Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Topper

En god overdel er noe vi alltid trenger i garderoben. Vi har et bredt utvalg av overdeler til enhver smak og anledning; om det måtte være med lang eller kort arm, rett eller smal fasong og ulike farger og mønster. Om det skal være bluse, skjorte, genser eller basic. Om den skal brukes til hverdags, jobb eller finere anledninger- så har vi noe for deg! Ta en titt så kanskje du finner din nye favoritt?

Se som Grid Liste
Sorter etter

Sandwich_ 1501 stripet topp

Få litt farge i garderoben med denne lekre toppen i alle regnbuens farger ! Toppen har en rett fasong, med klassisk rund hals og korte ermer. Den har elastiske strikk detaljer nede som kan strammes med knyting i siden å tilpasses etter behov. Slik du enkelt kan "puffe" opp toppen om ønskelig. Ett klassisk plagg som kan brukes til alt av anledninger. Like fin til hverdags som til fest. Du kan kombinere den på så mange forskjellige måter, for eksempel med bukser og en robust bikerjakke eller shorts og denimjakken. En fargerik favoritt du blir glad av å ha på deg.
Kvalitet : 63% Lin, 37% viskose
kr 999,00

ALIX bull t-shirt

Vår mykeste og tøffeste t-skjorte !
Bull T-skjorten skjorten har en behagelig og rett fasong og er laget i en i supermyk kvalitet, som er like perfekt på varme dager som til resten av året- da den regulerer seg etter kroppstempraturen. Enkelt design med en myk V-utringing, liten logo på brystet og en rå stilig ton-i-ton bull på baksiden som utgjør hele t-skjorten. En t-skjorte som enkelt kan pyntes både opp og ned. Vi bare elsker den !

Kvalitet: 68% modal, 32% polyester
kr 999,00

ALIX camouflage t-shirt

Basic t-skjorten du bare må ha !
Favoritt logo t-skjorten tilbake i camo print ! Den har en rett og behagelig fasong, men med noe innsving slik man fortsatt får en feminin fasong. Enkelt og klassisk design, med liten logo i nakken og logo i skrift over bysten. En klassisk bestevenn som kan pyntes opp og ned etter anledninger. Super behagelig kvalitet å ha på seg i varmen, da den puster og regulerer seg etter kroppstempraturen.

Kvalitet: 100% Lin
kr 999,00

ALIX lin logo t-shirt

Super favoritten tilbake i lin !
Logo t-skjorten har en rett og behagelig fasong, men med noe innsving slik man fortsatt får en feminin fasong. Enkelt og klassisk design, med liten logo i nakken og logo i skrift over bysten. En klassisk bestevenn som kan pyntes opp og ned etter anledninger. Super behagelig kvalitet å ha på seg i varmen, da den puster og regulerer seg etter kroppstempraturen.

Kvalitet: 100% Lin
kr 899,00

Sandwich_ 1705 stripet singlett

Herlig singlett som puster godt i varmen. Perfekt alene til sommerantrekket, eller under en jakke eller genser. Singletten er med ribber, som gjør at den er tettsittende uten å være avslørende. Rund hals og uten ermer.

Kvalitet: 73% Bomull, 23% Polyester, 4% Elastan
kr 399,00

Sandwich_ 1675 T-shirt

T-skjorte i bomull. Kult print i striper med en tykkere gul stripe som brytning. En noe kortere modell, perfekt til høytlivsbukser, -skjørt og -shorts. Rund hals og t-skjorteermer. Rett modell.

Kvalitet: 100% Bomull
kr 649,00

Sandwich_ 1493 pullover

Avslappet genser i bomull. Den er strikket, og har ribbestrikk i enden av ermene og nede i livet. Rund hals og små splitter i sidene i livet.

Kvalitet: 100% Bomull
kr 899,00

Soya Sandy kortermet topp til Sandy bukse

Topp til Sandy bukse 5,selges kun som sett.Toppen er i viskose med herlig print <3 Toppen har rund hals med V-splitt fremme, og er uten ermner. God og ledig i størrelsen. Selges kun i sett sammen med kortbuksen Sandy!

Kvalitet: 100% Viskose
kr 399,00

Soya Sandy langermet topp

Selges kun i sett sammen med kortbuksen i viskose med herlig print <3 Toppen har rund hals og 3/4-ermer. God og ledig i størrelsen. Selges kun som sett g sammen med kortbuksen Sandy, og sjekk ut søsteren Sandy 1 som er uten ermer.

