Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Personal menu
Filters

ParaMi

Passform, komfort og kvalitet. Para Mi designer og produserer perfekte passformer, komfort og høy kvalitet, og tilbyr kvinner de perfekte buksene til enhver anledning. ParaMi forsøker å utmerke seg i det de gjør - bukser for kvinner. Oppdag samlingen og nyt deres perfekte passformbukser.

 

 

Se som Grid Liste
Sorter etter
207357.jpg

ParaMi Jill (Cargo) / Authentic Morella

Jill cargobukse har et høyt liv med knyting i front også med knappelukking. Buksen har høyt liv med 2 lommer bake & i front og 1 på låret. Smal modell og oppleves normal i størrelse.

64%CO, 34%CV, 2%EA
kr 1 699,00
Bilde av ParaMi Bowie (Elastic) / Vintage Corduroy

ParaMi Bowie (Elastic) / Vintage Corduroy

Bowie Elastic er en ny modell fra Para Mi med en høy, elastisk linning med snøring og en avsmalnende passform. Buksebeinet er noe løsere ved lårene og smalner mot anklene. Kuttet og elastisk midje gir buksene et ungdommelig og kult utseende. Dette er kordfløyelbukser som er myke å ta på og veldig behagelige takket være stretchen som brukes.Passform: Høy midje / avsmalnende benKvalitet: Vintage Corduroy er en cordfløyelkvalitet laget av bomull og elastan. Det er et vevd stoff med grov ribbestruktur og er helt på trend i dag. Buksen finnes i sesongfarger og har en fin og behagelig stretch.
kr 1 599,00
Bilde av ParaMi Eve / Daily Denims

ParaMi Eve / Daily Denims

Eve er en 5-lommers modell med høy midje og bred passform. Buksen er vid på låret og løper så rett ned. Disse buksene har et kult utseende og en fin passform på grunn av den brede modellen som gjør at joggesko og støvler ser ekstra fine ut under denne modellen. En hæl under disse buksene gir et elegant utseende.

Passform: Høy midje/vide ben
kr 1 399,00
Bilde av ParaMi Angie (Fancy) / Daily Denims

ParaMi Angie (Fancy) / Daily Denims

Angie Fancy, en 4-lommers Para Mi-grunnmodell. Buksene har høy midje og slim fit. På lårene dine er buksene koblet sammen, fra kneet løper de rett til ankelen. Buksen har en perfekt passform og høy komfort. De dekorative rhinestones langs frontlommene gir buksene et stilig utseende.

Passform: Høy midje/Slim Leg
kr 1 399,00
Bilde av ParaMi Jill (Zipper) / Daily Denims

ParaMi Jill (Zipper) / Daily Denims

Jill Zipper er et par jeans med høy midje og smal passform. Benet er noe løsere ved lårene og smalner mot anklene. Sømmen på baksiden av buksen og de separat utformede frontlommene med glidelås gir buksene et sært og kult utseende. Bruker du dem sammen med sneakers, blir utseendet enda tøffere.

Passform: Høy midje/ avsmalnende ben
kr 1 699,00
Bilde av ParaMi Bowie (Belt) / Daily Denims

ParaMi Bowie (Belt) / Daily Denims

Bowie er en ny modell fra Para Mi med en høy, uvanlig formet linning og en avsmalnende passform. Buksebeinet er noe løsere ved lårene og smalner mot anklene. Beltet i midjen gir buksene et ungdommelig og kult utseende.

Passform: Høy midje/ avsmalnende ben

kr 1 799,00
Bilde av ParaMi Jade / Daily Denims

ParaMi Jade / Daily Denims

Jade er en bukse med høy midje og et utsvingt ben. Disse 5-lommers buksene er trange på låret og utsving i kneet. Buksen har en vintage-look så vel som en stilig en. Med hæler kan du gjøre det elegant; med trenere blir det mer uformelt.

