utseende og god passform. Style toppen med matchende bukser for et feminint og raffinert sett.

- Unique Print
- Håndlaget dip-dye
- Justerbare stropper

ODESSA topp har en lett, løs passform. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 180 cm høy og har på størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Lengde: 63,5 cm / Byste: 94 cm
Stil nr. 7536-46
Farge: Terracotta Dust mix
Kvalitet: 100% viscose
Vaskeanvisning: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut i vaskepose
kr 999,00
Bilde av Nü Odessa Shirt

Nü Odessa Shirt

Denne skjorten har et unikt mønster inspirert av bladene til en magnoliablomst, men gjenskapt med et grafisk øye så det ligner et dyremønster. Skjorten er laget av et lett og glatt materiale med gjennomgående knappelukking og en klassisk krage, som gir et tidløst og sofistikert utseende. Skjortens ermer avslutter i et mykt og elastisk ribbet materiale, som gir ekstra komfort. Style skjorten med et par ensfargede bukser for et feminint og raffinert antrekk.

- Unique Print
- Håndlaget dip-dye
- Behagelig materiale

ODESSA skjorte har en løs passform. Velg din vanlige størrelse.

Produktmål (Størrelse small): Lengde foran: 68,5 cm / Lengde bak: 67,5 cm / Byste: 104 cm

Kvalitet: 100% viscose
Vaskeanvisning: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut i vaskepose
kr 1 599,00
Bilde av Nü Elina Odessa Trousers

Nü Elina Odessa Trousers

Disse buksene er unike med mønster inspirert av bladene til en magnoliablomst, men gjenskapt med et grafisk øye slik at det ligner et dyremønster. Mønsteret er laget med en håndlaget dip-dye-teknikk. Buksen er laget av et lett og glatt materiale med en løs og behagelig passform med elastisk midje som gir en flatterende look. Style dime bukse med en topp i samme nyanser for et feminint og komplett antrekk.

- Unique Print
- Håndlaget dip-dye
- Elina passform

Kjennetegnene til Elina passform er flotte mønstre, løs og behagelig passform og et flatterende snitt. Bukser med Elina passform har en normal høyde i livet og er løse i benene. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Innersøm: 80 cm / Yttersøm: 107 cm / Hofte: 104 cm

Kvalitet: 100% viscose
Vaskeanvisning: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut i vaskepose
kr 1 799,00
Bilde av Nü Olise Dress

Nü Olise Dress

Denne kjolen er designet som en feminin kaftankjole, som er laget i en spesiell ferskenvask, som gir et silkemykt materiale og en behagelig følelse å ha på. Kjolen har knyting som kan festes rundt midjen for å fremheve figuren din og skape en vakker, feminin silhuett. Kjolen har en lang og løs passform som gir god plass til bevegelse og er perfekt for å skape en avslappet, sommerlig look. Style kjolen med et par sandaler for å føle deg komfortabel og stilig hele dagen.

- Silkemykt materiale
- Feminin og flatterende silhuett

OLISE kjole har en lang, løs passform med avtagbart knytebånd i midjen. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Lengde foran: 128 cm / Lengde bak: 140 cm / Byste: 102 cm


Kvalitet: 100% lyocell
Vaskeanvisning: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut.
kr 1 799,00
Bilde av Nü Olise cargobukse

Nü Olise cargobukse

Laget av et mykt og lett materiale, er disse buksene designet med en litt baggy passform, elastisk ribbekant ved anklene og kule detaljer som gir den en fin cargo-look. Buksen har fått en spesiell ferskenvask, som har gitt dem et silkeaktig materiale. Style buksen med alt fra en tettsittende bluse til en strikkegenser for et uformelt og feminint antrekk.

- Silkemykt materiale
- Behagelig passform

OLISE bukse har en litt baggy passform. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 180 cm høy og har på størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Innersøm: 80 cm / Midje: 74 cm / Hofte: 106 cm

Kvalitet: 100% lyocell
Vaskeanvisning: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut.
kr 1 299,00
7537-46.jpg

Nü Olalia Top

Nydelig topp med en rett fasong og brede stropper og detalj på den ene. Avrundet hals med fall gir toppen det lille ekstra, vakkert mønster på siden minner om en solnedgang. Like fin å bruke til hverdagsjeansen som å pynte opp, ønsker du å kjøre looken helt ut så har vi matchende Olalia bukse <3


Kvalitet: 100% Viskose
kr 999,00
Bilde av Nü Oline cargobukse

Nü Oline cargobukse

Denne buksen er laget av et mykt og lett materiale, designet i en fin denim-look med en litt baggy passform, elastiske ribbekanter i anklene og stilige detaljer som gir den en fin cargo-look. Buksen har fått en spesiell ferskenvask, som har gitt dem et silkeaktig materiale. Style buksen med alt fra en tettsittende bluse til en strikket genser for et kult og feminint antrekk.

- Silkemykt materiale
- Behagelig passform

OLINE bukse har en baggy passform. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 180 cm høy og har på størrelse 36.

Produktmål (Størrelse small): Innersøm: 80 cm / Hofte: 106 cm

Kvalitet: 100% lyocell
Vaskeanvisning: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut.
kr 1 399,00
Bilde av Nü Olani Jacket

Nü Olani Jacket

Denne jakken et laget av en behagelig og lett bomullsblanding og designet med en asymmetrisk front og glidelås, en hette med snøre, en splitt nederst på ryggen og to praktiske lommer foran. Den har også en skjult knyting midjen, som kan justeres til ønsket passform. Denne svarte jakken kan brukes over alle antrekkene dine.

- Asymmetriske detaljer
- Praktisk hette med snøre

OLANI jakke har en litt løs passform med skjult knyting i midjen. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 180 cm høy og har på størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Lengde bak: 84 cm

Kvalitet: 60% bomull, 40% polyester
Vaskeanvisning: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut.
kr 2 699,00
7567-50.jpg

Nü Ona genser

BÆREKRAFTIG*
Laget av 95% ecovero viskose i et mykt og stretchy materiale med en løs passform med en lett kaldfarge og fin V-hals. Blusen er perfekt for et feminint, men avslappet hverdagsantrekk - du kan style den med et par ensfargede bukser for et stilig antrekk.

- 95% ecovero viskose
- Stilig og behagelig uttrykk

ONA bluse har en løs passform. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 180 cm høy og har på størrelse small.

Kvalitet: 100% eco vero viscose
Vaskeanvisning: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut.
kr 699,00
Bilde av Nü Oki T-skjorte

Nü Oki T-skjorte

BÆREKRAFTIG*
Fin T-skjorte laget av 100% bærekraftig ecovero viskose i et mykt og pustende materiale. T-skjorten har en fin cold-dye-look som gir et litt forvasket utseende med en fin V-hals som gir den et fint feminint uttrykk. Style T-skjorten din med et par ensfargede bukser for et kult og uformelt hverdagsantrekk.

- 100% ecovero viskose
- Fin forvasket look

OKI T-skjorte har en feminin og klassisk passform. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 177 cm og har på størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Lengde: 60 cm / Byste: 99 cm

Kvalitet: 100% eco vero viskose
Vaskeanvisning: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut.
kr 699,00
Bilde av Nü Ohin Bomberjakke

Nü Ohin Bomberjakke

Vi elsker denne unike bomberjakken! Jakken er designet i en fin blanding av unike mønstre i forskjellige materialer som går igjen i andre styles. Baksiden og ermene er laget av et flott mønstrete brokademateriale, som gir jakken sitt sofistikerte utseende. De svarte ribbekantene på jakken er dekorert med 2 hvite striper, noe som gir jakken dens stilige bomberlook. Bruk jakken til å tilføye en raffinert detalj til antrekket ditt.

- Flott blanding av unike mønstre
- Knappelukking foran

OHIN jakke har en løs og oversized passform. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Lengde: 58 cm

Kvalitet: 100% polyester - Bi fabric 100% viskose
Vaskeanvisning: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut i vaskepose
kr 2 299,00
Bilde av Nü Odel mesh Blouse pinkmix

Nü Odel mesh Blouse pinkmix

RECYCLED*
Laget av 95% resirkulert polyester i et stretchy og behagelig materiale med et trendy mønster med fine babylock-kanter, som gir den et feminint uttrykk. Du kan bruke meshblusen sammen med en av våre basistopper, for eksempel RUN eller FOX, eller style den under en skjorte eller strikkegenser, noe som gjør den til et allsidig plagg i klesskapet.

- 95% resirkulert polyester
- Trendy uttrykk
- Fine babylock-detaljer

ODEL meshbluse har en litt tettsittende passform i et stretchy materiale. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 180 cm høy og har på størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Lengde foran: 61,5 cm / Lengde bak 60,5 cm / Byste: 86 cm

Kvalitet: 95% recycled polyester, 5% elastane
Vaskeanvisning: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut.
kr 999,00
Bilde av Nü Ocia mesh Blouse bluemix

Nü Ocia mesh Blouse bluemix

RECYCLED*
Laget av 95% resirkulert polyester i et stretchy og behagelig materiale med et trendy mønster med fine babylock-kanter, som gir den et feminint uttrykk. Du kan bruke meshblusen sammen med en av våre basistopper, for eksempel RUN eller FOX, eller style den under en skjorte eller strikkegenser, noe som gjør den til et allsidig plagg i klesskapet.

- 95% resirkulert polyester
- Trendy uttrykk
- Fine babylock-detaljer

OCIA meshbluse har en litt tettsittende passform i et stretchy materiale. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 180 cm høy og har på størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Lengde foran: 61,5 cm / Lengde bak 60,5 cm / Byste: 86 cm

Kvalitet: 95% recycled polyester, 5% elastane
Vaskeanvisning: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut.
kr 899,00
Bilde av Nü Orena knit

Nü Orena knit

Laget av et mykt og lett finstrikket materiale, er denne blusen designet i en litt oversized og behagelig passform med en fin V-hals, som gir den et feminint utseende. Siden genseren er transparent, anbefales det at du bruker den sammen med en av våre basistopper, f.eks. RUN eller FOX. Style genseren med et par ensfargede bukser for en feminin og avslappet hverdagslook.