Kvalitet: 100% Viskose
kr 399,00

Soya Sanina bluse

Bluse i ren viskose <3 Blusen er helprintet med friskt blomstermønster. Blusen har rund hals med V-splitt midt på fremme som går over i en stolpe med knapper. Lange ermer med knapping nederst. Avrundet kant i livet.

Kvalitet: 100% Viskose
NB! Viskose kan krympe opptil 5% i første vask, vurdér derfor å velge den største størrelsen om du vipper mellom to.
kr 399,00

Soya Ryan 1 singlett

Basicsinglet med ribbestrikketterligning. Rund hals og uten ermer. Halskant og ermekant er pyntet med silkeetterligning som kant.

Kvalitet: 95% Viskose, 5% Elastan
kr 299,00

Soya Niaka 28 genser

En nettere variant av sin forganger og bestselger Niaka 4. Genseren har rund hals og ribbestrikk-look på torsoen, med glattstrikket ermer. I tillegg har genseren glidelås i deler av sidene nederst som fin detalj <3

Kvalitet: 65% Polyester, 35% Viskose
kr 399,00

Maggy Line genser

Vår nye favorittbasic har ankommet <3 Genseren Line oppleves supermyk og lett mot kroppen. I en miks av bambus og merinoull er den like god på sommerhalvåret som til vinterhalvåret. I tillegg til en god kvalitet, er genseren fin å se på. Den er pyntet med knapper i front, og har en feminin fasong. Kvalitet: 70% Bambus, 30% Merinoull
kr 799,00

Maggy Siri singlett

Vår nye favorittbasic har ankommet <3 Singletten Siri oppleves supermyk og lett mot kroppen. I en miks av bambus og merinoull er den like god på sommerhalvåret som til vinterhalvåret. I tillegg til en god kvalitet, er den fin å se på. Den har justerbare stropper og har en feminin fasong. Kvalitet: 70% Bambus, 30% Merinoull
kr 499,00

Soya Safir topp

Herlig topp i myk viskose. Toppen har rett og flytende fasong, og er noe lenger bak enn foran. Rund hals og 3/4-ermer. Foran har toppen flytende glatt viskose, mens ermer og nedre del av rygg er stretchviskose som gjør den like komfortabel som fin. Finnes i tre herlige vår- og sommerfarger. Kvalitet glatt viskose: 100% Viskose Kvalitet stretchviskose: 95% Viskose, 5% Elastan NB! Viskose kan krympe opptil 5% i første vask.
kr 399,00

Soya army t-shirt

Bestselger t-skjorten fra Soya Concept er tilbake i sesongens print og farger! Denne sesongen kommer den i tøft armyprint med freshe farger. T-skjorten har rett fasong, og korte ermer med en oppbrett som pynt. Rund hals. T-skjorten oppleves som lett og ledig, og er perfekt under jakker eller alene til varme sommerdager. Kvalitet: 77% Polyester, 23% Viskose
kr 399,00

Soya Biara genser

Supermyk basic genser i herlige farger med melering <3 Genseren har en casual fasong som er oversized, og den er noe lenger bak enn foran. Rund hals og rett fasong. Denne er like fin å bruke til en pyntet hverdag som til avslapping på sofaen. Kvalitet: 74% Viskose, 21% Polyester, 5% Elastan
kr 399,00

Maggy Lara genser

Lara er en super behagelig genser med knepping på brystet. Noen av knappene er formet som hjerter for en søt detalj. Strikke mansjetter med metalliske tråder som gjør prikken over i`en. Perfekt kombinasjon mellom sporty og casual. Like fin alene som under andre plagg.

Kvalitet: 28%Merinoull, 59%Viskose, 8%Polyester, 5%Elastane
Vaskes med kjærlighet på ullprogram med milo.

Merinoull og Viskose er en perfekt ullmix som skaper et varmt, svalende og supermykt produkt. Maggy`s SVAL serie er Woolmark / Woolbend® sertifisert og garantert produsert med mulesingfri Merinoull.