Passform: Høy midje/ Flare Bootcut Leg
kr 1 399,00
Bilde av ParaMi Bobby elastic jersey bukse

ParaMi Bobby elastic jersey bukse

Bobby, den kule buksen med høy midje og rette ben, men med en ny vri. Buksene er litt løsere på tvers av benet og benet smalner ned fra kneet til høyre, noe som gjør dem litt løsere rundt leggen. Takket være det brettede benet ser joggesko veldig fine ut under disse buksene. Buksen har sømdetaljer som gir buksen et ekstra tøft utseende. Trikotstoffet gjør disse Bobby-buksene veldig behagelige å ha på. Kvalitet: 98% bomull, 2%elastane
kr 1 499,00
Bilde av ParaMi Grace casual cotton capri

ParaMi Grace casual cotton capri

Grace er en ekte sommerbukse på grunn av lengden, under kneet. Denne "pirat"-modellen med skinny passform har omslag nederst på buksebenet. Dette gjør at du kan bruke buksene litt lenger ved å ta ut omslaget. Disse tynne buksene har høy midje og sitter tett rundt benet. Model Grace er tilgjengelig i flere sommerfarger.
Varenummer: SS232.207017

Passform: Høy midje / Skinny Leg

Kvalitet: Casual Cotton er laget av en sommerlig blanding av bomull og elastan. På grunn av det supermyke stoffet en perfekt bukse for (høy)sommermånedene i trendy farger.

Kvalitet: 98% bomull, 2% elastane
kr 1 299,00
Bilde av ParaMi Grace color denim capri

ParaMi Grace color denim capri

Grace er en skikkelig deilig sommerbukse på grunn av lengden, under kneet. Denne "pirat"-modellen med skinny passform har omslag nederst på buksebenet. Dette gjør at du kan bruke buksene litt lenger ved å ta ut omslaget. Disse tynne buksene har høy midje og sitter tett rundt benet. Model Grace er tilgjengelig i flere sommerfarger.

Passform: Høy midje / Skinny Leg
kr 1 299,00
207322.jpg

ParaMi Eve Color denim

Eve er en 5-lommers modell med høy midje og bred passform. Eve er buksemodellen for deg som vil ha en rett bukse som slipper fra hoften og ned. Disse buksene har en fin passform på grunn av den brede ben fasongen som gjør at joggesko og pumps ser ekstra fine ut under denne buksen.

Passform: Høy midje / brede ben
kr 1 399,00
Bilde av ParaMi Bobby Spring prints

ParaMi Bobby Spring prints

Bobby er en kul bukse med høy midje med en løsere passform over benet. Takket være det brettede benet ser joggesko veldig fine ut under disse buksene. Buksen har en dekorativ flettet snor gjennom belteløkkene og et kult og avslappet utseende på grunn av trykket.

Passform: Høy midje / løse ben

Kvalitet: SpringPrints er en kvalitet laget av bomull og elastan i ett hærlig mønster. Buksen har et kult utseende på grunn av mønsteret i alle våren/sommerens nyanser.

Detaljer: Hver bukse har en dekorativ flettet snor gjennom belteløkkene og det er en dobbel omslag nederst på buksebenet.

Lukking: Knapp og glidelås.

Lommer: 5-lommer foran og bak.

Sammensetning: 97% Bomull, 3% Elastane
kr 1 599,00
Bilde av ParaMi Eve morella bukse

ParaMi Eve morella bukse

Eve er en 5-lommers modell med høy midje og bred passform. Buksen er vid på låret og løper så rett ned. Disse buksene har et kult utseende og en fin passform på grunn av den brede modellen som gjør at joggesko og flipflops ser ekstra fine ut under denne modellen. En hæl under disse buksene gir et elegant utseende.

Kvalitet: Autentisk Morella er en non-denim kvalitet med et vintage utseende. Buksen er laget av bomull, polyester og elastan og er farget på en spesiell måte for å skape en autentisk og vintage look. Passformen til buksene kommer alltid tilbake etter bruk eller vask takket være det spesielle stretchgarnet som brukes

Passform: Høy midje / brede ben
Detaljer: En metallknapp og nagler. Baklommene er ferdig med dekorative broderier. På linningen er det en brodert lapp
Feste: Knapp og glidelås
Lommer: For- og baklommer