- Mykt og behagelig materiale
- Behagelig passform

ORENA genser har en lett, løs passform. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Lengde: 55 cm / Byste: 104 cm / Ermelengde: 58,5 cm

Kvalitet: 40% nylon, 25% mohair, 20% ull,15% akryl
Vaskeanvisning: Maskinvask 30 grader
kr 1 299,00
Bilde av Nü Olivi Blazer

Nü Olivi Blazer

Denne blazeren er laget av en behagelig og lett bomullsblanding, designet i en lett fitted passform med klassiske detaljer som jakkeslag, fôrede skuldre, knappelukking, falske lommer med klaff foran, glatt linning og mansjetter med knapper. Style blazeren med matchende OLIVI bukse for et sofistikert og trendy sett.

- Behagelig passform
- Raffinert uttrykk

OLIVI blazer har en lett fitted look. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 180 cm høy og har på størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Lengde foran: 74 cm / Lengde bak: 72,5 cm

Kvalitet: 60% bomull,25% nylon, 13% polyester - Bi fabric 100% polyester
Vaskeanvisning: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut.
kr 2 799,00
Bilde av Nü Olivi Trousers

Nü Olivi Trousers

Denne buksen er laget av en behagelig og lett ren bomullsblanding, og er designet med en høyt liv med legg foran, vide ben og skjult knappelukking foran. Dette gir den et sofistikert utseende, og gjør at den egner seg for både hverdags- og festbruk. Buksen har en fin beltedetalj øverst på baksiden samt lommer foran og bak og en liten brett i bena. Style buksen med matchende OLIVI blazer for et sofistikert og trendy sett.

- Sofistikert uttrykk
- Vidde i bena
- Rent bomullsmateriale

OLIVI bukse har en løs passform med et tettsittende liv. Siden produktet er lille i størrelsen, anbefales det at du går opp en størrelse.

Modellen er 180 cm høy og har på størrelse 36.

Produktmål (Størrelse 36): Innersøm: 80 cm / Midje: 74 cm

Kvalitet: 60% bomull, 25% nylon, 13% polyester - Bi fabric 100% polyester
Vaskeanvisning: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut.
kr 1 799,00
Bilde av Nü Ofir Shirt

Nü Ofir Shirt

Denne skjorten har en unik blanding av leopard- og sebramønster som gir den et moderne og edgy uttrykk. Skjorten har en gjennomgående, skjult knappelukking foran og en fin smock-detalj ved ermeenden som gir et sofistikert uttrykk. Skjortens høye krage med en fin volangkant er den perfekte touchen for å fullføre en elegant look. Style skjorten din med et par svarte skinnbukser for et trendy og raffinert antrekk.

- Unique Print
- Moderne og feminint utseende

OFIR skjorte har en lett, løs passform. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Lengde foran: 69,5 cm / Lengde bak: 67,5 cm / Byste: 100 cm

Kvalitet: 100% viskose
Vaskeanvisning: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut i vaskepose
kr 699,50
Bilde av Nü Ofir Dress

Nü Ofir Dress

Denne kjolen er et must-have i enhver garderobe, med sin unike blanding av leopard- og sebramønster, som gir et trendy utseende. Kjolens 3/4-ermer med elastisk kant skaper fine ballongermer og den fine V-halsen gir et elegant og feminint uttrykk. Kjolen har en løs og behagelig passform, slik at du kan føle deg komfortabel hele dagen. Bruk denne kjolen med alt fra et par sandaler til et par høye hæler.

- Unique Print
- Feminin og behagelig passform
- Skjulte sidelommer

OFIR kjole har en lett, løs passform. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Lengde: 126 cm / Byste: 95 cm / Ermelengde: 54,5 cm

Kvalitet: 100% viskose
Vaskeanvisning: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut i vaskepose
kr 999,00
Bilde av Nü Ova Shirt

Nü Ova Shirt

Denne skjorten har et fint mønster som inspirert av bølgende skyer over himmelen. Mønsteret er laget av håndlaget tie-dye etterfulgt av håndlaget dip-dye, noe som gjør hver enkel unik. Skjorten har et lett og glatt materiale med løs passform, 3/4-ermer og klassiske detaljer. Style skjorten din med matchende OVA skjørt for et bohemsk og moderne hverdagsantrekk.

- Håndlaget tie-dye og dip-dye
- Lett og glatt materiale

OVA skjorte har en lett, løs passform med 3/4-ermer. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Lengde: 64 cm / Byste: 106 cm

Kvalitet: 100% viskose
Vaskeanvisning: Maskinvask 40 grader, vaskes med vrangsiden ut.
kr 1 399,00
7545-40.jpg

Nü Ova topp

Denne toppen har et vakkert mønster inspirert av bølgende skyer over himmelen. Mønsteret er laget av håndlaget tie-dye etterfulgt av håndlaget dip-dye, noe som gjør hver enkelt topp unik. Toppen er laget av et lett og glatt materiale med rund hals og en diskret løs passform. Toppen er perfekt å style med alt fra et par shorts til en bukse for et fint og moderne hverdagsantrekk.

- Håndlaget tie-dye og dip-dye
- Lett og glatt materiale

OVA topp har en lett, løs passform. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 180 cm høy og har på størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Lengde foran: 64,5 cm / Lengde bak. 71,5 cm / Byste: 96 cm

Kvalitet: 100% viskose
Vaskeanvisning: Maskinvask 40 grader, vaskes med vrangsiden ut.
kr 999,00
Bilde av Nü Olivia Trousers

Nü Olivia Trousers

Laget av en behagelig rayonblanding med stretch, noe som gjør buksen behagelig å ha på. Buksen har et fint mønster foran, som gir den et unikt utseende. Buksen har både glidelås- og knappelukking ved anklene samt lommer foran og bak. Den har også et elastisk liv med knyting. Style buksen med alt fra en feminin topp til en strikkegenser for et stilig og trendy antrekk.

- Power Stretch (PS)
- Trendy og unikt uttrykk
- 7/8-lengde

OLIVIA bukse har en litt baggy passform. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 180 cm høy og har på størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Innersøm: 64 cm

Kvalitet: 65% rayon, 30% nylon, 5% spandex
Vaskeanvisning: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut.
kr 1 399,00
Bilde av Nü Olalia Trousers

Nü Olalia Trousers

Nydelig bukse med høyt liv, rette ben, gode stikklommer i front og knytebelte med knappedetaljer. Buksen har ett vakkert mønster som minner om en solnedgang. Like fin å bruke til hverdagstrikken som å pynte opp til finere anledninger, ønsker du å kjøre looken helt ut så har vi matchende Olalia topp <3


Kvalitet: 100% Viskose
kr 1 799,00
7525-46.jpg

Nü Olena Top

Vakker topp laget av et mykt finstrikket materiale med mye stretch. Toppen har en tettsittende passform med en høy, rund hals og fine horisontale og vertikale striper i et litt transparent materiale. Du kan bruke toppen med alt fra et par ensfargede bukser til et skjørt for enten et trendy eller feminint antrekk.

- Tidløst design
- Mykt materiale med stretch

OLENA topp har en tettsittende passform i et elastisk materiale. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 180 cm høy og har på størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Lengde: 64,5 cm / Byste: 66 cm

Kvalitet: 50% viscose, 32% nylon, 28% PBT

Vaskeanvisning: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut.
kr 899,00
7574-40.jpg

Nü Omni Shirt

Kort, løs skjorte laget av et lett og behagelig materiale av 100% lin. Skjorten har klassiske detaljer som krage, knapper foran og 3/4-ermer som kan rulles opp for å skape to ulike uttrykk. Skjorten kan brukes både åpen eller lukket over antrekket ditt, noe som gjør den til et allsidig plagg i klesskapet ditt og kan styles med nesten hva som helst.

- Velg din vanlige størrelse.

Quality: 100% lin
Washing instructions: Maskinvask 30 grader
kr 1 599,00
Bilde av Nü Omni lin Tunika

Nü Omni lin Tunika

Tunika laget av 100% lin i et lett og pustende materiale. Tunikaen er designet i en løs passform med dyp V-hals og pene mansjetter med knappedetaljer, noe som tilføyer et feminint uttrykk. Style tunikaen enten over et par leggings eller en sykkelshorts for en fin og komfortabel hverdagslook.

- Velg din vanlige størrelse.

Quality: 100% lin
Washing instructions: Maskinvask 30 grader
kr 1 799,00
Bilde av Nü Ovine Shirt

Nü Ovine Shirt

Blusen er laget av et lett og pustende materiale, og har et unikt mønster med fine snitt i et heklet materiale, i tillegg til en liten knappelukking øverst foran. Blusen er elastisk nederst og har fine ballongermer med en svart elastisk kant, som gir en litt oversized passform. Style blusen med et par svarte bukser for et feminint antrekk som fremhever den fine blusen.

- Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small

Quality: 100% viskose
*Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut i vaskepose
kr 1 799,00
7530-40.jpg

Nü Orana Shirt

Denne skjorten er laget av et mykt og pustende materiale, designet med et unikt mønster som er inspirert av løvetannens vakre blomsterhode. Skjorten har en litt oversized passform med knappelukking foran med trykknapper samt to store brystlommer med knappelukking. Style skjorten med matchende ORANA bukse for et trendy og raffinert hverdagssett.

- Unique Print
- Dekorative lommer foran

- Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 180 cm høy og har på størrelse small

Quality: 50% viscose, 50% cotton - Bi fabric 90% polyester, 10% elastane
* Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut.
kr 799,50
Bilde av Nü Orana Dress

Nü Orana Dress

Denne kjolen er laget av et mykt og pustende materiale, designet med et unikt mønster som er inspirert av løvetannens vakre blomsterhode. Kjolen har en mini-lengde med en fin omslagseffekt, som gir en feminin V-hals og en liten kant foran. Det er en strikkstrikk i midjen bak, som sikrer en god passform. Du kan bruke kjolen til både hverdag og fest ved å style den med alt fra et par høye hæler til sneakers.

- Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small

Quality: 50% viscose, 50% cotton - Bi fabric 90% polyester, 10% elastane
* Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut.
kr 874,50
7530-10.jpg

Nü Orana Trousers

Denne buksen er laget av et mykt og pustende materiale, designet med et unikt mønster som er inspirert av løvetannens vakre blomsterhode. Buksen har et elastisk liv med en liten beltespenne foran, og med elastiske ribbekanter ved anklene, som gir en litt baggy passform. Style buksen med matchende ORANA skjorte for et trendy sett eller til favoritt genseren <3

-Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small

Kvalitet: 50% viskose, 50% bomull

*Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut.
kr 799,50
Bilde av Nü Nomi Blouse knit black

Nü Nomi Blouse knit black

Finstrikket genser med de flotteste detaljene. Laget av et mykt og behagelig materiale dekorert med de fineste broderier på skuldrene, som setter en feminin touch til genseren. Du kan enkelt bruke denne finstrikkede genseren å pynte opp til finere anledninger eller til ett raffinert hverdagsantrekk <3

NOMI strikkegenser er designet i en diskret, tettsittende passform. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small.

Kvalitet: 80% viscose, 20% nylon

Maskinvask 30 grader
kr 1 199,00
7421-65.jpg

Nü Nomi Blouse knit rose

Finstrikket genser med de flotteste detaljene. Laget av et mykt og behagelig materiale dekorert med de fineste broderier på skuldrene, som setter en feminin touch til genseren. Du kan enkelt bruke denne finstrikkede genseren å pynte opp til finere anledninger eller til ett raffinert hverdagsantrekk.

NOMI strikkegenser er designet i en diskret, tettsittende passform. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small.

Kvalitet: 80% viscose, 20% nylon

Maskinvask 30 grader
kr 1 199,00
7414-23.jpg

Nü Niki Dress

Denne svarte kjolen er en investering som er perfekt for ditt neste arrangement! Kjolen er dekorert med fine glitterdetaljer og et snøre som skaper en fin omslagseffekt, og fremhever samtidig din naturlige midje og gir en feminin silhuett. Du kan kle kjolen opp med et par høye hæler til fest, eller kle den ned med et par sneakers for et sofistikert hverdagsantrekk.

Kjolen har en lang, litt stram passform som strammer i midjen. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Lengde: 135, Ermellengde: 60,25 cm

Kvalitet: 97% polyester, 3% spandex - Bi fabric 100% spandex

Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut.
kr 1 799,00
7407-22.jpg

Nü Neda Skirt RECYCLE

Vakkert skjørt designet med flere lag volanger i en full silhuett, som sitter høyt i livet og gir et fint fall. Skjørtet er laget av et mykt og behagelig materiale med et ugjennomsiktig underskjørt for god komfort. Vi elsker å style skjørtet med en matchende bluse for et sofistikert og stilig antrekk, eller kle den ned med en strikkegenser for et feminint hverdagsantrekk.

Volangskjørtet har en diskret tettsittende og rett passform som sitter høyt i livet. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 177 cm høy og har på en størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Lengde: 86 cm, Hofte: 96 cm

Kvalitet: 95% polyester, 5% elastane - Bi fabric 100% polyester

Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut.
kr 749,50
Bilde av Nü Niva kjole

Nü Niva kjole

Nydelig kjole med leopardmønster i rosa og svarte nyanser med asymmetriske detaljer øverst, som gir kjolen et unikt utseende. Kjolens elastiske midje fremhever den og gir samtidig en flatterende passform. Kle kjolen opp med et par høye hæler for en feminin look, eller kombiner den med et par sneakers for et trendy hverdagsantrekk.

NIVA kjole er designet i en maxi-lengde med en elastisk midje. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small.

Quality: 100% viscose
Washing instructions: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut i vaskepose
kr 1 099,50
7418-23.jpg

Nü Nira kjole

Vakker mønstrete kjole med slangemønster i svarte og beige nyanser, som gir et raffinert uttrykk. Designet i en løs passform med lett transparente ermer og avrundede kanter nederst, som skaper bevegelse i kjolen. Du kan bruke kjolen med et par høye hæler for et feminint og sofistikert antrekk.


NIRA kjole har en løs og lett passform i midi-lengde. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Lengde foran: 108,5 cm, Lengde bak: 107,5 cm

Kvalitet: 90% viskose, 10% polyester - Bi fabric 51% resirulert polyester, 49% polyester
Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut i vaskepose
kr 849,50
7410-24.jpg

Nü Nete kjole

Mønstrete skjortekjole laget av et mykt og lett jacquardvevd materiale med et fint cold-dye-mønster med detaljer i dip-dye, noe som gir den et unikt uttrykk. Ønsker du god komfort, kan du bruke kjolen med en underkjoler under. Kle skjortekjolen opp eller ned ved å style den med et par høye hæler eller sneakers.

NETE skjortekjole har en løs og avslappet passform. Velg din vanlige størrelse.

Produktmål (Størrelse small): Lengde foran: 111,5 cm, Lengde bak: 109,5 cm, Byste: 108 cm, Ermelengde: 52 cm

Kvalitet: 100% viskose
Maskinvask 40 grader, vaskes med vrangsiden ut
kr 749,50
7407-23.jpg

Nü Neda kjole

Meshkjole med fine draperinger i minilengde, som gir den et raffinert utseende. Laget av et tettsittende men elastisk materiale som sikrer behagelig komfort. Siden blondeskjorten er transparent, følger det med en underkjole for å sikre opasitet. Kle meshkjolen enten opp eller ned med et par høye hæler eller sneakers.

- Feminint uttrykk
- Fine draperinger

NEDA meshkjole har en tettsittende passform med en diskret minilengde. Velg din vanlige størrelse.

Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small.

Produktmål (Størrelse small): Lengde foran: 89,5 cm, Lengde bak: 88,5 cm

Kvalitet: 95% polyester, 5% elastane
Vaskes på: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut.
kr 979,00
7374-35.jpg

Nü Mara long blazer

Forsiden av jakken er laget i et glatt og delikat materiale med et fint mønster, og baksiden designet i et svart, sterkt stretchy materiale. Nedover sidene og ermene er det en svart stripe i PU, som gir jakken en forlengende effekt og en fin kontrast til jakkens fine uttrykk. Du kan bruke jakken til å legge til en elegant detalj til antrekket ditt.

- (Størrelse small) Lengde foran: 87,5 cm/Lengde bak: 85,5 cm

Quality: 50% linen, 50% viscose
Washing instructions: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut.
kr 2 199,00
Bilde av Nü Melina knit

Nü Melina knit

Enkel strikket bluse laget av et hullete materiale med avrundet halsåpning og en litt oversized passform. Siden strikkeblusen er gjennomsiktig kan den med fordel brukes sammen med en av våre basistopper, f.eks. RUN eller FOX – du kan style strikkeblusen din sammen med en kremfarget bukse for å fremheve den.

- Stilig uttrykk
– Modellen er 176 cm høy og kledd i en størrelse small

Quality: 50% cotton, 50% acrylic
Washing instructions: Maskinvask 30 grader
kr 999,00
7373-60.jpg

Nü Maim genser

Kremfarget strikkegenser laget av et mykt og elastisk materiale med en flatterende silhuett, en fin V-hals og ermer med crinkle-effekt, som gir den en unikt og sofistikert look. For et feminint antrekk kan du style strikkegenseren med et par svarte leggings eller jeans.

- Flatterende silhuett
- Behagelig og elastisk materiale
- Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small

Quality: 52% acrylic, 28% nylon, 20% polyester
kr 999,00
Bilde av Nü Miri wrap knit

Nü Miri wrap knit

BÆREKRAFTIG*
Finstrikket omslagsbluse laget av et mykt og elastisk materiale i 100% ull med knyting som fremhever midjen. Du kan også bruke omslagsblusen med ryggen foran, som gjør det mulig å lage flere forskjellige looks. Ettersom at blusen er noe transparent, kan den med fordel brukes sammen med en av våre basistopper, som f.eks. RUN eller FOX – style omslagsblusen med et par svarte skinnleggings eller jeans.

- 100% ull
- Flotte, rå kanter
- Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small

*Denne varen er laget av Oeko-Tex-sertifisert garn fra Europa, som er laget uten tilsatte kjemikalier. Den er laget av ull, som både er fornybar og biologisk nedbrytbar. Leverandøren vår av denne varen har en svært bærekraftig produksjonsprosess.

Quality: 100% wool
Washing instructions: Vaskes for hånd
kr 1 699,00
7372-61.jpg

Nü Miri knit top

BÆREKRAFTIG*
Finstrikket topp laget av et mykt og elastisk materiale bestående av 100% ull med et avslappet uttrykk, rundt hals og korte ermer. Ettersom at toppen er noe transparent, kan den med fordel brukes sammen med en basistopp med et par svarte shorts.

- 100% ull
- Flotte, rå kanter
- Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small

*Denne varen er laget av Oeko-Tex-sertifisert garn fra Europa, som er laget uten tilsatte kjemikalier. Den er laget av ull, som både er fornybar og biologisk nedbrytbar. Leverandøren vår av denne varen har en svært bærekraftig produksjonsprosess.


Quality: 100% wool
kr 1 199,00
Bilde av Nü Mie skjørt

Nü Mie skjørt

Stilig skjørt laget av et behagelig, elastisk materiale med en lang og løs passform og et bredt og elastisk liv med fine dekorative sømmer, som gir god komfort og passform. Style skjørtet med en ensfarget T-skjorte eller en strikkegenser.

Løs og behagelig passform
Elastisk liv
Modellen er 176 cm høy og har på størrelse small

Quality: 75% viscose, 20% polyester, 5% elestane
Washing instructions: Maskinvask 30 grader
kr 699,00
7369-40.jpg

Nü Mai hettegenser

Denne hettegenseren er laget av ren bomull med en avslappet og klassisk passform, et flott tie-dye-mønster og broderte slagord på ermet, hetten og foran. Du kan style hettegenseren med et par bukser for en stilig hverdagslook.

Stilig tie-dye-mønster
Fine broderte detaljer
Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small

Quality: 100% cotton
Washing instructions: Maskinvask 30 grader
kr 649,50
Bilde av Nü Mai college kjole

Nü Mai college kjole

Kjole laget av et rent bomullsmateriale med et fint tie-dye-mønster og et broderet print foran. Style kjolen med et par lange boots eller bruk den som en tunika over et par leggings eller tettsittende jeans for to forskellige, men cool outfits.