Fakta: Merino fiberet er naturens eget mirakel. Det absorberer og frigjør fuktighet for å kjøle eller varme kroppen. Du blir fort varm men ikke overvarm da fibrene puster og regulerer seg etter kroppstemeraturen. Sval serien vår og kvaliteten er bare helt fantastisk på bar hud.
kr 799,00

Sandwich_ 1649 topp

Denne lette, oversized toppen vil definitivt bli en favoritt og gli rett inn i enhver garderobe. Toppen er laget av en grovere viskose kvalitet og har ett flatterende mønster i lette men friske farger. Toppen har lange t-shirt ermer til albuen, en rett og behagelig fasong som flyter fint på kroppen. Rund hals og tøffe knappedetaljer på ryggen for det lille ekstra. Med så mange farger i det grafiske mønsteret kan du enkelt kle det opp eller ned, avhengig av anledningen og kombinere den sammen med ett hav av farger ! En topp du blir glad i !

Kvalitet: 100% viskose
kr 699,00

Soya Marica basic topp

Suveren basic topp i en super myk, elastisk kvalitet. Føles helt nydelig mot huden ! Toppen har en rett fasong, løs passform, en bred rund hals og et klassisk design. De 3/4-lange ermene er noe puffet med en bred mansjett - noe som gjør att toppen også kan pyntes opp til ett fint skjørt og ikke bare brukes til hverdags. En super basic i en frisk farge - ett plagg man aldri blir lei av !

Materiale: 93% Lyocell, 7% Elasthan
kr 399,00

Soya Rovena volang bluse

Langermet blusei en lett og deilig viskose kvalitet. Blusen har ett trendy mønstret design og en klassisk v hals med kort knappestolpe og volangdetalj på ermene som har mansjett med knapp i ermekant. Bærestykke med rynke bak og rynkedetalj ved skuldrene. En klassisk bluse som kan brukes til alt av anledinger og som er like fin sammen med jeans som til skjørt og shorts.

Kvalitet: 100% viskose.
Skånevask 30° PS ! Blusen kan krympe opptil 5% i første vask så vurder å gå opp en størrelse.
kr 499,00

Soya Reese topp

Lekker viskose bluse i ett moderne stripemønster med mange ulike farger. Blusen har en kledelig, rett modell med en flatterende rund utringning og lange ermer med bred mansjett med knapper.
En bluse som kan brukes til alt av anledninger og er kjempefin sammen med både jeans og skjørt.

Kvalitet: 100% viskose.
PS! Blusen kan krympe opptil 5% i første vask - så vurder å gå opp en størrelse.
kr 599,00

Soya Renee mønstra bluse

Lekker flerfarget mønstret bluse i lett viskose kvalitet. Blusen er rett i fasong med litt lengde så den dekker baken. Den har en klassisk v-hals, lange ermer med to knapper i ermene. En super anvendelig bluse som kan brukes til alt av anledninger og kan enkelt styles med et par jeans eller skjørt. En bestevenn du ikke blir lei av å bruke !

Kvalitet: 100% Viskose
PS ! Blusen kan krympe opptil 5% i første vask så vurder å gå opp en strl.
kr 499,00

Soya Paola bluse

En lekker, klassisk viskose bluse fra Soya Concept. Blusen har et fint blomsterprint i ulike nyanser, er rett i fasongen og v-hals med knepping.
En super anvendelig bluse som kan brukes til alt av anledninger og som er helt perfekt til hverdagsbruk !
En bestselger man aldri blir lei av !

Kvalitet: 100% viksose
Kan krympe opptil 5% i første vask så vurder å gå opp en størrelse.
kr 399,00

Sandwich_ 1660 basic genser

Denne nydelige, basic genseren er laget av viskose og lin noe som gjør den PERFEKT for sesongene fremover. Genseren har en løs passform for max komfort, rund hals og lange ermer. Den har en avrundet kant nederst og det gir toppen en sporty touch - og gjør også att den kan pyntes opp. Bruk den i under andre plagg eller solo - så kan denne supre basic toppen enkelt brukes hele året. Ett must have i basic garderoben !

Kvalitet: 55% Lin, 45% Viskose
kr 699,00

Sandwich_ 1654 striped singlett

Denne singletten er en av våre ultimate favoritter ! Den har en rett fasong med rund hals og skulderstropper. Singletten har striper i en nydelig lys grå nyanse. Den er en ideell base å bruke under en cardigan, jeansjakke, blazer eller bare i seg selv sammen med en shorts til sommeren. Den organiske bomullsblandingen gjør den svært behagelig på og gjør att den puster i varmen - for max komfort. Toppen har kryssover skulderstropper på ryggen laget av elastikk, noe som betyr at den vil holde seg på plass og gir singletten det lille ekstra av detaljer ! Ett must have i basic garderoben !