Kvalitet: 91 % Bomull, 6 % Polyester, 3 % Elastane
kr 1 599,00
Bilde av ParaMi Sanne embroidery P-form denim

ParaMi Sanne embroidery P-form denim

Sanne, den skinny fit capri-jeansen, har en lengde over ankelen. Jeansene har en kul floss nederst som finish på benet. Sidelommene foran har en brodert detalj. Modell Sanne har høy midje og benet smalner ned fra kneet. Buksen har en fin stoffstruktur som gjør disse jeansene gode å ha på seg selv i varmt vær. For en kul look bruk sneakers under modell Sanne. Foretrekker du noe mer elegant? Kombiner jeansen med sandaler eller hæler.

Passform: Høy midje / Skinny Leg

Kvalitet: P-form Denim er en denimkvalitet laget av bomull, polyester og elastan med behagelig stretch. Denne denimen, tilgjengelig i forskjellige vasker, har en finere struktur og er takket være vekten egnet for bruk hele året.

Detaljer: En metallknapp og nagler. På baksiden av linningen er det en brodert lapp. Langs frontlommene er det dekorativt broderi og bunnen av benet er avsluttet med en subtil floss.

Feste: Knapp og glidelås

Lommer: 5-lommer foran og bak

Kvalitet: 92% Bomull, 6% Polyester, 2% Elastane
kr 1 499,00
207313.jpg

ParaMi Bobby embroidery vintage jeans

Bobby Embroidery er en buksemodellen for de som vil ha en litt løsere passform rundt benet - med det lille ekstra. Vakre broderidetaljer gjør denne jeansen til noe utenom det vanlige. Bobby buksen sitter over hoftene og øvre del på lår men slipper fra over kneet og går da rett ned. Den har høy midje med en løsere passform noe som har gjort den til en favoritt hos oss. Takket være det brettede buksebenet ser joggesko veldig fine ut under disse buksene. Buksen har en dekorativ flettet snor gjennom belteløkkene.

Passform: Høy midje / løse ben

Detaljer: Dekorativ broderidetaljer i front, snøring gjennom belteløkkene og dobbel fold nederst på buksebenet.

Lukking: 5-lommer foran og bak.


Sammensetning: 92% Bomull, 6% Polyester, 2% Elastane
kr 1 499,00
Bilde av ParaMi Mae vintage denim jakke

ParaMi Mae vintage denim jakke

Mea fra Para Mi er en kort denimjakke i fin stretchkvalitet, laget i en tøff vintage jeans kvalitet som gir stoffet mye liv og en stilig, slitt look. Vil du ha en litt tøffere jeansjakke så er dette den <3 Et must i enhver garderobe da den kan brukes utenpå ALT !

Kvalitet: 94% Bomull, 4% Polyester, 2% Elastane
kr 1 299,00
207311.jpg

ParaMi Eve lys denim p-form

Eve er en 5-lommers modell med høy midje og bred passform. Eve er buksemodellen for deg som vil ha en rett bukse som slipper fra hoften og ned. Disse buksene har en fin passform på grunn av den brede ben fasongen som gjør at joggesko og pumps ser ekstra fine ut under denne buksen.

Passform: Høy midje / brede ben

Kvalitet: P-form Denim er en denimkvalitet laget av bomull, polyester og elastan med behagelig stretch. Denne denimen har en finere struktur og er takket være vekten egnet for bruk hele året.


Kvalitet: 92% Bomull, 6% Polyester, 2% Elastane
kr 1 299,00
207310.jpg

ParaMi Bobby p-form denim

Bobby er en buksemodellen for de som vil ha en litt løsere passform rundt benet, buksen sitter over hoftene og øvre del på lår men slipper fra over kneet og går da rett ned. Den har høy midje med en løsere passform noe som har gjort den til en favoritt hos oss. Takket være det brettede buksebenet ser joggesko veldig fine ut under disse buksene. Buksen har en dekorativ flettet snor gjennom belteløkkene.


Passform: Høy midje / løse ben

Kvalitet: P-form Denim er en denimkvalitet laget av bomull, polyester og elastan med behagelig stretch. Denne denimen har en finere struktur og er takket være vekten egnet for bruk hele året.