Stilig tie-dye-mønster
Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small

Quality: 100% cotton
Washing instructions: Maskinvask 30 grader
kr 749,50
Bilde av Nü Meli knit blouse

Nü Meli knit blouse

BÆREKRAFTIG* Laget av 100% merinoull i et behagelig strikket materiale med høy krage og feminin silhuett. Strikkegenseren er litt gjennomsiktig og kan brukes med en av basistoppene våre, for eksempel RUN eller FOX - style den med et par ensfargede bukser eller leggings for en raffinert og komfortabel hverdagslook.


Bærekraftig produsert*
*Denne varen er laget av Oeko-Tex-sertifisert garn fra Europa, som er laget uten tilsatte kjemikalier. Den er laget av ull, som både er fornybar og biologisk nedbrytbar. Leverandøren vår av denne varen opererer med en utrolig bærekraftig produksjonsprosess.


Quality: 100% myk merinoull
Washing instructions: Vaskes for hånd
kr 849,50
7364-23.jpg

Nü Milou kjole

BÆREKRAFTIG* Laget av 100% resirkulert polyester i en rå cold-dye farge. Kjolen er designet med flere stilige detaljer i et lett og glatt materiale, noe som gir den et smart og unikt utseende. Du kan bruke kjolen med et par boots for et raffinert hverdagsantrekk, eller sammen med et par sandaler for en mer avslappet look.

Stilig og unikt utseende
Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small
(Størrelse small) Lengde foran: 120 cm/Lengde bak: 118 cm

Quality:
100% resirkulert polyester
Washing instructions: Finvask 30 grader
kr 949,50
7362-50.jpg

Nü Mitta mesh blouse

BÆREKRAFTIG* Laget av et lett og behagelig materiale bestående av 95% resirkulert polyester med bølgete kanter, noe som gir denne meshblusen et feminint uttrykk. Du kan bruke meshblusen sammen med en av våre basistopper, som f.eks. FOX, eller style den under en skjorte eller strikkegenser, som gjør den til et allsidig plagg i klesskapet.


Lett og glatt materiale
Feminint uttrykk
Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small

Quality: 95% resirkulert polyester, 5% spandex
Washing instructions: Maskinvask 30 grader
kr 599,00
Bilde av Nü Mirra strikkegenser

Nü Mirra strikkegenser

Denne strikkegenseren er laget av et finstrikket materiale med en avslappet silhuett, et stilig mønster og en fin V-hals. For ultimat komfort kan strikkegenseren brukes sammen med en basistopp under - strikkegenseren kan også styles med et par skinnleggings for en trendy og rå hverdagslook.

Flott mønster
Avslappet silhuett
Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small

Quality: 40% acrylic, 45% nylon, 10% woll, 5% mohair
Washing instructions: Maskinvask 30 grader
kr 649,50
Bilde av Nü Midi mesh blouse

Nü Midi mesh blouse

RECYCLED* Mønstrete meshbluse med et unikt trykk designet av Bruno Jacobsen med inspirasjon fra planløsningen til et bygg. Meshblusen er et allsidig plagg som kan brukes sammen med en vest eller bluse, eller bare med en basistopp. Dette gjør det mulig å uttrykke flere forskjellige antrekk med en og samme bluse.


Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small

Quality: 95% polyester, 5% spandex
Washing instructions: Vaskes for hånd
kr 349,50
7346-52.jpg

Nü Rock Mana t-skjorte

BÆREKRAFTIG* Klassisk T-skjorte laget av et mykt og elastisk materiale bestående av 95% bæredyktig viskose med en elegant V-hals og en liten brett på ermene, som gir god komfort gjennom hele dagen. Denne ensfargede T-skjorten kan brukes sammen med ethvert antrekk - alt fra et par med leggings til et skjørt.

95% bærekraftig viskose
Elegant V-hals
Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small

Quality: 95% eco vero viscose, 5% elastane
Washing instructions: Finvask 30 grader
kr 599,00
7346-50.jpg

Nü Raser Mana t-skjorte

BÆREKRAFTIG* Statement T-skjorten med et unikt bespoke print designet av Bruno Jakobsen, som har blitt inspirert av sitt arbeid som arkitekt. T-skjorte laget av et mykt og elastisk materiale bestående av 95% bærekraftig viskose med en lett cold-dye look og klassisk rund hals. Style T-skjorten med et par bukser eller leggings.


Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small

Quality: 95% bærekraftig viskose, 5% elastane
Finvask 30 grader
kr 699,00
7337-19.jpg

Nü Jet Marlin leggings

Disse leggingsene er laget i et smidig kunstskinn og er designet i en tettsittende, men flatterende passform med høy, elastisk midje for å sikre god komfort. Style leggingsene dine med alt fra en statement-T-skjorte til en meshbluse for å skape et unikt og raffinert hverdagslook.

– Fint imitert skinn – Flatterende og tett passform – Modellen er 177 cm og har på seg størrelse small

Vår unike Jet-passform er det perfekte valget hvis du vil ha et par tights som både gir komfort og har et kult design. Jet-passformen har en normal høyde i livet og slim fit i benene. Komfort og eleganse er stikkordene for denne passformen


Quality: 100% Artificial leather
Washing instructions: Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut.
kr 1 199,00
Bilde av Nü Magda vest

Nü Magda vest

Laget i en behagelig og varm ullblanding med forskjellige muligheter for å sette kragen, noe som gjør det mulig å skape flere uttrykk. Et knytebånd bidrar til å fremheve midjen og skape en feminin silhuett. Du kan bruke vesten din på en varm høstdag over ethvert antrekk.

Varm ullblanding
Feminin silhuett – Modellen er 177 cm og har på seg størrelse small

Quality: 80% polyester, 20% wool
Washing instructions: Maskinvask 30 grader
kr 1 099,00
7322-19.jpg

Nü Jet Mari leggings

Flotte leggings dekorert med imitert skinn og spesialvevd, strukturert jaquard med rå glidelåsdetaljer på lårene. Laget av et mykt og elastisk materiale, som gjør dem behagelige å ha på seg gjennom hele dagen.


Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small

Vår unike Jet-passform er det perfekte valget hvis du vil ha et par tights som både gir komfort og har et kult design. Jet-passformen har en normal høyde i livet og slim fit i benene. Komfort og eleganse er stikkordene for denne passformen.


Kvalitet: 60% viskose, 35% nylon, 5% elastane
Maskinvask på 30 grader, finvask, vaskes med vrangsiden ut.
kr 1 199,00
Bilde av Nü Maike t-skjorte

Nü Maike t-skjorte

Klassisk t-skjorte designet i et sterkt og mykt stoff med stilig V-utringning, oppbrettede ermer og en kul racer-back-utskjæring på ryggen. T-skjorten sin løse passform sikrer god komfort hele dagen. Style din t-skjorte med et par bukser og boots for et kult hverdagsantrekk.Kvalitet: 65% polyester, 50% rayon, 5% elastan

Modellen er 177 cm og har på seg størrelse small
kr 699,00
7336-50.jpg

Nü Maike genser

Klassisk genser designet i et sterkt og mykt stoff med stilig utskjering i front og lange ermer. Genseren sin løse men tettsittende passform sikrer god komfort hele dagen samtidig som den gir ett feminint uttrykk. Style din langermede genser med et par bukser og støvler for et kult hverdagsantrekk eller sammen med ett skjørt til finere anledninger <3
Kvalitet: 65% polyester, 50% rayon, 5% elastan

Modellen er 177 cm og har på seg størrelse small

kr 699,00
7326-40.jpg

Nü Mandy skjorte

Denne skjorten er designet i ren bomull med et flott strukturert mønster, lett puffede ermer og en avslappet silhuett. Den grønne fargen gjør at skjorten passer perfekt til høstgarderoben - Bruk skjorten sammen med en bukse og et par boots for et stilig og raffinert hverdagsantrekk eller sammen med ett skjørt til finere anledninger.

Flott strukturert bomull
Avslappet silhuett
Lukking med trykknapper
Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small

Quality: 100% bomull
kr 499,50
Bilde av Nü Maise kjole

Nü Maise kjole

Unik maxikjole med kamuflasjemønster, avrundet hals, lange ermer med mansjetter og splitt nederst i bunnen, som gir god bevegelsesfrihet. Knytingen bidrar til å fremheve midjen ved at den knytes enten foran eller bak på kjolen. Style kjolen med enten et par boots, sandaler eller høye hæler avhengig av årstid og anledning.

- Unique Print
- Knyting i midjen
- Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small

Quality: 100% viscose
kr 899,50
7316-10.jpg

Nü Maise baggy bukse

Designet med et unikt kamuflasjemønster med et dekorativt belte i livet, som gir buksen en flatterende passform. Laget av et behagelig materiale med en lett baggy passform og cropped 7/8-lengde. Style buksen med skjorte eller topp for en pyntet look eller med favoritt strikken til hverdags.

- Unique Print
- 7/8-lengde
- Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small

Quality: 95% polyester, 5% elastane
kr 719,00
7312-19.jpg

Nü Moe leggings

Svarte leggings med semsket skinn og glidelåsdetaljer, som tilføyer et rått, men raffinert uttrykk til antrekket ditt. Laget av et stretchy og behagelig materiale med et høyt, elastisk liv - style leggingsene med en T-skjorte og et par boots for en stilig hverdagslook.

Rå detaljer
Behagelig passform
Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small

Quality: 60% viscose, 35% nylon, 5% elastane - Bi: 50% polyamide, 40% polyetser, 10% elastane
kr 999,00
7228-23.jpg

Nü Leya dress

Fin kjole med et lett forvasket uttrykk laget i et mykt og elastisk viskosemateriale. Kjolen har flere snitt som skaper volum mot bunnen i tillegg til tynne stropper som kan knytes bak. Style kjolen med et par sandaler for et feminint antrekk til en tur på stranden, eller kombiner den med et par sneakers for en stilig og enkel look.

Mykt og elastisk viskosemateriale
Modellen er 177 cm høy og har på seg størrelse small
(Small) Lengde foran: 88,7 cm / Lengde bak: 86,7 cm

Quality: 95% viscose, 5% elastane
kr 999,00
7210-40.jpg

Nü Lara Blouse

Flott bluse laget av en lett og behagelig bomullsblanding. Blusen har fine detaljer foran og kan også trekkes ned over skuldrene, som vil skape to forskjellige uttrykk. Style blusen med et skjørtog et par sandaler for et stilig og sofistikert antrekk, eller kombiner den med et par bukser for en avslappet og feminin look.