Kvalitet: 94% bomull, 6% elastan
kr 499,00

Alix boxy logo t-shirt

Logo t-skjorten du bare må ha !
Den har en super behagelig oversized fasong som gjør den komfortabel til alle størrelser. Den er enkel med en liten utvasket logo over brystet og klassiske t-skjorte ermer. Den er laget i en nydelig, myk bomullskvalitet som gjør den perfekt i varmen. En soleklar favoritt ! Til både hverdags og fest !

Kvalitet: 100% bomull
kr 800,00

Alix washed logo t-shirt

T-skjortene du bare må ha ! Finnes i 3 lekre fargekombinasjoner. T-skjorten har en super behagelig oversized fasong som gjør den komfotabel til alle størrelser. Den er enkel med ett utvasket logo mønster på front og opprullet t-skjorte ermer. Den er laget i en nydelig, myk bomullskvalitet som gjør den perfekt i varmen. En soleklar favoritt !

Kvalitet: 100% bomull
kr 799,00

Alix animal linen t-shirt

Favoritt lin t-skjorten for sesongen !
Laget i ett nydelig, dust lys grått leopard mønster. T-skjorten har en avslappet og oversized fasong for max komfort. Den er laget av en nydelig lett og mykt lin kvalitet som gjør den perfekt på varme dager. Klassisk v- hals med korte ermer og normal lengde. Lite nøytralt broderi av logo på brystet for ekstra detalj. Like fin til hverdagsbruk som til finere anledninger ! We <3 it !

Kvalitet: 100% Lin
kr 1 000,00

Sandwich_ 1630 topp

Få litt farge i garderoben med denne lekre viskosetoppen i zebra mønster ! Toppen har en rett fasong, med klassisk rund hals og korte ermer. Den har strekk detaljer nede og rundt halsen med elastisk lurex. Så du kan enkelt "puffe" opp toppen om ønskelig. Ett klassisk plagg som kan brukes til alt av anledninger. Like fin til hverdags som til fest. Du kan kombinere den på så mange forskjellige måter, for eksempel med bukser og en robust bikerjakke.

Kvalitet : 100 % Viskose
kr 699,00

Sandwich_ 1621 lin skjorte

Er du også fan av stor skjorter? Da vil du elske denne lin skjorta fra Sandwich. Den er laget av 100% lin og har en rett fasong for max komfort. Skjorten har skjult knappelukning i front og lange ermer som du enkelt kan rulle opp ermene å feste dem med en knapp. Sidene er pyntet med tøffe detaljer, noe som gir skjorten det lille ekstra. Like fin lukket som å bruke åpen som en lett jakke. Bruk den sammen med stramme bukser for en litt røffere hverdags look eller som en kjole med et belte i midjen, for en mer feminin vri. Ett klart must-have i enhver garderobe !

Kvalitet: 100% lin
kr 1 199,00

Basic T-shirt 55.502

Super basic t-skjorte i slitesterk, stretchy bomullskvalitet. Klassisk rett fasong med flatterende v-hals og supre t-skjorte ermer til litt over albuen. Like fin til hverdags som til finere anledninger og passer hele året, uansett sesong ! Ett must have i basic plagg i enhver garderobe !

Kvalitet: 95% Bomull 5% Lycra
kr 399,00

Sandwich_ 50023 topp

Ett must have av topper denne sesongen må være denne super behagelige, klassiske men samtidig tøffe toppen fra Sandwich. Toppen har ett røft armyinspirert mønster i friske fargekombinasjoner som passer til enhver sesong. Den har
3/4 ermer, rund hals, elastikk i nedkant. En svært kledelig modell som lett lar seg kombinere med både bukser og skjørt - og en sikker vinner uansett dagsform. Da den flyter fint utenpå kroppen men samtidig ser flatterende ut ! Vi elsker den <3
Kvalitet: 98% viskose, 2% elastan
Kan vaskes
kr 799,00

Floyd By Smith Iselin uni

Lekker chiffonbluse med ermer i plissè. Avrundet v-hals med volanger i nakken. Elastikk ytterst på ermene. Noe lenger bak. En super bluse som enkelt kan pynte opp etthvert antrekk og brukes til alle anledninger.