Detaljer: Dekorativ snøring gjennom belteløkkene og dobbel fold nederst på buksebenet.

Lukking: 5-lommer foran og bak.


Sammensetning: 92% Bomull, 6% Polyester, 2% Elastane
kr 1 399,00
207309.jpg

ParaMi Sanne embroidery color denim bukse

Sanne Embroidery har en 7/8 lengde som stopper rett over ankelen. Buksen har en kul flossdetalj nederst som avslutning på benet. Sidelommene foran har også broderte detaljer. Modell Sanne har høy midje og buksebenet smalner ned fra kneet.

Passform: Høy midje / Skinny Leg

Kvalitet: Color Denim er en non-denim kvalitet laget av bomull, polyester og elastan. Passformen på buksene kommer alltid tilbake etter bruk eller vask takket være det spesielt utviklede stretchgarnet som blir brukt i produksjon.

Kvalitet: 91 % Bomull, 6 % Polyester, 3 % Elastane
kr 1 399,00
207343.jpg

ParaMi Mira (elastic) dressbukse

En klassisk, vid dressbukse med rette ben. Buksen har strikk i linningen bak slik at den sitter godt og former seg etter kroppen. Det er en behagelig bi-stretch i buksen, noe som vil si at den strekker seg både i bredde og lengde, og vil gjøre den utrolig komfortabel. Den perfekte buksen til hverdags, fest og jobb <3

Bukselengde: 32"

Kvalitet: 97% Polyester, 3% Elastan
kr 1 299,00
207265.jpg

ParaMi Jacky P-form denim

Jacky, Para Mi sin push-up-modell med høy midje og ekstra smal passform. Takket være de runde sømmene får du en push-up effekt med fin rund bakdel som resultat. En virkelig feminin jeansmodell som kan brukes hele året takket være det fine stoffet.


Passform: Høy midje / Extra Skinny Leg

Kvalitet: P-form Denim er en denimkvalitet laget av bomull, polyester og elastan med behagelig stretch. Denne denimen, tilgjengelig i forskjellige vasker, har en finere struktur og er takket være vekten egnet for bruk hele året.

Detaljer: Push-up modell med runde sømmer bak for fremheving av baken.

Lukking: Knapp og glidelås.

Lommer: 5-lommer foran og bak.

Sammensetning: 92% CO, 6% PES, 2% EA
kr 1 299,00
207264.jpg

ParaMi Jacky heaven bukse

Jacky, Para Mi sin push-up-modell med høy midje og ekstra smal passform. Takket være de runde sømmene får du en push-up effekt med en fin rund bakdel som sluttresultat. En virkelig feminin modell med kraftstretch for ultimat komfort. Like fin til hverdags som til finere anledninger.

Passform: Høy midje / Extra Skinny Leg

Kvalitet: Heaven Uni er en powerstretch-kvalitet laget av bomull, polyester og elastan i uni-farger. Powerstretch gir ultimat komfort på grunn av den enorme mengden stretch. Alle Heaven Uni-bukser har spesielle sømmer ved frontlommene for ekstra støtte og flatterende. Disse buksene føles himmelske

Detaljer: Push-up modell med avrundede sømmer på baksiden for å fremheve baken

Lukking: Knapp og glidelås.

Lommer: 5-lommer foran og bak.

Sammensetning: 67 % CO, 29 % PES, 4 % EA
kr 1 299,00
207263.jpg

ParaMi Jade reform denim

Jade er bootcut buksen til ParaMi. En klassisk jeansbukse med høy midje og utsvingt ben. Disse 5-lommers buksene er smale over hofte og lårene, men svinger ut fra kneet og ned. En bukse som har både en vintage og stilig look. Med hæler gjør du det chic, med sneakers blir det mer casual.

Passform: Høy midje / Flare bootcut passform

Kvalitet: Reform Denim er en denimkvalitet laget av bomull, polyester og elastan. Buksen går alltid tilbake til sin opprinnelige form etter bruk eller vask, takket være spesielle stretchgarn.

Detaljer: En metallknapp og nagler. Det er en vegansk skinnlapp på baksiden av linningen.