Fine detaljer
Off-shoulder look
Modellen er 177 cm høy og har på seg størrelse small

Quality: 80% cotton, 20% polyester
kr 899,00
7212-23.jpg

Nü Latifa Dress

Fin kjole laget av et lett og pustende viskosemateriale. Den lange kjolen har små folder øverst, noe som gir vidde til kjolen i tillegg til at den har lange, gjennomsiktige ermer med vakre blondedetaljer. Den har også en underkjole for å unngå at man ser igjennom. Style kjolen med en sandfarget KLIA belteveske og et par sandaler for et feminint og sofistikert antrekk.

Fine blondedetaljer
(Størrelse small) Lengde: 131,5 cm
Modellen er 177 cm høy og har på seg størrelse small

Quality: 100% viscose
kr 1 899,00
7215-10.jpg

Nü Elina Lova Trousers

Flotte bukser laget av et lett og behagelig viskosemateriale. Buksen har et vakkert håndlaget tie-dye-mønster med et høyt, elastisk liv og en løs passform i benene. Style buksene med en matchende kortermet LOVA bluse og et par sandaler for et stilig og sofistikert antrekk, eller kombiner dem med en LAYLA topp for en feminin og trendy look.

- Håndlaget tie-dye-mønster
- Høyt, elastisk liv
- Modellen er 177 cm høy og har på seg størrelse small

Kjennetegnene på passformen Elina er vakre mønstre, en løs og komfortabel passform og et flatterende snitt. Bukser med passformen Elina har en normal høyde i livet og er løse i benene.

Quality: 100% viscose
kr 999,00
7215-23.jpg

Nü Lova Dress

Flott kjole laget av et lett og behagelig viskosemateriale. Kjolen har et flott håndlaget tie-dye-mønster med en elastisk smock i midjen, en fin V-hals og tynne stropper som kan knytes øverst bak. Style kjolen med et par sandaler for et feminint, sofistikert sommerantrekk og kombiner den med en sandfarget KLIA belteveske for å tilføye et stilig detalj til antrekket.

Håndlaget tie-dye-mønster
(Størrelse small) Lengde: 100,5 cm
Modellen er 177 cm høy og har på seg størrelse small

Quality: 100% viscose
kr 1 199,00
7215-26.jpg

Nü Lova Tunic

Flott tunika laget av et lett og behagelig viskosemateriale. Tunikaen har et fint tie-dye-mønster med korte ermer og en liten knappelukking øverst. Nederst på hver side har tunikaen en knappelukking som lar deg skape to forskjellige looks. Style tunikaen med en shorts og et par sandaler for et stilig og feminint uttrykk, eller kombiner den med et par høye hæler for en sofistikert kveldsantrekk.

Fint tie-dye-mønster
(Størrelse small) Lengde foran: 87,5 cm / Lengde bak: 94,5 cm
Modellen er 177 cm og har på seg størrelse small

Quality: 100% viscose
kr 1 199,00
7215-50.jpg

Nü Lova Top straps

Flott topp laget av et lett og behagelig viskosemateriale. Toppen har et fint håndlaget tie-dye-mønster med en fin V-hals og dekorative knapper nedover sidene. Style toppen med ett skjørt og et par sandaler for et stilig og feminint antrekk, eller kombiner den med et par JUPITER LAVA bukser for en sofistikert og trendy look.

Håndlaget tie-dye-mønster
Tynne, justerbare stropper
Modellen er 177 cm høy og har på seg størrelse small

Quality: 100% viscose
kr 699,00
7216-50.jpg

Nü Layla Top strap

Flott topp laget av et mykt og glatt stoff med blandede materialer. Toppen har tynne, justerbare stropper og er laget av fin sateng med paneler av boucléstoff øverst og nederst foran. Style toppen med et par mønstrete ELINA LOVA bukser og et par sandaler for et avslappet og elegant antrekk, eller kombiner den medet par JUPITER LAVA bukser for et stilig og feminint uttrykk.

- Modellen er 177 cm høy og har på seg størrelse small

Quality: 60% viscose, 40% cotton
kr 699,00
Bilde av Nü Laya Dress

Nü Laya Dress

Stilig kjole laget av et mykt og behagelig bomullsmateriale. Den lange kjolen har et fint håndlaget dip-dye-mønster i siden, en fin V-hals med ribbekant og korte ermer med en liten kant. Style kjolen med et par sandaler for et feminint og trendy antrekk, eller kombiner den med et par sneakers for en stilig og avslappet look.

Håndlaget dip-dye-mønster
(Størrelse small) Lengde: 137,5 cm
Modellen er 177 cm høy og har på seg størrelse small

Quality: 100% cotton
kr 999,00
Bilde av Nü Leya Tunic

Nü Leya Tunic

Fin tunika med en lett forvasket look, som er laget i et mykt og elastisk viskosemateriale. Tunikaen har en løs passform med korte ermer, en rund hals og er lengre bak enn foran. Style tunikaen med shorts og et par sandaler for et stilig og avslappet antrekk, eller kombiner den med et par tøffe bukser for et feminint og stilig uttrykk.

Mykt og elastisk viskosemateriale
Modellen er 177 cm høy og har på seg størrelse small
(Størrelse small) Lengde foran: 66,5 cm / Lengde bak: 95,5 cm

Quality: 95% viscose, 5% elastane
kr 899,00
Bilde av Nü Jupiter Lava Trousers

Nü Jupiter Lava Trousers

Stilige bukser laget av et mykt og glatt rayonmateriale med ekstra stretch. Buksen har en fin rynkeeffekt med røffe glidelåsdetaljer på knærne og to skjulte sidelommer. Style buksene med en sandfarget LOVA topp og et par sandaler for et stilig og feminint antrekk, eller kombiner dem med en god strikkegenser for en avslappet look.

Power stretch (PS)
Røffe glidelåsdetaljer
Modellen er 177 cm høy og har på seg størrelse small
Jupiter passform
Passformen Jupiter kjennetegnes av en lett baggy passform i den øverste delen, en normal passform i benene og slim fit ved anklene. Buksens unike design spenner fra detaljer som stilige glidelåser og vakre mønstrete stoffer.

Style no. 7241-12
Color: vanilla
Quality: 65% rayon, 30% nylon, 5% spandex
kr 1 199,00
Bilde av Nü Lill capri

Nü Lill capri

Stilig shorts laget av et behagelig og lett viskosemateriale med mye stretch. Samme modell som den populære Carmen buksen ! Shortsen har et elastisk liv med knyting og to store lommer med knapper og dekorative glidelåser på lårene.
Style shortsen med en topp og et par sandaler for et feminint antrekk, eller kombiner dem med en t-skjorte og sneakers for en avslappet look.


Modellen er 177 cm høy og har på seg størrelse small

Kvalitet: 75% viskose, 20% polyester, 5% elastane
kr 699,00
Bilde av Nü Lilja shoulder top

Nü Lilja shoulder top

Stilig T-skjorte laget av et mykt og elastisk materiale. T-skjorten har en tettsittende passform med V-hals og stilige utskjæringer ved skuldrene.
Style T-skjorten med et skjørt og et par sandaler for et feminint og sofistikert antrekk, eller kombiner med en shorts og joggesko for en stilig og avslappet look.


Modellen er 177 cm høy og har på seg størrelse small

Kvalitet: 61% polyester, 31% viskose, 8% elastane
kr 599,00
Bilde av Nü Lilja hole top

Nü Lilja hole top

Stilig topp laget av et mykt og elastisk materiale. Toppen har en tettsittende passform og en fin asymmetrisk utringning foran som skaper en feminin effekt.
Style toppen med et skjørt og et par sandaler for et feminint og sofistikert antrekk, eller kombiner med en shorts og sneakers for et stilig og avslappet uttrykk.


- Modellen er 177 cm høy og har på seg størrelse small

Quality: 61% polyester, 31% viscose, 8% elastane
kr 599,00
Bilde av Nü Lia topp

Nü Lia topp

Flott topp laget av et mykt og lett materiale. Toppen har en høy, rund hals med et fint mønster i beige og svarte nyanser, som skaper en vakker effekt.
Style toppen med et matchende LIA skjørt og et par sandaler for et feminint og sofistikert antrekk, eller kombiner den med et par bukser og joggesko for en stilig og avslappet look.


Modellen er 177 cm høy og har på seg størrelse small

Quality: 50% polyester, 50% viscose - Bi fabric 100% cotton
kr 899,00
Bilde av Nü Lia skjørt

Nü Lia skjørt

Vakkert volangskjørt laget av et mykt og behagelig materiale. Skjørtet har en elastisk smock i livet og doble lag volanger med et fint mønster som skaper en vakker effekt.
Style skjørtet med matchende LIA topp for et feminint og sofistikert antrekk, eller kombiner det med en lett oversized skjorte og joggesko for et stilig og avslappet uttrykk.

Modellen er 177 cm høy og har på seg størrelse small

Kvalitet: 50% polyester, 50% viskose - Underskjørt: 100% viskose
kr 999,00
Bilde av Nü Kat kjole

Nü Kat kjole

Fin skjortekjole laget av et lett og pustende materiale. Skjortekjolen har gjennomgående knappelukking og korte ermer som kan brettes opp. Den har også en oversized passform, og er litt lengre bak enn foran. Style skjortekjolen med KAA mønstret leggings for et røft og feminint antrekk, eller kombiner den med et par svarte bukser og høye hæler for å skape et stilig og feminin uttrykk.

Kvalitet: 55% Lin, 45% Bomull
kr 899,00
7129-52.jpg

Nü Rock Kit t-skjorte

Fin T-skjorte laget av 95% bærekraftig viskose i et mykt og pustende materiale. Den har et lett forvasket uttrykk med en flott V-hals og en liten brett på ermekantene.

Kvalitet: 95% Bærekraftig viskose, 5% Elastan
kr 599,00
7182-54.jpg

Nü Karis oversized t-skjorte

Fin T-skjorte laget av et mykt og behagelig bomullsmateriale. T-skjorten har en oversized passform og er litt lengre bak enn foran. Ermene kan brettes opp for å skape to forskjellige uttrykk.