Materiale: 100% Polyester
kr 599,95

Floyd By Smith Anna Mønstra

Pologenser i en tykk, elastisk og supermyk kvalitet. Rett fasong og elastikk i hals - perfekt plagg til å bruke under jakker, gensere o.l ! Ett must have for høstgarderoben !

Kvalitet: 95% Viskose, 5% Elastan
Vaskeanvisning: Kan vaskes på 30 grader
kr 399,95

Floyd By Smith Nancy bluse

Chiffonbluse som er fôret med mykt og stretchy stoff på kroppen. Den har sølvdetalj i halsen, er stram nederst i livet og ytterst på ermene.

Kvalitet: 60% Polyester, 35% Viskose, 5% Elastan
kr 399,95

Floyd By Smith Noella bluse

Vakker chiffonbluse med avrundet v-hals med volanger i nakken. Elastikk ytterst på ermene. Noe lenger bak. En bluse som passer perfekt til både hverdags og til finere anledninger ! Materiale: 100% Polyester
kr 599,95

Floyd By Smith Juliet Palms

Chiffonbluse med hals. Strikk i ermene og i halsen, som gjør den komfortabel å ha på. Ledig fasong. Kult mønster i friske farger!

Materiale: 100% Polyester
kr 599,95

Floyd By Smith Julary V topp

Mønstret chiffonbluse med v hals. Lange ermer med elastikk ytterst gjør det enkelt å justere ermene. Blusen har rett fasong og er like fin til hverdags som til finere anledninger !

Materiale: 100% Polyester
kr 499,95

Floyd By Smith Venice Uni topp

Topp med glidelåsutringing. Ermene kan festes opp med en knapp, som skaper rynkeeffekt. Rett fasong. Perfekt topp til hverdagen, som også kan pyntes opp til finere anledninger.

Kvalitet: 83% Polyester, 13% Viskose, 4% Elastan
kr 399,95

ALIX Animal bluse

Skjortebluse med sesongens hotteste print. Klassisk skjortefasong med krage og lukking med knapper. Skjorten har feminin fasong, og har en noe avrundet kant nede. Knapper i ermene.

KValitet: 100% Viskose
kr 999,00

ALIX Dot Tiger lang bluse

Lang bluse med trendy print. Blusen er i herlig, glatt viskosekvalitet. Blusen har skjortekrage, og lukkes med knapper. Blusen rekker omtrent til knærne, og kan brukes både som bluse, kjole og åpen som jakke. WE LOVE!

Kvalitet: 100% Viskose
kr 1 399,00

Floyd By Smith Nita lurex topp

Super partytopp med v-hals i omslag og korte ermer. Du har strikk i midjen som gir en komfotabel men feminin fasong. Stretchy stoff for den ultimate komfort. Det perfekte plagget for en kveld ute med venninene eller til julebord sesongen. Like fin sammen med skjørt som til bukser.

Farge: Svart med sølvfargede lurextråder

Materiale: 95% Polyester, 5% Elastan
kr 499,95

Gustav Printed t-shirt

Superkul t-skjorte med rått print! T-skjorten er av 100% bomull, som gjør den like komfortabel som kul. Finnes i fire farger som frisker opp ethvert antrekk. Korte ermer og rund hals.

Kvalitet: 100% Bomull
kr 555,00

Floyd By Smith Venus Velvet topp

Topp i velour med lekre detaljer. Toppen har flaggermusermer som er pyntet med knyting. Halsen er pyntet med glidelås, som danner en V-hals. Glidelåset er forøvrig pyntet med en metallring. Velouren gir et lekkert fargespill i toppen. Ledig fasong.

Kvalitet: 95% Polyester, 5% Elastan
kr 599,95

Floyd By Smith Julia bluse

Kjempe lekker chiffonbluse med volanger i halsen. Knapp i nakken. Elastikk ytterst på ermene. Mønster i nydelige høstfarger ! Like fin til hverdags som til fest !

Kvalitet: 100% Polyester
kr 599,95

Floyd By Smith Venus topp

Nydelig topp i chiffon med blomstermønster. V-hals med justerbar glidelås så du får tilpasset utringingen til ditt behov. Korte ermer med knyting som ekstra detalj. Lett bluse som enkelt kan brukes til både hverdags og fest !
Super, ledig passform og tynt stoff som føles behagelig på.