Lukking: Knapp og glidelås.

Lommer: 5-lommer foran og bak.

Sammensetning: 93% bomull, 5% Polyamide, 2% Elastane(stretch)
kr 1 399,00
Bilde av ParaMi Bobby blackprint bukse

ParaMi Bobby blackprint bukse

kr 1 399,00
207214.jpg

ParaMi Britt color denim

Britt er en bukse med høy midje med smal passform. Buksene sitter på låret, men slipper fra kneet så den ikke sitter smalt over leggen. Denne nye Para Mi-modellen har et medfølgende belte <3

Lengde: 32

Kvalitet: 91% bomull, 6% polyester, 3% elastane
kr 1 199,00
207213.jpg

ParaMi Kim scarf

Kim (skjerf) har høy midje med smal passform. Buksene sitter på låret, fra kneet går de rett til ankelen. Denne nye Para Mi-modellen, i fargen taupe har et ekstra fint tilbehør: et sjal med trykk som du kan ha som et belte, men også som et armbånd på håndleddet eller rundt halsen. Bunnen av buksen er ikke ferdig med en kant, men frynsete for en røff detalj mot skoene dine <3

Lengde: 29"
Kvalitet: 93% bomull, 5% polyester, 2% elastan
kr 1 299,00
207212.jpg

Para Mi Bobby patchwork

Kundefavoritten Bobby i en ny drakt <3 Dette er den rette buksemodellen fra Para Mi som sitter over hoftene og går rett ned fra kneet, noe som gjør at den sitter løsere rundt, kneet, leggen og ned. Buksen er høy på livet og har mye stretch, noe som gjør den super komfortabel på <3 Denne kan du fint gå opp en størrelse om du vil at den skal være mer baggy. Stilig belte medfølger buksen <3

Lengde 30

Kvalitet: 95% Bomull, 3% Polyester, 2% Elastan
kr 1 399,00
207123.jpg

ParaMi Jill destroy jeans

kr 1 199,00
207127.jpg

ParaMi Zamora tencel capri

kr 1 299,00
207125.jpg

ParaMi Gwenn capri

kr 1 299,00
Bilde av ParaMi Zoe shorts

ParaMi Zoe shorts

kr 999,00
207103.jpg

ParaMi Bobby Vintage denim

Bobby er en favoritt jeans med høy midje og rett ben. Fra kneet går beinet rett ned, noe som gjør det litt løsere rundt leggen. Tøffe detaljer med det brettede buksebenet og det medfølgende beltet, et skikkelig blikkfang som gir en sommerlig look i kombinasjon med jeansen <3

Kvalitet: 94 % bomull, 4 % polyester, 2 % elastane
kr 1 299,00
Bilde av ParaMi Sanne stud p-form jeans

ParaMi Sanne stud p-form jeans

Sanne har høyt liv og smale ben med en kortere lengde (29 tommer). Buksen er laget av den slitesterke P-Form Denim kvaliteten, som sitter godt på og gir en behagelig passform. Buksen har en mørkeblå farge med en diskret vask, små nagler langs lommene og en kul slitt kant nederst på benet for det lille ekstra.

Kvalitet: 92% bomull, 6% polyamid, 2% elastan
kr 1 299,00
Bilde av ParaMi Mira color denim

ParaMi Mira color denim

Dette er den bukse modellen med videst ben, den sitter over rumpen med slipper og går rett ned fra hoftene av- perfekt modell for de som ønsker en vid bukse. Den er høy og god på livet. Og har en avkuttet benlengde på 28 tommer med frynsekant som gir den et tøft uttrykk <3

Kvalitet: 91% Bomull, 6% Polyester,
3% Elastan
kr 1 299,00
207073.jpg

ParaMi Jill reform jeans

Disse komfortable buksene har høy midje og smale ben med en lengde på 30 tommer.

Kvalitet: 93% bomull - 5% polyester - 2% elastane
kr 1 299,00
Bilde av ParaMi Bobby stone p-form jeans

ParaMi Bobby stone p-form jeans

Bobby er en favoritt jeans med høy midje og rette ben. Fra kneet går beinet rett ned, noe som gjør den til det perfekte valg for de som vil ha en bukse som sitter litt løsere rundt leggen. Den har oppbrettede bukseben som gir en tøff detalj til joggeskoene. Det medfølgende beltet er et blikkfang og gir jeansene en sommerlig look.


