Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Personal menu
Filters

RADIA

 

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av SC-BANU collegekjole

SC-BANU collegekjole

En svært behagelig kjole i en super myk blanding av modal og polyester. Kjolen har korte ermer, hette, kengurulomme og sitat foran. Det er en koselig kjole perfekt for enhver uformell begivenhet.

Normal i størrelse.

- 48% Modal, 48% Polyester, 4% Elastan
kr 600,00
Bilde av SC-ERNA hvit denimjakke

SC-ERNA hvit denimjakke

En klassisk dongerijakke i en fin bomullskvalitet. Jakken er en av Soyas favorittjakker – den har et enkelt design med fine detaljer som brystlommer, knapper og krage. Den passer til de fleste antrekk, noe som gjør den enkel å style.

Normal i størrelse, så velg den str du normalt bruker.

Kvalitet: 97% bomull, 3% elastan
kr 800,00
Bilde av SC-RADIA shadow green bukse

SC-RADIA shadow green bukse

En lett og pen 3/4-bukse med en casual passform i en flott viskosekvalitet. Buksen har knytebelte og elastisk linning, som gjør den superkomfortabel. Kombiner dem med en enkel t-skjorte for en sommerlig hverdagslook.

Kvalitet: 100% viskose
kr 450,00
26366.jpg

Floyd Dina couture t-skjorte

Deilig t-skjorte med stilig motiv og metallisk skrift i front. Klassisk rett fasong, med t-skjorte ermer og rund hals. Helt allminnelig i størrelsen <3

Kvalitet: 100% bomull
kr 200,00
Bilde av Bianco Bialucy skinnsneakers

Bianco Bialucy skinnsneakers

kr 1 299,99
Bilde av CHShoes Frances suede

CHShoes Frances suede

Verdens beste sandal nå tilbake <3 Den semskede skinnreimen gjør at sandalen sitter godt på foten og den oppbygde sålen gir god demping og gjør den SVÆRT behagelig å gå i -memory foamen i sålen gjør att den former seg etter din fot og vil etterhvert lage ditt unike fotprint nedi skoen <3 Denne sandalen passer like godt som spasersko på dagen som til dansesko på kvelden - bruk den til hverdags såvel som til bryllup.

Kvalitet: korksåle - skinn på detaljer
kr 1 099,00

Filter by:

Clear All