Kvalitet: 95% Polyester, 5% Elastan
kr 499,95

Soya singlett glitter

Super basic singletten i deilig kvalitet med ribbestrikk er tilbake i nye farger og med en lekker glitter kant i bronse rundt ermer og halsen. Fantastisk myk og fin mot kroppen - rett fasong og rund hals gjør den til en klar favoritt hos våre kunder. Finnes i 3 ulike farger.

Kvalitet: 95% Viskose, 5% Elastan
NB ! Krymper 5 % i første vask - så vurder å gå opp 1 strl.
Vaskes på 30 grader finvask.
kr 299,00

Soya glitter t-shirt

Trendy topp med korte ermer, rett fasong og rund hals. Toppen er med glitterdetaljer og ribbet strikk. Strikket er med sølv striper på halsen og bred sølv stripet kant på bunnen. Ribbet kvalitet med litt metallisk detaljer for det lille ekstra. En super behagelig topp som enkelt kan brukes både til hverdags og fest.

Kvalitet: 70% viskose, 17% polyamid, 13% metall
kr 499,00

Gustav 27713 v-neck t-shirt

T-skjorte i ribbestrikk. V-hals og smal passform. T-skjorten har en fantastisk stretch som gjør den komfortabel og flatterende.

Kvalitet: 95% Bomull, 5% Elastan
kr 415,00

Gustav 27705 t-shirt

T-skjorte i herlig linkvalitet. I front er t-skjorten dekorert med en brystlomme. I ryggen har t-skjorten et splittet felt med cuprpstoff som detalj. Stoffet her er glatt og noe transparent. Rett fasong.

Kvalitet: 100% Lin
Kvalitet 2: 100% Cupro
kr 969,00

Gustav 27404 cape

Topp som kan brukes alene eller som vest. Glidelås fra halsen og nedover brystet. Rett og vid fasong, samt god stretch.

Kvalitet: 63% Viskose, 37% Rayon
kr 1 639,00

Gustav 27403 topp

Lekker topp med glitter. Rundt halsen er det elastisk bånd, som du selv kan regulere og knyte som du vil. Lurex i stoffet gir en fin glitrende effekt i deler av toppen. Toppen har godt stretch, samt et tyngre stoff som gjør at toppen faller fint. Nederst er det ribbestrikk med alle toppens farger og stoff.

Kvalitet: 40% Viskose, 42% Rayon, 18% Lurex
kr 1 519,00

Soya Dollie 584 t-skjorte

T-skjorte i myk og god kvalitet. Rett fasong med god stretch, og ribbestrikkede kanter rundt hals, ermer og nederst. Rund hals som ligger godt mot halsen.

Kvalitet: 75% Viskose, 25% Nylon
kr 399,00

Soya Odina 9 bluse

Lekker bluse med korte ermer i chiffon. Kroppen er fôret med heldekkende visksoe. Knyting på ermene som lekker detalj, og avrundet V-hals. Nederst er det strikk som gir en fin fasong.

Kvalitet chiffon: 100% Polyester
Kvalitet fôr: 95% Viskose, 5% Elastan
kr 499,00

Nü 5584-50 t-skjorte

T-skjorte i miks av lin og bomull. T-skjorten er pyntet med gullbånd på skuldrene, og trykk i front. Korte ermer og rund hals.

Kvalitet: 50% Lin, 50% Bomull
kr 699,00

Nü 5583-50 t-skjorte

T-skjorte i myk kvalitet. Myk V-utringing foran og bak. På den ene siden er det i tillegg krysseffekt av to stropper ved utringingen - t-skjorten kan brukes begge veier slik man får den enten foran eller bak.

Kvalitet: 95% Polyester, 5% Spandex
kr 699,00

Nü 5554-50 topp

T-skjorte med ribbestrikk rundt halsen, med en gullstripe som pynt. Print i front i herlige toner. Noe transparent stoff bak.

Kvalitet: 100% Viskose
kr 499,00

Nü 5510-40 skjorte

Skjorte i herlig viskose. Den myke kvaliteten og den høye kvaliteten sørger for optimal komfort. Fremme er den pyntet med rektangulære felt med paljetter, og en stolpe fra halsen og ned som er pyntet med legg i chiffon. I tillegg er skuldrene i et noe transparent mesh-stoff. Rund hals, og lukkes med knapping i front, samt knapping i ermene.