Kvalitet: 100% Bomull
kr 599,00
7181-10.png

Nü Carmen bukse

Disse kule buksene er produsert i et flott bomullsmateriale og har mye stretch. Buksene har en baggy passform og en strikk i livet med knyting, som sørger for en god komfort. Foran på buksen er det to store lommer med knapper på og en lang, fin glidelås, som en røff detalj.

Kvalitet: 75% viskose, 20% polyester, 5% elastan
kr 999,00
Bilde av Nü Klia belteveske

Nü Klia belteveske

Stilig belteveske laget av semsket skinn. Foran har vesken to dekorative og praktiske lommer. Beltevesken kan både brukes rundt livet eller over den ene skulderen.

Kvalitet: 100% Semsket skinn
Justerbart belte med beltespenne
kr 899,00
7168-35.png

Nü Kazi blazer

Stilig blazer laget av et mykt og lett materiale. Foran har blazeren et fint brodert mønster med et flott jakkeslag og to lommer foran. Bruk den både åpen eller lukket for å skape to forskjellige uttrykk. Style blazeren med matchende KAZI shorts og en basistopp, som f.eks. FOX topp, for et stilig og sofistikert antrekk.

- Modellen er 177 cm høy og har på størrelse S.
- (Størrelse small): Lengde foran: 72 cm / Lengde bak: 69 cm
- Kvalitet: 70% Polyester, 26% Bomull, 4% Elastan
- Bi-kvalitet: 98% Polyester, 2% Elastan
kr 1 899,00
7168-15.png

Nü Kazi shorts

Flotte shorts laget av et mykt og lett materiale. Shortsen har vidde i benene, og det ene benet har et fint brodert mønster. De samles med knyting i livet. Style shortsene med RASER KIT svart t-skjorte og et par støvletter for et avslappet og feminint antrekk, eller kombiner dem med matchende KAZI blazer for å skape et stilig og sofistikert uttrykk.

- Modellen er 177 cm høy og har på størrelse S.
- Kvalitet: 70% Polyester, 26% Bomull, 4% Elastan
- Bi-kvalitet: 98% Polyester, 2% Elastan
kr 999,00
7134-26.png

Nü Kalia cardigan

Fin cardigan laget av et lett og glatt materiale bestående av 40% bærekraftig polyester. Den lange cardiganen har en skrå glidelåslukking foran med en stripe med trykte ord langs kanten nederst. Bruk cardiganen enten åpen eller lukket over antrekket ditt - style cardiganen med mønstrete KAZI shorts og et par støvletter for et stilig og sofistikert antrekk.

- Modellen er 177 cm høy og har på størrelse S.
- Kvalitet: 60% Polyester, 40% Resirkulert polyester
kr 1 299,00
Bilde av Nü Raser Kit t-skjorte

Nü Raser Kit t-skjorte

Stilig statement T-skjorte laget av 95% bærekraftig viskose i et mykt og elastisk materiale. Foran har T-skjorten et fint trykk med "fernweh" skrevet i en boks.

- Modellen er 177 cm høy og har på størrelse S.
- Kvalitet: 95% Ecovero viskose, 5% Elastan
kr 599,00
7122-10.png

Nü Karen bukse

Flotte bukser laget av et lett og behagelig viskosemateriale. Buksen har et flott mønster med en stripe imitert skinn nedover langs siden av benene. Den har en baggy passform med et høyt, elastisk liv med en markant beltespenne foran.

- Modellen er 177 cm høy og har på størrelse S.
- Kvalitet: 100% Viskose
kr 600,00
Bilde av Nü Kea bukse

Nü Kea bukse

Flotte bukser laget av et mykt og elastisk materiale. Buksen har et fint mønster med en dekorativ lomme på lårene. De er elastiske i livet med knyting og elastiske kanter med anklene. Style buksene med matchende KEA topp og et par støvletter for et stilig og feminint antrekk, eller kombiner dem med RASER KIT T-skjorte med trykk for å skape et mer avslappet uttrykk.

- Modellen er 177 cm høy og har på størrelse S.
- Kvalitet: 71% Viskose, 24% Nylon, 4% Spandex
kr 999,00
7142-33.jpg

Nü Kaho vest

Flott vest laget av et mykt og behagelig bomullsmateriale. Den korte vesten har et flott og unikt brodert mønster både foran og bak. Bruk den for å tilføye et stilig uttrykk til antrekket ditt.

(Størrelse small) Lengde: 58 cm
Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small

Kvalitet: 100% bomull
kr 899,00
Bilde av Nü Karla jakke

Nü Karla jakke

Shirt + jacket = Shacket. Stilig jakke laget av et mykt og elastisk bomullsmateriale. Jakken har en cold dye-effekt med stilige merker på ryggen, ermene og på forsiden. Den kan brukes som en overgangsjakke eller en tykkere skjorte over ethvert antrekk.

Kvalitet: 97% bomull, 3% elastan
kr 1 699,00
Bilde av Nü Kari vest

Nü Kari vest

Stilig vest laget av et mykt og glatt materiale, som gjør den behagelig å ha på seg. Materialet øverst på vesten er vattert, og har et vevd bomullsmateriale nederst. Du kan bruke vesten både åpen og lukket, noe som skaper to forskjellige uttrykk. Vesten passer perfekt for kjølige kvelder. Style denne vesten med KAY bukser og KANNA T-skjorte for et stilig og avslappet antrekk, eller kombiner den med KAY kjole og et par støvletter for å skape et mer feminint uttrykk.

Lengde i str S: 92 cm
Modellen er 176 cm høy og har på størrelse S.
Kvalitet: 7% Bomull, 3% Spandex
Bi-kvalitet: 100% Polyester
kr 699,50
Bilde av Nü 6323-23 kjole

Nü 6323-23 kjole

kr 1 199,00
207023.jpg

Nü Kanna t-skjorte

Flott T-skjorte laget av et mykt viskosemateriale, som gjør den komfortabel å ha på seg. T-skjorten har et fint trykk foran, som gir den et stilig utseende. Den har en avrundet hals, i tillegg til en liten utskjæring øverst på ryggen. Like fin til hverdagsbruk som til finere anledninger!

Mykt materiale
Stilig trykk foran
Modellen er 176 cm høy og har på størrelse small

Quality: 95% viscose, 5% elastane
kr 599,00
Bilde av Nü Kay kjole

Nü Kay kjole

Stilig kjole med V-hals laget av et behagelig bomullsmateriale med et lekkert kamuflasjemønster. Kjolen har en løs passform noe som gjør den komfortabel å ha på seg. I tillegg har den også en liten splitt i enden av hvert erme, som tilføyer et fin detalj. Style denne stilige kjolen med leggings og boots for et røft og feminint antrekk.

Behagelig bomullsmateriale
Stilig kamuflasjemønster
Modellen er 176 cm høy og har på størrelse small
(Small) Lengde foran: 86 cm/Lengde bak: 93 cm

Quality: 97% cotton, 3% elastane
kr 449,50
207020.jpg

Nü Kaa leggings

Stilige leggings laget av et mykt og glatt materiale. Leggingsene har et unikt mønster i grå, svarte og grønne nyanser, som gir dem et flott uttrykk og gjør den svært enkel å kombinere. De er laget av et stretchy materiale og er elastiske i livet, som gjør at de er behagelige å ha på seg. Like fin med en kjole/en oversized genser, som med en topp, et par shorts/skjørt og støvletter for å skape et stilig og avslappet antrekk.

Behagelig, stretchy materiale
Stilig og unikt mønster
Modellen er 176 cm høy og har på størrelse small

Kvalitet: 95% polyester, 5%elastane
kr 599,00
Bilde av Nü Joana topp

Nü Joana topp

Vakker bluse laget av et mykt og behagelig materiale. Blusen har flere lag med volanger, noe som gir den et flott og feminint uttrykk samtidig som den er flatterende på. Toppen er foret på midten for å unngå at man ser igjennom, så du slipper singlett under. Style blusen sammen med ett skjørt og et par pensko for ett pyntet antrekk, eller kombiner den med en tøff bukse og boots for et stilig hverdags antrekk.

Flere lag med volanger
Feminint design
Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small

Kvalitet: 100%polyamide
kr 499,00
Bilde av NÜ Julia Blazer

NÜ Julia Blazer

Denne flotte blazeren er laget av et lett og transparent materiale, mens ermene har en vevd twillstruktur. Blazeren kan brukes både åpen eller lukket igjen med en knapp og knyting, som skaper to forskjellige uttrykk og silhuetter. Blazeren kan brukes over ethvert antrekk.

Modellen er 177 cm høy og har på størrelse S.
Kvalitet: 77% viskose, 23% polyester
Bi-kvalitet: 100% polyester
kr 1 299,00
Bilde av Nü 6142-23 Kjole

Nü 6142-23 Kjole

kr 1 299,00
Bilde av NÜ Josie kjole

NÜ Josie kjole

Flott kjole laget av et mykt og behagelig materiale av 100% resirkulert polyester. Det ytre laget på kjolen har fine folder, noe som gir den et feminint uttrykk. Kjolen har et avtagbart belte i midjen, og har en fin silhuett både med eller uten beltet på. Style denne fine kjolen med et par høye hæler for et feminint antrekk, eller kombiner med et par støvletter for å skape et røffere og mer sofistikert uttrykk.

Modellen er 177 cm høy og har på størrelse S.
Kvalitet: 100% resirkulert polyester
Bi-kvalitet: 95%viskose, 5% elastan
kr 699,50
Bilde av NÜ Jili bluse

NÜ Jili bluse

Fin bluse laget av et mykt og behagelig materiale, som gjør den komfortabel å ha på seg. Den har en fin V-hals med en lett omslagseffekt, noe som gir det et feminint uttrykk. Blusen har en elastisk kant i bunnen og på ermene, som gir en behagelig og løs passform.

Modellen er 177 cm høy og har på størrelse S.
Kvalitet: 68% modal, 32% polyester
kr 699,00
Bilde av Nü Joana Skirt

Nü Joana Skirt

Fint skjørt med flere lag med volanger, som skaper et flott fall. Skjørtet er laget av et mykt og behagelig materiale med et underskjørt for å unngå at man ser igjennom. Skjørtet har også et elastisk liv, noe som gjør det behagelig å ha på seg. Style dette fine skjørtet med matchende JOANA bluse så har du plutselig en kjole og et feminint, sofistikert antrekk eller kombiner med god strikkegenser og boots for å skape et mer avslappet uttrykk.

