Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Personal menu
Filters
Close

ParaMi

Passform, komfort og kvalitet. Para Mi designer og produserer perfekte passformer, komfort og høy kvalitet, og tilbyr kvinner de perfekte buksene til enhver anledning. ParaMi forsøker å utmerke seg i det de gjør - bukser for kvinner. Oppdag samlingen og nyt deres perfekte passformbukser.

 

 

Se som Grid Liste
Sorter etter
207265.jpg

ParaMi Jacky P-form denim

Jacky, Para Mi sin push-up-modell med høy midje og ekstra smal passform. Takket være de runde sømmene får du en push-up effekt med fin rund bakdel som resultat. En virkelig feminin jeansmodell som kan brukes hele året takket være det fine stoffet.


Passform: Høy midje / Extra Skinny Leg

Kvalitet: P-form Denim er en denimkvalitet laget av bomull, polyester og elastan med behagelig stretch. Denne denimen, tilgjengelig i forskjellige vasker, har en finere struktur og er takket være vekten egnet for bruk hele året.

Detaljer: Push-up modell med runde sømmer bak for fremheving av baken.

Lukking: Knapp og glidelås.

Lommer: 5-lommer foran og bak.

Sammensetning: 92% CO, 6% PES, 2% EA
kr 1 299,00
207264.jpg

ParaMi Jacky heaven bukse

Jacky, Para Mi sin push-up-modell med høy midje og ekstra smal passform. Takket være de runde sømmene får du en push-up effekt med en fin rund bakdel som sluttresultat. En virkelig feminin modell med kraftstretch for ultimat komfort. Like fin til hverdags som til finere anledninger.

Passform: Høy midje / Extra Skinny Leg

Kvalitet: Heaven Uni er en powerstretch-kvalitet laget av bomull, polyester og elastan i uni-farger. Powerstretch gir ultimat komfort på grunn av den enorme mengden stretch. Alle Heaven Uni-bukser har spesielle sømmer ved frontlommene for ekstra støtte og flatterende. Disse buksene føles himmelske

Detaljer: Push-up modell med avrundede sømmer på baksiden for å fremheve baken

Lukking: Knapp og glidelås.

Lommer: 5-lommer foran og bak.

Sammensetning: 67 % CO, 29 % PES, 4 % EA
kr 1 299,00
207263.jpg

ParaMi Jade reform denim

Jade er bootcut buksen til ParaMi. En klassisk jeansbukse med høy midje og utsvingt ben. Disse 5-lommers buksene er smale over hofte og lårene, men svinger ut fra kneet og ned. En bukse som har både en vintage og stilig look. Med hæler gjør du det chic, med sneakers blir det mer casual.

Passform: Høy midje / Flare bootcut passform

Kvalitet: Reform Denim er en denimkvalitet laget av bomull, polyester og elastan. Buksen går alltid tilbake til sin opprinnelige form etter bruk eller vask, takket være spesielle stretchgarn.

Detaljer: En metallknapp og nagler. Det er en vegansk skinnlapp på baksiden av linningen.

Lukking: Knapp og glidelås.

Lommer: 5-lommer foran og bak.

Sammensetning: 93% bomull, 5% Polyamide, 2% Elastane(stretch)
kr 1 399,00
Bilde av ParaMi Bobby blackprint bukse

ParaMi Bobby blackprint bukse

kr 1 399,00
207214.jpg

ParaMi Britt color denim

Britt er en bukse med høy midje med smal passform. Buksene sitter på låret, men slipper fra kneet så den ikke sitter smalt over leggen. Denne nye Para Mi-modellen har et medfølgende belte <3

Lengde: 32

Kvalitet: 91% bomull, 6% polyester, 3% elastane
kr 1 199,00
207213.jpg

ParaMi Kim scarf

Kim (skjerf) har høy midje med smal passform. Buksene sitter på låret, fra kneet går de rett til ankelen. Denne nye Para Mi-modellen, i fargen taupe har et ekstra fint tilbehør: et sjal med trykk som du kan ha som et belte, men også som et armbånd på håndleddet eller rundt halsen. Bunnen av buksen er ikke ferdig med en kant, men frynsete for en røff detalj mot skoene dine <3

Lengde: 29"
Kvalitet: 93% bomull, 5% polyester, 2% elastan
kr 1 299,00
207212.jpg

