Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Søk
Filters

Masai Piri

 

   

            

 

                         

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
15380.jpg

Depeche 15380 small puff veske

Trendy liten crossover-veske i en silkemyk og deilig skinnkvalitet. Vesken er dekorert med en bølget puffet effekt, som gir et super vakkert og moderne utseende. Den lukkes øverst med glidelås og klaff med magnetknapp. Skulderremmen er festet i metallringer på vesken.

- Innvendig: Crossbody-vesken har et primærrom med plass til de små tingene i hverdagen. I tillegg har den en liten glidelåslomme for for eksempel nøkler
- Lang avtakbar og justerbar crossbody-lærrem inkludert
- 100% saueskinn
- H: 12 x B: 28 x D: 7 cm
kr 1 799,00
1006145.jpg

Masai Feline strikkegenser

Vakker todelte strikkegenseren med høy hals. Den er strikket i en tykk kvalitet med et nydelig flettemønster, og har et løst, avslappet snitt som er herlig å ha på seg. Med polokragen kan du holde varmen uansett vær og vind. En strikkegenser utenom det vanlige, klassisk design med to ulike farger, beige i front og sort bak- kan brukes begge veier. Strikken er perfekt over kjolene dine eller til en bukse eller skjørt. Den passer til alt!

Passform:Oversize
Mål:Lengde str. M = 68 cm. Bryststørrelse str. M = 66 cm.
Model informasjon:Modellen er 178 cm høy og bruker størrelse M
Materiale:53% bomull, 35% akryl, 12% polyester
kr 1 399,00
1006005.jpg

Masai Nydema kjole

Denne tidløse skjortekjolen står øverst på sjefdesignerens liste denne sesongen. Kjolen er laget i vevd viskose i en kvalitet som er like myk som silke. Den har en vakker skulpturell silhuett med et lengre bakstykke som er skåret rett over. La den falle løst og flatterende nedover kroppen, eller bruk det medfølgende beltet til å skape en strammere kimonolook. I tillegg er kjolen designet med et par herlige lommer i sidene.

Passform:A-Shape
Mål:Lengde str. M = 100 cm. Bryststørrelse str. M = 56 cm.
Model informasjon:Modellen er 178 cm høy og bruker størrelse M
Materiale:100% viskose
kr 1 499,00
Bilde av Masai Idana skjorte

Masai Idana skjorte

La det vakre peplumskjørtet på denne skjorten definere antrekket ditt. Den feminine skjorten har et flott A-formet snitt som blir fremhevet av det bølgende skjørtet rundt hoftene. Skjorten har skjult knappelukking med unntak av den øverste knappen som titter frem og skaper en fin effekt. Med sin klassiske skjortekrage og lange ermer med mansjetter har den et elegant og samtidig kreativt uttrykk. Bruk skjorten over en smal eller løs bukse – og ha en strikkevest over på kjøligere dager.

Passform:A-Shape
Mål:Lengde str. M = 68 cm. Bryststørrelse str. M = 54 cm.
Model informasjon:Modellen er 178 cm høy og bruker størrelse M
Materiale:56% viskose, 24% lin, 20% polyamid
kr 1 199,00
1005940.jpg

Masai Brigit bluse

Nydelig bluse i A shape laget i 100% viskose, blusen har en flatterende avrundet hals, 3/4 ermer med volang detaljer nederst og en komfortabel passform. Hærlig fargekombinasjoner og mønster gjør denne blusen super hele året og til alle anledninger <3

Kvalitet: 100% viskose
kr 1 099,00
1005838.jpg

Masai Filuca strikkegenser

Myke, behagelige strikkeplagg kan godt være feminine. Bare se på den vakre toppen som er strikket i en luksuriøs kvalitet med ull og mohair, som gjør den supermyk og lekker. Toppen er designet med en dyp V-hals og vide ermer med ribbekant som skaper en flott posete effekt. I tillegg har den en bred ribbekant med splitter i sidene nederst. Et herlig strikkeplagg som du kan bruke til det meste – og enkelt kan piffe opp med et skulpturelt halskjede.
Passform:Straight
Mål:Lengde str. M = 72 cm. Bryststørrelse str. M = 60 cm.
Model informasjon:Modellen er 178 cm høy og bruker størrelse M
Materiale:33% mohair, 33% ull, 28% polyamid, 6% elastan
kr 1 899,00