- Løs og behagelig passform
- Ugjennomsiktig underskjørt
- Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small

Quality: 100%polyamide - Bi fabric 100%polyester
kr 599,50
Bilde av NÜ Inaja bluse

NÜ Inaja bluse

kr 999,00
Bilde av NÜ Inaja kjole

NÜ Inaja kjole

kr 649,50
Bilde av NÜ Ilar Pullover strikkegenser

NÜ Ilar Pullover strikkegenser

Denne behagelige strikkegenseren er laget av et utrolig mykt og varmt ullmateriale, som gjør at den er behagelig å ha på seg gjennom hele dagen. Genserens ermer har et utrolig fint mønster med en rutete effekt på den øverste delen, som gir den et vakkert og unikt design. Den har også en løs passform og en avrundet utringning, som gir den en god passform.

Modellen er 177 cm høy og har på størrelse S.
Kvalitet: 16% Mohair, 24% Ull, 30% Akryl, 30% Nylon
kr 699,50
Bilde av NÜ Ryder Isla topp

NÜ Ryder Isla topp

BÆREKRAFTIG! Denne fine blusen er laget av en myk og deilig økologisk bomullskvalitet. Foran har blusen et superfint trykk av runde sirkler med paljetter og glitter. Blusen har lett puffede ermer med en elastisk ermekant og en dyp utringning på baksiden av blusen, noe som gir den et feminint uttrykk.

Modellen er 177 cm høy og har på størrelse M.
Kvalitet: 100% Bomull
kr 699,00
Bilde av Nü River Isla t-skjorte

Nü River Isla t-skjorte

kr 699,00
41-10.jpg

Nü Nola Eli bukse

Vakre power stretch-bukser i et flott, stretchy materiale, som sørger for en god komfort. Buksen har to dekorative pyntelommer foran samt folder ved knærne, noe som gir et fint spill i buksen. Nedover sidene er det en stripe i et flott skinnende stoff, som gir en benforlengende effekt.

Kvalitet: 65% rayon, 30% nylon, 5% spandex
kr 1 099,00
55-19.jpg

Nü Deer Leggings

Disse svarte leggingsene har masse stretch i en super myk og behagelig kvalitet. Pyntet med en "stripe" i sidene ned langs beina. De svarte leggingsene beholder passformen vask etter vask.

Kvalitet: 90% Polyamid, 10% Elastan
kr 399,00
6952-23.jpg

Nü Ino kjole

Denne vakre skjortekjolen er laget av et supermykt og pustende viskosemateriale med et fint mønster med en støvete effekt, som gir den et vakkert utseende. Kjolen har en liten v-utringning og en gjennomgående knappelukking foran. Kjolen har en løs passform, som gir god komfort gjennom dagen. Løs og behagelig passform.

Kvalitet: 100% viscose
Modellen er 177 cm og har på størrelse small
kr 1 299,00
6934-33.jpg

Nü Ibia Vest strikk

Denne kule slipover er laget i et supermykt og deilig strikkemateriale som sørger for en behagelig komfort hele dagen. Vesten har en lang og løs passform med store ermeåpninger og en høy og bred halsutskjæring. Split på begge sider gir den fine strikkevesten en vakker detalj. Style denne fine vesten med et par leggings, f.eks. JET IMA leggings med et par sneakers for å skape et kult og uformelt antrekk, eller kombiner vesten med LUCCA IRMA jeans og et par boots for et mer røft og sofistikert uttrykk. Behagelig og løs passform.

Kvalitet: 100% Akryl
Lengde foran: 73 cm / Lengde bak: 78 cm
Modellen er 177 cm og har på størrelse small
kr 449,50
6949-52.jpg

Nü Rock Isey Tee

Denne kule statement T-skjorten er laget av økologisk viskose i et supermykt og lett materiale, og har et fint trykk foran som gir den et unikt utseende. T-skjorten har en dyp V-hals og brede ermer, som gir den et røft og feminint utseende.

Kvalitet: 95% ECO vero viscose, 5% elastane
Modellen er 177 cm og har på størrelse small

kr 699,00
Bilde av Nü Bahar Iniki Trousers

Nü Bahar Iniki Trousers

Disse kule buksene er laget i et behagelig og elastisk viskosemateriale som gir god komfort. På toppen av det ene benet er buksen dekorert med rutete stoff i brun, grå og svarte nyanser, samt med gråbelagt semsket skinn i livet. Buksen har løs passform og brede ribbede kanter ved anklene. Elastisk linning bak.

Kvalitet: 60% Viscose, 35% Nylon, 5%Elastane
Kvalitet 2: 100% Cotton
Rib: 90% Viscose, 10% Elastane
Modellen er 177 cm og har på størrelse small.
kr 1 299,00
55-23.jpg

Nü Underkjole med stropper

Fin, kort basiskjole i et mykt, deilig og elastisk materiale. Kjolen beholder passformen sin vask etter vask og har en fin, tettsittende passform. Toppen kan kombineres med nesten hva som helst, samtidig som den sikrer en fantastisk komfort. Tynne, justerbare stropper.

Kvalitet: 90% polyamide, 10% elastane
Modellen er 174 cm og har på seg en str. S.
kr 499,95
Bilde av Nü Run topp med stropper

Nü Run topp med stropper

kr 399,95
6778-23.jpg

Nü Groa transparent dress

Flott, lang kjole med transparent leopardmønster. Kjolen har flotte puffermer og en fin V-hals. De 3/4-lange ermene samles ved ermekantene, som skaper en flott struktur. I sidene er det halvlange splitter, som gir et fint spill til kjolen. Ettersom kjolen er transparent, så kan den brukes for å gi en ekstra effekt til et annet antrekk. Style den for eksempel med JET DALIA leggings og GIA topp for et stilig og røft antrekk, eller bruk den over GRITTA kjole for et mer feminint uttrykk.

Transparent leopardmønster
Flotte puffermer
Modellen er 177 cm og har på størrelse S
Style no. 6778-23
Color: Svart mix
Quality: 100% polyester
kr 799,00
Bilde av Nü Gila leather jacket

Nü Gila leather jacket

Stilig imitert skinnjakke med skrå glidelås. Jakken har fine sømdetaljer både foran og bak, noe som gir et flott spill til materialet. Den har en lav krage og et glatt fôr på innsiden, noe som gjør den behagelig å ha på seg. Bruk jakken over GELA kjole sammen med et par høye hæler for et feminint og sofistikert antrekk, eller kombiner den med GILLA bukser, GILLA topp og et par joggesko for et stilig og avslappet uttrykk.

Imitert skinn
Flotte detaljer
(Størrelse small) Lengde foran: 62 cm / Lengde bak: 49,5 cm
Modellen er 177 cm og har på størrelse S
Style no. 6736-35
Color: Svart
Quality: 100% Artificial leather
kr 1 499,00
6731-52.jpg

Nü Gency T-skjorte

Fin, enkel T-skjorte med rund hals. På baksiden er det en vakker, dyp skjæring, og i nakken holdes T-skjorten på plass ved hjelp av en fin, justerbar stropp. T-skjorten er laget av et utrolig mykt og behagelig materiale, som sikrer at den er komfortabel å ha på. Style GENCY T-skjorte med ALPHA GABI bukser og et par støvler for et røft og avslappet uttrykk, eller bruk den sammen med GINNI skjørt og et par høye hæler for et mer sofistikert antrekk.

Flott, mykt materiale
Flott skjæring på ryggen
Modellen er 177 cm og har på størrelse S

Quality: 80% modal, 20% polyester
kr 499,00
6731-50.jpg

Nü Gency genser

lott genser med rund hals. På baksiden er det en vakker, dyp skjæring, og i nakken holdes genseren på plass ved hjelp av en fin, justerbar stropp. Genseren er laget av et utrolig mykt og behagelig materiale, som sikrer at genseren er komfortabel å ha på. På enden av de lange ermene er det en fin strikkdetalj, som gir ermene en flott silhuett. Style GENCY genser med ALPHA GABI bukser og et par støvler for et røft og avslappet uttrykk, eller bruk den sammen med GINA skjørt og et par høye hæler for et mer feminint antrekk.

Flott, mykt materiale
Flott skjæring på ryggen

Quality: 80% modal, 20% polyester
kr 699,00
6703-26.jpg

Nü Gail Tunic

Flott tunika i et veldig lett og behagelig materiale. Tunikaen har en flott V-hals og korte, vide ermer. Den er lengre bak enn foran og har løs passform, noe som gjør at det vakre mønsteret virkelig får vist seg frem. Ettersom tunikaen er litt transparent, så kan man med fordel bruke RUN topp under. Alle GAIL-tunikaene blir farget en liten håndfull av gangen, noe som gjør at alle tunikaene har deres egne, unike mønster i beige og svart. Bruk tunikaen sammen med GENA shorts og et par store støvler for et stilig og avslappet antrekk, eller bruk den med NOLA ELI bukser og et par høye hæler for et mer feminint og sofistikert uttrykk.

Litt transparent
Unikt mønster
(Størrelse small) Lengde foran: 70 cm / Lengde bak: 93,5 cm
Modellen er 177 cm og har på størrelse S
Style no. 6703-26
Color: vanilla mix
Quality: 50% viscose, 50% polyester
kr 899,00
Bilde av Nü Gritta T-shirt L/S

Nü Gritta T-shirt L/S

Verdens beste basicgenser er tilbake!! I 100% bomull med en spesiell fargeeffekt som gir et pent melert uttrykk. T-skjorten har lange ermer og knapper ved utringningen, og er tilgjengelig i flere forskjellige farger. La den klassiske T-skjorten flytte inn i basisgarderoben din, og bruk den sesong etter sesong.

- Fint melert uttrykk
- Modellen er 177 cm og har på seg en str. S
Style no. 56-52
Color: Dust army
Quality: 100% cotton
kr 699,00
Bilde av Nü Gunni Shirt

Nü Gunni Shirt

Stilig skjorte i et fast og litt transparent materiale. Øverst på baksiden er det et elastisk materiale, som gir et flott spill til skjorten. Foran er det to praktiske lommer og knappelukking langs hele forsiden. Skjorten har korte ermer og er lengre bak enn foran. Skjorten har en unik innfarning, som gir den et usymmetrisk og veldig flott fargespill. Ettersom den er transparent, så kan man med fordel bruke RUN topp under. Style skjorten med JET DALIA leggings og et par joggesko for et røft og avslappet antrekk, eller bruk den med GINNI skjørt og et par høye hæler for et mer feminint uttrykk.

