Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Filters

Skjorter | Tunika

Se som Grid Liste
Sorter etter
Bilde av Masai Gabini tunika

Masai Gabini tunika

Dette produkt er laget av FSC®-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Striper og sprudlende farger sprer glede, og denne tunikaen har begge deler. De smale ermene skaper en flott kontrast til tunikaens oversize, avslappede snitt som gjør den herlig å ha på seg. Bruk et par leggings eller en smal bukse til, så har du en komfortabel og feminin look.

Bærekraft: FSC MIX 70%
Passform: OVERSIZE
Kvalitet: 95% viskose, 5% elastan
kr 849,00
2121001592.jpg

Tif Tiffy Parilla Oversized skjorte

Oversized skjorte fra Tif Tiffy. Nydelig helmønstret i lekre, duse farger. V-splitt i halsen med rysjekant, og knapping hele veien i front. Strikk i ermene.

Kvalitet: 100% Viskose
NB: Viskose kan krympe opptil 5% i første vask.
kr 899,00
17634-10.jpg

Soyaconcept Talisa 1 bluse

Nydelig skjortebluse i glatt med noe glans fra Soyaconcept. Mansjetter med to knapper, samt rund hals med V-splitt. Lukkes med knapper i front.

Kvalitet: 50% Bærekraftig viskose, 50% Viskose
NB: Viskose kan krympe opptil 5% i første vask.
kr 599,95
206906.jpg

Smashed Lemon 21745 Viskose kjole

MIDLERTIDIGE BILDER AV FARGE ARMY.

Nydelig kjoletunika fra Smashed Lemon. Den tunge viskosen gjør at tunikaen faller fantastisk fint, samtidig som den er nydelig mot huden. To lommer i front på brystet som detalj, og rund hals med V-splitt. Feminin med noe ledig fasong.

NB: Selv om de er noe ledige i fasong, anbefales ikke å gå ned i størrelse da viskosen er "fast" i stoffet og kan krympe opptil 5%.
Kvalitet: 100% Viskose
kr 1 199,00
206905.jpg

Smashed Lemon 21720 Army print kjole

MIDLERTIDIG BILDE!

Fantastisk kjoletunika fra Smashed Lemon. Skjortekrage med V-splitt i front. Medfølgende belte.

Kvalitet: 100% Viskose
kr 1 299,00
Bilde av Floyd By Smith Kjersti skjorte

Floyd By Smith Kjersti skjorte

Skjorte i feminin fasong. Stretchfelt i sidene som sørger for god komfort selv om skjorten har en mer ettersittende fasong. Klassisk skjortekrage og mansjetter med knapp.

Kvalitet: 80% Polyester, 20% Bomull
kr 599,95
6927-26.jpg

Nü Ily storskjorte

Denne vakre skjortetunikaen er laget i et utrolig mykt og deilig belagt semsket materiale som gir den et unikt utseende. Tunikaen har et gjennomgående lukking med knapper og lange armer med mansjetter. Tunikaen er litt lengre bak enn foran som gir en superfin effekt. Tunikaen har også en løs passform som sikrer god komfort.

Modellen er 177 cm og har på størrelse small.
Kvalitet: 50% Polyamid, 40% Polyester, 10% Elastan
kr 1 299,00
6952-26.jpg

Nü Ino tunika

Denne vakre tunikaen er laget av et supermykt og pustende viskosemateriale med et fint mønster med en støvete effekt, som gir den et vakkert utseende. Tunikaen har en gjennomgående knapplukking foran og to små sidelommer. Tunikaen har en løs passform, som gir god komfort hele dagen. Løs og behagelig passform.

Kvalitet: 100% viscose
Modellen er 177 cm og har på størrelse small
kr 1 299,00
1003646.jpg

Masai Hedda tunika

Dette produkt er laget av FSC-sertifisert viskose, som sikrer trefibre fra bærekraftig og ansvarlig skogbruk med respekt for biologisk mangfold og skogens lokalbefolkning.

Med en tunika kan du enkelt skape en flott og feminin look. Denne sorte tunikaen er dekorert med et nydelig gult mønster og byr på flere fine detaljer: åpen halslinning, korte ermer og avrunding nederst som gir tunikaen et feminint uttrykk. Tunikaen har et løst, avslappet snitt som gjør seg godt til et par leggings eller en smal bukse under. Den er dessuten designet med diskré stikklommer i sidene, som du kan stikke hendene ned i.

100% viskose
kr 1 099,00

Filter by:

Clear All