Para Mi Bobby patchwork

Kundefavoritten Bobby i en ny drakt <3 Dette er den rette buksemodellen fra Para Mi som sitter over hoftene og går rett ned fra kneet, noe som gjør at den sitter løsere rundt, kneet, leggen og ned. Buksen er høy på livet og har mye stretch, noe som gjør den super komfortabel på <3 Denne kan du fint gå opp en størrelse om du vil at den skal være mer baggy. Stilig belte medfølger buksen <3

Lengde 30

Kvalitet: 95% Bomull, 3% Polyester, 2% Elastan
kr 1 399,00
207123.jpg

ParaMi Jill destroy jeans

kr 1 199,00
207127.jpg

ParaMi Zamora tencel capri

kr 1 299,00
207125.jpg

ParaMi Gwenn capri

kr 1 299,00
207103.jpg

ParaMi Bobby Vintage denim

Bobby er en favoritt jeans med høy midje og rett ben. Fra kneet går beinet rett ned, noe som gjør det litt løsere rundt leggen. Tøffe detaljer med det brettede buksebenet og det medfølgende beltet, et skikkelig blikkfang som gir en sommerlig look i kombinasjon med jeansen <3

Kvalitet: 94 % bomull, 4 % polyester, 2 % elastane
kr 1 299,00
Bilde av ParaMi Sanne stud p-form jeans

ParaMi Sanne stud p-form jeans

Sanne har høyt liv og smale ben med en kortere lengde (29 tommer). Buksen er laget av den slitesterke P-Form Denim kvaliteten, som sitter godt på og gir en behagelig passform. Buksen har en mørkeblå farge med en diskret vask, små nagler langs lommene og en kul slitt kant nederst på benet for det lille ekstra.

Kvalitet: 92% bomull, 6% polyamid, 2% elastan
kr 1 299,00
Bilde av ParaMi Mira color denim

ParaMi Mira color denim

Dette er den bukse modellen med videst ben, den sitter over rumpen med slipper og går rett ned fra hoftene av- perfekt modell for de som ønsker en vid bukse. Den er høy og god på livet. Og har en avkuttet benlengde på 28 tommer med frynsekant som gir den et tøft uttrykk <3

Kvalitet: 91% Bomull, 6% Polyester,
3% Elastan
kr 1 299,00
207073.jpg

ParaMi Jill reform jeans

Disse komfortable buksene har høy midje og smale ben med en lengde på 30 tommer.

Kvalitet: 93% bomull - 5% polyester - 2% elastane
kr 1 299,00
Bilde av ParaMi Bobby stone p-form jeans

ParaMi Bobby stone p-form jeans

Bobby er en favoritt jeans med høy midje og rette ben. Fra kneet går beinet rett ned, noe som gjør den til det perfekte valg for de som vil ha en bukse som sitter litt løsere rundt leggen. Den har oppbrettede bukseben som gir en tøff detalj til joggeskoene. Det medfølgende beltet er et blikkfang og gir jeansene en sommerlig look.


Passform: Høy midje / løse ben

Kvalitet: P-form Denim er en denimkvalitet laget av bomull, polyester og elastan med behagelig stretch. Denne denimen har en finere struktur og er egnet for bruk hele året.

Detaljer: Hvert buksepar har et dekorativt belte gjennom beltespennene og dobbel oppbrett nederst på buksebenet.


Kvalitet: 92% bomull, 6% polyester, 2% elastane
kr 1 299,00
206958.jpg

Para Mi Joan blazer

Nydelig blazer som er must have i enhver garderobe. Blazeren har en klassisk, feminin fasong, som i tillegg kan lukkes med en knapp for optimal passform. Klassisk krage, og med polstrede skuldre. To smale lommer i front. I tillegg er blazeren fôret med glatt stoff. Prikken over i'en er den gode stretchen som sørger for god komfort.

Kvalitet: 88% Polyamid, 12% Elastan
kr 1 899,00
206960.jpg

Para Mi Mira Asky bukse

En råkul dressbukse med vide ben - dette er vår nye favoritt! Buksen er høy på livet, og har vide ben fra topp til bunn. Dette gjør at den sitter godt over rumpen og hoftene, og slipper fra lårene og ned. Lukkes med knapp og glidelås, og buksen har to lommer i front og to lommer bak.

