Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Personal menu
Filters

Nyheter

Se som Grid Liste
Sorter etter
25747.jpg

Floyd Karina Uni kjole

arina er tilbake ! Nydelig kjole med broderier - i 100% viskose. Kort kjole med nydelige blonder og broderinger. Kjolen har hals med knapper på overdel slik du kan justere utringing om ønskelig. Lange ermer med to knapper på mansjettene. Matchende underkjole. Like perfekt til hverdag, som til fester, syden- og storbyferier!

Avbildet modell: Høyde 179cm / str S

Kvalitet: 100% viskose

Vaskeanvisning
Maskinvask 30
kr 999,95
26128.jpg

Floyd Helle Sateen bluse

Deilig sateng og glatt overflate som tilføyer litt ekstra eleganse til skjorten.
Den har en rett passform med krage og knappestolpe i front med knapper i matchende farge. Skjorten har lange ballongermer med legg på skuldrene og to knapper på mansjetten. Passer like fint til jobb som fest - alt avhenger av hvordan du velger å style den!

Kvalitet: 100% polyester
kr 699,95
26138.jpg

Floyd Erica Mirta

Bluse i 100% viskose som føles utrolig myk mot huden! Blusen har v-hals og lange oppbrettbare ermer som kan festes med en knapp. Kort knappestolpe nedover i front. Avrundet kant nederst. Blusen har en rett og tildels ledig passform. Ingen stretch i tekstilet, men oppleves normal i størrelsen. Den perfekte blusen til både hverdag- og jobbantrekket.
kr 599,95
Bilde av Floyd Carmencita cargobukse

Floyd Carmencita cargobukse

Cargobukser har virkelig gjort et comeback i motebildet! fra Floyd. Buksen er middels høy på livet med stikklommer i front, den har cargolommer på begge side av lår. Flatterende lommer bak på rompa. Normal lengde med strikk nederst på buksebeina - dette gjør den svært enkel å dra opp etterhvert som temperaturen stiger. Oppnå en sporty og kul hverdagslook med joggesko og hoodie eller pynt buksen opp med favoritt toppen <3

Kvalitet: 98% bomull, 2% spandex
kr 899,95
Bilde av Floyd Avril rett cargobukse

Floyd Avril rett cargobukse

Cargobukser har virkelig gjort et comeback i motebildet! Buksen er middels på livet med stikklommer i front, den har cargolommer på begge side av lår. Flatterende lommer bak på rompa. Lang lengde med rette bukseben - dette gjør den svært enkel å bruke til både boots, joggesko og sandaler. Oppnå en sporty og kul hverdagslook med joggesko og hoodie eller pynt buksen opp med favoritt toppen <3

Kvalitet: 98% bomull, 2% spandex
kr 899,95
CS5931.jpg

CHShoes Coachella leo sandal

Ny Coachella Leopard Den strålende, lette Coachellaen med korksåle er en av våre sommerfavoritter. Sandalen holder seg perfekt på foten takket være ankelstroppen og den brede overdelen i semsket skinn. Trendy, stilig, glitrende, som passer til mange tilbehør!

Farge: leopardprint
Materiale: semsket skinn
Utgangspunkt. lokk
Yttersåle: gummiblanding
Komfortabel og formet innersåle
Produsent. Cph sko
Hælhøyde: rygg ca. 6 cm, foran ca. 2 cm
kr 1 099,00
25821.jpg

Floyd Sofina blondebluse

En drøm av en bluse! Nydelig ensfarget blusen med blondedetaljer som gir den et trendy og tidløst uttrykk. Den har blondekant rundt halsen, en knapp bak ved nakken som skaper en delikat nøkkelhullsåpning. Blusen har lange ballong ermer som har en teksturert overflate. På mansjetten er det to knapper i matchende farge. Tynt fór i matchende farge.

Toppen har en rett passform, oppleves normal i størrelsen.

Kvalitet: 100% polyester
kr 699,95
25832.jpg

Floyd Leona blondekjole

Nydelig kjole med lekre blondedetaljer og lange ballongermer - et must have til festgarderoben! Den en rett fasong og rund hals med blondekant som gir et trendy og tidløs look. En sort knapp bak ved nakken som skaper en delikat nøkkelhullsåpning. Lange ballongermer med strikk nederst på ermet. Tynt fór i matchende farge så kjolen ikke er transparent, kun på ermene. Tekstilet har liten til ingen stretch.

Kjolen har en rett passform, oppleves normal i størrelsen - men vurder å gå opp en størrelse om du er midt imellom.


