Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Personal menu
Filters

Torsdag 4.Mai

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Bilde av TRENCHCOAT

TRENCHCOAT

kr 1 100,00
Bilde av GUSTAV mitzy veske

GUSTAV mitzy veske

kr 1 499,00
Bilde av MASAI Along skjerf

MASAI Along skjerf

Et skjerf kan ha mye å si for looken din. Dette vakre skjerfet er laget i myk og behagelig viskose dekorert med et håndmalt mønster. La det henge løst rundt halsen, knyt en sløyfe i siden, eller fest det i håret for en avslappet, feminin look. Det er mange muligheter, og skjerfet er perfekt når du vil fullføre din personlige stil.

Mål:Lengde: 200 cm. Bredde: 30 cm.

Materiale:100% viskose

Vask:Skånevask
kr 349,00
Bilde av MASAI Isela

MASAI Isela

Denne herlige olivengrønne skjorten kommer du til å bruke om og om igjen. Den er laget i mykt lin som gjør den lett og luftig å ha på seg. Med sin klassiske passform faller den løst og flott. Skjorten er designet med en dekorativ brystlomme og små draperinger på ryggen for et feminint uttrykk. Bruk den til jeans, leggings eller åpen som jakke. Den passer til alt!

Passform:Straight

Mål:Str. M: Lengde = 68 cm. Brystmål = 120 cm.

Materiale: 100% lin
kr 1 499,00
Bilde av MASAI Batian

MASAI Batian

Transperant topp som er lett og luftig med chiffonaktig stoff. Korte vide erm. Vaffelsøm over skulderparti. Knyting oppe så man kan velge mellom V og U-hals. Mønster av blad.

Passform: A-shape tight.
Materiale: 100% viskose
kr 1 399,00
Bilde av MASAI Penna

MASAI Penna

Her er de eneste buksene du trenger for å ha en behagelig dag. Den myke linbuksen har en tidløs look og blir bare mykere og vakrere jo mer du bruker den. Buksen er designet med en bred vaffelsøm bak i midjen, herlige stikklommer i sidene og de kortere bena lar anklene titte frem. I tillegg byr den på en fin detalj med knapper på bena som får den til å skrå litt inn nederst. En herlig bukse som du vil elske sesong etter sesong.

Passform:Casual Trousers
Mål:Size M: Outside leg length = 95 cm.

Materiale:100% lin
kr 1 199,00

Filter by:

Clear All