Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Personal menu
Filters

The Product

Født i Oslo i 2015, THE PRODUCT demonstrerer hva gode grunnleggende ting betyr, den enkle, ettertrykkelige skandinaviske måten.

"Uansett hvem du er, hvor du er eller hva du gjør, vil du alltid foretrekke å føle deg komfortabel." Grunnlegger av THE PRODUCT, Fredrik Lund

Det Oslo-baserte teamet henter de beste kvalitetsstoffene for å håndtere hverdagen. Farger og stiler er designet for å være klassiske og tidløse. Leverandører, stoffer, emballasje og til og med transportmetoder er valgt med bærekraft og sosialt ansvar i tankene.

Det er ingen begrensede utgaver eller sesongbaserte kolleksjoner, bare én linje med allsidige hverdagsklær som du kan elske og nyte hele året rundt.

Tenk premium kvalitet uten å sprenge kontoen. Supermyk bomull og bambusviskose. Ukompliserte hverdagsting som T-skjorter, gensere, sokker og undertøy. Enkle stykker av merinoull, og noen vegetabilsk garvede skinnbukser du vil ha lyst til å danse med.

Vi håper du liker det!

Se som Grid Liste
Sorter etter
207262.jpg

The Product merino singlett

Din nye hverdagsfavoritt, i 100 % italiensk merinoull fra Biella-garn. Bruk den under favorittgenseren din, eller bar den. Slim passform med den perfekte halsen.

Tilgjengelige størrelser: S - XL
Kvalitet: 100 % merinoull
kr 999,00
207261.jpg

The Product merino polo

Din nye hverdagsfavoritt, i 100 % italiensk merinoull fra Biella-garn. Bruk den under favorittgenseren din, eller bare den. Slim passform med den perfekte polo halsen.

Tilgjengelige størrelser: S - XL
Kvalitet: 100 % merinoull
kr 1 199,00
Bilde av The Product wmn genser

The Product wmn genser

The Product sin klassiske bambus- og bomulls genser med lange erme er så myk og behagelig at du vil ikke ha den av igjen når du får kjent den mot huden. Den har en rett passform med rund hals. Ett komfortabelt baseplagg som aldri vil gå av moten og som passer inni enhver garderobe <3 Helt normal i størrelse. Kvalitet: 70% bambus viskose, 30% bomull
kr 499,00
Bilde av The Product merino genser

The Product merino genser

The Product sin lang ermet genser i 100 % italiensk merinoull vil fort bli en helårs favoritt. Vi nyter å kjenne denne kvaliteten mot huden !

Slim fit med en vakker rund hals utringning. Helt normal i størrelse. Perfekt tilskudd til basegarderoben <3

Kvalitet: 100 % merinoull
kr 1 199,00
Bilde av The Product wmn singlet

The Product wmn singlet

The Product sin supermyke singlet fungerer like godt i både dagslys og måneskinn. Sov gjerne, slapp av eller dans i den.

Slank passform.
og tynne stropper. Perfekt tilskudd i basegarderoben <3

Kvalitet: 70% bambusviskose, 30% bomull
kr 299,00
Bilde av The Product wmn t-shirt

The Product wmn t-shirt

The Product sin klassiske supermyke t-skjorte. Å være komfortabel vil aldri gå av moten.

Slim passform med rund hals. Helt normal i størrelse.Kvalitet: 70 % bambusviskose, 30 % økologisk bomull
kr 399,00
Bilde av The Product briefs 2pk

The Product briefs 2pk

The Product sine supermyke og komfortable truser vil aldri svikte deg!

Når det er sagt, vær oppmerksom på: av hygieniske årsaker aksepterer vi ikke retur av undertøyet vårt. Men hvis du ikke er fornøyd, vennligst gi oss beskjed, så vil vi prøve å kompensere deg på best mulig måte.Kvalitet: 65 % bambusviskose, 30 % bomull, 5 % elastan
kr 299,00
Bilde av The Product no-show sokker 3pk

The Product no-show sokker 3pk

THE PRODUCT gir deg superkomfortable sokker i akkurat den riktige mengden bambus, elastan og et snev av poly. No show sokkene som ikke viser i sneakersene. I pakken følger det med 3 par sokker <3Størrelse: 36 - 40


Kvalitet: 75 % bambusviskose, 23 % polyester, 2 % elastane
kr 199,00
207058.jpg

The Product uni sokker 2 pk

THE PRODUCT gir deg superkomfortable sokker i akkurat den riktige mengden bambus, elastan og et snev av poly. Sokkene er både til dame og herre. I pakken følger det med 2 par sokker <3Størrelse: 36 - 40
eller 41-46

Kvalitet: 75 % bambusviskose, 23 % polyester, 2 % elastane
kr 150,00
207057.jpg

The Product Zip Hoodie

The Product sin hettegenser er alt du forventer, den har toveis glidelås og romslig hette. Like fin på damer som herrer. Lang modell med lommer i front og slim passform.
Komfortabelt baseplagg som aldri vil gå av moten <3


Kvalitet: 100% økologisk bomull.
Laget i en lett kvalitet som veier kun 300 gram.
kr 999,00
207056.jpg

The Product boyfriend t-shirt

Herre-T-skjorten fra The Product var høyt elsket av damene også - så de bestemte seg for å legge den til i damekolleksjonen som boyfriend t-shirt.

Den har en rett passform og er ganske lang. Rund hals og gode t-skjorte ermer. Ett baseplagg som kan brukes til alle anledninger hele året og som fort blir en favoritt <3

Kvalitet: 70% bambusviskose, 30% bomull

Noe krymping etter 1. vask må påregnes. Hvis du er i tvil, gå en størrelse opp.
kr 399,00

Filter by:

Clear All