Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Personal menu
Filters

Topper

Se som Grid Liste
Sorter etter
26128.jpg

Floyd Helle Sateen bluse

Deilig sateng og glatt overflate som tilføyer litt ekstra eleganse til skjorten.
Den har en rett passform med krage og knappestolpe i front med knapper i matchende farge. Skjorten har lange ballongermer med legg på skuldrene og to knapper på mansjetten. Passer like fint til jobb som fest - alt avhenger av hvordan du velger å style den!

Kvalitet: 100% polyester
kr 699,95
26138.jpg

Floyd Erica Mirta

Bluse i 100% viskose som føles utrolig myk mot huden! Blusen har v-hals og lange oppbrettbare ermer som kan festes med en knapp. Kort knappestolpe nedover i front. Avrundet kant nederst. Blusen har en rett og tildels ledig passform. Ingen stretch i tekstilet, men oppleves normal i størrelsen. Den perfekte blusen til både hverdag- og jobbantrekket.
kr 599,95
25821.jpg

Floyd Sofina blondebluse

En drøm av en bluse! Nydelig ensfarget blusen med blondedetaljer som gir den et trendy og tidløst uttrykk. Den har blondekant rundt halsen, en knapp bak ved nakken som skaper en delikat nøkkelhullsåpning. Blusen har lange ballong ermer som har en teksturert overflate. På mansjetten er det to knapper i matchende farge. Tynt fór i matchende farge.

Toppen har en rett passform, oppleves normal i størrelsen.

Kvalitet: 100% polyester
kr 699,95
Bilde av SC-EVIN topp

SC-EVIN topp

kr 499,00
Bilde av MEW The oneck long sleeve

MEW The oneck long sleeve

Form: Regular fit Lengde: Hips lengde Lengde: 64 cm tilsvarer XS Sammensetning : 50% Ull, 50% Lyocell ( TENCEL™)
kr 799,00
CTMH2824.jpg

Close To My Heart Libby linskjorte

Tøff linskjorte med en rett passform. Skjorten har klassisk krave, lange ermer som kan festes fast til 3/4 lengde og halv knappestolpe i front gjør utringningen lett å justere ved behov og to bryst lommer som detalj. Kvalitet: 100% Lin - Fra størrelse 34- 46 - normal i størrelsen - Finnes i 4 farger: Rosa, offwhite, lysblå/turkis & marine
kr 1 395,00
Bilde av Close To My Heart Lana linskjorte

Close To My Heart Lana linskjorte

Klassisk linskjorte med en flatterende passform. Skjorten har klassisk krave, lange ermer med mansjetter og knappestolpe helt ned i front og en lomme på venstre side som detalj. Dette gjør den like fin å bruke åpen som en lett jakke som lukket skjorte. Kvalitet: 100% Lin - Fra størrelse 34- 46 - normal i størrelsen -Finnes i 2 farger: Rosa & Navy
kr 1 395,00
CTMH2771.jpg

Close To My Heart Tilla tank top

Kvalitet: 65%Lin, 35%Bomull
kr 995,00
1007128.jpg

Masai Doreann print t-skjorte

et fine trykket stjeler oppmerksomheten på denne toppen. Det er omhyggelig malt for hånd og gir den myke bomullstoppen mye personlighet. Toppen har et klassisk snitt med rette linjer og er designet med rund hals, korte ermer og splitt i sidene. En nydelig topp som gjør seg godt til en enkel smal bukse eller et av sesongens lange, bølgende skjørt.
Passform:Straight
Mål:Str. M: Lengde = 62 cm. Brystmål = 128 cm.
Model informasjon:Modellen er 178 cm høy og bruker størrelse M
Materiale:100% bomull
Vask:Skånevask
kr 649,00
1006927.jpg

Masai Dyllis topp

En herlig, ensfarget topp som det er vanskelig å ta øynene fra. Toppen er laget i lett krøllet bomull og er designet med flere feminine detaljer, som en vakker båthals, puffeffekt på skuldrene og korte splitter i sidene. Med sin klassiske, rette passform faller den flott langs kroppen og byr på sjenerøs komfort. Bruk toppen til en enkel bukse eller skjørt for en uanstrengt, feminin look.
Passform:Straight
Mål:Str. M: Lengde = 64 cm. Brystmål = 110 cm.
Model informasjon:Modellen er 178 cm høy og bruker størrelse M
Materiale:100% bomull (poplin)
Vask:Skånevask
kr 1 099,00

Filter by:

Clear All