Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Søk
Filters

Strikkejakker | Vest

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
25924.jpg

Floyd Cec lang strikkejakke

Deilig strikkejakke i lang variant <3
Klassisk rett fasong med lommer i front, noe puff på ermene gir den det lille ekstra. Like fin å hive over hverdagsantrekket som på jobb eller til finere anledninger, uansett årstid !

Kvalitet: 90%Akryl, 10%ull

kr 999,95
1006136.jpg

Masai Jeogina vest

Hvis du elsker en uanstrengt lag-på-lag-look, er denne vesten noe for deg. Den er fremstilt i en av Masais yndlingskvaliteter: En tidløs og karakteristisk boucléen. Vesten er designet med lange linjer og et figursydd snitt som gjør det enkelt å blande forskjellige kvaliteter, teksturer og uttrykk. Legg også merke til den feminine detaljen med knytebåndet i siden og de høye splittene i sidene. En tidløs klassiker som vil gi nytt liv til ethvert antrekk.

Passform:Shaped
Mål:Lengde str. M = 95 cm. Bryststørrelse str. M = 54 cm.
Model informasjon:Modellen er 178 cm høy og bruker størrelse M
Materiale:53% bomull, 47% viskose
kr 1 399,00
1005869.jpg

Masai Linn cardigan

Linn Cardigan er et førsteklasses strikkeplagg laget av 100 % ull som er mykt og lett. Den er oversized i fasong, noe som gir max komfort, ermer i full lengde med en senket skuldersøm som legger til den avslappede estetikken, V-utringning, knappelukking gjennom midt foran og frontlommer.

Medium måler omtrent 91,5 cm i lengde fra toppen av skuldersømmen
Medium byste måler omtrent 173 cm

Kvalitet: 100% ull
kr 1 899,00
Bilde av Nü Miri wrap knit

Nü Miri wrap knit

BÆREKRAFTIG*
Finstrikket omslagsbluse laget av et mykt og elastisk materiale i 100% ull med knyting som fremhever midjen. Du kan også bruke omslagsblusen med ryggen foran, som gjør det mulig å lage flere forskjellige looks. Ettersom at blusen er noe transparent, kan den med fordel brukes sammen med en av våre basistopper, som f.eks. RUN eller FOX – style omslagsblusen med et par svarte skinnleggings eller jeans.

- 100% ull
- Flotte, rå kanter
- Modellen er 177 cm høy og har på størrelse small

*Denne varen er laget av Oeko-Tex-sertifisert garn fra Europa, som er laget uten tilsatte kjemikalier. Den er laget av ull, som både er fornybar og biologisk nedbrytbar. Leverandøren vår av denne varen har en svært bærekraftig produksjonsprosess.

Quality: 100% wool
Washing instructions: Vaskes for hånd
kr 1 699,00
7331-33.jpg

Nü Magda vest

Laget i en behagelig og varm ullblanding med forskjellige muligheter for å sette kragen, noe som gjør det mulig å skape flere uttrykk. Et knytebånd bidrar til å fremheve midjen og skape en feminin silhuett. Du kan bruke vesten din på en varm høstdag over ethvert antrekk.

Varm ullblanding
Feminin silhuett – Modellen er 177 cm og har på seg størrelse small

Quality: 80% polyester, 20% wool
Washing instructions: Maskinvask 30 grader
kr 2 199,00
Bilde av Tif Tiffy VibeTT lang cardigan

Tif Tiffy VibeTT lang cardigan

Avslappet lang cardigan fra Tif Tiffy. Cardiganen har påsatte lommer og ribbekanter nederst og på ermene. Behagelig myk kvalitet. Komplett cardiganen din med et deilig ullskjerf.

Kvalitet: 62 % akryl, 18 % polyester, 8 % ull, 8 % viskose, 4 % alpakka

Vaskeanvisning: 30 grader ullvask
kr 1 299,00

Filter by:

Clear All