Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Personal menu
Filters

Petia

 


Den populære Petia buksa fra Masai nå i superfresh orange, denne buksemodellen er en gjenganger for en grunn, den er så myk, lekker og velsittende at du ikke har lyst til å gå i noe annet 😉 Buksen er laget i en kraftig jerseykvalitet med høy midje, stikklommer i sidene og strategiske legg bak som fremhever midjen, de rette beina har press og god vidde for max komfort ! 🥰Her kombinert med en klassisk look : favoritt ullkåpen fra Masai som du får 2 kåper i 1 og kan kan variere mellom sort og grå, supermyk merino pologenser fra the Product, boots fra Copenhagen shoes, veske fra Depeche, ullhansker og lue fra Tif Tiffy😍

Ett supert bruksantrekk som passer like godt i hverdagen, som på jobb eller til finere anledninger 🧡

*Buksen og genseren er normal i størrelsen, så ta det du vanligvis bruker, kåpen kan du gå ned 1 størrelse *

Se som Grid Liste
Sorter etter
Bilde av Tif Tiffy TorinoTT ullhansker

Tif Tiffy TorinoTT ullhansker

Torino-hanskene fra TIF TIFFY er laget av 100% naturlige fibre, noe som gjør att de føles myke og god mot huden. Et par klassiske, fine hansker av høy kvalitet som holder deg god og varm på kalde dager! Et må-ha for høsten og vinteren! Super gave også <3

Materiale: 100% kokt ull
kr 299,00
Bilde av Tif Tiffy AnteaTT Hat

Tif Tiffy AnteaTT Hat

Antea-luen fra TIF TIFFY har et enkelt design med en universal passform, fint lite mønster langs kanten, og i superfin kvalitet.


Kvalitet: 35 % polyamid, 35% viskose,20% ull,10% kasjmir

Størrelse

24 x 22 cm (One Size)
kr 399,00
Bilde av Masai Petia bukse

Masai Petia bukse

Denne buksen er så myk, lekker og velsittende at du ikke har lyst til å gå i noe annet. Buksen er laget i en kraftig jerseykvalitet som er myk og behagelig å ha på seg. Den er designet med en flott, høy midje, stikklommer i sidene og strategiske legg bak som fremhever midjen. De rette beina har press, god vidde og lar anklene titte litt frem. Bruk buksen til en feminin skjorte eller et avslappet strikkeplagg.

Mål:Str. M: Utvendig benlengde = 95 cm.
Model informasjon:Modellen er 178 cm høy og bruker størrelse M

Materiale:97% bomull, 3% elastan
Vask:Skånevask
kr 1 099,00
207261.jpg

The Product merino polo

Din nye hverdagsfavoritt, i 100 % italiensk merinoull fra Biella-garn. Bruk den under favorittgenseren din, eller bare den. Slim passform med den perfekte polo halsen.

Tilgjengelige størrelser: S - XL
Kvalitet: 100 % merinoull
kr 1 199,00
207231.jpg

CHShoes Fungirls støvlett

Klassiske skinn støvletter - laget i ett mykt skinn med gummisåler.
Elastikken i sidene gjør de enkle å få på seg og de lysegrå syninger ved sålen gir skoen det lille ekstra. Kraftig og stabil hæl gjør de svært behagelige å gå i <3 En klassiker du kan bruke til både hverdag og finere anledninger.

Sizeguide: Alminnelig i størrelsen.

Kvalitet: 100% skinn og rågummi
kr 1 799,00

Filter by:

Clear All