Velkommen
Du har ingen varer i handlekurven.
Filters
Søk

Vesker

Vi har et bredt utvalg av vesker i alle utforminger og størrelser. Velg blant både ekte skinn, fuskeskinn og ulike farger, og finn en veske som passer til akkurat ditt behov!

Se som Grid Liste
Sorter etter

ALIX canvas bag

Sesongens IT-bag er her ! ALIX canvas bag er den perfekte vesken til både en tur på stranden eller på by tur. Du får plass til alt du måtte trenge å ta med deg i sommer + den er rå lekker å se på og passer etthvert sommerantrekk ! Vesken er stor og har skjulte lommer på innsiden slik då får legge trygt bort verdisakene dine. Den har hard bunn som gjør att den står og ser fin ut selv om den er fylt opp. Ett must have ! Vi garanterer det blir din nye bestevenn ! Vi elsker den allerede <3

Kvalitet: 100% Bomull
kr 699,00

Alix fake leather clutch

Sesongens must have veske i de friskeste fargene for vår og sommer !
Knall gul, coral og mint ! Clutch er laget av en slitesterk falsk skinnkvalitet. Med trykt logo på frontpanelet og på den avtagbare håndreimen for ekstra detaljer på den ellers enkele vesken.
Vesken lukkes med glidelås av metall.
En veske som frisker opp ett hvert antrekk, som har plass til alt man trenger og som skiller seg ut fra mengden. Ett musthave som kan brukes til både hverdags som til fest ! We love <3

Bredde: 30 cm, Høyde: 21 cm, Lengde på stropp: 38 cm

Kvalitet: 100% polyurethane
kr 599,00

Pourchet veske Cowhide

Middels stor veske i skinn med klassisk og enkel finish fra Pourchet Paris. Det medfølger både kort reim og skulderreom, slik at man får tilpasset vesken etter bruk. Innvendig er vesken organisert i et stort rom, samt et smalt rom uten lukking og et større smakt rom med trykknapplukking. Medfølgende veskepose som vesken kan oppbevares i når den ikke er i bruk.

Kvalitet: 100% Skinn
kr 2 399,00

Depeche 13010 bag

Veske i ekte skinn fra Depeche. I tillegg til den klassiske looken byr vesken på mange flotte detaljer; blant annet medfølgende skulderreim og dekorativ hempe i front som også fungerer som lukking for en utvendig lomme. Inne i vesken er det et stort rom som lukkes med glidelås på toppen av vesken, samt et åpent rom og et rom som kan lukkes med glidelås. Bruk vesken som clutch eller som skulderveske sammen med ditt favorittantrekk - til alle anledninger!

Kvalitet: 100% Skinn
kr 1 499,00

Depeche 12556 bumbag

Høstens mest TRENDY veske - magevesken er tilbake ! Med super tilpassingsform - sitter den utrolig komfortabelt på. Du kan enkelt justere reimen bak slik du får den perfekt til DEG ! Med 2 lommer med gulldetaljer foran og godt med plass på innsiden får du plass til alt du måtte trenge når du er på reisefot - trygt plassert inntil brystet. Men med sitt vakre design er den er også super anvendelig til både fest og hverdagsbruk ! En klar favoritt hos oss ! Kvalitet: 100% Skinn
kr 799,00

Depeche 12346 bumbag

Høstens mest TRENDY veske - magevesken er tilbake ! Med super tilpassingsform - sitter den utrolig komfortabelt på. Du kan enkelt justere reimen bak slik du får den perfekt til DEG ! Med 2 lommer med gulldetaljer foran og godt med plass på innsiden får du plass til alt du måtte trenge når du er på reisefot - trygt plassert inntil brystet. Men med sitt vakre design er den er også super anvendelig til både fest og hverdagsbruk ! En klar favoritt hos oss ! Kvalitet: 100% Skinn
kr 1 299,00

Pourchet Lakk Clutch

Sett farge på hverdagen med høstens mest trendy små vesker i lakk fra Pourchet Paris ! Vesken medfølger 2 reimer en kort reim for ett mer pyntet uttrykk og en justerbar reim på 128cm om man vil ha vesken over skulderen istedenfor. Vesken brettes og lukkes enkelt på toppen ved hjelp av trykk knapp. Den perfekte vesken som frisker opp ett hvert antrekk og som passer til både hverdags bruk og fest.
Kvalitet: Syntetisk
kr 899,00

Pourchet 86006 tote

Sett farge på hverdagen med årets fresheste veske fra Pourchet Paris ! Vesken har faste handtak på toppen men medfølger også en justerbar reim på 128cm om man vil ha vesken over skulderen istedenfor. Vesken brettes og lukkes enkelt på toppen ved hjelp av trykk knapp. Den perfekte vesken som frisker opp ett hvert antrekk og som passer til både hverdags bruk og fest.

