Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Filters

Pourchet

Pourchet ble etablert i 1903 i Paris, og er et high-end fransk merke. Denne familiebedriften har vært i stand til å gjøre seg til en stor konkurrent i moteverdenen i mer enn et århundre. I dag er Pourchet fortsatt moderne, samtidig som du beholder kunnskapen og kvaliteten på merkevaren. Historien om Pourchet er preget av skapelsen av bestselgende og ikoniske vesker som har preget moteverden i flere tiår.

 

Se som Grid Liste
Sorter etter
Pourchet paris veske blå

Pourchet veske Cowhide

Middels stor veske i skinn med klassisk og enkel finish fra Pourchet Paris. Det medfølger både kort reim og skulderreom, slik at man får tilpasset vesken etter bruk. Innvendig er vesken organisert i et stort rom, samt et smalt rom uten lukking og et større smakt rom med trykknapplukking. Medfølgende veskepose som vesken kan oppbevares i når den ikke er i bruk.

Kvalitet: 100% Skinn
kr 2 399,00
Poruchet veske farger

Pourchet clutch

Sett farge på hverdagen med årets fresheste små vesker fra Pourchet Paris ! Vesken medfølger 2 reimer en kort reim for ett mer pyntet uttrykk og en justerbar reim på 128cm om man vil ha vesken over skulderen istedenfor. Vesken brettes og lukkes enkelt på toppen ved hjelp av trykk knapp. Den perfekte vesken som frisker opp ett hvert antrekk og som passer til både hverdags bruk og fest.

Kvalitet: Syntetisk
kr 899,00