Passform: Høy midje / løse ben

Kvalitet: P-form Denim er en denimkvalitet laget av bomull, polyester og elastan med behagelig stretch. Denne denimen har en finere struktur og er egnet for bruk hele året.

Detaljer: Hvert buksepar har et dekorativt belte gjennom beltespennene og dobbel oppbrett nederst på buksebenet.


Kvalitet: 92% bomull, 6% polyester, 2% elastane
kr 1 299,00
206958.jpg

Para Mi Joan blazer

Nydelig blazer som er must have i enhver garderobe. Blazeren har en klassisk, feminin fasong, som i tillegg kan lukkes med en knapp for optimal passform. Klassisk krage, og med polstrede skuldre. To smale lommer i front. I tillegg er blazeren fôret med glatt stoff. Prikken over i'en er den gode stretchen som sørger for god komfort.

Kvalitet: 88% Polyamid, 12% Elastan
kr 1 899,00
206960.jpg

Para Mi Mira Asky bukse

En råkul dressbukse med vide ben - dette er vår nye favoritt! Buksen er høy på livet, og har vide ben fra topp til bunn. Dette gjør at den sitter godt over rumpen og hoftene, og slipper fra lårene og ned. Lukkes med knapp og glidelås, og buksen har to lommer i front og to lommer bak.

Benlengde: 30"
Kvalitet: 88% Polyamid, 12% Elastan
kr 1 499,00
206959.jpg

Para Mi Luna Asky bukse

En fantastisk god og pen dressbukse - denne blir du glad i! Buksen har smale ben, og god stretch sørger for optimal passform og komfort. Den er høy på livet, og er noe smalere i livet enn over hoftene. To rette, smale lommer i front, og lukking med skjulte hemper og glidelås. I tillegg har den beltespenner. To klassiske lommer bak.

Benlengde: 29"
Kvalitet: 88% Polyamid, 12% Elastan
kr 1 599,00
206919.jpg

Para Mi Celine Elastic Velvet bukse

Celine har høy midje og en smal passform. Buksene er pent tilsittende etter lårene og smale fra kneet til anklene. Den elastiske linningen i buksene gir et kult utseende i kombinasjon med velourkvaliteten. Bruk joggesko under for et sporty uttrykk eller hæler for å skape et stilig uttrykk.

Fløyel er en fløyelskvalitet laget av bomull og elastan og er vevd med en glatt struktur. Buksene føles veldig myke og har en veldig fin og behagelig stretch.

Kvalitet: 98% Bomull, 2% Elastan
kr 750,00
206918.jpg

Para Mi Jade Vintage Corduroy bukse

Jade er bukser med høy midje og slengben. De sitter godt til rett under kneet, der de utvides for den klassiske slengbukse-looken. Disse buksene har både et vintage-utseende og et trendy utseende. Med hæler gjør du det elegant, med joggesko blir det mer uformelt. Klassisk 5-lomme design.

Vintage Corduroy er en cord-kvalitet laget av bomull og elastan. Det er et vevd stoff med en grov ribbestruktur og helt i tråd med dagens trend.

Kvalitet: 98% Bomull, 2% Elastan
kr 1 399,00
206917.jpg

Para Mi Bobby Velvet bukse

Bobby, den kuleste buksa med høy midje og rette bein. Beinet går rett ned fra kneet, så den sitter litt løsere rundt leggene. Siden den har brettekant nederst, er joggesko veldig fine under disse buksene. Buksen har et dekorativt belte i form av en snor med en skinnimitasjon. Gode baklommer, samt lommer i front.

Fløyel er en fløyelskvalitet laget av bomull og elastan og er vevd med en glatt struktur. Buksene føles veldig myke og har en veldig fin og behagelig stretch.

