Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Filters

T-skjorter | Kort arm

Se som Grid Liste
Sorter etter
Bilde av Nü River Isla t-skjorte

Nü River Isla t-skjorte

kr 699,00
6949-50.jpg

Nü Raser Isey t-skjorte

Denne stilige T-skjorten er laget av økologisk viskose i et mykt og lett materiale. På forsiden av T-skjorten er det et fint trykk i grå, blå og svarte nyanser samt svarte perler. T-skjorten har en dyp V-hals og brede ermer, noe som gir den et tøft og feminint utseende.

Kvalitet: 95% ECO vero viskose, 5% Elastan
kr 699,00
1003601.jpg

Masai Ilinan topp

Skal du bare utvide garderoben din med én ting denne sesongen, så la det være denne fine, florlette toppen. Den myke bomullen er lettere gjennomsiktig og dekorert med små, blå blomster, mens A-formen får den til å falle løst og flott. Toppen er designet med masse draperinger og rysjer på ermehullene, som gir den en feminin, romantisk look.

100% bomull
kr 999,00
Bilde av Nü Rock Isey Tee

Nü Rock Isey Tee

Denne kule statement T-skjorten er laget av økologisk viskose i et supermykt og lett materiale, og har et fint trykk foran som gir den et unikt utseende. T-skjorten har en dyp V-hals og brede ermer, som gir den et røft og feminint utseende.

Kvalitet: 95% ECO vero viscose, 5% elastane
Modellen er 177 cm og har på størrelse small

kr 699,00
Bilde av Masai Darnell whitecap topp

Masai Darnell whitecap topp

Et vakkert mønster trenger ikke å være skrikende. Denne toppen har et nydelig grafisk mønster som er vevet inn i den myke og lett gjennomsiktige bomullskvaliteten. Med sine rette linjer faller toppen flott nedover kroppen og er herlig å ha på seg. Den er designet med en feminin splitt i halsen og rynkeeffekt på ermene. Bruk toppen til et herlig skjørt som hviler på hoften.

50% bomull, 50% polyester
kr 1 099,00
1003527.jpg

Masai Edma ochre topp

De fine rysjene på ermehullene får denne ellers enkle, ensfargede toppen til å ose av personlighet. Toppen har V-hals og er skåret i et klassisk snitt med rette linjer, som sammen med den myke kvaliteten med modal gjør den fin og behagelig å ha på seg. Bruk toppen til en mønstrete bukse eller skjørt for en flatterende og feminin look.

Kvalitet: 70% modal, 30% polyester
kr 699,00
Bilde av Floyd By Smith Hope Sissy 2 topp

Floyd By Smith Hope Sissy 2 topp

En enkel t-skjorte er noe alle kvinner bør ha i garderoben. Topp Hope fra FLOYD er i chiffon, noe som gjør den ekstra fin! Topp i chiffon med kjempefint blomsterprint. Den har rund hals og korte ermer. Den er noe lenger bak.

Kvalitet: 100% Viskose
NB: Viskose kan krympe opptil 5% i første vask.
kr 499,95
Bilde av Soyaconcept Biara 71 t-skjorte v-hals

Soyaconcept Biara 71 t-skjorte v-hals

Supermyk t-skjorte som er like fin til hverdags som den er behagelig å bruke i sofaen. Ledig fasong og V-hals.

Kvalitet: 74% Viskose, 21% Polyester, 5% Elastan
NB: Disse er romslige i størrelsen. Det gjøres imidlertidig obs på viskose kan krympe opptil 5% i første vask.
kr 399,95
1003286.jpg

Masai Fanja topp

Denne herlige toppen er strikket i en myk og lettere gjennomsiktig blanding av lin, bomull og viskose med diskré, vevde striper. Toppen sitter pent inntil kroppen over brystet og har et løsere fall nedover kroppen som gjør den herlig å ha på seg. Den er designet med en vakker dyp V-hals, tre knapper i halsen og er perfekt for en lekker bohemlook sammen med en mønstrete bukse eller et skjørt.

54% lin, 24% bomull, 22% viskose
kr 999,00

Filter by:

Clear All