Kvalitet: 100% Viskose
kr 650,00 kr 1 299,00

Alix animal bluse

Avslappet skjortebluse med en liten volang-detalj på ermeendene. Laget av et lett og behagelig viskose-chiffong stoff med svakt dyremønster. Rett fasong med klassisk skjorte krave og v utringning som kan justeres med knapper. En lekker bluse som kan enkelt brukes til både hverdags og fest !

Kvalitet: 100% Viskose
Vaskes i vaskepose på 30 grader finvask.
kr 1 099,00

Floyd By Smith Kim Cherry bluse

Nydelig bluse med hals, blondeparti med volanger over skuldrene på blusen, rett fasong med 7/8-armer med strikk rundt håndleddet.
Kirsebærblomster som mønster - nydelig kombinasjon av rødt og rosa ! Perfekt bluse til både hverdags og fest.

Kvalitet: 100% Polyester
kr 599,95

ALIX V-neck t-skjorte

T-skjorte i supermyk kvalitet, med myk V-utringing og med logo på brystet. Rett fasong.

Kvalitet: 100% Lyocell
kr 799,00

ALIX Metallic t-shirt

Verdens beste lin T-skjorte med slitt LX-logo på brystet. Metallisk glitter i stoffet, som gir en fin effekt og gjør t-skjorten til noe utenom det vanlige. Rett og god fasong med en hærlig løs passform. Kan enkelt brukes til både hverdags og fest - like fin å bruke hele året ! En av våre favoritter !

Kvalitet: 100% Lin
kr 879,00

ALIX Paisley chiffon blouse

Chiffonbluse i noe transparent stoff. Paisleymønstret med hint av leopard. V-utringing med knepping, samt knepping i ermer. Noe lengre bak enn foran.

Kvalitet: Viskose
kr 990,00

ALIX Flock t-shirt

Nydelig T-shirt med ALIX the Label logo i en myk og behagelig kvalitet. Noe formsydd med klassisk ermlengde. Rund hals. Passer perfekt til enhver anledning .

Kvalitet: 95% Viskose 5% Elastan
kr 599,00

Floyd Ceara Topp

Topp i ettersittende passform med god stretch. Den har glidelås i ryggen. Med innlegg og spiler i utringningen så man ikke behøver BH om man ikke ønsker.

Kvalitet: 95% Polyester, 5% Elastan
kr 250,00 kr 499,00

Gustav 25706 A-shaped t-skjorte

T-skjorte i en nydelig kvalitet, som er silkemyk mot huden men med en tyngde som faller fint. Pyntet med bånd rundt hals og i ermer. Ledig fasong.

Kvalitet: 67% Cupro, 27% Polyester, 6% Elastan
kr 678,00 kr 969,00

Nü 5379-40 bluse

Bluse i noe transparent stoff med innsydd svart topp inni. Knapping i ermene. Noe ledig fasong.

Kvalitet: 100% Viskose
kr 799,00

Floyd By Smith Ariana 1837

Bluse i lett kreppet chiffon med en ledig og god modell. Blusen har ett delikat pion blomstermønster i høstens nyanser. Den har v-hals med 3 knapper og oppbrettbare ermer som festes med knapp. Blusen er noe lenger bak. En super anvendelig bluse som er perfekt til både hverdagsbruk og til finere anledninger

Kvalitet: 100% Polyester
Vaskeanvisning: Skånsom vask på 30 grader
kr 599,95

Soya Ryan 20 singlet

Basic singlett i deilig kvalitet med ribbestrikk. Fin kant i sølv rundt armer og hals.

Kvalitet: 95% Viskose, 5% Elastan
kr 299,00

Staff singlett 55-54

Vår bestselgende basicsinglett! Figurnær basicsinglett i glatt stoff, som har godt hold og ikke kryper. Detalj med søm i ryggen, som gjør den fin å bruke alene. Men den er helt magisk å bruke som singlett under andre klær, da den sitter godt og det glatte stoffet sørger for at ytterplagget ikke klistrer seg inntil. Supergod stretch gjør den svært behagelig på samtidig som du får følelsen av att den holder alt på plass. En soleklar favoritt blandt våre kunder og ett must have i alle garderober !

Kvalitet: 90% Polyamid, 10% Elastan
kr 399,00