Unik innfarging
Litt transparent materiale
Lengre bak enn foran
Modellen er 177 cm og har på størrelse S

Quality: 70% viscose, 30% silk
kr 1 199,00
Bilde av Nü Hope Scarf

Nü Hope Scarf

Favoritt skjerf med en lett strekk og rå kanter i en myk og varm ullkvalitet. Skjerfet kan brukes på flere måter.

Tilgjengelig i flere farger
Skjerfet måler 180x 60 cm

Quality: 96% wool, 4% elastane
kr 899,00
6720-50.jpg

Nü Gerta Tee SUSTAINABLE

BÆREKRAFTIG Kul T-skjorte med unikt trykk. T-skjorten er laget i et mykt og flott blondemateriale, noe som gjør den utrolig behagelig å ha på seg. Den er tilgjengelig i tre forskjellige farger, hvor alle har samme, stilige trykk på forsiden. T-skjorten har en fin V-hals og rå kanter både på nakken, ermene og nederst, noe som gir et stilig uttrykk. Bruk T-skjorten med bukser og et par boots for å skape et kult og uformelt antrekk. Du kan også style den med skjørt og et par sandaler eller høye hæler for et mer klassisk og feminint uttrykk.

Vakker og unikt trykk
Stilige kanter
Modellen er 177 cm og har på seg en str. S

Quality: 100% organic cotton
kr 499,00
6761-52.jpg

Nü Goda Blouse knit

Vakker, kremfarget bluse med fine detaljer. Blusen har en tett passform og er laget av et mykt, finstrikket materiale. Den har store snørehull og en asymmetrisk utringning under den runde kragen. Style den med en shorts eller bukse og et par joggesko for et rått og kult antrekk. Du kan også kombinere den med skjørt og høye hæler for et mer feminint og sofistikert uttrykk.

Flott, mykt materiale
Asymmetriske detaljer
Modellen er 177 cm og har på seg en str. S

Quality: 80% viscose, 20% nylon
kr 799,00
6772-52.jpg

Nü Gro Blouse V-neck

Feminin blondebluse med en vakker V-hals. Blusen er laget av et behagelig og lett transparent blondemateriale, som er tilgjengelig i enten kamel- eller kremfarge. På skulderen er det sydd inn flere lag med stoff som lager en vakker puffeffekt. Siden blusen er lett transparent, er det en fordel å bruke en singlett under. Style blusen med bukser og et par bootafor et stilig og uformelt antrekk. Du kan også bruke den med skjørt og et par høye hæler for et mer feminint og sofistikert uttrykk.

Lett transparent materiale
Vakker blondemateriale

Quality: 92% polyamid 8% elastane
kr 799,00
55-54.jpg

Nü 55-54 Fox Top

Utrolig behagelig basistopp i et fint elastisk materiale, som beholder passformen vask etter vask. Toppen har en fin, tettsittende passform og er uten stropper. Toppen kan kombineres med nesten hva som helst, samtidig som den sikrer fantastisk komfort.

(Størrelse small) Lengde: 60,5 cm


Quality: 90% polyamide, 10% elastane
kr 399,95
6770-10.jpg

Nü Gladis Trousers

Flotte bukser laget av et behagelig, vevd materiale. Buksen har vide ben og to praktiske lommer foran. På baksiden er det to dekorative lommer og i linningen er det flotte beltehemper. Buksen lukkes med en skjult glidelås og to skjulte knapper. Style buksene med skjorte og et par boots for et enkelt og avslappet antrekk, eller kombiner dem med en lett topp og et par sandaler eller høye hæler for å skape et mer feminint uttrykk.

Vevd materiale
Vide bukseben
Skjult glidelås og knapper
Modellen er 177 cm og har på størrelse S

Quality: 100% polyester. Bi fabric: 100% linen
kr 999,00
Bilde av Nü 6327-42 topp

Nü 6327-42 topp

kr 899,00
Bilde av Nü 6319-23 Kjole

Nü 6319-23 Kjole

kr 1 199,00
206568.jpg

Nü 6719-18 jumpsuit

Vakker, enkel jumpsuit laget i et flott, mykt materiale. Jumpsuiten har halvlange ermer og rette ben, noe som gir den en vakker silhuett. Den har en fin V-hals både foran og bak. I nakken er det en tynn stropp som sørger for at jumpsuiten sitter ordentlig over skuldrene. I livet er det et fint belte i en rå semsket look, noe som gir en veldig stilig kontrast til jumpsuiten. Bruk jumpsuiten som den er med et par høye hæler for et sofistikert antrekk. Du kan også style den med et par joggesko eller støvler for å skape et mer rått og uformelt uttrykk.

Modellen er 177 cm og har på seg en str. S

Quality: 65% polyester 35% viscose
kr 1 299,00
Bilde av Nü 6330-35 frynsejakke

Nü 6330-35 frynsejakke

kr 2 299,00
Bilde av Nü 3786-84

Nü 3786-84

kr 899,00
206532.jpg

Nü 6618-50 topp

RESIRKULERT Vakker og bærekraftig skjorte i en fin, nude farge laget av 40% resirkulert polyester. Blusen er laget i en veldig lett og behagelig materiale med en fin v-hals og lange ermer med elastiske ermekanter. En liten knapp foran på blusen kan diskret kneppes slik at blusen får en veldig elegant og feminin passform. Style blusen med FULLA bukser og et par høye hæler for et feminint og elegant antrekk, eller kombiner den med FILLE skjørt og et par store støvler for en røffere look.

Bærekraftig og resirkulert (40%)
Fin knappedetalj
Feminin passform
Style no. 6618-50
Color: Nude
Quality: 40% recycled polyester, 60% polyester
kr 899,00
206485.jpg

Nü 6608-50 t-skjorte

Denne fine t-skjorten er laget av et fint og pustende materiale av 100% bomull. T-skjorten har et fint trykk foran med teksten: 'WHY NOT' i hvite, rosa, grå og svarte nyanser som skaper en fin kontrast til t-skjortens svarte farge. Tøff t-skjorte til både hverdags og fest <3

Liten brett i ermekantene
Fin, rund hals
Flott og pustende bomullsmateriale

Kvalitet: 100% bomull
kr 499,00
206479.jpg

Nü 0929-89 smykke

Dette vakre håndlagede halskjedet er dekorert med tjue kjeder med forskjellige slags perler i både svart og sølv. Kjedet i selve halsen er av semsket kvalitet som kan lukkes med en knapp i nakken.

Håndlaget
Lukkes med knapp i nakken - justeres med knyting bak - så du kan velge lengde på smykket <3


Kvalitet: 50% skinn, 50% metall
kr 499,00
Bilde av Nü 97-86 stort skjerf

Nü 97-86 stort skjerf

Favoritt ull skjerfet med lett stretch og rå kanter i en myk og varm ullkvalitet.
På grunn av stretchtråden er skjerfet rynket og svært enkelt å justere så det ikke er ruvende i halsen - Skjerfet kan brukes på maange flere måter og er en bestselger som passer til enhver anledning og bruk<3

Skjerfet måler 180x60 cm
Kvalitet: 96% ull, 4% elastan
kr 899,00
Bilde av Nü 6541 Nola bukse

Nü 6541 Nola bukse

Powerstretch bukser i en glatt, myk og strekkbar rayonkvalitet med en fin stripe av skinnende stoff på siden av beina for en beinforlengende effekt. Buksene har bretter i knærne, i tillegg til to dekorative lommer på lårene foran, noe som gir en kul og rå look.

Vår populære Nola-passform gir alle antrekkene dine et elegant og feminint preg. Det strekkbare materialet, det gode snittet og det vakre designet sikrer god komfort og et sofistikert og stilig uttrykk. Kombiner Nola-buksene dine med en elegant blazer, et par høye hæler og en liten veske for å avrunde antrekket.

Kvalitet: 65% rayon, 30% nylon, 5% spandex
kr 1 099,00
Bilde av Nü 6570-50 topp

Nü 6570-50 topp

Denne vakre blusen er finstrikket i en myk og lett viskosekvalitet. Blusen er dekorert med teksten: «FEELINGS» foran i en svart lurex som gir en detalj til den strikkede blusens matte svarte farge.

Kvalitet: 65% viskose, 35% nylon
kr 899,00
Bilde av Nü 3-pack sokker

Nü 3-pack sokker

3-pack sokker - 3 pakning med trendy ankelsokker i en hærlig mønstermix i rosa, svart, kvit & gul nyanser med glittertråder - myk og pustende stretch kvalitet <3 Kjempe god på foten !

Kvalitet: 50% bomull, 28% metallic, 18% polyamide, 4% elastane
kr 299,00
Bilde av Nü 6322-10 bukse

Nü 6322-10 bukse

kr 649,50
Bilde av Nü 6374 t-skjorte

Nü 6374 t-skjorte

Denne fine statement t-skjorten er designet i en myk og pustende viskose- og bomullskvalitet som gir en fantastisk komfort. T-skjorten er trykt med teksten 'BE KIND' i vakre tone-i-tone nyanser. En super anvendelig t-skjorte som man fort blir glad i <3

Kvalitet: 47% viskose, 47% bomull, 6% spandex
kr 549,00
Bilde av Nü 6355-50 genser

Nü 6355-50 genser

kr 1 299,00
Bilde av Nü 55-54 singlett

Nü 55-54 singlett

Vår bestselgende basicsinglett! Figurnær basicsinglett i glatt stoff, som har godt hold og ikke kryper. Detalj med søm i ryggen, som gjør den fin å bruke alene. Men den er helt magisk å bruke som singlett under andre klær, da den sitter godt og det glatte stoffet sørger for at ytterplagget ikke klistrer seg inntil. Supergod stretch gjør den svært behagelig på samtidig som du får følelsen av att den holder alt på plass. En soleklar favoritt blandt våre kunder og ett must have i alle garderober !

Kvalitet: 90% Polyamid, 10% Elastan
kr 399,95

Filter by:

Clear All