Benlengde: 30"
Kvalitet: 88% Polyamid, 12% Elastan
kr 1 499,00
206959.jpg

Para Mi Luna Asky bukse

En fantastisk god og pen dressbukse - denne blir du glad i! Buksen har smale ben, og god stretch sørger for optimal passform og komfort. Den er høy på livet, og er noe smalere i livet enn over hoftene. To rette, smale lommer i front, og lukking med skjulte hemper og glidelås. I tillegg har den beltespenner. To klassiske lommer bak.

Benlengde: 29"
Kvalitet: 88% Polyamid, 12% Elastan
kr 1 599,00
206918.jpg

Para Mi Jade Vintage Corduroy bukse

Jade er bukser med høy midje og slengben. De sitter godt til rett under kneet, der de utvides for den klassiske slengbukse-looken. Disse buksene har både et vintage-utseende og et trendy utseende. Med hæler gjør du det elegant, med joggesko blir det mer uformelt. Klassisk 5-lomme design.

Vintage Corduroy er en cord-kvalitet laget av bomull og elastan. Det er et vevd stoff med en grov ribbestruktur og helt i tråd med dagens trend.

Kvalitet: 98% Bomull, 2% Elastan
kr 1 399,00
206917.jpg

Para Mi Bobby Velvet bukse

Bobby, den kuleste buksa med høy midje og rette bein. Beinet går rett ned fra kneet, så den sitter litt løsere rundt leggene. Siden den har brettekant nederst, er joggesko veldig fine under disse buksene. Buksen har et dekorativt belte i form av en snor med en skinnimitasjon. Gode baklommer, samt lommer i front.

Fløyel er en fløyelskvalitet laget av bomull og elastan og er vevd med en glatt struktur. Buksene føles veldig myke og har en veldig fin og behagelig stretch.

Kvalitet: 98% Bomull, 2% Elastan
kr 1 499,00
Bilde av ParaMi Celine (elastic) reform jeans

ParaMi Celine (elastic) reform jeans

kr 1 299,00
Bilde av ParaMi Mae denimjakke

ParaMi Mae denimjakke

Bilde av ParaMi Mira vintage jeans

ParaMi Mira vintage jeans

kr 1 199,00
206621.jpg

ParaMi Jane skjørt

kr 899,00
Bilde av ParaMi Jade P-form denim

ParaMi Jade P-form denim

kr 1 299,00
206462.jpg

ParaMi Celine elastic asky

Kundefavoritten nå med elastisk strikk i livet istendenfor fast linning med knapp og glidelås <3 En penere bukse i glatt og pen kvalitet. Buksen har høyt liv, og sitter godt på. I front er det to lommer, og bak er det gode baklommer. Buksen har rette ben og klassisk fasong, en favoritt som kan brukes til alt av anledninger !
Benlengde: 32"

Kvalitet: 88% Polyamid, 12% Elastan
kr 1 499,00
205647.png

ParaMi Angela Heaven

Basemodellen Angela er en bukse som er høy på livet med helt rette ben. Laget i slitesterk bomull med god stretch for max holdbarher og komfort.

Standard lengde 32"

Kvalitet: 67% CO, 29% PES, 4% EA
kr 1 299,00
Bilde av ParaMi Nikita P-form denim

ParaMi Nikita P-form denim

kr 1 399,00
Bilde av ParaMi Eve P-form denim

ParaMi Eve P-form denim

kr 1 299,00
Bilde av ParaMi Bobby P-form Denim

ParaMi Bobby P-form Denim

kr 1 499,00
Bilde av ParaMi Celine Color Denim

ParaMi Celine Color Denim

kr 1 299,00
205646.jpg

ParaMi Celine Denim Heaven

Celine fra ParaMi er en super modell med høyt liv og rette bein - noke som gjer fasongen svært komfortabel og gir ei passande form for dei aller fleste. Perfekt for deg som vil ha en smal bukse uten att den blir for trang i leggen. Her i en fantastisk stretch kvalitet med godt hold. En favoritt som kan enkelt brukes til både hverdags og til finere anledninger.

