Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Personal menu
Filters

Vesker

Se som Grid Liste
Sorter etter
207320.jpg

Unisa Dreamin glitter clutch

Clutch veske laget i skinnende stoff. Rom med magnetisk trykklås. Avtakbar matchende lærrem på innsiden. Rund av utseendet ditt med denne Unisa-vesken. Størrelse: 10cm x 22cm x 5cm.

Høyde: 10 cm
Bredde: 22 cm
Sikkerhetsveske: Nei
Yttermateriale: Stoffdetaljer
Innermateriale: Stoff
Dybde: 5 cm
Lukketype: Magnet
Farge: Platino (gull)
kr 1 399,00
Bilde av ROKA Willesden bag

ROKA Willesden bag

Willesden Sustainable Sling bag er laget av rPET resirkulert materiale, og er crossbody-vesken du har lett etter. Med et organisasjonspanel på innsiden og en glidelåslomme foran på utsiden, har du alt du trenger akkurat der du trenger det! På toppen av det hele har du også en hemmelig lomme på baksiden, noe som betyr at du kan være på farten - bekymringsfri og håndfri! Våre dristige ROKA-glidelåser og værbestandige rPET-materiale gir deg et jevnt utseende og finish for å ta på deg enhver dag, regn eller solskinn! Fest stroppen over skulderen til venstre eller høyre for å kunne svinge denne vesken til hver side og se kul ut på en scooter, eller bare rusle rundt! Yttermateriale: værbestandig resirkulert nylon med en glatt følelse (trippelbelagt) Fôrmateriale: matt nylon Maskinvare: galvanisert, røkt, merket metall Stropper: bomull webbing Størrelse: 34cm x 19cm x 7cm Alle våre produkter er veganske.
Bilde av ROKA Canfield Medium nylon bag

ROKA Canfield Medium nylon bag

Canfield B-ryggsekken er værbestandig, holdbar og slank, noe som gjør den perfekt for hvor som helst dagen din kan ta deg. Roll-top-designen muliggjør en bred munnåpning, komplett med glidelås og magnetisk hold, slik at du kan fylle denne posen til randen bekymringsfritt. En sikker og innovativ lukkefunksjon, hemmelig lommeboklomme og klumpete glidelås kommer sammen for å skape en sikker og trendy ryggsekk. Uansett lengden på pendlingen, været utenfor eller hvor mange eiendeler du toting, er Canfield B det ideelle reisetilbehøret, pendlervesken, barnas skoleveske og all round praktisk ryggsekk. Tolv eller flere plastflasker brukes til å lage resirkulerte (rPET) materialer for hver Canfield-pose, og alle ROKA-poser er også veganvennlige! Hvis den bærbare datamaskinen eller nettbrettet er med på turen er Canfield B perfekt for deg. Med nok plass til en 15-tommers bærbar PC, kan du ta med deg alt du trenger uansett hvor du er. Denne størrelsen har to sidevannflaskelommer. Hver medium pose er 42cm x 30cm x 12cm. Yttermateriale: værbestandig resirkulert nylon med en glatt følelse (trippelbelagt) Basismateriale: værbestandig lerret (trippelbelagt) Fôrmateriale: matt nylon Maskinvare: galvanisert, røkt, merket metall. Stropper: justerbare skulderstropper i bomull og brede sløyfehåndtak, v-faktor komfort Glidelåser: Solide slitesterke chunky glidelåser gir enkel glidning, rask åpning / lukking for alle aldre Alle våre produkter er veganske.
kr 1 399,00
Bilde av ROKA Finchley medium bag

ROKA Finchley medium bag

ROKAs minimalistiske, roll-top ryggsekk. Denne værbestandige vesken har ekstra lagringsplass, en polstret laptop- eller nettbretthylse og massevis av lommer! Vesken er laget med rPET bærekraftig canva stoff, og har et matt utseende. Materialet blir deretter belagt for å gjøres vannavstøtende og til slutt satt gjennom en mykgjøringsprosess for å få en mykere følelse. Dette gjør det værbestandig, lett og slitesterkt!

