Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Personal menu
Filters
Close

Ytterjakker

Se som Grid Liste
Sorter etter
25893.jpg

Floyd Denisa check jakke

Gå for lag-på-lag styling og kombiner skjortejakken med en deilig strikkegenser og skjerf - topp med en boblevest utenpå hvis det er skikkelig kaldt! Denne skjortejakken har rutete mønster i hærlig grønnfarge. Den har nedbrettet krage og lange ermer. Knapper nedover hele front med en kul "swirl"-look i hvit og gjennomsiktig. Utvendige lommer på brystet med knapp og stikklommer foran i begge sidene.


Sammensetning
65% polyester, 35% ull
Anledning
kr 1 199,95
1005443.jpg

Masai Teofila reversable ullkåpe

Lett og elegant ullkåpe. Kåpen er vendbar, så du kan velge enten sort eller mørkegrå utside avhengig av humøret ditt. Designet med rund hals og trykknapper, er den ideell uansett årstid og til etthvert antrekk.

Normal i størrelsen
Materiale: Ull 50% - Polyester 35% - Polyamid
kr 3 799,00
Bilde av Masai Terilee dunjakke

Masai Terilee dunjakke

En aktiv hverdag krever yttertøy som du både kan sykle, gå eller hoppe på toget i. Denne stilige kåpen i lett dun med avtagbar hette går aldri av moten og mister heller ikke funksjonaliteten. Den er designet med sømmer på tvers som både holder dunfyllet på plass og skaper en feminin og lekker effekt. I tillegg har den skjulte glidelåslommer i front og myk bomullsribb på ermene. Stilig, feminin og praktisk jakke som kan brukes hele året !
Passform: Rett fasong - normal i størrelsen, ta det du vanligvis bruker, gå max ned 1 størrelse om du ønsker den ekstra inntilsittende.

Materiale:100% polyester
Vask:Skånevask
kr 2 239,30
1005440.jpg

Masai Trinus dunvest

Med denne vakre, lange dunvesten er det kjærlighet ved første blikk. De vevde detaljene holder dunfyllet på plass og skaper et feminint uttrykk. Vesten har en rund hals, stikklommer med supermykt fleecefôr og kan brukes åpen eller lukket med trykknappene foran. Bruk den som et ekstra lag over en skjorte eller et strikkeplagg for en lekker og lun look.

Passform:A-Shape
Mål:Lengde ved str. M = 95 cm.
Model informasjon:Modellen er 178 cm høy og bruker størrelse M
Materiale:100% polyamid
kr 1 899,00
Bilde av Floyd Tessie ytterjakke

Floyd Tessie ytterjakke

kr 1 899,95
207253.jpg

Gustav Sirka quilt jakke

kr 2 499,00
Bilde av Gustav Lucca dunjakke

Gustav Lucca dunjakke

kr 2 799,30
24979.jpg

Floyd Briana kort jakke

Den populære helårsjakken og must have på yttertøy ! Lett jakke i hærlige farger ! Jakken kan enkelt knurves sammen å ta med seg på reise. Boblejakken er lett, men varmer allikavel godt, den har normal passform med høy hals og hette med elastisk strikk - så den sitter godt på. Jakken lukkes med glidelås, har gode lommer foran og strikk ytterst på ermene slik du kan puffe den opp om ønskelig. En jakke som hører hjemme i enhver garderobe ! We love it <3

Kvalitet: 100% Nylon
kr 799,95
23789.jpg

Floyd Linni boblevest

Boblevester er høyst aktuelle i sesongens trendbilde! Linni er en lang boblevest som lukkes med 2-veis glidelås. Den har høy hals og fast hette med stramming. Stikklommer foran på vesten. Bruk over en tykk strikkegenser, eller gå litt utenfor "normalen" og bruk den over en tynnere jakkemodell.

Kvalitet: Utside og tynt fòr: 100% nylon (fyll: 100% polyester)

Vaskeanvisning
Skånsom vask 30?
kr 1 099,95
Bilde av MEW Dina short dunjakke

MEW Dina short dunjakke

kr 1 680,00
Bilde av MEW Dina long dunjakke

MEW Dina long dunjakke

Deilig lett dunjakke med enkelt design, en bestevenn som holder deg god og varm igjennom høst og vinter perioden <3
Størrelse og lengde:
Form: Box fit
Lengde: Midi
Lengde: 123 cm tilsvarer 36
Sammensetning : 100% Nylon
For: 95% Polyester,5% Elastane
Fyll: 90% Down,10% Feather
kr 2 450,00
Bilde av Thilde

Thilde

En aktiv hverdag krever yttertøy som du både kan sykle, gå eller hoppe på toget i. Denne stilige kåpen i lett sommerdun med hette går aldri av moten og mister heller ikke funksjonaliteten. Den er designet med sømmer på tvers som både holder dunfyllet på plass og skaper en feminin og lekker effekt. Den er myk og varm og det ledige, avslappede snittet byr på stor komfort. I tillegg har den skjulte glidelåslommer i front og myk bomullsribb på ermene. Stilig, feminin og praktisk jakke som kan brukes hele året !
Passform: Oversize - så her kan du trygt gå ned 1-2 størrelser

Mål:Lengde for str. M = 94 cm.
Modellen er 178 cm høy og bruker størrelse M
Materiale:100% polyester
Vask:Skånevask
kr 1 959,30

Filter by:

Clear All