Kvalitet: 93% Bomull 5%Polyester 2%Elastane

Vask på vrangen på 30% finvask - vask buksen gjerne alene første gang med en spiseskje med salt oppi vaskepulveret for å slippe avfarging. KUN første vask !
kr 1 299,00
Bilde av Para Mi Celine Reform Denim

Para Mi Celine Reform Denim

Celine fra ParaMi er en av bestselgarane. No i en tøff lys jeans farge. Celine har høgt liv og rette bein - noke som gjer fasongen svært komfortabel og er passande og flatterande form for dei aller fleste. Perfekt for deg som vil ha en smal bukse uten att den blir for trang i leggen. Her i en fantastisk stretch kvalitet med godt hold. En favoritt som kan enkelt brukes til både hverdags og til finere anledninger.

Kvalitet: 93% Bomull 5%Polyester 2%Elastane

Vask på vrangen på 30% finvask - vask buksen gjerne alene første gang med en spiseskje med salt oppi vaskepulveret for å slippe avfarging. KUN første vask !
kr 1 299,00
Bilde av Para Mi Amber Reform Denim

Para Mi Amber Reform Denim

Amber er en av bestselgerane. Og er no tilbake i lys grå jeans ! Med høy midje og smale bein gir Amber ei svært kledelig og ikke minst behagelig passform. Super stretchy kvalitet for max komfort. Lukkes med en knapp og glidelås i front. Har også glidelås helt nederst på bena så det er enkelt å dra den opp til kortere lengde. En favoritt som hører hjemme i alle garderober !Kvalitet: 93% Bomull, 5%Polyester, 2% Elastane
kr 1 399,00
Bilde av ParaMi Celine Heaven

ParaMi Celine Heaven

Kundefavoritten Celine i nytt stoff og hærlige høstfarger ! Buksen er laget i en superstretchy kvalitet med godt hold, som gir max komfort og en super passform. Buksen har høyt liv, og sitter godt i livet. I front er det to lommer, og bak er det gode baklommer. Buksen har rette ben og klassisk fasong, og er like fin til penere anledninger som den er til hverdags. Lukkes med glidelås og knapp. En favoritt du aldri blir lei av !

Kvalitet: 67% Bomull, 29% Polyester, 4%Elastane

Kvalitet: 88% Polyamid, 12% Elastan
kr 1 299,00
205644.png

ParaMi Anouk Asky

Klassisk bukse i et tykkere, glatt dressbuksemateriale med god stretch. Buksen er høy på livet, og har runde hofter slik den sitter godt på. Strikk i linningen og skjult glidelås i siden sørger for at den holder seg på rett plass. Buksen er dekorert med smale glidelåslommer fremme, og smale jukselommer bak. Rette ben med smal fasong.

Kvalitet: 88% Polyamid, 12% Elastan
kr 1 399,00
Bilde av Para Mi Celine Asky bukse

Para Mi Celine Asky bukse

En penere bukse i glatt og pen kvalitet. Buksen har høyt liv, og sitter godt på. I front er det to lommer, og bak er det gode baklommer. Buksen har rette ben og klassisk fasong, og er like fin til penere anledninger som den er til hverdags. Lukkes med glidelås og knapp.

Kvalitet: 88% Polyamid, 12% Elastan
kr 1 499,00
Bilde av ParaMi Amber dressbukse

ParaMi Amber dressbukse

Passformen Amber er en av våre bestselgere. Og er nå tilbake i dressbukse ! Med høye midje og smale bein gir Amber en svært kledelig og ikke minst behagelig passform. Super stretchy kvalitet for max komfort. En favoritt som kan brukes til alt av anledninger !

Kvalitet: 88% Polyamide, 12% Elastane
kr 1 399,00
Bilde av ParaMi Celine satin jeans

ParaMi Celine satin jeans

Celine buksen fra ParaMi er en super modell med høyt liv og rette ben er den komfortabel og en passende form for de aller fleste. Perfekt for deg som vil ha en smal bukse uten att den blir for trang i leggene. Her i en fantastisk sateng kvalitet. En favoritt som kan enkelt brukes til både hverdags og til finere anledninger. NYDELIG å ha på seg !

Kvalitet: 93% Bomull 5%Polyester 2%Elastane

Vask på vrangen på 30% finvask - vask buksen gjerne alene første gang med en spiseskje med salt oppi vaskepulveret for å slippe avfarging. KUN første vask !
kr 1 399,00

Filter by:

Clear All