Denne vesken har plass til alt, inkludert den bærbare datamaskinen (17")! Medium Finchley A er flott for å pakke hele dagen, og har nok plass til å skifte klær, vannflaske, snacks og mer! Hver medium pose er 42cm x 28cm x 13cm. Kapasiteten er 15 liter.

Kvalitet:
Yttermateriale: værbestandig resirkulert canva med matt følelse (trippelbelagt)
Basismateriale: værbestandig canva(trippelbelagt)
Fôrmateriale: matt nylon
Maskinvare: galvanisert, røkt, merket metall.
Stropper: justerbare skulderstropper i bomull og brede sløyfehåndtak, v-faktor komfort
Glidelåser: Solide slitesterke chunky glidelåser gir enkel glidning, rask åpning / lukking for alle aldre
Alle ROKA produkter er veganske og 1 veske inneholder 12-15 resirkulerte plastflasker.
kr 1 299,00
15678.jpg

Depeche 15678 lakk clutch

Vakker lakkveske i en slitesterk og deilig skinnkvalitet. Skinnvesken har fått en folie, noe som gir en superkul og trendy skinnende lakkeffekt. Den har et bånd over fronten som kan brukes som et håndtak. Den lukkes på toppen med glidelås.

- Innvendig: Vesken har et lite hovedrom, med plass til små hverdagslige ting. I tillegg har den en liten glidelåslomme til for eksempel nøklene dine, samt en åpen mobiltelefonlomme.
- Lang avtagbar og justerbar crossbody stropp inkludert
- 100% Kuskinn
- H: 15 x B: 25 x D: 0,5 cm
kr 1 449,00
Bilde av Masai Rio bag

Masai Rio bag

Denne herlige vesken er laget i kraftig bomull med et nydelig sebrastripet mønster. Den er designet med to brede håndtak som er enkle å slenge over skulderen. Bruk den til yogaklær, badetøy eller når du bare vil handle med stil.

Mål:Lengde: 53 cm. Høyde: 33 cm. Dybde: 10,5 cm.
Materiale:100% bomull
Vask:Skånevask
kr 399,00
14922.jpg

Depeche 14922 crossover veske

Crossover veske i fin myk og deilig skinnkvalitet. Vesken har et enkelt og klassisk utseende, noe som gir den et tidløst design og mange bruksområder. Den er dekorert med gull detaljer.

- H: 35 x B: 32 x D: 8 cm
- Innvendig: Crossover-vesken har et primærrom med god plass til ulike ting på farten i hverdagen, i tillegg har den en glidelåslomme for små gjenstander
- Lang avtakbar og justerbar crossbody stropp inkludert

Kvalitet: 100% kalveskinn
kr 1 899,00
15296.jpg

Depeche 15296 chain shopper

Shopper veske i en fin og deilig myk skinnkvalitet. Shopperen er dekorert med en fin metallkjede helt ned på sidene av posen, noe som gir et rått og eksklusivt utseende.
- Innvendig: Handleposen har et primærrom med god plass til ulike hverdagslige ting og kan romme en 13-tommers datamaskin. I tillegg har den en liten glidelåslomme for mindre ting
- Lang avtakbar og justerbar crossbody stropp inkludert
- 100% kalveskinn
- H: 35,5 x B: 48 D: 12 cm
kr 2 699,00
15512.jpg

Depeche 15512 chain clutch

Elegant skinnclutch i en deilig og myk skinnkvalitet. Posen er dekorert med en vakker metallkjede over fronten, noe som gir et eksklusivt og rått utseende.
- H: 14,5 x B: 25 D: 0,5 cm

- Innvendig: Clutchen har en mindre primærplass med plass til de små tingene til for eksempel en kveld på byen. I tillegg har den en liten glidelåslomme for f.eks.
- Lang avtakbar og justerbar crossbody stropp inkludert


Kvalitet: 100% kalveskinn
kr 1 599,00

Filter by:

Clear All