Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Filters

Topper

Se som Grid Liste
Sorter etter
1003605.jpg

Masai Hasina tunika

Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Kontraster bidrar til å gjøre antrekket interessant, og det vakre blå blomstertrykket på denne kremfargede tunikaen er akkurat det du trenger. Tunikaen er umiddelbart enkel i uttrykket, men overrasker med en asymmetrisk høy splitt bak. Det vakre A-formede snittet gjør at den sitter tettere over brystet og gir stor bevegelsesfrihet ellers. Den glatte viskosen har en spesielt silkemyk overflate. Bruk tunikaen over en løs, ensfarget bukse for en luksuriøs lag på lag-look.

100% viskose
kr 999,00
1003286.jpg

Masai Fanja topp

Denne herlige toppen er strikket i en myk og lettere gjennomsiktig blanding av lin, bomull og viskose med diskré, vevde striper. Toppen sitter pent inntil kroppen over brystet og har et løsere fall nedover kroppen som gjør den herlig å ha på seg. Den er designet med en vakker dyp V-hals, tre knapper i halsen og er perfekt for en lekker bohemlook sammen med en mønstrete bukse eller et skjørt.

54% lin, 24% bomull, 22% viskose
kr 999,00
Bilde av Masai Kallo topp

Masai Kallo topp

kr 699,00
1003794.jpg

Masai Edora topp

Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Kombinasjonen av sort og hvitt er alltid en god idé, og på denne toppen skaper de tidløse nyansene et vakkert mønster. Den glatte viskosen er skåret i en flatterende A-form og designet med et lite erme som bare dekker skuldrene. La knytebåndene med dusker henge tilfeldig ned, og bruk toppen med en løs sort bukse eller skjørt for en lekker bohemlook.

100% viskose
kr 849,00
1003516.jpg

Masai Ibilla skjorte

Avslappede klassikere får du aldri for mange av, og denne stripete linskjorten blir bare mykere og vakrere jo mer du bruker den. Skjorten er designet i et klassisk snitt med rette linjer, slik at den faller løst og flott nedover kroppen. I tillegg er den designet med skjult knappelukking med unntak av den øverste knappen. Brett opp de lange ermene for en uanstrengt feminin look, og bruk skjorten til vår matchende shorts for en vakker ton-i-ton-look.

100% lin
kr 1 199,00
206853.jpg

Floyd By Smith Dina Heart t-skjorte

Tøff t-skjorte med rund hals og klassiske t-skjorteermer. Noe feminin fasong, og superkult trykk fremme med hjerte.

100% Bomull
kr 399,95 kr 279,98
206849.jpg

Floyd By Smith Summer hettejakke

Hettejakke Summer er i myk velour. Den passer like godt på stranden, i sofaen eller til et avslappet hverdagsantrekk. Genser med glidelås nedover hele front. Lommer foran. Hette med snøring i halsen. Lange ermer som er strammere rundt håndleddet for en pen passform. Hettejakken har en rett, noe lang passform. Mykt og deilig stoff i velour med noe stretch.

80% bomull, 20% polyester
kr 599,95 kr 419,97
206823.png

Street One Singlett med print

Denne toppen fra Street One er helt super med sitt feminine utseende og er superenkel å kombinere takket være den løse passformen. Med den klassiske runde halsen og det vakre printet, er det en perfekt topp til sommerhalvåret. Den myke blandingen av materialer sørger for høy komfort. Stretch i ryggen.

Foran: 100% viskose
Bak: 95% viskose, 5% elastan
kr 499,95
206822.png

Street One V-hals basic t-skjorte

Denne T-skjorten fra Street One er helt super med sitt feminine utseende og er superenkel å kombinere takket være den enkle fargen og løs passform. Med den sporty V-halsen er den kledelig for de fleste. Den myke lyocellen sørger for høy komfort.

100% lyocell
kr 349,95
206817.png

Street One Topp med blondekant

Sommerstil! T-skjorte med blondekant øverst, som med sin feminine look gjør at du vil rocke sommeren! Den iøynefallende blandingen av materialer gir den spennende detaljer. Den runde utringningen og de nedlagte skuldrene optimaliserer det kule utseendet.

95% viskose, 5% elastan
Blondekant: 99% polyester, 1% elastan
kr 499,95

Filter by:

Clear All