Mål:
Lengde: 31cm
Bredde: 23cm
Dybde: 13cm

Kvalitet: Syntetisk
kr 1 199,00

Pourchet clutch

Sett farge på hverdagen med årets fresheste små vesker fra Pourchet Paris ! Vesken medfølger 2 reimer en kort reim for ett mer pyntet uttrykk og en justerbar reim på 128cm om man vil ha vesken over skulderen istedenfor. Vesken brettes og lukkes enkelt på toppen ved hjelp av trykk knapp. Den perfekte vesken som frisker opp ett hvert antrekk og som passer til både hverdags bruk og fest.

Kvalitet: Syntetisk
kr 899,00

Depeche 12792 veske

Smart og stilig veske med god plass . Justerbar og avtakbar skulderstropp gjør vesken enkel å tilpasse etter bruk og behov. Stort bur med god plass og lommer på innsiden gjør det lett å holde i orden og sortere det du måtte trenge å ha med deg i hverdagen. To lommer på utsiden i front i semsket skinn - gir en både fin og praktisk detalj. Finnes i sort og army. Kvalitet: 100% skinn
kr 1 499,00

Depeche 11998 veske

Clutchveske i ekte skinn med mange flotte detaljer. Vesken åpnes med en hovedglidelås, og innenfor der er det to rom, samt et rom i midten til mynter og lignende med glidelås i midten. Lommene inni rommer blant annet telefon og kortholdere. Følger med både skulderreim og håndreim.

Kvalitet: 100% Skinn
kr 999,00

Nü 0954-80 veske big croco

Veske i kul fasong med croco-look blandet med semsket skinn. Regulerbare skulderreimer. Innvendig er den inndelt i to bur, der inndelingen også er en lomme med glidelåslukking. En ekstra lomme innvendig som kan lukkes med glidelås.

Kvalitet: 100% Skinn
kr 1 499,00

Floyd By Smith L10691 veske

Veske i ekte, glatt skinn. Avtagbar skulderreim. Innvendig er den fôret i glatt stoff, og inndelt i to områder. Avdelingen i midten fungerer også som lomme med glidelås. Innvendig er det ellers en lomme med glidelås, to smale lommer med plass til penner eller lignende, og to litt større lommer med plass til mobiltelefon etc. Utvendig er det også en ekstra lomme med glidelås. Vesken lukkes med glidelås, og det medfølger også en pose til å oppbevare vesken i.

Kvalitet: Ekte skinn
kr 2 799,00

Gustav 20916 clutch

Klassisk clutch i ekte skinn, med avtagbar håndreim. Fôret med glatt stoff innvendig, og inneholder et stort bur med en lomme i siden som kan lukkes med glidelås. Medfølger pose til å kunne oppbevare vesken i. Clutchen lukkes med glidelås.

Kvalitet: 100% Skinn
kr 1 499,00

Gustav 20922 stor skinnveske

Romslig weekendbag i ekte skinn. Innvendig er den fôret i glatt stoff, og er organisert i et stort rom. Innvendig er det også en lomme som kan lukkes med glidelås, og to mindre lommer som passer fint til mobiltelefon etc. Lukkes med en knapp.

Kvalitet: 100% Skinn
kr 3 299,00

Nü 0954-78 small veske

Kjempe tøff snerten veske med avtagbar håndreim og skulderreim. I ekte skinn med croco-look og semsket skinn. Fôret med glatt stoff inni, med unntak av en smal lomme i samme croco-mønster som utenpå vesken. Lomme utenpå vesken som lukkes med glidelås. Vesken lukkes også med glidelås. Grøn/petrol krokomønster i front og sort glattskinn bak - gir vesken kule kontraster. Perfekt til både hverdags og fest !

Kvalitet: 100% Skinn
kr 599,00

Nü 0954-77 large veske

Veske i croco-look mikset med semsket skinn. Avtagbar skulderreim. Innvendig er den fôret i glatt stoff, og inneholder en smal lomme som passer til kort, mobiltelefon etc., og en større lomme som lukkes med glidelås. Vesken lukkes med glidelås.

Kvalitet: 100% Skinn
kr 1 499,00

Floyd By Smith veske 13427

Clutch som er perfekt til finere anledninger. Pyntet med strass på den ene siden, og glatt stoff i sølv på den andre siden. Avtagbar skulderreim i lenket metall. Et stort rom inni som er fôret i glatt stoff.
kr 499,00