Ny kolleksjon - MasaiVi vil her presentere det nyeste nye vi har inne fra Masai! Kolleksjonen som nettopp har kommet, har den nydelige himmelblå-fargen som hovedfarge. Blåfargen har i tillegg et lite hint av lilla, og den er utrolig kledelig. Denne kler tilogmed de som ikke er typisk "blå" <3 I tillegg sklir denne kolleksjonen perfekt inn i forrige levering som kom tidligere i sommer, som hadde en nydelig knallrosa og sjokoladebrun som hovedfarger. Å mikse brunt med rosa og blått har lenge vært favoritter hos meg personlig. I tillegg er det fortsatt mye lin, som byr på den nydelige naturlige linfargen (sand). Her er det bare å la seg inspirere <3 NB: Husk at du kan klikke på bildene og all fet tekst for å komme direkte til hele antrekket med alle produkter; da får du sett enda nærmere på hvert enkelt produkt samt pris!Klikk på bildet for å komme direkte til kjolen, eller HER.

Kjolen Nabi er helt nydelig, med sin flotte blåfarge og diskret mønster. Her viser Jeanette den sammen med våre populære stretchbelter, og sandaler. Under viser hun den i kombinasjon med skjorten Ibilla over.


Klikk på bildet for å komme direkte til skjorten, eller HER.

I skjorten er det nydelige striper i hvitt og blått - denne klassiske looken liker vi, og den kan kombineres og brukes i det uendelige!Denne skjorten kommer også som storskjorte, eller skjortekjole om en vil. Den er helt super med sin ledige passform og gode lengde. Selvfølgelig er både skjorten og storskjorten i ren linkvalitet! Storskjorten Natma er perfekt å bruke som kjole med sandaler eller hæler, eller over tights med et par støvletter til høsten.


Klikk på bildet for å komme til storskjorten, eller HER.

Favoritt-skjortekjolen Nimes er også tilbake i nytt print, og denne gangen i ren viskose. Denne er helt fantastisk å bruke som kjole, eller som åpen langskjorte over et annet antrekk.


Klikk på bildet for å komme til antrekket, eller HER.

For de som ikke måtte ønske kjole, finnes mønsteret også som topp. Toppen har perfekt ermelengde som dekker skuldrene, og har en kledelig svak V-utringing. Selvfølgelig også i ren viskose! Printet kommer også i kjole med korte ermer.


Klikk på bildet for å komme til antrekket, eller HER.

Den klassiske lincaprien Pen som kombineres med toppen over er en drøm å ha på seg. Med strikk i ryggen i linningen og sin løse passform finnes det ikke bedre til bruk på sommeren. Her kan en både spise mat, farte rundt og nyte varmen uten å være bekymret for bekledningen! Finnes også i naturfarget og sjokoladebrun lin, som du finner HER.


Her viser Jeanette frem Pen-bukse i blåfargen Marlin, samt
linskjørtet Saphira som er i samme stil. Klikk på hvert enkelt bilde
for å komme til antrekkene.

Ensfarget lin er alltid en sikker vinner, og kjolen Nalani har lenge vært en kundefavoritt grunnet til fantastiske passform. Tidlig sommer hadde vi denne i bringebærrosa, og nå er den her i blåfargen Marlin. Elisabeth er helt nydelig i denne fargen, og ikke minst kjolen!


Klikk på bildet for å komme til antrekket, eller HER.

For de som måtte ønske mer mønster på kjolen sin, har vi den vakre kjolen/tunikaen Hasina som har det nydelige blomstretmønsteret i blått. Jeanette rocker denne! Hun er 158cm høy og kan derfor bruke tunikaen som kjole.


Klikk på bildet for å komme til tunikaen, eller HER.

I tillegg til alle disse herlige kjolene i lyse toner og farger, har vi selvfølgelig inne kjole i mørk farge også! Kjolen Nasiri er svart med hvite striper, og stripene er perfekt designet slik at de går "rette veien" slik en ikke fremstår bredere. Kjolen har en lengre lengde, og rekker godt ned på leggen. Den har ledig passform, og er like perfekt å bruke i sommervarmen som sammen med en strikkegenser, tights og støvletter til høsten.


Klikk på bildet for å komme til kjolen, eller HER.

Kjolen er også perfekt i kombinasjon med jakken Jarka, som er blitt Amanda's store favoritt. Denne er i naturlig linfarge (ja, jakken er selvfølgelig i deilig linkvalitet), og har et klassisk med sporty snitt. Lukkes med en knapp i front, og har stooore lommer. Denne har Amanda på hver dag på jobb i fysisk butikk, umulig å la denne ligge hjemme.


Klikk på bildet for å komme til jakken, eller HER.

Dette var altså en liten smakebit på utvalget og kolleksjonen vi har fått fra Masai. Vi har selvfølgelig mye mer å vise frem, men innlegget kan ikke fortette for alltid - tror jeg.. :-) Jeg setter sammen en collage nedenfor med flere godbiter, og du kan også klikke HER for å komme til hele utvalget vi har fra Masai. Da runder jeg av, og håper innlegget er til inspirasjon! Hilsen fra Amanda, og resten av teamet også.


Legg igjen din kommentar