Kvalitet: 100% polyester
kr 999,95
25637.jpg

Floyd Nora Bordo lang kjole

En sommerdrøm av en kjole! Nydelig skjortekjole i maxilengde, med et heldekkende print. Med knyting i livet gir en flatterende passform, og den glatte overflaten gir kjolen et ekstra touch av eleganse. Den har spiss krage og knapper nedover hele front - så den kan også brukes åpen.

Medfølgende knytebelte i midjen dersom en ønsker å fremheve eller skape en mer innsvinget look. Lite stretch. Splitt nederst i begge sidene. Legg merke til de perle-lignende detaljene på knappene - vi elsker!

Kjolen har en A-form.
Oppleves normal i størrelsen.

Avbildet modell
Modell, utendørs: Høyde 179cm / str S.

Kvalitet: 100% polyester
kr 1 299,95
Bilde av Floyd Avery paisley kjole

Floyd Avery paisley kjole

Nydelig skjortekjole i maxilengde, med et heldekkende print. Kjolen har en glatt overflate. Den har spiss krage og tekstiltrukne knapper nedover hele front. Lange ballongermer med 2 tekstiltrukne knapper på mansjetten. Snittlinje i midjen.

Medfølgende belte i midjen dersom en ønsker å fremheve eller skape en mer innsvinget look. Lite stretch.

Kjolen har en A-form. Oppleves normal i størrelsen.

100% Polyester
kr 1 399,00
Bilde av SC-assosierte solbriller

SC-assosierte solbriller

Kjempe gode solbriller <3 God passform, behagelig lys, uv 400 beskyttelse i glassene - fåes i 6 ulike modeller i ulike størrelser. Mye solbrille for pengene <3

Kvalitet: 100% resirkulert plast
kr 299,00
523TISA726.png

Surkana skjortekjole u erm

Lang skjortekjole med japanske ermer. Skjortekrage. Knappelukking og knutet med et matchende belte. Skjørt med sideåpninger.

Kvalitet: 70% Viskose, 30% Lin
kr 1 099,00
523TISA525.png

Surkana long wide linbukse

Lange brede bukser litt blusset. Med to patch frontlommer og to bakre trimlommer. Med pinsett. Lukking med 2 knapper og glidelås.

Kvalitet: 70% Viskose, 30% Lin
kr 999,00
523TISA522.png

Surkana waist shorts

Tøff shorts med legg i front og to sidelommer og to trimlommer bak. Elastisk midje med knapp og glidelås.
God vidde på shortsen for max komfort <3

Kvalitet: 70%Viskose, 30%Lin
kr 799,00
Bilde av Surkana extrawide skjørt

Surkana extrawide skjørt

Strikket utsvingt midiskjørt med strikk i midjen. Perfekt å bruke sammen med matchende kort topp for en hel kjole effekt <3 Kvalitet: 100% Rayon
kr 999,00
Bilde av Surkana kort knytetopp + skjørt - sett

Surkana kort knytetopp + skjørt - sett

Strikket utsvingt midiskjørt med strikk i midjen med matchende kort topp for en hel kjole effekt <3 Like fine sammen som å bruke hver for seg <3 Kvalitet: 100% Rayon
kr 1 498,00
Bilde av Floyd Basic Janda cardigan

Floyd Basic Janda cardigan

Den klassiske cardiganen - redningen i alle kvinners garderobe! Cardigan med v-hals og lange ermer med knapper helt ned. Ekstra myk i stoffet og har en rett passform. Ribbestrikkede kanter. Kvalitet: 70% viskose, 30% nylon
kr 499,95
Bilde av MEW The tailored straight pant

MEW The tailored straight pant

kr 1 100,00
Bilde av MEW The rollneck genser

MEW The rollneck genser

Form: Regular fit
Lengde: Hips lengde
Lengde: 66 cm tilsvarer M
Sammensetning : 50% Ull, 50% Lyocell ( TENCEL™)
kr 799,00
Bilde av MEW Tailored high pant

MEW Tailored high pant

Den vide, lange dressbuksen fra den klassiske basicserien fra My Essential Wardrobe. Form: Tight fit Vidde: Høy midje, Vide ben Lengde: Lang Lengde: 77 cm tilsvarer 34 Sammensetning : 52% Polyester (resirkulert), 41% Polyester, 7% Elastan
kr 1 100,00
Bilde av MEW The oneck long sleeve

MEW The oneck long sleeve

Form: Regular fit Lengde: Hips lengde Lengde: 64 cm tilsvarer XS Sammensetning : 50% Ull, 50% Lyocell ( TENCEL™)
kr 799,00

Filter by:

Clear All