Kvalitet: 98% Bomull, 2% Elastan
kr 1 499,00
Bilde av ParaMi Celine (elastic) reform jeans

ParaMi Celine (elastic) reform jeans

kr 1 299,00
Bilde av ParaMi Mira vintage jeans

ParaMi Mira vintage jeans

kr 1 199,00
206621.jpg

ParaMi Jane skjørt

kr 899,00
Bilde av ParaMi Jade P-form denim

ParaMi Jade P-form denim

kr 1 299,00
206462.jpg

ParaMi Celine elastic asky

Kundefavoritten nå med elastisk strikk i livet istendenfor fast linning med knapp og glidelås <3 En penere bukse i glatt og pen kvalitet. Buksen har høyt liv, og sitter godt på. I front er det to lommer, og bak er det gode baklommer. Buksen har rette ben og klassisk fasong, en favoritt som kan brukes til alt av anledninger !
Benlengde: 32"

Kvalitet: 88% Polyamid, 12% Elastan
kr 1 499,00
205647.png

ParaMi Angela Heaven

Basemodellen Angela er en bukse som er høy på livet med helt rette ben. Laget i slitesterk bomull med god stretch for max holdbarher og komfort.

Standard lengde 32"

Kvalitet: 67% CO, 29% PES, 4% EA
kr 1 299,00
Bilde av ParaMi Eve P-form denim

ParaMi Eve P-form denim

kr 1 299,00
206156.jpg

ParaMi Grace Capri Satin Denim

kr 1 299,00
Bilde av ParaMi Bobby mørk P-form Denim

ParaMi Bobby mørk P-form Denim

kr 1 499,00
Bilde av ParaMi Bobby Color Denim

ParaMi Bobby Color Denim

Bobby er en favoritt bukse med høy midje og rette ben. Fra kneet går beinet rett ned, noe som gjør den til det perfekte valg for de som vil ha en bukse som sitter litt løsere rundt leggen. Den har oppbrettede bukseben som gir en tøff detalj til joggeskoene. Det medfølgende beltet er et blikkfang og gir jeansene en sommerlig look.

Detaljer: Hvert buksepar har et dekorativt belte gjennom beltespennene og dobbel oppbrett nederst på buksebenet.

Kvalitet: 91% bomull, 6% polyester, 3% elastane
kr 1 299,00
Bilde av ParaMi Lyndsey shorts

ParaMi Lyndsey shorts

Favoritt shortsen med høyt liv og perfekt passform. Går av rett over kneet - så den har god lengde for voksne damer, men kanten kan enkelt brettes opp til ønsket lengde. I kvaliteten Sweat Denim fra Para Mi, som gir følelsen av å ha på seg sweatpants men likevel ser ut som en vanlig bukse.

Lengde: 12 tommer
Kvalitet: 90% Bomull, 9% Polyester, 1% Elastan
kr 999,00
Bilde av ParaMi Celine Color Denim

ParaMi Celine Color Denim

kr 1 299,00
205646.jpg

ParaMi Celine Denim Heaven

Celine fra ParaMi er en super modell med høyt liv og rette bein - noke som gjer fasongen svært komfortabel og gir ei passande form for dei aller fleste. Perfekt for deg som vil ha en smal bukse uten att den blir for trang i leggen. Her i en fantastisk stretch kvalitet med godt hold. En favoritt som kan enkelt brukes til både hverdags og til finere anledninger.

Kvalitet: 93% Bomull 5%Polyester 2%Elastane

Vask på vrangen på 30% finvask - vask buksen gjerne alene første gang med en spiseskje med salt oppi vaskepulveret for å slippe avfarging. KUN første vask !
kr 1 299,00
Bilde av Para Mi Celine Reform Denim

Para Mi Celine Reform Denim

Celine fra ParaMi er en av bestselgarane. No i en tøff lys jeans farge. Celine har høgt liv og rette bein - noke som gjer fasongen svært komfortabel og er passande og flatterande form for dei aller fleste. Perfekt for deg som vil ha en smal bukse uten att den blir for trang i leggen. Her i en fantastisk stretch kvalitet med godt hold. En favoritt som kan enkelt brukes til både hverdags og til finere anledninger.

