Toner av terracotta

TERRACOTTA
Dagens antrekk viser ulike toner av terracotta - en nydelig farge som passer hele året rundt. Sjekk ut den nydelige sommerjakken fra NÜ Denmark, som du finner HER til kr 999,-.Jakken er perfekt å kombinere sammen med caprien Geany i cord fra Floyd By Smith. Den har vi også inne i navy, og du finner begge HER til kr 499,95,-. Kjempegode på, med sin gode stretch! Brettes opp til kortere lengde om en ønsker det.


Vi kombinerer her terracotta-fargen med svart. Med en svart t-skjorte inne i jakken matcher den perfekt til mørke sandaler, solbriller og veske. T-skjorten med tøff tekst "Why not" finner du HER til kr 499,-. Vi digger de sporty bumbag'ene, og denne i ekte skinn finner du HER til kr 899,-.


Sandalene er knallgode, og koster kr 1299,-. Disse finner du HER. Solbrillene fra Soya er et kupp, og du finner dem HER til kr 199,-(!). Amanda elsker spesielle smykker, og topper antrekket med disse superkule apekatt-øredobbene fra det prisvinnende merket IoakU. De finnes i sølv og gull, og er selvfølgelig allergivennlige. Kjøpes HER til kr 549,-.Se som Grid Liste
Sorter etter
206856.jpg

Floyd By Smith Geany cord capri

Endelig har den bestselgende FLOYD-buksa Geany kommet i capribukse! Den er like komfortabel som alltid, så ikke nøl med å klikke hjem din størrelse!

Capribukse med strikk og knyting i livet. Lommer foran. Brettekant nederst (ikke sydd fast, så kan brettes ned)

76% rayon (kunstsilke), 20% polyamid, 4% spandex
kr 499,95
206841.jpg

CHShoes Magic sandaler

Sandaler med platå og borrelås. Superkul og trendy med vaffelmønsteret i skinnet, og de chunky korksålene. Ny favoritt som er både anvendelig og kjempegod på foten!

Sålens høyde er ca 5,5 cm.
Oppleves normale i størrelsen.
kr 1 299,00
206825.jpg

IoakU Animal øredobb apekatt

Herlige hengende øredobber med en apekatt som klatrer.

Smykkene er i kirurgisk stål belagt med ekte gull eller sølv, og er dermed allergivennlige.
kr 549,00
6744-35.jpg

Nü Gerti Jacket

Flott, rosa jakke laget av et litt transparent materiale med struktur. Jakken har en rund krage og lukkes med flotte knapper, som går igjen på mansjettene. Foran er det fire praktiske lommer og i midjen er det et justerbart snøre, som gjør det mulig å endre uttrykket på jakken når det ønskes. Bruk jakken over en kjole for et feminint antrekk, eller kombiner den med bukser og et par joggesko for et røffere og mer avslappet uttrykk.

Litt transparent materiale med struktur
Feminin silhuett
(Størrelse small) Lengde foran: 66 cm / Lengde bak: 64,5 cm
Modellen er 177 cm og har på størrelse S
Style no. 6744-35
Color: Warm Blush
Quality: 50% cotton, 50% polyester
kr 999,00
206485.jpg

Nü 6608-50 t-skjorte

Denne fine t-skjorten er laget av et fint og pustende materiale av 100% bomull. T-skjorten har et fint trykk foran med teksten: 'WHY NOT' i hvite, rosa, grå og svarte nyanser som skaper en fin kontrast til t-skjortens svarte farge. Tøff t-skjorte til både hverdags og fest <3 Liten brett i ermekantene Fin, rund hals Flott og pustende bomullsmateriale Kvalitet: 100% bomull
kr 499,00
Bilde av Depeche 12556 bumbag

Depeche 12556 bumbag

Den populære magevesken er tilbake ! Med super tilpassingsform - sitter den utrolig komfortabelt på. Du kan enkelt justere reimen bak slik du får den perfekt til DEG ! Med 2 lommer med gulldetaljer foran og godt med plass på innsiden får du plass til alt du måtte trenge når du er på reisefot - trygt plassert inntil brystet. Men med sitt vakre design er den er også super anvendelig til både fest og hverdagsbruk ! En klar favoritt hos oss ! Kvalitet: 100% Skinn
kr 899,00

Filter by:

Clear All