Kvalitet: 93% Bomull 5%Polyester 2%Elastane

Vask på vrangen på 30% finvask - vask buksen gjerne alene første gang med en spiseskje med salt oppi vaskepulveret for å slippe avfarging. KUN første vask !
kr 1 399,00
Bilde av Para Mi Amber Reform Denim

Para Mi Amber Reform Denim

Amber er en av bestselgerane. Og er no tilbake i lys grå jeans ! Med høy midje og smale bein gir Amber ei svært kledelig og ikke minst behagelig passform. Super stretchy kvalitet for max komfort. Lukkes med en knapp og glidelås i front. Har også glidelås helt nederst på bena så det er enkelt å dra den opp til kortere lengde. En favoritt som hører hjemme i alle garderober !Kvalitet: 93% Bomull, 5%Polyester, 2% Elastane
kr 1 399,00
Bilde av Para Mi Celine Heaven

Para Mi Celine Heaven

Kundefavoritten Celine i nytt stoff og hærlige høstfarger ! Buksen er laget i en superstretchy kvalitet med godt hold, som gir max komfort og en super passform. Buksen har høyt liv, og sitter godt i livet. I front er det to lommer, og bak er det gode baklommer. Buksen har rette ben og klassisk fasong, og er like fin til penere anledninger som den er til hverdags. Lukkes med glidelås og knapp. En favoritt du aldri blir lei av !

Kvalitet: 67% Bomull, 29% Polyester, 4%Elastane

Kvalitet: 88% Polyamid, 12% Elastan
kr 1 299,00
205644.png

ParaMi Anouk Asky

Klassisk bukse i et tykkere, glatt dressbuksemateriale med god stretch. Buksen er høy på livet, og har runde hofter slik den sitter godt på. Strikk i linningen og skjult glidelås i siden sørger for at den holder seg på rett plass. Buksen er dekorert med smale glidelåslommer fremme, og smale jukselommer bak. Rette ben med smal fasong.

Kvalitet: 88% Polyamid, 12% Elastan
kr 1 399,00
Bilde av Para Mi Celine Asky bukse

Para Mi Celine Asky bukse

En penere bukse i glatt og pen kvalitet. Buksen har høyt liv, og sitter godt på. I front er det to lommer, og bak er det gode baklommer. Buksen har rette ben og klassisk fasong, og er like fin til penere anledninger som den er til hverdags. Lukkes med glidelås og knapp.

Kvalitet: 88% Polyamid, 12% Elastan
kr 1 499,00
Bilde av ParaMi Amber dressbukse

ParaMi Amber dressbukse

Passformen Amber er en av våre bestselgere. Og er nå tilbake i dressbukse ! Med høye midje og smale bein gir Amber en svært kledelig og ikke minst behagelig passform. Super stretchy kvalitet for max komfort. En favoritt som kan brukes til alt av anledninger !

Kvalitet: 88% Polyamide, 12% Elastane
kr 1 399,00
Bilde av ParaMi Celine satin jeans

ParaMi Celine satin jeans

Celine buksen fra ParaMi er en super modell med høyt liv og rette ben er den komfortabel og en passende form for de aller fleste. Perfekt for deg som vil ha en smal bukse uten att den blir for trang i leggene. Her i en fantastisk sateng kvalitet. En favoritt som kan enkelt brukes til både hverdags og til finere anledninger. NYDELIG å ha på seg !

Kvalitet: 93% Bomull 5%Polyester 2%Elastane

Vask på vrangen på 30% finvask - vask buksen gjerne alene første gang med en spiseskje med salt oppi vaskepulveret for å slippe avfarging. KUN første vask !
kr 1 399,00
Bilde av Para Mi 40500 Lyndsey shorts

Para Mi 40500 Lyndsey shorts

Shorts med høyt liv og fit-modell. Går av rett over kneet, men kanten kan brettes opp til ønsket lengde. I kvaliteten Sweat Denim fra Para Mi, som gir følelsen av å ha på seg sweatpants men likevel ser ut som en vanlig bukse.

Lengde: 12 tommer
Kvalitet: 90% Bomull, 9% Polyester, 1% Elastan
kr 899,00

Filter by:

Clear All